اخبار و شایعات پیرامون Xbox Series X | S

176699
thet_rib.jpg

176713
176727
176728
176729
176737
176730
176731
176732
176736
176733
176714
-The Medium ساخته استودیوی لهستانی Bloober در ژانر ترسناک روانشناختی که برای XSX|S و PC در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک بازی The Medium
-بازی Scorn که توسط Ebb Software برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Call of the sea که در سبک ماجراجویی توسط Out of the blue games برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد.
-بازی The Ascent که توسط Neon Giant و در سبک اکشن نقش آفرینی سایبرپانکی برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Second Extinction که توسط Systemic Reaction و در سبک شوتر اول شخص برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
-کمپین بازی Crossfire X که توسط رمدی برای PC و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
482d_tech.png

3me3_poweryourspecs.jpg

176712
-فناوری VRS که به توسعه دهندگان اجازه می‌دهد تا به شکل بهینه‌ای از تمام قدرت Xbox Series X/S استفاده کنند. بجای آن که تمام سیکل‌های گرافیک را برای تک تک پیکسل‌های روی نمایشگر به کار گیرند، آنها می‌توانند روی بخش‌های خاصی از شخصیت‌های بازی یا اشیاء مهم محیط اولویت بندی کنند. این تکنیک اجازه می‌دهد تا شاهد فریم ریتی پایدار و وضوحی بالاتر باشیم که البته روی کیفیت نهایی تصاویر نیز تاثیر گذار نخواهد بود
-شتاب دهنده سخت افزاری DirectX Ray Tracing که به معنی نورپردازی نزدیک به واقعیت و بازتاب‌های دقیق به صورت real time خواهد بود.
-استفاده از پورت HDMI 2.1 که باعث حالت Low Latency و Variable Refresh Rate در کنسول جدید میشود
-همکاری با کمپانی Seagate برای عرضه هاردهای 1 ترابایتی SSD مخصوص این کنسول که مشابه با کارتریج ویژه سریX|S طراحی میشوند. کنسول این هارد اضافی را نیز به عنوان حافظه ی اصلی شناسایی میکند. این هارد ها، همزمان با کنسول های نسل بعد به بازار عرضه میشوند.
176709
132210

• دارای D-Pad جدید و دکمه‌ی Share
  • استفاده از بلوتوث کم انرژی یا BTLE که در آن داده‌ها به صورت منقطع و محدود ارسال می‌شوند و در عوض مصرف کم انرژی از اولویت بالاتری برخوردار است
  • دارای کمترین Latency با استفاده از تکنولوژی DLI
  • قابلیت پشتیبانی از دستگاه های مختلفی مانند گوشی های هوشمند
  • قابلیت استفاده از پک های باطری قابل شارژ معرفی شده برای کنترلر های elite مایکرسافت
  • امکان به یادآوردم چند دستگاه مختلف (کنسول، کامپیوترهای خانگی یا گوشی های هوشمند) توسط کنترلر که میتولند باعث راحتی هرچه بیشتر جابجایی بدون نیاز به سیم بین آن ها شود.
  • وجود درگاه USB-C که به گیمر اجازه میدهد بدون نیاز به شارژ کنترلر و با اتصال آن به دستگاه، از آن استفاده کند.
  • اضافه کردن یک الگوی نقطه لمسی بر روی بامپر ها و تریگر ها که باعث بهبود احساس و عملکرد در هنگام بازی می شود
مقاله سایت بازی سنتر در مورد کنترلر Xbox Series X|S
176708
ویژگی های جدید

