اخبار و شایعات پیرامون Xbox Series X | S

176699
thet_rib.jpg

176713
176727
176728
176729
176737
176730
176731
176732
176736
176733
176714
-The Medium ساخته استودیوی لهستانی Bloober در ژانر ترسناک روانشناختی که برای XSX|S و PC در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک بازی The Medium
-بازی Scorn که توسط Ebb Software برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Call of the sea که در سبک ماجراجویی توسط Out of the blue games برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد.
-بازی The Ascent که توسط Neon Giant و در سبک اکشن نقش آفرینی سایبرپانکی برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Second Extinction که توسط Systemic Reaction و در سبک شوتر اول شخص برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
-کمپین بازی Crossfire X که توسط رمدی برای PC و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
482d_tech.png

3me3_poweryourspecs.jpg

176712
-فناوری VRS که به توسعه دهندگان اجازه می‌دهد تا به شکل بهینه‌ای از تمام قدرت Xbox Series X/S استفاده کنند. بجای آن که تمام سیکل‌های گرافیک را برای تک تک پیکسل‌های روی نمایشگر به کار گیرند، آنها می‌توانند روی بخش‌های خاصی از شخصیت‌های بازی یا اشیاء مهم محیط اولویت بندی کنند. این تکنیک اجازه می‌دهد تا شاهد فریم ریتی پایدار و وضوحی بالاتر باشیم که البته روی کیفیت نهایی تصاویر نیز تاثیر گذار نخواهد بود
-شتاب دهنده سخت افزاری DirectX Ray Tracing که به معنی نورپردازی نزدیک به واقعیت و بازتاب‌های دقیق به صورت real time خواهد بود.
-استفاده از پورت HDMI 2.1 که باعث حالت Low Latency و Variable Refresh Rate در کنسول جدید میشود
-همکاری با کمپانی Seagate برای عرضه هاردهای 1 ترابایتی SSD مخصوص این کنسول که مشابه با کارتریج ویژه سریX|S طراحی میشوند. کنسول این هارد اضافی را نیز به عنوان حافظه ی اصلی شناسایی میکند. این هارد ها، همزمان با کنسول های نسل بعد به بازار عرضه میشوند.
176709
132210

• دارای D-Pad جدید و دکمه‌ی Share
  • استفاده از بلوتوث کم انرژی یا BTLE که در آن داده‌ها به صورت منقطع و محدود ارسال می‌شوند و در عوض مصرف کم انرژی از اولویت بالاتری برخوردار است
  • دارای کمترین Latency با استفاده از تکنولوژی DLI
  • قابلیت پشتیبانی از دستگاه های مختلفی مانند گوشی های هوشمند
  • قابلیت استفاده از پک های باطری قابل شارژ معرفی شده برای کنترلر های elite مایکرسافت
  • امکان به یادآوردم چند دستگاه مختلف (کنسول، کامپیوترهای خانگی یا گوشی های هوشمند) توسط کنترلر که میتولند باعث راحتی هرچه بیشتر جابجایی بدون نیاز به سیم بین آن ها شود.
  • وجود درگاه USB-C که به گیمر اجازه میدهد بدون نیاز به شارژ کنترلر و با اتصال آن به دستگاه، از آن استفاده کند.
  • اضافه کردن یک الگوی نقطه لمسی بر روی بامپر ها و تریگر ها که باعث بهبود احساس و عملکرد در هنگام بازی می شود
مقاله سایت بازی سنتر در مورد کنترلر Xbox Series X|S
176708
ویژگی های جدید

• قابلیت quick resume برای اولین بار برای کنسول های نسل هشت معرفی شد که اجازه میداد در حین انجام بازی به داشبورد کنسول خود رفته و در هر زمان دلخواه، بازی را به سرعت ادامه داد. حال با گسترش این ویژگی امکان استفاده همزمان آن برای چند بازی وجود دارد.
  • تاثیر پویا ورودی یا DLI که میتواند ورودی را بدون تاخیر با چیزی که نمایش داده می‌شود همگام سازی کند تا شاهد کنترلی دقیق‌تر و پاسخگوتر باشیم.
  • ویژگی Smart Delivery که اجازه می دهد تا با تهیه یک نسخه از بازی، به سایر نسخه های بازی نیز بدون پرداخت هزینه اضافی، دسترسی داشت. این قابلیت به خصوص در صورتی که شایعات مربوط معرفی کنسول دوم مایکروسافت حقیقت داشته باشد، می تواند بسیار جالب باشد. گفتنیست گرچه تمام بازی های ساخته شده توسط استودیو های داخلی مایکروسافت از این ویژگی استفاده خواهند کرد، اما استفاده از آن توسط سایر توسعه دهندگان به انتخاب خود آن ها بستگی دارد. با اینحال CD Project Red اولین شرکتی بود که حمایت خود از این ویژگی را اعلام کرد. بر این اساس با تهیه نسخه نسل حاضر بازی بسیار مورد انتظار Cyberpunk 2077 ،بدون پراخت هزینه اضافی به نسخه بهبودیافته نسل بعد این بازی نیز دسترسی خواهید داشت.
سرویس Backward Compatibility

