اخبار و شایعات پیرامون Xbox Series X | S

176699
thet_rib.jpg

176713
176727
176728
176729
176737
176730
176731
176732
176736
176733
176714
-The Medium ساخته استودیوی لهستانی Bloober در ژانر ترسناک روانشناختی که برای XSX|S و PC در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک بازی The Medium
-بازی Scorn که توسط Ebb Software برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Call of the sea که در سبک ماجراجویی توسط Out of the blue games برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد.
-بازی The Ascent که توسط Neon Giant و در سبک اکشن نقش آفرینی سایبرپانکی برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Second Extinction که توسط Systemic Reaction و در سبک شوتر اول شخص برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
-کمپین بازی Crossfire X که توسط رمدی برای PC و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
482d_tech.png

3me3_poweryourspecs.jpg

176712
-فناوری VRS که به توسعه دهندگان اجازه می‌دهد تا به شکل بهینه‌ای از تمام قدرت Xbox Series X/S استفاده کنند. بجای آن که تمام سیکل‌های گرافیک را برای تک تک پیکسل‌های روی نمایشگر به کار گیرند، آنها می‌توانند روی بخش‌های خاصی از شخصیت‌های بازی یا اشیاء مهم محیط اولویت بندی کنند. این تکنیک اجازه می‌دهد تا شاهد فریم ریتی پایدار و وضوحی بالاتر باشیم که البته روی کیفیت نهایی تصاویر نیز تاثیر گذار نخواهد بود
-شتاب دهنده سخت افزاری DirectX Ray Tracing که به معنی نورپردازی نزدیک به واقعیت و بازتاب‌های دقیق به صورت real time خواهد بود.
-استفاده از پورت HDMI 2.1 که باعث حالت Low Latency و Variable Refresh Rate در کنسول جدید میشود
-همکاری با کمپانی Seagate برای عرضه هاردهای 1 ترابایتی SSD مخصوص این کنسول که مشابه با کارتریج ویژه سریX|S طراحی میشوند. کنسول این هارد اضافی را نیز به عنوان حافظه ی اصلی شناسایی میکند. این هارد ها، همزمان با کنسول های نسل بعد به بازار عرضه میشوند.
176709
132210

• دارای D-Pad جدید و دکمه‌ی Share
  • استفاده از بلوتوث کم انرژی یا BTLE که در آن داده‌ها به صورت منقطع و محدود ارسال می‌شوند و در عوض مصرف کم انرژی از اولویت بالاتری برخوردار است
  • دارای کمترین Latency با استفاده از تکنولوژی DLI
  • قابلیت پشتیبانی از دستگاه های مختلفی مانند گوشی های هوشمند
  • قابلیت استفاده از پک های باطری قابل شارژ معرفی شده برای کنترلر های elite مایکرسافت
  • امکان به یادآوردم چند دستگاه مختلف (کنسول، کامپیوترهای خانگی یا گوشی های هوشمند) توسط کنترلر که میتولند باعث راحتی هرچه بیشتر جابجایی بدون نیاز به سیم بین آن ها شود.
  • وجود درگاه USB-C که به گیمر اجازه میدهد بدون نیاز به شارژ کنترلر و با اتصال آن به دستگاه، از آن استفاده کند.
  • اضافه کردن یک الگوی نقطه لمسی بر روی بامپر ها و تریگر ها که باعث بهبود احساس و عملکرد در هنگام بازی می شود
مقاله سایت بازی سنتر در مورد کنترلر Xbox Series X|S
176708
ویژگی های جدید

• قابلیت quick resume برای اولین بار برای کنسول های نسل هشت معرفی شد که اجازه میداد در حین انجام بازی به داشبورد کنسول خود رفته و در هر زمان دلخواه، بازی را به سرعت ادامه داد. حال با گسترش این ویژگی امکان استفاده همزمان آن برای چند بازی وجود دارد.
  • تاثیر پویا ورودی یا DLI که میتواند ورودی را بدون تاخیر با چیزی که نمایش داده می‌شود همگام سازی کند تا شاهد کنترلی دقیق‌تر و پاسخگوتر باشیم.
  • ویژگی Smart Delivery که اجازه می دهد تا با تهیه یک نسخه از بازی، به سایر نسخه های بازی نیز بدون پرداخت هزینه اضافی، دسترسی داشت. این قابلیت به خصوص در صورتی که شایعات مربوط معرفی کنسول دوم مایکروسافت حقیقت داشته باشد، می تواند بسیار جالب باشد. گفتنیست گرچه تمام بازی های ساخته شده توسط استودیو های داخلی مایکروسافت از این ویژگی استفاده خواهند کرد، اما استفاده از آن توسط سایر توسعه دهندگان به انتخاب خود آن ها بستگی دارد. با اینحال CD Project Red اولین شرکتی بود که حمایت خود از این ویژگی را اعلام کرد. بر این اساس با تهیه نسخه نسل حاضر بازی بسیار مورد انتظار Cyberpunk 2077 ،بدون پراخت هزینه اضافی به نسخه بهبودیافته نسل بعد این بازی نیز دسترسی خواهید داشت.
سرویس Backward Compatibility

