اخبار و شایعات پیرامون Xbox Series X | S

176699
thet_rib.jpg

176713
176727
176728
176729
176737
176730
176731
176732
176736
176733
176714
-The Medium ساخته استودیوی لهستانی Bloober در ژانر ترسناک روانشناختی که برای XSX|S و PC در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک بازی The Medium
-بازی Scorn که توسط Ebb Software برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Call of the sea که در سبک ماجراجویی توسط Out of the blue games برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد.
-بازی The Ascent که توسط Neon Giant و در سبک اکشن نقش آفرینی سایبرپانکی برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Second Extinction که توسط Systemic Reaction و در سبک شوتر اول شخص برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
-کمپین بازی Crossfire X که توسط رمدی برای PC و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
482d_tech.png

3me3_poweryourspecs.jpg

176712
-فناوری VRS که به توسعه دهندگان اجازه می‌دهد تا به شکل بهینه‌ای از تمام قدرت Xbox Series X/S استفاده کنند. بجای آن که تمام سیکل‌های گرافیک را برای تک تک پیکسل‌های روی نمایشگر به کار گیرند، آنها می‌توانند روی بخش‌های خاصی از شخصیت‌های بازی یا اشیاء مهم محیط اولویت بندی کنند. این تکنیک اجازه می‌دهد تا شاهد فریم ریتی پایدار و وضوحی بالاتر باشیم که البته روی کیفیت نهایی تصاویر نیز تاثیر گذار نخواهد بود
-شتاب دهنده سخت افزاری DirectX Ray Tracing که به معنی نورپردازی نزدیک به واقعیت و بازتاب‌های دقیق به صورت real time خواهد بود.
-استفاده از پورت HDMI 2.1 که باعث حالت Low Latency و Variable Refresh Rate در کنسول جدید میشود
-همکاری با کمپانی Seagate برای عرضه هاردهای 1 ترابایتی SSD مخصوص این کنسول که مشابه با کارتریج ویژه سریX|S طراحی میشوند. کنسول این هارد اضافی را نیز به عنوان حافظه ی اصلی شناسایی میکند. این هارد ها، همزمان با کنسول های نسل بعد به بازار عرضه میشوند.
176709
132210

• دارای D-Pad جدید و دکمه‌ی Share
  • استفاده از بلوتوث کم انرژی یا BTLE که در آن داده‌ها به صورت منقطع و محدود ارسال می‌شوند و در عوض مصرف کم انرژی از اولویت بالاتری برخوردار است
  • دارای کمترین Latency با استفاده از تکنولوژی DLI
  • قابلیت پشتیبانی از دستگاه های مختلفی مانند گوشی های هوشمند
  • قابلیت استفاده از پک های باطری قابل شارژ معرفی شده برای کنترلر های elite مایکرسافت
  • امکان به یادآوردم چند دستگاه مختلف (کنسول، کامپیوترهای خانگی یا گوشی های هوشمند) توسط کنترلر که میتولند باعث راحتی هرچه بیشتر جابجایی بدون نیاز به سیم بین آن ها شود.
  • وجود درگاه USB-C که به گیمر اجازه میدهد بدون نیاز به شارژ کنترلر و با اتصال آن به دستگاه، از آن استفاده کند.
  • اضافه کردن یک الگوی نقطه لمسی بر روی بامپر ها و تریگر ها که باعث بهبود احساس و عملکرد در هنگام بازی می شود
مقاله سایت بازی سنتر در مورد کنترلر Xbox Series X|S
176708
ویژگی های جدید