• قابلیت quick resume برای اولین بار برای کنسول های نسل هشت معرفی شد که اجازه میداد در حین انجام بازی به داشبورد کنسول خود رفته و در هر زمان دلخواه، بازی را به سرعت ادامه داد. حال با گسترش این ویژگی امکان استفاده همزمان آن برای چند بازی وجود دارد.
  • تاثیر پویا ورودی یا DLI که میتواند ورودی را بدون تاخیر با چیزی که نمایش داده می‌شود همگام سازی کند تا شاهد کنترلی دقیق‌تر و پاسخگوتر باشیم.
  • ویژگی Smart Delivery که اجازه می دهد تا با تهیه یک نسخه از بازی، به سایر نسخه های بازی نیز بدون پرداخت هزینه اضافی، دسترسی داشت. این قابلیت به خصوص در صورتی که شایعات مربوط معرفی کنسول دوم مایکروسافت حقیقت داشته باشد، می تواند بسیار جالب باشد. گفتنیست گرچه تمام بازی های ساخته شده توسط استودیو های داخلی مایکروسافت از این ویژگی استفاده خواهند کرد، اما استفاده از آن توسط سایر توسعه دهندگان به انتخاب خود آن ها بستگی دارد. با اینحال CD Project Red اولین شرکتی بود که حمایت خود از این ویژگی را اعلام کرد. بر این اساس با تهیه نسخه نسل حاضر بازی بسیار مورد انتظار Cyberpunk 2077 ،بدون پراخت هزینه اضافی به نسخه بهبودیافته نسل بعد این بازی نیز دسترسی خواهید داشت.
سرویس Backward Compatibility

• مایکروسافت پشتیبانی کنسول خود از سرویس بکوارد را تایید کرده است. برخلاف رقیب، سرویس بکوارد مایکروسافت، نه تنها شامل تمام بازی های نسل 8 میشود، بلکه در مجموع 616 بازی از نسل های شش و هفت نیز تحت این سرویس قرار میگیرند.
  • تکنیک بازسازی HDR سری اکس باعث میشود تا تمام بازی های اکس باکس اوریجینال و اکس باکس 360، به صورت اتوماتیک و بدون داشتن اثر منفی منفی روی پرفورمنس بازی، از این ویژگی بهره مند شوند.
  • بر اساس صحبت های جیسون رونالد، تیم بکوارد مایکروسافت، با اختراع تکنیک هایی جدید، امکان دوبرابر شدن نرخ فریم مجموعه مشخصی از بازی های بکوارد، روی XSX|S را فراهم کرده اند. به این صورت که برخی بازی های 30 فریم به 60، و برخی بازی های 60 به 120 فریم بر ثانیه ارتفا می یابند.
  • تایید شده است که قابلیت Quick Resume ، بر روی تمام عناوین نسل های گذشته اکس باکس هم قابل اجرا می باشد و منحصر به بازی های نسل آینده نمیشود.
176707
177104 177105 177106 177107 177108 177109 177110 177111 177112 177113 177114
177115

176706

nmas_poll.png

سلام دوستان
من روی اکانت شخصی خودم (ایمیل و پسورد خودم) ویچر 3 Goty دارم به نظرتون به اشتراک بذارم بقیه استفاده کنن یا اکانت شخصی خطریه ؟
فکر کنم به اشتراک نزاری بهتره
این اکانت هایی که ما میخوایم به اشتراک بزاریم اکانت های خریداری شده از کانال های معتبره تلگرامه که فقط یک بازی داخلش داره و میشه با یک تغییر رمز به راحتی به یکی دیگه داد تا استفاده کنه و مشکلی هم واسه کسی پیش نمیاد

ولی اکانت شخصی رو که نمیشه هی تغییر رمز داد

• Like
Reactions: aha2012 and AhmadGr
فکر کنم به اشتراک نزاری بهتره
این اکانت هایی که ما میخوایم به اشتراک بزاریم اکانت های خریداری شده از کانال های معتبره تلگرامه که فقط یک بازی داخلش داره و میشه با یک تغییر رمز به راحتی به یکی دیگه داد تا استفاده کنه و مشکلی هم واسه کسی پیش نمیاد

ولی اکانت شخصی رو که نمیشه هی تغییر رمز داد
حالا شما تاپیک و بزن تو همون جا دنبال کسی میگردیم که بتونه این کار رو هندل کنه.
من بیشتر از هر مکان و سرگرمی دیگه ای تو بازیسنتر وقت گذروندم
حتی یه مدت که تقریبا کارتون خواب بودم با گوشی بقیه به اینجا سر میزدم.
بازی که بیکار رو اکانت مونده و استفاده نمیشه پس چه بهتر که بقیه ازش استفاده کنن و چهارتا فحش هم نثار ما کنن.

