اخبار و شایعات پیرامون Xbox Series X | S

176699
thet_rib.jpg

176713
176727
176728
176729
176737
176730
176731
176732
176736
176733
176714
-The Medium ساخته استودیوی لهستانی Bloober در ژانر ترسناک روانشناختی که برای XSX|S و PC در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک بازی The Medium
-بازی Scorn که توسط Ebb Software برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Call of the sea که در سبک ماجراجویی توسط Out of the blue games برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد.
-بازی The Ascent که توسط Neon Giant و در سبک اکشن نقش آفرینی سایبرپانکی برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Second Extinction که توسط Systemic Reaction و در سبک شوتر اول شخص برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
-کمپین بازی Crossfire X که توسط رمدی برای PC و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
482d_tech.png

3me3_poweryourspecs.jpg

176712
-فناوری VRS که به توسعه دهندگان اجازه می‌دهد تا به شکل بهینه‌ای از تمام قدرت Xbox Series X/S استفاده کنند. بجای آن که تمام سیکل‌های گرافیک را برای تک تک پیکسل‌های روی نمایشگر به کار گیرند، آنها می‌توانند روی بخش‌های خاصی از شخصیت‌های بازی یا اشیاء مهم محیط اولویت بندی کنند. این تکنیک اجازه می‌دهد تا شاهد فریم ریتی پایدار و وضوحی بالاتر باشیم که البته روی کیفیت نهایی تصاویر نیز تاثیر گذار نخواهد بود
-شتاب دهنده سخت افزاری DirectX Ray Tracing که به معنی نورپردازی نزدیک به واقعیت و بازتاب‌های دقیق به صورت real time خواهد بود.
-استفاده از پورت HDMI 2.1 که باعث حالت Low Latency و Variable Refresh Rate در کنسول جدید میشود
-همکاری با کمپانی Seagate برای عرضه هاردهای 1 ترابایتی SSD مخصوص این کنسول که مشابه با کارتریج ویژه سریX|S طراحی میشوند. کنسول این هارد اضافی را نیز به عنوان حافظه ی اصلی شناسایی میکند. این هارد ها، همزمان با کنسول های نسل بعد به بازار عرضه میشوند.
176709
132210

• دارای D-Pad جدید و دکمه‌ی Share
  • استفاده از بلوتوث کم انرژی یا BTLE که در آن داده‌ها به صورت منقطع و محدود ارسال می‌شوند و در عوض مصرف کم انرژی از اولویت بالاتری برخوردار است
  • دارای کمترین Latency با استفاده از تکنولوژی DLI
  • قابلیت پشتیبانی از دستگاه های مختلفی مانند گوشی های هوشمند
  • قابلیت استفاده از پک های باطری قابل شارژ معرفی شده برای کنترلر های elite مایکرسافت
  • امکان به یادآوردم چند دستگاه مختلف (کنسول، کامپیوترهای خانگی یا گوشی های هوشمند) توسط کنترلر که میتولند باعث راحتی هرچه بیشتر جابجایی بدون نیاز به سیم بین آن ها شود.
  • وجود درگاه USB-C که به گیمر اجازه میدهد بدون نیاز به شارژ کنترلر و با اتصال آن به دستگاه، از آن استفاده کند.
  • اضافه کردن یک الگوی نقطه لمسی بر روی بامپر ها و تریگر ها که باعث بهبود احساس و عملکرد در هنگام بازی می شود
مقاله سایت بازی سنتر در مورد کنترلر Xbox Series X|S
176708
ویژگی های جدید

• قابلیت quick resume برای اولین بار برای کنسول های نسل هشت معرفی شد که اجازه میداد در حین انجام بازی به داشبورد کنسول خود رفته و در هر زمان دلخواه، بازی را به سرعت ادامه داد. حال با گسترش این ویژگی امکان استفاده همزمان آن برای چند بازی وجود دارد.
  • تاثیر پویا ورودی یا DLI که میتواند ورودی را بدون تاخیر با چیزی که نمایش داده می‌شود همگام سازی کند تا شاهد کنترلی دقیق‌تر و پاسخگوتر باشیم.
  • ویژگی Smart Delivery که اجازه می دهد تا با تهیه یک نسخه از بازی، به سایر نسخه های بازی نیز بدون پرداخت هزینه اضافی، دسترسی داشت. این قابلیت به خصوص در صورتی که شایعات مربوط معرفی کنسول دوم مایکروسافت حقیقت داشته باشد، می تواند بسیار جالب باشد. گفتنیست گرچه تمام بازی های ساخته شده توسط استودیو های داخلی مایکروسافت از این ویژگی استفاده خواهند کرد، اما استفاده از آن توسط سایر توسعه دهندگان به انتخاب خود آن ها بستگی دارد. با اینحال CD Project Red اولین شرکتی بود که حمایت خود از این ویژگی را اعلام کرد. بر این اساس با تهیه نسخه نسل حاضر بازی بسیار مورد انتظار Cyberpunk 2077 ،بدون پراخت هزینه اضافی به نسخه بهبودیافته نسل بعد این بازی نیز دسترسی خواهید داشت.
سرویس Backward Compatibility