• قابلیت quick resume برای اولین بار برای کنسول های نسل هشت معرفی شد که اجازه میداد در حین انجام بازی به داشبورد کنسول خود رفته و در هر زمان دلخواه، بازی را به سرعت ادامه داد. حال با گسترش این ویژگی امکان استفاده همزمان آن برای چند بازی وجود دارد.
  • تاثیر پویا ورودی یا DLI که میتواند ورودی را بدون تاخیر با چیزی که نمایش داده می‌شود همگام سازی کند تا شاهد کنترلی دقیق‌تر و پاسخگوتر باشیم.
  • ویژگی Smart Delivery که اجازه می دهد تا با تهیه یک نسخه از بازی، به سایر نسخه های بازی نیز بدون پرداخت هزینه اضافی، دسترسی داشت. این قابلیت به خصوص در صورتی که شایعات مربوط معرفی کنسول دوم مایکروسافت حقیقت داشته باشد، می تواند بسیار جالب باشد. گفتنیست گرچه تمام بازی های ساخته شده توسط استودیو های داخلی مایکروسافت از این ویژگی استفاده خواهند کرد، اما استفاده از آن توسط سایر توسعه دهندگان به انتخاب خود آن ها بستگی دارد. با اینحال CD Project Red اولین شرکتی بود که حمایت خود از این ویژگی را اعلام کرد. بر این اساس با تهیه نسخه نسل حاضر بازی بسیار مورد انتظار Cyberpunk 2077 ،بدون پراخت هزینه اضافی به نسخه بهبودیافته نسل بعد این بازی نیز دسترسی خواهید داشت.
سرویس Backward Compatibility

• مایکروسافت پشتیبانی کنسول خود از سرویس بکوارد را تایید کرده است. برخلاف رقیب، سرویس بکوارد مایکروسافت، نه تنها شامل تمام بازی های نسل 8 میشود، بلکه در مجموع 616 بازی از نسل های شش و هفت نیز تحت این سرویس قرار میگیرند.
  • تکنیک بازسازی HDR سری اکس باعث میشود تا تمام بازی های اکس باکس اوریجینال و اکس باکس 360، به صورت اتوماتیک و بدون داشتن اثر منفی منفی روی پرفورمنس بازی، از این ویژگی بهره مند شوند.
  • بر اساس صحبت های جیسون رونالد، تیم بکوارد مایکروسافت، با اختراع تکنیک هایی جدید، امکان دوبرابر شدن نرخ فریم مجموعه مشخصی از بازی های بکوارد، روی XSX|S را فراهم کرده اند. به این صورت که برخی بازی های 30 فریم به 60، و برخی بازی های 60 به 120 فریم بر ثانیه ارتفا می یابند.
  • تایید شده است که قابلیت Quick Resume ، بر روی تمام عناوین نسل های گذشته اکس باکس هم قابل اجرا می باشد و منحصر به بازی های نسل آینده نمیشود.
176707
177104 177105 177106 177107 177108 177109 177110 177111 177112 177113 177114
177115

176706

nmas_poll.png

اگر کنسول دیگه بیاد,عرضه رو سه کنسول خیلی سخت میشه و بهش برا دولوپرای سایر کمپانیا دو تا کنسول سونی اضاف کن, بنظرم سریز اس بشدت مشکل میخوره تو اپتمایز
منظورت اینه میان نسلی نمیدن؟
اخه اینم بعیده با توجه به رقابت
اپتیمایز واسه کنسول قویتر دردسر کمتری داره
این ایده که مایکرو با تکیه به فرست پارتی هاش خودش نسل رو استارت میزنه هم بی راه نیست :D
من خیلی وقت پیش خبرشو گذاشته بودم که یه بنده خدایی که اطلاع داشت گفته بود اول قرار بوده که سری اس کنسول اصلی مایکروسافت باشه و سری ایکس به عنوان کنسول میان نسلی معرفی بشه
بعد هر دو رو دیگه با هم دادن همون اول نسل

بارها هم حتماً شنیدی که مایکروسافت گفته ما دیگه کنسول میان اصلی نداریم همینی که هست
خیلی حرفا زدن :D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Sega_genesis
منظورت اینه میان نسلی نمیدن؟
اخه اینم بعیده با توجه به رقابت
اپتیمایز واسه کنسول قویتر دردسر کمتری داره