• مایکروسافت پشتیبانی کنسول خود از سرویس بکوارد را تایید کرده است. برخلاف رقیب، سرویس بکوارد مایکروسافت، نه تنها شامل تمام بازی های نسل 8 میشود، بلکه در مجموع 616 بازی از نسل های شش و هفت نیز تحت این سرویس قرار میگیرند.
  • تکنیک بازسازی HDR سری اکس باعث میشود تا تمام بازی های اکس باکس اوریجینال و اکس باکس 360، به صورت اتوماتیک و بدون داشتن اثر منفی منفی روی پرفورمنس بازی، از این ویژگی بهره مند شوند.
  • بر اساس صحبت های جیسون رونالد، تیم بکوارد مایکروسافت، با اختراع تکنیک هایی جدید، امکان دوبرابر شدن نرخ فریم مجموعه مشخصی از بازی های بکوارد، روی XSX|S را فراهم کرده اند. به این صورت که برخی بازی های 30 فریم به 60، و برخی بازی های 60 به 120 فریم بر ثانیه ارتفا می یابند.
  • تایید شده است که قابلیت Quick Resume ، بر روی تمام عناوین نسل های گذشته اکس باکس هم قابل اجرا می باشد و منحصر به بازی های نسل آینده نمیشود.
176707
177104 177105 177106 177107 177108 177109 177110 177111 177112 177113 177114
177115

176706

nmas_poll.png

نه، هر فصل کلا CoD چند روز رایگان میشه اونم برای بخش مولتی و زامبی فقط.
فکر کنم اون رایگان شدنهای قبلی با این جدیده فرق داره.
اون موقع که واسه مولتی رایگان میشد تو لیست free play days نمیومد
از طرفی هر بازی تو free play days میاد تا چند روز پکیج کامل افلاین و انلاین تو دسترس قرار میگیره.

فکر کنم اون رایگان شدنهای قبلی با این جدیده فرق داره.
اون موقع که واسه مولتی رایگان میشد تو لیست free play days نمیومد
از طرفی هر بازی تو free play days میاد تا چند روز پکیج کامل افلاین و انلاین تو دسترس قرار میگیره.
البته درست میگی این بخش بازیهای رایگان کل بازی رایگان میشه، تو همون بخش ایونت های کنسول هم یه نگاه انداختم همون مولتی و زامبی رو نوشته بود که رایگان هست.

لیست نامزدی های BAFTA از بازی های فرست پارتی ایکس باکس
Screenshot_20231215_000117_Chrome.jpg
6نامزدی برای Hi Fi Rush
3 نامزدی برای Starfield
1 نامزدی برای Forza horizon 5
1نامزدی برای Forza motorsport
1نامزدی برای Sea of Thieves
4 نامزدی برای Diablo IV
3 نامزدی برای Call of Duty MW3

آخرین ویرایش:
جف تایید نکرده، جف صحبت کرده در مورد شایعات، همونطور که تو ریسنت ارا گفتن

View attachment 322261

کپلر که یکی از دیتاماینرهاست گفته بود که ایکس باکس بعدی زودتر از 2028 میاد و با zen 5 و rdna 4
این قضیه مال سپتامبره و همین امروزم تو ریست ارا تاپیک زدن براش
Possible next generation Xbox console hinted by AMD dataminer Kepler, could release sooner than we think? Rumor - Microsoft
اینم در مورد اون حرف زده.
_______
در مجموع به معنی تایید و تکذیب نیست اما کپلر میگفت، نسخه رفرش ایکس باکس لغو شده.
نظر جز کوردن:

IMG_4987.jpeg

IMG_4988.jpeg

جز زیاد میگه داستان.
پس با این حساب موبایلم چون با کلود اجرا میکنه یه نسله, یا تلویزیون سامسونگ.
اگه ایکس باکس وان استارفیلدو موتوراسپرتو اجرا میکرد میشد گفت ایکس باکس سری نسخه پرو ایکس باکس وان هستن ولی اگه این شایعه درست باشه که معلوم نیست ممکنه مارول بلید نسل بعدی باشه و برا همین پلتفرم نداشته که اونموقع یعنی نسل ایکس باکس سری پایان یافته.نسل بعد شروع بشه ۲۰۲۶, شانس اینکه ماکرو بیش از ۲۰۲۸ این نسلو ساپورت کنه واقعا کمه