خبرهای بزرگ از PARADOX
جفت بازی های Cities : Skylines 2 و The lamplighters league به صورت DAY ONE روی گیمپس منتشر میشن و بازی the lamplighters league انحصاری xbox می باشد

View attachment 286435
عرضه روز اول Cities Skylines برای گیم پس خبر جالبی هست چون نسخه قبل بیشتر از ۱۲ میلیون نسخه فروش داشته و بازی معروفی هست.

Shadow warrior 3 سری دووم و انتخاب بهتری هست برای شما.... اتومیک هارت یه مقدار گشت و گذار داره بعضی جاهاش خسته کننده میشه البته سن ما هم بالای 30 هست ولی دیگه شما رو نمیدونم :D
اینو ولی درست گفته که دیگه حسش نیست. منم الان حس و حال گشتن زیاد ندارم بیشتر دلم می خواد یه بازی خطی داستان دار برم
مثل gears of war
انگار دیگه حوصله جهان باز و انتخاب مسیر و این مسائلو ندارم
فک کنم به همین خاطر هم gears of war و god of war و لست و امثالهم خیلی دوست دارم

• Like
Reactions: shooshcity
Screenshot_20230312_101437_Chrome.jpg
چرا من هنوز بازی می‌کنم؟ نوشته ای در دفاع از Xbox Series S
وقتي که مایکروسافت در کنار پرچمدار خود XSX، کنسول اقتصادی و قابل خرید Series ‌S رو معرفی کرد، من علاقه مند به این کنسول شدم
من تلویزیون یا مانیتور خاص و ویژه و گرانقیمتی ندارم و هدف من لذت بردن از بازی ها در کیفیت QHD با کیفیت بصری رضایت بخش و پرفورمنس خوب می باشد

کنسول من، کوچک، قابل حمل هست و شبیه یک اسپیکر خانگی قابل حمل و حتی توستر می باشد
من با این کنسول به یک لایبرری عظیم از بازی های ایکس باکس، گیمپس و بازی هایی که از روز اول در گیمپس منتشر می شوند، دسترسی دارم، این کنسول کوچک دوست داشتنی ارزان قیمت باید در اکوسیستم دنیای بازی ها به خوبی پذیرفته شود پس مشکلی که به تازگی در ضد سریز اس می‌بینیم از کجاست؟

آیا کنسولی است که باعث می شود صنعت بازی ها را عقب نگه دارد؟
هدف گذاری مایکروسافت بر روی این کنسول کیفیت 1080p و بیشتر فریم ریت پایدارتر می باشد ، بعد از همه نکات مثبت این کنسول از قیمت ارزان‌تر و کوچک بودن تا دسترسی به لایبرری یکسان و عظیم، کنسول های قوی تر در قبال کیفیت بصری کمتر ، نه این که همه بازی ها در روز عرضه عملکرد فوق العاده ای داشته باشند
ولی من ساعت ها مشغول Cyberpunk 2077 با موس و کیبرد روی کنسول بودم و لذت بردم ،. تجربه روان بدون هیچ گونه input latency.