من خیلی وقت پیش خبرشو گذاشته بودم که یه بنده خدایی که اطلاع داشت گفته بود اول قرار بوده که سری اس کنسول اصلی مایکروسافت باشه و سری ایکس به عنوان کنسول میان نسلی معرفی بشه
بعد هر دو رو دیگه با هم دادن همون اول نسل

بارها هم حتماً شنیدی که مایکروسافت گفته ما دیگه کنسول میان نسلی نداریم همینی که هست

آخرین ویرایش:
کلا میان نسلی واسه گیمرها توجیه خاصی نداره چون بازی ها همیشه بر مبنای قدرت کنسول های پایه ساخته میشن و عرضه میشن
در ضمن همین نسل هم کنسول هایی که تولید شد ضرر ده بود و سونی مجبور شد کنسولش رو 550 دلار کنه
ودلیل استقبال زیاد گیمرها هم همیشه این بوده که هزینه ی بازی روی کنسول از جمع آوری یک پی سی گیمینگ خیلی کمتر بوده
حالا بخوان کنسولی با 2 برابر قدرت فعلی بسازن عملا باید 800 تا 900 دلار قیمت بزنن . ولی کسی که بخواد 800 دلار به بالا پول بده احتمالا میره سمت پی سی گیمینگ تا کنسول
این قصیه برای ماکروسافت خیلی هم شدیدتره چون گیم پس روی پی سی هم عرضه میشه
سونی این ریسک رو میکنه چون میدونه یک سری فن هایی داره که دسته بیل 1000 دلاری هم با برند سونی عرضه کنه میخرن اما ماکروسافت داستانش اینجوری نیست

جدیدا چند تا از دوستام از خرید اکانت هکی ایکس باکس می گفتن و اینکه خیلی وقت هم هست این جور اکانت ها رو استفاده می کنند و مشکلی هم نداشتن.
من خودم تا قبلش نشنیده بودم که اکانت هکی ایکس باکس هم وجود داره کلا. خودم هم استفاده نمی کنم.
نظر شما ها چیه؟
مثلا این یک نمونه اکانته که ۲۵۰ تومنه👇

جدیدا چند تا از دوستام از خرید اکانت هکی ایکس باکس می گفتن و اینکه خیلی وقت هم هست این جور اکانت ها رو استفاده می کنند و مشکلی هم نداشتن.
من خودم تا قبلش نشنیده بودم که اکانت هکی ایکس باکس هم وجود داره کلا. خودم هم استفاده نمی کنم.
نظر شما ها چیه؟
ما کلا 2 نوع اکانت داریم
1. هکی
2. کرکی

فرقشون چیه هکی میشه اکانتی که بازی با کارت طرف خریده شده و اینا که اگر کار به جاهای باریکی کشیده بشه امکان بن وجود داره
کرکی میشه اکانتی که فقط ایمیل و پسووردش در اومده و کار دیگه ای باهاش نشده

همونطور که گفتم هکی 100 درصد بن داره اما کرکی فرقش اینه که شما اکانت رو میگیری میزنی رو کنسول تا وقتی که تو اکانت طرف دستکاری نکنی مثلا نری با کارت طرف خرید کنی یا هرچیزی بن نداره یعنی طرف بفهمه به ساپورت مایکروسافت هم بگه فقط رمز اکانت عوض میشه و شما میافتی بیرون
در واقع کرکی باید بزنی رو کنسول هوم کنی بلافاصله در بیای و کلا دیگه تو اکانته نری ( معمولا برای افلاین کردن خوبه چون شما هوم میکنی خوب طرف میفهمه رمز رو عوض میکنه )
اما امکانش هم هست که طرف نفهمه و شما از اکانت استفاده کنی
درکل به نظر من باز هم ریسک داره منم شنیدم که استفاده میکنن اما بازم به نظرم به ریسکش نمیارزه که کنسول بخواد بپره

الان خیلی ها از همین کانال های معتبر خرید نمیکنن و گیفت کارت و اینا سعی میکنن بگیرن که یه موقع مشکلی پیش نیاد حالا دیگه اکانت کرک شده بخوای بگیری ریسکش قطعا بیشتره دیگه