• مایکروسافت پشتیبانی کنسول خود از سرویس بکوارد را تایید کرده است. برخلاف رقیب، سرویس بکوارد مایکروسافت، نه تنها شامل تمام بازی های نسل 8 میشود، بلکه در مجموع 616 بازی از نسل های شش و هفت نیز تحت این سرویس قرار میگیرند.
  • تکنیک بازسازی HDR سری اکس باعث میشود تا تمام بازی های اکس باکس اوریجینال و اکس باکس 360، به صورت اتوماتیک و بدون داشتن اثر منفی منفی روی پرفورمنس بازی، از این ویژگی بهره مند شوند.
  • بر اساس صحبت های جیسون رونالد، تیم بکوارد مایکروسافت، با اختراع تکنیک هایی جدید، امکان دوبرابر شدن نرخ فریم مجموعه مشخصی از بازی های بکوارد، روی XSX|S را فراهم کرده اند. به این صورت که برخی بازی های 30 فریم به 60، و برخی بازی های 60 به 120 فریم بر ثانیه ارتفا می یابند.
  • تایید شده است که قابلیت Quick Resume ، بر روی تمام عناوین نسل های گذشته اکس باکس هم قابل اجرا می باشد و منحصر به بازی های نسل آینده نمیشود.
176707
177104 177105 177106 177107 177108 177109 177110 177111 177112 177113 177114
177115

176706

nmas_poll.png

خرید اکتیویژن بلیزارد توسط مایکروسافت رو که شکی ندارم تأیید می‌شه و مدت‌ها پیش هم گفتم که اگه جای مسئولین سونی بودم، همون پیشنهاد ۱۰ ساله مایکروسافت رو قبول می‌کردم. :D
بحثم اینجا در مورد قراردادهای قبلی سونی با اکتیویژن (قبل از توافق با مایکروسافت) بود که شاید برای اومدن CoDها روی گیم پس تا یه مدت محدودیت ایجاد کنه. یعنی مثلاً اگه فردا همه چیز تموم بشه و مایکروسافت خرید رو به طور کامل انجام بده، نسخه‌های جدید CoD همون روز اول برای گیم پس نیان و یه مدت طول بکشه تا قرارداد سونی تموم بشه.
مثل ماجرای یک سال انحصار Deathloop و Ghostwire: Tokyo روی PS5 که قراردادش قبلاً ثبت شده بود و بعد از خرید بتسدا توسط مایکروسافت هم سر جاش موند و مطمئناً ربطی به بزرگواری و مهربونی مایکروسافت هم نداشته. :D به هر حال اونجا قانون داره و این‌طوری نیست که بگن «حاجی شرمنده! دیگه خریدار جدید پیدا شد و قراردادهای قبلی رو موریانه خورد و تمام! :D»
قرارداد سونی داش دایناسور امسال تمومه انحصار اون ژاپنی برداشته بشه دیابلو روز اول دی وان دستمونه

IMG_20230409_235347.jpg
شایعه:
میگه initiative سازنده پرفکت دارک قراره با استدیوهای دیگه ی Xbox game studios همکاری کنه و با انریل انجین 5 کمپین هیلو رو بسازه(شایعش بود که 343 دیگه کمپین هیلو رو نمیسازه و فقط بر روی ساختش نظارت میکنه)
حس غریبی دارم نمی دونم گریه کنم یا بخندم،ان شالله که خیره.