Yn8VS8qMffDW8yDXVfNyP6-970-80.jpg
اجرای سایبرپانک در حالت PERFORMANCE به صورت 60 فریم روی سریز اس

به تازگی خبری از مشکل و تاخیر در توسعه بازی Baldur's Gate 3 روی ایکس باکس اومد، بدون این که اسمی از سریز اس برده شود، شبکه های اجتماعی سریع شروع به گرفتن انگشت اتهام روی این کنسول کردند
اما من طرفدار این نظرات نیستم، نظریه قابل قبول تری وجود دارد که، توسعه دهندگان هنوز مشغول ساخت بازی بر روی کنسول های نسل قبل هستند که در راه آن دچار مشکلاتی میشوند و باعث ایجاد محدودیت در ساخت بازی و استفاده از ظرفیت پایین انجین های بازی سازشان می شود مثال روشن آن هاگوارتز لگسی که برای ایکس باکس وان تاخیر خورد.
به ویچر 3 نگاه کنید که چگونه به صورت ‌Native روی نینتندو سوییچ اجرا می‌شود، و هنوز هم تمام توسعه دهندگان شگفت زده هستند، حال آن که سریز اس، سخت افزاری به مراتب قوی تر دارد.

من قصد ندارم کسانی را که از کنسول های نسل قبل استفاده می‌کنند،. سرزنش کنم، ولی خرید سریز اس در تخفیف و تعویض با کنسول های قدیمی یک گزینه غیر منطقی نیست و می‌تواند از لحاظ عملکرد در بازی ها یک جهش قابل توجه باشد

بازی ها امروزه شبیه به بازی های PC شده اند یعنی به شما گزینه های مختلفی در گرافیک ارائه می‌دهد که معمولا شامل گزینه های Medium و High/Ultra می باشد،. در نقدی که از سریز اس کرده ایم به خوبی نشان داده ایم که چرا این کنسول می‌تواند یک گزینه عالی برای اجرای آخرین بازی های روز باشد

xLV6aRES94y4sAfTL3JWGH-970-80.jpg

اما یک دوست خوب دیگری هم وجود دارد مخصوصا اگر دنبال انحصاری های PC باشید و آن چیزی جز استیم دک نیست.
استیم دک نیز مانند سریز اس با سخت افزار متوسط و عملکرد عالی تولید شده است اما در شبکه های اجتماعی مورد سرزنش قرار می‌گیرد و وضعیتی مانند سریز اس پیدا کرده است

انتقاد از این دو سخت افزار با قیمت مناسب که به من آزادی عمل زیادی می‌دهند و به من این توانایی را می‌دهد که هر چه را هرکجا میخواهم بازی کنم سخت است

از طرف دیگر هر بازی که روی سریز اس میکنم در کلاود سیو می شود و من می‌توانم ادامه آن را در استیم دک بازی کنم

آزادی عمل از لایبرری عظیم و تقریبا نامحدود به لطف Xenia و UWP روی اکس باکس و Custom game installation بر روی استیم دک، قیمت مناسب، قابل حمل بودن، این که هروقت و هرکجا خواستم میتوانم بازی کنم آن هم با عملکرد خوب ،. دلایلی ست که من از آن ها دفاع می کنم، تمام کارهایی که می‌توان با یک PC با آخرین سخت افزار های روز انجام داد من با قیمت بسیار پایین تر انجام می‌دهم.

Why I'm still gaming: A defense of the Xbox Series S

پ.ن: تورو خدا نریزید سرم، قیمت مناسب که برای اینجا جوکه :D ولی خب برای بقیه دنیا قضیه فرق داره مثل این که

View attachment 286867
چرا من هنوز بازی می‌کنم؟ نوشته ای در دفاع از Xbox Series S
وقتي که مایکروسافت در کنار پرچمدار خود XSX، کنسول اقتصادی و قابل خرید Series ‌S رو معرفی کرد، من علاقه مند به این کنسول شدم
من تلویزیون یا مانیتور خاص و ویژه و گرانقیمتی ندارم و هدف من لذت بردن از بازی ها در کیفیت QHD با کیفیت بصری رضایت بخش و پرفورمنس خوب می باشد

کنسول من، کوچک، قابل حمل هست و شبیه یک اسپیکر خانگی قابل حمل و حتی توستر می باشد
من با این کنسول به یک لایبرری عظیم از بازی های ایکس باکس، گیمپس و بازی هایی که از روز اول در گیمپس منتشر می شوند، دسترسی دارم، این کنسول کوچک دوست داشتنی ارزان قیمت باید در اکوسیستم دنیای بازی ها به خوبی پذیرفته شود پس مشکلی که به تازگی در ضد سریز اس می‌بینیم از کجاست؟