فرقشون چیه هکی میشه اکانتی که بازی با کارت طرف خریده شده و اینا که اگر کار به جاهای باریکی کشیده بشه امکان بن وجود داره
من فکر کنم زمانی که با یه کارت دزدی ( یا بدون اجازه صاحبش) رو اکانت شخصیمون خرید کنیم، احتمال بن وجود داره.
اکانتی که بازیهاش به هر روشی خرید شده باشه و ما اون اکانت رو هوم کنیم، در نهایت خود اون اکانت بن میشه و نه کنسول یا اکانت شخصیمون.
چون منطقیش اینه که مثلن من یک اکانت از دوستم گرفتم که خبر ندارم اون بازیهای داخلش رو چطور خریده. من فقط یوزر و پسورد رو ازش گرفتم. حالا چرا باید اکانت شخصیم یا کنسول بن بشه؟

کلن بن کنسول که احتمالش به شدت پایینه. فقط دوره 360 مایکروسافت از بن کنسول زیاد استفاده میکرد، اونم به خاطر شناسایی هک بودن کنسول بود. نه چیز دیگه.
تازه اکثر بن های اون زمان هم بابت این بود که یه سری از بازیها قبل از عرضه رسمی منتشر میشد و طرف هم با اعتماد به نفس کامل آنلاین میشد و همین هم موجب فلگ شدن کنسول و در نهایت بن بود.

اکانت هم اگر قرار باشه بن بشه، همون اکانتی که روش بازی هست ( حالا هکی یا ظرفیتی ) بن میشه.

ما کلا 2 نوع اکانت داریم
1. هکی
2. کرکی

کرکی میشه اکانتی که فقط ایمیل و پسووردش در اومده و کار دیگه ای باهاش نشده

همونطور که گفتم هکی 100 درصد بن داره اما کرکی فرقش اینه که شما اکانت رو میگیری میزنی رو کنسول تا وقتی که تو اکانت طرف دستکاری نکنی مثلا نری با کارت طرف خرید کنی یا هرچیزی بن نداره یعنی طرف بفهمه به ساپورت مایکروسافت هم بگه فقط رمز اکانت عوض میشه و شما میافتی بیرون
در واقع کرکی باید بزنی رو کنسول هوم کنی بلافاصله در بیای و کلا دیگه تو اکانته نری ( معمولا برای افلاین کردن خوبه چون شما هوم میکنی خوب طرف میفهمه رمز رو عوض میکنه )
اما امکانش هم هست که طرف نفهمه و شما از اکانت استفاده کنی
درکل به نظر من باز هم ریسک داره منم شنیدم که استفاده میکنن اما بازم به نظرم به ریسکش نمیارزه که کنسول بخواد بپره

الان خیلی ها از همین کانال های معتبر خرید نمیکنن و گیفت کارت و اینا سعی میکنن بگیرن که یه موقع مشکلی پیش نیاد حالا دیگه اکانت کرک شده بخوای بگیری ریسکش قطعا بیشتره دیگه

تو همین فروم خوندم کسایی که اکانتی خریدن حتی پول دادن ظرفیت اشتراک کامل خریدن و غیره هم دچار بن شدن
چه برسه دیگه کاملاً هکی و این داستان‌ها

الان همین گیم پس اگر اشتباه نکنم نسخه کاملاً رسمیشو خودت بخری و ظرفیت کامل باشه و غیره فکر کنم ۷ میلیونه برای یک سال

برای پلی استیشنم خوندم یه سریا به مشکل خوردن

• Like
Reactions: all4u
من فکر کنم زمانی که با یه کارت دزدی ( یا بدون اجازه صاحبش) رو اکانت شخصیمون خرید کنیم، احتمال بن وجود داره.
اکانتی که بازیهاش به هر روشی خرید شده باشه و ما اون اکانت رو هوم کنیم، در نهایت خود اون اکانت بن میشه و نه کنسول یا اکانت شخصیمون.
چون منطقیش اینه که مثلن من یک اکانت از دوستم گرفتم که خبر ندارم اون بازیهای داخلش رو چطور خریده. من فقط یوزر و پسورد رو ازش گرفتم. حالا چرا باید اکانت شخصیم یا کنسول بن بشه؟