View attachment 289400
شایعه:
میگه initiative سازنده پرفکت دارک قراره با استدیوهای دیگه ی Xbox game studios همکاری کنه و با انریل انجین 5 کمپین هیلو رو بسازه(شایعش بود که 343 دیگه کمپین هیلو رو نمیسازه و فقط بر روی ساختش نظارت میکنه)
داداش واقعیت بود که یه تک استودیو نمیتونه هم کمپین خوب بسازه هم مولتی رو ساپورت کنه
کمپین اینفینیت از حق نگذریم خوب بود ولی برای استودیو که این همه خرجش شده و نمیدونم بالاترین بودجه رو در اختیار داره بازم نتونستن نسخه بترکون درست کنن از ۵ بهتر بود و در حد هیلو۴ همین
به من باشه کلا ۳۴۳ رو منحل کنن برد کردن

• Like
Reactions: RAFA_1992
View attachment 289400
شایعه:
والا فعلا هرچی خبر از این استادیو میاد اینه که زیر همون Perfect Dark زاییدن!
اصلا سر خود Perfect Dark اینا دارن از CD کمک می گیرن بعد بیان کمپین هیلو بسازن؟!

View attachment 289400
شایعه:
برآیند اخبار تایید نشده که از استدیوهای اکس‌باکس میاد اینه که فعلا اونجا سگ می‌زنه و گربه می‌رقصه:-<

شاید همه این شایعات هم غلط باشن اما نمود بیرونی وضعیت خروجی استدیوها هم تا حدی این دیدگاه رو تقویت می‌کنه.

View attachment 289400
شایعه:
این شایعه منبع درست حسابی نداره که هیچ، اصلا با عقل و منطق هم جور در نمیاد
استودیو initiative در حال حاضر اصلا به اندازه ای که بتونه به تنهایی یک عنوان بزرگ رو بسازه عضو نداره و خودش داره به کمک یه استودیو دیگه بازیش رو میسازه بعد 343 با ۵۰۰ کارمند بده اینا هیلو بسازن؟
یا اگر بخواد با کمک بقیه استودیو ها بسازه یعنی 343 روی initiative نظارت کنه و initiative روی بقیه استودیو ها نظارت کنه؟
واقعا بنظرتون این چیزا منطقیه؟!

از اینجور مطالب تو توییتر پره کاش هرچیزی که دیدید رو بدون تحقیق نذارید اینجا

آخرین ویرایش:
والا فعلا هرچی خبر از این استادیو میاد اینه که زیر همون Perfect Dark زاییدن!
اصلا سر خود Perfect Dark اینا دارن از CD کمک می گیرن بعد بیان کمپین هیلو بسازن؟!
برآیند اخبار تایید نشده که از استدیوهای اکس‌باکس میاد اینه که فعلا اونجا سگ می‌زنه و گربه می‌رقصه:-<

شاید همه این شایعات هم غلط باشن اما نمود بیرونی وضعیت خروجی استدیوها هم تا حدی این دیدگاه رو تقویت می‌کنه.
دقیقا درسته،
یعنی هر چقدر می خوام خوشبین باشم نمیشه

استودیو initiative در حال حاضر اصلا به اندازه ای که بتونه به تنهایی یک عنوان بزرگ رو بسازه عضو نداره و خودش داره به کمک یه استودیو دیگه بازیش رو میسازه بعد 343 با ۵۰۰ کارمند بده اینا هیلو بسازن؟
یا اگر بخواد با کمک بقیه استودیو ها بسازه یعنی 343 روی initiative نظارت کنه و initiative روی بقیه استودیو ها نظارت کنه؟

من که از خدامه همه ی شایعات دوربر استدیوهای ماکرو دروغ باشه،
آخرشم روسیاهیش برای من بمونه :D
(البته منبع اصلی شایعه Resetera هستش)

آخرین ویرایش:

البته داش منطقی پشتش نیس که مایکرو دوباره به ۳۴۳ بودجه بده که تو بیا هیلو بساز
تو خودت اسپنسر باش حاضری با گندی که بالا آوردن و بازی رایگان رو این طور بدون پشتیبانی ول کردن به امون خدا که همه پلیر هاشو از دست داد دوباره اعتماد کنی
دیگه چند نسخه فرصت و اشتباه؟؟؟

• Like
Reactions: Nameless King

حداقل تا اخر این نسل هم برآینده استودیوهای خود مایکرو چندان مثبت نخواهد بود - امیدی که میشه داشت به استودیوهایی هست که تو این دو سه سال اخیر خریداری کرده.
با اینا احتمالا نسل رو سرپا نگه خواهد داشت بیشتر.