آیا کنسولی است که باعث می شود صنعت بازی ها را عقب نگه دارد؟
هدف گذاری مایکروسافت بر روی این کنسول کیفیت 1080p و بیشتر فریم ریت پایدارتر می باشد ، بعد از همه نکات مثبت این کنسول از قیمت ارزان‌تر و کوچک بودن تا دسترسی به لایبرری یکسان و عظیم، کنسول های قوی تر در قبال کیفیت بصری کمتر ، نه این که همه بازی ها در روز عرضه عملکرد فوق العاده ای داشته باشند
ولی من ساعت ها مشغول Cyberpunk 2077 با موس و کیبرد روی کنسول بودم و لذت بردم ،. تجربه روان بدون هیچ گونه input latency.

اجرای سایبرپانک در حالت PERFORMANCE به صورت 60 فریم روی سریز اس

به تازگی خبری از مشکل و تاخیر در توسعه بازی Baldur's Gate 3 روی ایکس باکس اومد، بدون این که اسمی از سریز اس برده شود، شبکه های اجتماعی سریع شروع به گرفتن انگشت اتهام روی این کنسول کردند
اما من طرفدار این نظرات نیستم، نظریه قابل قبول تری وجود دارد که، توسعه دهندگان هنوز مشغول ساخت بازی بر روی کنسول های نسل قبل هستند که در راه آن دچار مشکلاتی میشوند و باعث ایجاد محدودیت در ساخت بازی و استفاده از ظرفیت پایین انجین های بازی سازشان می شود مثال روشن آن هاگوارتز لگسی که برای ایکس باکس وان تاخیر خورد.
به ویچر 3 نگاه کنید که چگونه به صورت ‌Native روی نینتندو سوییچ اجرا می‌شود، و هنوز هم تمام توسعه دهندگان شگفت زده هستند، حال آن که سریز اس، سخت افزاری به مراتب قوی تر دارد.

من قصد ندارم کسانی را که از کنسول های نسل قبل استفاده می‌کنند،. سرزنش کنم، ولی خرید سریز اس در تخفیف و تعویض با کنسول های قدیمی یک گزینه غیر منطقی نیست و می‌تواند از لحاظ عملکرد در بازی ها یک جهش قابل توجه باشد

بازی ها امروزه شبیه به بازی های PC شده اند یعنی به شما گزینه های مختلفی در گرافیک ارائه می‌دهد که معمولا شامل گزینه های Medium و High/Ultra می باشد،. در نقدی که از سریز اس کرده ایم به خوبی نشان داده ایم که چرا این کنسول می‌تواند یک گزینه عالی برای اجرای آخرین بازی های روز باشد

اما یک دوست خوب دیگری هم وجود دارد مخصوصا اگر دنبال انحصاری های PC باشید و آن چیزی جز استیم دک نیست.
استیم دک نیز مانند سریز اس با سخت افزار متوسط و عملکرد عالی تولید شده است اما در شبکه های اجتماعی مورد سرزنش قرار می‌گیرد و وضعیتی مانند سریز اس پیدا کرده است

انتقاد از این دو سخت افزار با قیمت مناسب که به من آزادی عمل زیادی می‌دهند و به من این توانایی را می‌دهد که هر چه را هرکجا میخواهم بازی کنم سخت است

از طرف دیگر هر بازی که روی سریز اس میکنم در کلاود سیو می شود و من می‌توانم ادامه آن را در استیم دک بازی کنم

آزادی عمل از لایبرری عظیم و تقریبا نامحدود به لطف Xenia و UWP روی اکس باکس و Custom game installation بر روی استیم دک، قیمت مناسب، قابل حمل بودن، این که هروقت و هرکجا خواستم میتوانم بازی کنم آن هم با عملکرد خوب ،. دلایلی ست که من از آن ها دفاع می کنم، تمام کارهایی که می‌توان با یک PC با آخرین سخت افزار های روز انجام داد من با قیمت بسیار پایین تر انجام می‌دهم.