کلن بن کنسول که احتمالش به شدت پایینه. فقط دوره 360 مایکروسافت از بن کنسول زیاد استفاده میکرد، اونم به خاطر شناسایی هک بودن کنسول بود. نه چیز دیگه.
تازه اکثر بن های اون زمان هم بابت این بود که یه سری از بازیها قبل از عرضه رسمی منتشر میشد و طرف هم با اعتماد به نفس کامل آنلاین میشد و همین هم موجب فلگ شدن کنسول و در نهایت بن بود.

اکانت هم اگر قرار باشه بن بشه، همون اکانتی که روش بازی هست ( حالا هکی یا ظرفیتی ) بن میشه.
نه نمیتونی بگی نه نیست و اینا
قطعا هست پیش هم اومده دیدم که با اکانت طرف و کارت طرف خرید کردن و کنسول بن شده
اصلا هم چیز غیرممکنی نیست بگید نه برای من پیش نمیاد کسی که میخره این اکانت ها رو ریسکش رو باید بپذیره
همین اکانت کرکی که میگم بن نداره هم احتمال بن داره حالا خیلی کم شما وقتی یه کار غیر قانونی انجام میدی احتمال هر نوع گیر افتادنی توش هست

نه نمیتونی بگی نه نیست و اینا
قطعا هست پیش هم اومده دیدم که با اکانت طرف و کارت طرف خرید کردن و کنسول بن شده
اصلا هم چیز غیرممکنی نیست بگید نه برای من پیش نمیاد کسی که میخره این اکانت ها رو ریسکش رو باید بپذیره
همین اکانت کرکی که میگم بن نداره هم احتمال بن داره حالا خیلی کم شما وقتی یه کار غیر قانونی انجام میدی احتمال هر نوع گیر افتادنی توش هست

من خودم خودم چندین نظر تو همین بازی سنتر دیدم طرف زده و کنسولم بن شده یا فلان

حالا ممکنه الان بهت نشه طرف استفاده کنه بعد ۶ ماه بعد یک سال یا بیشتر یا کمتر یهو بن بشه
بعد اون موقع کنسول طرف حیف میشه آخه

• Like
Reactions: all4u
من خودم خودم چندین نظر تو همین بازی سنتر دیدم طرف زده و کنسولم بن شده یا فلان

حالا ممکنه الان بهت نشه طرف استفاده کنه بعد ۶ ماه بعد یک سال یا بیشتر یا کمتر یهو بن بشه
بعد اون موقع کنسول طرف حیف میشه آخه
میگم کسی که میره دنبال اکانت اینطوری چه هکی چه کرکی باید باید باید بدونه با چی طرفه اقا هرکار غیرقانونی میتونه یه روزی یقه شما رو بگیره
این کار هک و کرک هم غیرقانونیه از دید شرکت مادر پس میتونه به راحتی کنسول رو به فنا بده یا اکانت شخصی شما رو به فنا بده
اصلا نمیشه نداریم همونطور که از کسایی که اکانت کرکی میفروشن هم بپرسید هیچ گونه گارانتی نمیدن که بن نمیشید فقط میگن که اره اگر کاری نکنید بن نداره
ولی شما با زدن اون اکانت تو کنسولت کار رو انجام دادی و مایکروسافت بخواد میتونه بن بکنه کنسولت رو

من یه اکانت MW2 از سایت پلاتی خریدم در اومد 150 تومن اون موقع بازی جدید اومده بود کانال ها بالای 1 تومن میدادن
حدود 2 هفته بعد برام ایمیل اومد که بن شده داشتم سکته میکردم تا برسم خونه ببینم کنسول رفته یا نه
شانسی فقط اکانت رفته بود اما یک درصد همون حال اینکه نکنه کنسول بن شده بیاد سراغتون میفهمید چقدر سخته و دلتون نمیخواد تجربش کنید برای یکم پول دادن کمتر