ولی اگه این شایعه درست باشه که معلوم نیست ممکنه مارول بلید نسل بعدی باشه و برا همین پلتفرم نداشته که اونموقع یعنی نسل ایکس باکس سری پایان یافته.نسل بعد شروع بشه ۲۰۲۶, شانس اینکه ماکرو بیش از ۲۰۲۸ این نسلو ساپورت کنه واقعا کمه
سر سری s میگید؟

سر سری s میگید؟
وقتی نسل بعد بیاد به معنی اتمام این نسله, هم اس و هم ایکس. بعیده ایکس رو ساپورت کنه اس رو نه.اینم شایعه هست و منطقی نیست ۲۰۲۶. بازم ۲۰۲۷ یچیزی. انحصاریای این نسل تازه شروع شده,باید یه ۴ سالی بشه حداقل

وقتی نسل بعد بیاد به معنی اتمام این نسله, هم اس و هم ایکس. بعیده ایکس رو ساپورت کنه اس رو نه.اینم شایعه هست و منطقی نیست ۲۰۲۶. بازم ۲۰۲۷ یچیزی. انحصاریای این نسل تازه شروع شده,باید یه ۴ سالی بشه حداقل
اره منم بعید میدونم
البته این نسل نشون داد اومدن نسل بعد به معنای پایان ساپورت از نسل قبل نیست و این قضیه بخاطر قدرت بیشتر کنسول های این نسل نمود بیشتری هم پیدا میکنه
من انتظار دارم حداقل تا 2030 بازی های میان نسلی بیان
با این فرض زود شروع کردن نسل نه تنها مزیتی نداره که شاید به ضررش تموم بشه چون لیدر مارکت هم نیست که سازنده ها ازش تبعیت کنن
هم بخاطر تفاوت دو کنسول مشکلات ساخت بازی بیشتر میشه و هم بازی ها روی ps6 بهتر اجرا میشن
این نظر شخصیه منه شاید اشتباه کنم
پیشاپیش عذر میخوام
بنظرم این نسل یه نسلی بود که اومده باشه
اصلا نسل ۹ نسل نبود
چند ساله این نسل استارت خورده و شروع کرده
به نیمه نسل رسیدیم فقط یه چنتا بازی دیدیم

با نسل ها پربار مثل نسل ۵ ، نسل ۶ ، نسل ۷ مقایسه کن
دوستان تو همین فروم میگفتن نسل ۸ نسل خوبی نبود
بیشتر نسل ریمستر ها بود
و امید به نسل ۹ داشتن
ولی انگار همون نسل ۸ بهتر بود
سلام
نه خواهش میکنم
مدت زمان ساخت بازی ها نسبت به نسل های قبل زیاد شده و دلیل اینکه چند تا بازی بیشتر نداشتیم یا نسل های قبل پربارتر بودن همینه و ایرادی به نسل ۹ نیست
نسل ۸ سخت افزار خوبی نداشت نسبت به زمان خودش ولی این نسل خوبه
در نهایت باید صبر پیشه کرد...

آخرین ویرایش:
اره منم بعید میدونم
البته این نسل نشون داد اومدن نسل بعد به معنای پایان ساپورت از نسل قبل نیست و این قضیه بخاطر قدرت بیشتر کنسول های این نسل نمود بیشتری هم پیدا میکنه
با این فرض زود شروع کردن نسل نه تنها مزیتی نداره که شاید به ضررش تموم بشه چون لیدر مارکت هم نیست که سازنده ها ازش تبعیت کنن
هم بخاطر تفاوت دو کنسول مشکلات ساخت بازی بیشتر میشه و هم بازی ها روی ps6 بهتر اجرا میشن

این نظر شخصیه منه شاید اشتباه کنم
پیشاپیش عذر میخوام
بنظرم این نسل یه نسلی بود که اومده باشه
اصلا نسل ۹ نسل نبود
چند ساله این نسل استارت خورده و شروع کرده
به نیمه نسل رسیدیم فقط یه چنتا بازی دیدیم

با نسل ها پربار مثل نسل ۵ ، نسل ۶ ، نسل ۷ مقایسه کن
دوستان تو همین فروم میگفتن نسل ۸ نسل خوبی نبود
بیشتر نسل ریمستر ها بود
و امید به نسل ۹ داشتن
ولی انگار همون نسل ۸ بهتر بود