.

آخرین ویرایش:
من با یکی اعضای سابق پلیگراند مدت هاست رفیق شدم:D (در حال حاظر تو مایکروسافت کار نمیکنه) و هر از چندگاهی ازش پرس و جو میکنم چون خودش هم چندین دوست و همکارهای سابقش تو استودیوهای مایکروسافت مثل Coalition , undead labs و obsidian داره و آخرین بار هم چند هفته پیش ازش در مورد استودیوهای ماکروسافت پرسیدم میگفت این شایعات و اخبار همرو بریز دور:D و اکثر این شایعات و خبر ها زرد و out of context هستند. اگه مشکلاتی هم باشه مشکلات نرمال و چالشهایی هست که تو همه استودیوها وجود داره و کلا جز جدانشدنی استودیوهای AAA هست و تنها استودیوی که میگه تو دو سه سال اخیر مشکلات عمده داشته 343 بوده و تو این دو سه سال ویژن مشخصی نداشته و دوستانی که اونجا داشته همه شاکی بودن از این موضوع. و اینکه میگفت چیزای خوبی در مورد undead labs و inxile شنیده و مطمئن که همرو سوپرایز میکنن.

آخرین ویرایش:

رفیق یک نکته ای که وجود دارد این هست که خیلی از استودیوهای بخش Xbox یا بازیشون نزدیک به عرضه هست یا مدت زمان زیادی از عرضه آخرین بازیشون نمی گذرد.

Playground تاریخ عرضه آخرین بازی سال ۲۰۲۱

343i تاریخ عرضه آخرین بازی سال ۲۰۲۱

Turn 10 بازی جدیدش امسال عرضه می شود

Ninja Theory بازی جدیدش احتمال فراوان اواخر امسال یا اوایل سال آینده عرضه می شود

Double Fine تاریخ عرضه آخرین بازی سال ۲۰۲۱

Obsidian تاریخ عرضه آخرین بازی سال ۲۰۲۲

Mojang بازی جدیدش تا چند روز آینده عرضه می شود

World's Edge تاریخ عرضه آخرین بازی سال ۲۰۲۲

این وسط چند تا استودیو هستند که بازی آخرشون قبل از ۲۰۲۱ عرضه شده بود که بعضی از این ها بازی معرفی شده دارند و باید تکلیف برنامه شون توی همین کنفرانس پیش رو مشخص شود،یعنی حداقل سه تا از این ها یک نمایش گیم پلی از بازی هاشون نشون بدهند.
The Initiative
The Coalition
Compulsion
Undead Labs
Rare
inXile

در کل منظورم این هست اون جوری که شایعات یا حتی اخبار نشون می دهد،اوضاع استودیوها خراب نیست.استودیویی مثل 343i یا The Initiative مشخصا دچار مشکل یا بلاتکلیفی هستند ولی برآیند کلی مجموعه چندان هم بد به نظر نمی آید.به هر حال ۲ ماه آینده تا حد بهتری اوضاع مشخص می شود و به نظرم وضعیت کار The Coalition و Undead Labs و Compulsion و حتی inXile رو خواهیم دید.

View attachment 289400
شایعه:

Initiative که اگه بیل زن بود، Perfect Dark به Perfect Fucked تبدیل نمیشد و دست به دامن CD نمیشدن. Halo به شدت برای این استدیو و خیلی استدیوهای دیگه لقمه گنده تر از دهنه.

به نظر من که مایکروسافت 343 رو باید عین Marvel Games بکنه یه استدیو نظارتی، و این IP رو بین استدیوهای دیگه خودش پخش کنه. بهترین گزینه برای ادامه دادن بخش کمپین و مالتی پلیر Halo هم به نظر من حضرات در Activision هستن. یعنی تنها ناشری که عرضه داره و بلده هم کمپین و هم مالتی پلیر پشم ریزون و فوق پرفروش بسازه. اینا بیان بالا سر Halo و مثلا IW بخش کمپین رو بسازه، Treyarch هم مالتی پلیرش رو، Halo یهو یه چیز عجیب غریبی میشه! باقی استدیوها هم میتونن برن سر وقت ورژن بتل رویال یا سایر اسپین آف ها.

رویای شخص خودم هم اینه که بتزدا یه RPG تو دنیای Halo بسازه. یه RPG تو استایل Mass Effect اما تو دنیای Halo. داریم چیزی خفن تر؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or