نظر شما ها چیه؟
در کل سرت رو درد نیاریم جای بحثی هم در این مورد نیست نه ما اینجا فروشنده هستیم نه با فروشنده ها مشکلی داریم
چون این کار غیر قانونی به حساب میاد امکان هر چیزی هست دیگه
ولی این اکانت ها میگم بیشتر برای آفلاین بازی کردن به درد میخورن چون اصلا بن و اینا به کنار وقتی شما هوم میکنی اکانت رو طرف خیلی باید شوت باشه نفهمه برای همین میزنه پسوورد رو عوض میکنه و تمام
مخصوصا این اکانت هایی که بازی های روز رو دارن مثل mw3 یا هاگوارتز و fc24

میگم کسی که میره دنبال اکانت اینطوری چه هکی چه کرکی باید باید باید بدونه با چی طرفه اقا هرکار غیرقانونی میتونه یه روزی یقه شما رو بگیره
این کار هک و کرک هم غیرقانونیه از دید شرکت مادر پس میتونه به راحتی کنسول رو به فنا بده یا اکانت شخصی شما رو به فنا بده
اصلا نمیشه نداریم همونطور که از کسایی که اکانت کرکی میفروشن هم بپرسید هیچ گونه گارانتی نمیدن که بن نمیشید فقط میگن که اره اگر کاری نکنید بن نداره
ولی شما با زدن اون اکانت تو کنسولت کار رو انجام دادی و مایکروسافت بخواد میتونه بن بکنه کنسولت رو

من یه اکانت MW2 از سایت پلاتی خریدم در اومد 150 تومن اون موقع بازی جدید اومده بود کانال ها بالای 1 تومن میدادن
حدود 2 هفته بعد برام ایمیل اومد که بن شده داشتم سکته میکردم تا برسم خونه ببینم کنسول رفته یا نه
شانسی فقط اکانت رفته بود اما یک درصد همون حال اینکه نکنه کنسول بن شده بیاد سراغتون میفهمید چقدر سخته و دلتون نمیخواد تجربش کنید برای یکم پول دادن کمتر

امکان اینکه کنسول رو برای اکانت هکی بن کنن نزدیک به صفره.
شرکت مادر چطور میخاد ثابت کنه که اکانتی که من رو کنسولم هوم بوده رو به روش غیر قانونی به دست آوردم که بخاد به این بهانه کنسول رو بن کنه!؟
شاید بگی صاحب اصلی اکانت به پشتیبانی اطلاع میده که اکانت من هک شده. ولی نهایت کاری که مایکروسافت در این زمینه میکنه اینه که واسه صاحب اصلی یه آرتیکل تغییر پسورد و بالا بردن امنیت اکانت رو ارسال میکنه نه هیچ کار دیگه ای.

................
من خودم اکانتم رو یه مدتی دادم به یه آدم دروغگو و بی شخصیت. بعد از چند وقت بنا به دلایلی بهش گفتم دیگه از اکانت من استفاده نکن. چند بار هم از استور و دیوایس ریمووش کردم ولی اون زمان یه باگی بود که طرف حتی بعد از ریموو بازهم میتونست وارد اکانت بشه.
خلاصه دوباره به پشتیبانی مایکروسافت پیام دادم و اینبار گفتم اکانت منو هک کرده و داره بدون اجازه من استفاده میکنه. حتی یوزر طرف روهم به پشتیبانی دادم. در نهایت همون دوتا آرتیکل رو برام فرستادن و برای اکانت اون یارو هم هیچ اتفاقی نیوفتاد.

بن کنسول به این راحتی که شما و یه سری از دوستان میگن نیست. در شرایط خاصی اتفاق میوفته ولی نه به این کشکی.