سیاست کنسول بین نسلی برای مایکروسافت جواب نداد اون همه هزینه One X کردن ولی فروش چندانی نداشت از اونطرف شروع زودتر نسل جدید ( البته نسل دیگه خیلی معنایی نداره چون معماری نسل ها یکی شده) توی نسل ۷ برای مایکروسافت جواب داده و با داشتن CoD و حق تبلیغاتش میتونه خودشو توی اون یکسال اول جلو بندازه

اره منم بعید میدونم

سلام
نه خواهش میکنم
مدت زمان ساخت بازی ها نسبت به نسل های قبل زیاد شده و دلیل اینکه چند تا بازی بیشتر نداشتیم یا نسل های قبل پربارتر بودن همینه و ایرادی به نسل ۹ نیست
نسل ۸ سخت افزار خوبی نداشت نسبت به زمان خودش ولی این نسل خوبه
در نهایت باید صبر پیشه کرد...
اگر کنسول دیگه بیاد,عرضه رو سه کنسول خیلی سخت میشه و بهش برا دولوپرای سایر کمپانیا دو تا کنسول سونی اضاف کن, بنظرم سریز اس بشدت مشکل میخوره تو اپتمایز

• Like
Reactions: Sega_genesis
سیاست کنسول بین نسلی برای مایکروسافت جواب نداد اون همه هزینه One X کردن ولی فروش چندانی نداشت از اونطرف شروع زودتر نسل جدید ( البته نسل دیگه خیلی معنایی نداره چون معماری نسل ها یکی شده) توی نسل ۷ برای مایکروسافت جواب داده و با داشتن CoD و حق تبلیغاتش میتونه خودشو توی اون یکسال اول جلو بندازه

من نظر شخصی خودم رو میگم طبق چیزایی که خونده بودم و اطلاعاتی که به دست آورده بودم اینا رو کنار هم گذاشتم و چنتا دلیل پیدا کردم براش و درمجموع یه نظری پیدا کردم ممکنه درست نباشه

کمپانی نینتندو یه بازار بزرگ خاص خودشو داره
و در کل فروش جهانی بالایی داره هم خود گیم‌هاش تک تک مثل انحصاری هاش هم کنسولاش
این کمپانی زیاد به نسل و رقابت و اینا اصلاً اعتقادی نداره
و باعث آشفتگی صنعت گیم و چهارچوب‌ها شده
کمپانی‌های مثل مایکروسافت برای ایکس باکس و سونی برای پلی استیشن خوب کمپانی‌ها تجاری هستن
بر مبنای بازدهی و سود و منفعت میرن جلو و فعالیتی انجام میدن و کنسول و بازی و گجتی رو میدن

مثلاً همین استارت شرکت نکردن در نمایش بزرگ e3 رو کمپانی نینتندو شروع کرد از سال ۲۰۱۴ و ....

از یه بعد دیگه الان خود نینتندو در اصل تو بخش کنسول خونگی دو تا کنسول داره برای نسل ۸
کنسول wii u , کنسول سوییچ که میان نسل اومد و هنوز تو نسل ۹ فروش داره
با اینکه ضعیفه
و هنوز نینتندو کنسولی نداده برای نسل ۹

....

از اونور اگه یادت باشه سر xbox one x مایکروسافت قبلش یه سری نظریه داد
یه چیزایی شایعه کرد
به نظر من این شایعه‌ها در اصل برای سنجیدن بازار و انتخاب گیمرها و مشتری‌هاست

مایکروسافت اعلام کرد ما می‌خوایم کنسول میان نسلی بدیم که قطعاتش قابل تعویض باشه و ارتقا پیدا کنه
یعنی مثلاً تو یه کنسولی داری ارتقا پیدا می‌کنه دیگه لازم نیست یه کنسول جدید بخری
هم با یه افزونه و ارتقا ممکنه بازی‌های نسل بعد رو هم اجرا کنه
که با واکنش شدید و منفی گیمرها و اینجور افراد مواجه شد و کنسل شد و نتیجه‌اش شد xbox one x
که روی کاغذ سخت افزارش خروجیش قوی‌تر از xss ولی بازی نسل جدید براش پورت نکردن

نظرم اینه که مایکروسافت می‌خواست با کنسول میان نسلی که قابل ارتقا قطعات باشه نسل بعدی رو شروع کنه دیگه لازم نباشه کنسول جدید مردم بخرن
چون هدفشم اصلاً کلاً کلاد گیمینگ هست
نتیجه کنسولی شد که کلی قدرت داره ولی داره خاک می‌خوره و هیچ ارتفاعی ازش نشد

پس ما موندیم با نسل که نسل نیست اصلا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or