Why I'm still gaming: A defense of the Xbox Series S

پ.ن: تورو خدا نریزید سرم، قیمت مناسب که برای اینجا جوکه :D ولی خب برای بقیه دنیا قضیه فرق داره مثل این که
تو این مملکت با هزینه کمتر از ps4 میشه series s خرید
کسی که پول ps5,series x نداره باید ذهن معیوب داشته باشه که کنسولهای نسل قبل رو به series s ترجیح بده
یه مقایسه از series s مقابل ps4 pro/one x دیدم که با بولدوزر از رو جفتشون رد شد
تفاوتشون دقیقا به اندازه یه نسل بود در صورتی که هر دو کنسول بسیار گرونتر از series s فروخته میشن

کسی که پول ps5,series x نداره باید ذهن معیوب داشته باشه که کنسولهای نسل قبل رو به series s ترجیح بده
تفاوتشون دقیقا به اندازه یه نسل بود در صورتی که هر دو کنسول بسیار گرونتر از series s فروخته میشن
من با pro کار کردم الانم سریِ اس دارم. صدایِ فنِ پرو انقدر زیاد هست که می‌تونه آدمو پشیمون کنه. قدرتش از سریِ اس بیش‌تر نیست فقط رنگ‌ها رو خیلی شارپ، پررنگ و نورانی‌تر نشون می‌ده که اونم اگه تلویزیون 4k نباشه استفاده‌ای نداره. بافت‌ها برایِ هر دو کنسول یکسان هستن. سریِ اس می‌تونه و توانشو داره که بافت‌هایِ باکیفیت‌تری از پرو پردازش کنه. پردازشِ نور هم تویِ سریِ اس خیلی قوی‌تر از پرو هست و اصلاً نمی‌شه با هم مقایسه‌شون کرد. اگه هاردش حجمِ بیشتری داشت و یا، هاردِ یک ترایِ معمولی کنارِ ssd هم از اول برایِ سریِ اس می‌زاشتن عالی می‌شد. خریدِ پرو الان منطقی نیست مگر انحصاری‌هایِ سونی رو واقعا بهترین بازی‌ها بدونی (که واقعاً نمی‌شه گفت)، تو این شرایط هم من اسلیم رو به پرو ترجیح می‌دم به خاطرِ مسئله‌یِ صدایِ فن.
قیمتگذاری تویِ ایران احساسی و از رویِ منفعت‌طلبی هست. حتا اگه دوتا بازیِ یکسان کنارِ هم باشن ولی عکسِ کاورشون یکم فرق کنه و تویِ کاورِ یکیشون، شخصیتِ دستش شمشیر باشه رو اون یکی نباشه، مفازه‌دار یا سایت اونی که شمشیر دستشه رو گرون‌تر می‌فروشه.​

سریز اس گاد اف وار رگنارک نداره من یه ps4 slim برای فامیلون به قیمت ۱۲ تومن خریدم رگنارک رو پلی دادیم طرف پشماش ریخته بود . میگفت این چیه دیگه .

دوستان ایشون یکی از اعضای Playground و نویسنده Fable جدید هستن، که باعث میشه ایشون، یعنی Fable جدید، ندیده و نشناخته برای من تبدیل به بهترین بازی سال، نسل و کلا تاریخ تبدیل بشه.

معلومه داستان ها و راز های نهفته زیادی در سینه داره

دوستان ایشون یکی از اعضای Playground و نویسنده Fable جدید هستن، که باعث میشه ایشون، یعنی Fable جدید، ندیده و نشناخته برای من تبدیل به بهترین بازی سال، نسل و کلا تاریخ تبدیل بشه.

ببخشید گفتی نویسنده چی بود ؟ :-s 8->

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or