اکانت هم به بخاد بن بشه، اکانتی بن میشه که روش بازی هست و نه اکانت شخصی طرف.
اتفاقن از این لحاظ اکانت های هکی نسبت به خرید بازی از جاهای غیر معتبر، امنیت بهتری هم داره.
چون خرید بازی از افراد غیر معتبر روی اکانت شخصی، به دلیل مسایل بانکی و امکان ریفاند توسط صاحب کارت و دزدی بودن کارت و.... میتونه خطرناک تر باشه. و موجبات بن اکانت رو فراهم کنه. نه کنسول!!!

• Like
Reactions: RAFA_1992
امکان اینکه کنسول رو برای اکانت هکی بن کنن نزدیک به صفره.
شرکت مادر چطور میخاد ثابت کنه که اکانتی که من رو کنسولم هوم بوده رو به روش غیر قانونی به دست آوردم که بخاد به این بهانه کنسول رو بن کنه!؟
شاید بگی صاحب اصلی اکانت به پشتیبانی اطلاع میده که اکانت من هک شده. ولی نهایت کاری که مایکروسافت در این زمینه میکنه اینه که واسه صاحب اصلی یه آرتیکل تغییر پسورد و بالا بردن امنیت اکانت رو ارسال میکنه نه هیچ کار دیگه ای.

................
من خودم اکانتم رو یه مدتی دادم به یه آدم دروغگو و بی شخصیت. بعد از چند وقت بنا به دلایلی بهش گفتم دیگه از اکانت من استفاده نکن. چند بار هم از استور و دیوایس ریمووش کردم ولی اون زمان یه باگی بود که طرف حتی بعد از ریموو بازهم میتونست وارد اکانت بشه.
خلاصه دوباره به پشتیبانی مایکروسافت پیام دادم و اینبار گفتم اکانت منو هک کرده و داره بدون اجازه من استفاده میکنه. حتی یوزر طرف روهم به پشتیبانی دادم. در نهایت همون دوتا آرتیکل رو برام فرستادن و برای اکانت اون یارو هم هیچ اتفاقی نیوفتاد.

بن کنسول به این راحتی که شما و یه سری از دوستان میگن نیست. در شرایط خاصی اتفاق میوفته ولی نه به این کشکی.

اکانت هم به بخاد بن بشه، اکانتی بن میشه که روش بازی هست و نه اکانت شخصی طرف.
اتفاقن از این لحاظ اکانت های هکی نسبت به خرید بازی از جاهای غیر معتبر، امنیت بهتری هم داره.
چون خرید بازی از افراد غیر معتبر روی اکانت شخصی، به دلیل مسایل بانکی و امکان ریفاند توسط صاحب کارت و کارت دزدی بودن کارت و.... میتونه خطرناک تر باشه. و موجبات بن اکانت رو فراهم کنه. نه کنسول!!!
اقا باشه بن نداره همه از اکانت هکی استفاده کنید
کلا بن کنسول واسه این چیزا هم نداریم قبول

----------------------------------------------------

هرکی یکم بشینه فکر کنه خودش به جواب درست میرسه
اینجا هم دوستان جاش نیست به تاپیک میشه گفت مربوط نیست پس دیگه ادامه ندیم

• Like
Reactions: all4u and z2s sas
اقا باشه بن نداره همه از اکانت هکی استفاده کنید
کلا بن کنسول واسه این چیزا هم نداریم قبول

----------------------------------------------------

هرکی یکم بشینه فکر کنه خودش به جواب درست میرسه
اینجا هم دوستان جاش نیست به تاپیک میشه گفت مربوط نیست پس دیگه ادامه ندیم
بزرگوار، نیازی به دراماتیک کردن قضیه نیست.
با یه گوگل کردن هم میتونی قوانین مایکروسافت رو در این باره بخونی.
سوال:
Sharing Microsoft account with one friend is legal?

جواب:
yes.As it states, you're supposed to be the one to sign into the console with your account then remove your account. Then it's fine. If you give your account information to someone else and have them sign into your account in order to do that, then that violates the rules.

شاید مسخره به نظر برسه ولی اینجوریه که اگر شما خودت اطلاعات اکانتت رو وارد دیوایس دوست یا هرکس دیگه ای بکنی، از نظر مایکروسافت ایرادی نداره و کاملن قانونیه.
ولی اجازه اینکه اطلاعات اکانت رو به کسی بدی یا بفروشی رو ندارید و اینکار غیر قانونیه!

خب همونطور که تو کامنت قبلی هم گفتم، سوال اینه که مایکروسافت از کجا میخاد بفهمه که دوست من خودش برام انجام داده یا من از یه فروشنده خریدم!!
جواب هم اینه که از هیجا! نه میفهمن و نه کارگاه استخدام میکنن برای تحیقیات و نه قراره دادگاهی شکل بگیره و دو طرف قضیه بیان از خودشون دفاع کنن.
خودش رو با فرستادن دوتا آرتیکل راحت میکنن. پسوردت رو عوض کن و امینت اکانتت رو ببر بالا!! و تمام

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: barney stinson
بزرگوار، نیازی به دراماتیک کردن قضیه نیست.
با یه گوگل کردن هم میتونی قوانین مایکروسافت رو در این باره بخونی.
سوال:
Sharing Microsoft account with one friend is legal?

جواب:
yes.As it states, you're supposed to be the one to sign into the console with your account then remove your account. Then it's fine. If you give your account information to someone else and have them sign into your account in order to do that, then that violates the rules.

شاید مسخره به نظر برسه ولی اینجوریه که اگر شما خودت اطلاعات اکانتت رو وارد دیوایس دوست یا هرکس دیگه ای بکنی، از نظر مایکروسافت ایرادی نداره و کاملن قانونیه.
ولی اجازه اینکه اطلاعات اکانت رو به کسی بدی یا بفروشی رو ندارید و اینکار غیر قانونیه!

خب همونطور که تو کامنت قبلی هم گفتم، سوال اینه که مایکروسافت از کجا میخاد بفهمه که دوست من خودش برام انجام داده یا من از یه فروشنده خریدم!!
جواب هم اینه که از هیجا! نه میفهمی و نه کارگاه استخدام میکنن برای تحیقیات و نه قراره دادگاهی شکل بگیره و دو طرف قضیه بیان از خودشون دفاع کنن.
خودش رو با فرستادن دوتا آرتیکل راحت میکنی. پسوردت رو عوض کن و امینت اکانتت رو ببر بالا!! و تمام
نه دراماتیک نمیکنم کلی میگم به نظر من کسی قطعی نمیتونه هیچ جوابی بده به این داستان برای همین میگم بیخیال هرکی خواست بخره خودش میدونه
یادم نیست تو کدوم تاپیک بود بحث بود سر همین قضیه من اتفاقا مشکلی ندارم با اکانت کرکی و اینا
واقعیتش من ریسکش رو همه جوره پذیرفتم و خودم همین الان دارم از گیم پس کرکی استفاده میکنم یعنی اکانت خریدم از به انسان شریفی که یوزر پسووردش کرک شده بود و روی کنسول خودم هوم کردم چک کردم تو سایت مایکروسافت کلا 17 روز اینا گیم پس داشت خود طرفی که ازش خریدم بهم گفت آفلاین بشو وگرنه پسوورد عوض میکنه و میپره اما من گفتم مهم نیست برام میخوام انلاین بازی کنم
از اون روز که حدود 2 ماه میگذره انلاین موندم و طرف هم بعد 17 روز گیم پس بازم تمدید کرده یه جورایی گیم پس مادام العمر دارم الان چون طرف تمدید میکنه و هنوزم حالا یا نفهمیده یا براش مهم نیست که منم از اکانتش دارم استفاده میکنم
دیدی که گفتم در نهایت این اکانت ها بیشتر برای آفلاین بازی کردن به درد میخورن تا آنلاین ولی شانسی میشه که آنلاین هم بمونی نپره

• Like
Reactions: z2s sas

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or