• مایکروسافت پشتیبانی کنسول خود از سرویس بکوارد را تایید کرده است. برخلاف رقیب، سرویس بکوارد مایکروسافت، نه تنها شامل تمام بازی های نسل 8 میشود، بلکه در مجموع 616 بازی از نسل های شش و هفت نیز تحت این سرویس قرار میگیرند.
  • تکنیک بازسازی HDR سری اکس باعث میشود تا تمام بازی های اکس باکس اوریجینال و اکس باکس 360، به صورت اتوماتیک و بدون داشتن اثر منفی منفی روی پرفورمنس بازی، از این ویژگی بهره مند شوند.
  • بر اساس صحبت های جیسون رونالد، تیم بکوارد مایکروسافت، با اختراع تکنیک هایی جدید، امکان دوبرابر شدن نرخ فریم مجموعه مشخصی از بازی های بکوارد، روی XSX|S را فراهم کرده اند. به این صورت که برخی بازی های 30 فریم به 60، و برخی بازی های 60 به 120 فریم بر ثانیه ارتفا می یابند.
  • تایید شده است که قابلیت Quick Resume ، بر روی تمام عناوین نسل های گذشته اکس باکس هم قابل اجرا می باشد و منحصر به بازی های نسل آینده نمیشود.
176707
177104 177105 177106 177107 177108 177109 177110 177111 177112 177113 177114
177115

176706

nmas_poll.png

من خودمم نسل قبل یه پی اس 4 رو به خاطر اورهیت از دست دادم ولی کل این انجمن رو اگر بگردید فقط من بودم که این مشکل برام پیش اومد
کلا خیلی ندارن این مسائل بین کنسول ها و مطمئن باشید جایی برای نگرانی وجود نداره

من red dead 2 رو روی ps4 دو سه بار تموم کردم ولی از اونجایی که بهترین نسخه کنسولی برای وان اکس بوده از نظر ویژوالی وسوسه شدم بگیرمش برای سریز اکس..ارزششو داره؟

من red dead 2 رو روی ps4 دو سه بار تموم کردم ولی از اونجایی که بهترین نسخه کنسولی برای وان اکس بوده از نظر ویژوالی وسوسه شدم بگیرمش برای سریز اکس..ارزششو داره؟
من نسل قبل چون وان عادی داشتم نگرفتم میدونستم نمیشه با اون سخت افزار بازی رو جوری که باید ببینی، ببینی. واسه همین رو نسل 8 بازیش نکردم
تو همین تخفیفای تابستونه خریدم شدیدا لذت بردم ولی شما که میگی سه بار تموم کردی فکر نکنم خیلی ارزش خرید داشته باشه، چون اپتیمایز سریز که نیست خیلی هم بعیده راک استار بیاد ازین کارا کنه چون دارن برای جی تی ای انلاین میسازن ، برای جفتش با هم قطعا وقت نمیزاره.
به نظرم دیسک رد دد گوتی ادیشن بگیر، رد دد 1 و دی ال سی آندد نایتمر رو داره

اگه red dead online بازی میکنی بگیر ولی افلاینش ارزش نداره دوباره بری . من خودم از طراحی ارتور مورگان خوشم نیمدش به نظرم خیلی سافت بود چهرش و داستانشم(ارتور مورگان) کلیشه ای بود به نظرم micah bell به مراتب اصیل تر بود و خوش ساخت .

سلام دوستان
سری اس تا چند سالی توان اجرای 1080 و 60 فریم را داره؟
احتمالا با استفاده از Direct ML که میتونه مشابه تکنولوژی DLSS رو روی کنسول پیاده کنه بله تا آخر نسل جوابگو هست ...

دوستان یوقتهایی کنسولو روشن میکنم به وایفای یجوری بد کانکت میشه!!! یعنی کانکت نمیشهاتومات، یدور دیگه باید وایفای رو بهش بشناسونم تا کانکت بشه! اینم بگم مخفی نکردم ssid رو،
من رو وان هم این مشکلو داشتم، با لن اوکی بود ولی وایفای گاهی اینجوری میشد
خواستم بدونم شمام اینجوری میشید؟؟؟؟؟
سلام
بعضی دستگاهها روی باند رادیویی خاصی کار میکنن که با بعضی مودم ها سینک نیست.از داخل تنظیمات مودم میتونی باندش رو جابجا کنی ببینی کدوم برات بهتره و دستگاه راحت تر میشناسه.معمولا روی 6 باشه بهتره.

• Like
Reactions: z2s sas and MASHIN
سلام دوستان کنسول تو حالت instant on باشه و برق بره مشکل سازه؟ و اینکه بعد که برق اومد خود به خود دوباره کنسول تو حالت instant on قرار میگیره یا لازمه یه بار روشن بشه؟

دوستان یک مطلب خوندم تو ردیت که کمی ترسوند منو خیلیام این مشکلو داشتن
خواستم بدونم رفع شده یا همچنان هست؟؟؟؟
After opening Some games on my xbox Series X the system shuts down after a few seconds.
Possible Issue
Has anyone else had this problem with their series X? When I open games like FH4, fortnite or COD, only after a few seconds in the game my xbox shuts off completely (just the console and not the controller) also i never get any messages after it boots completely back up by clicking the console's on botton! If it was thermal throttling i would've at least gotten a message so Is it possible the heat sink isn't making proper contact with the GPU or CPU?
I tested other games like batman and halo and they run just fine under full load and in either games the fans seems to be running just right and not ramping up!
is it a software bug in early release since I got the console early?
I've also tried multiple displays and TVs at different settings (60Hz 4k and 1080p) and I even tried an independent outlet incase it was the power supply not getting enough but no results.
The only related posts that I've come across don't mention anything about the series x completely turning off outta nowhere and I've been looking very hard to find a solution or an answer to this if anyone can help please

Has anyone else had this problem with their series X? When I open games like FH4, fortnite or COD, only after a few seconds in the game my xbox shuts off completely
این کنسول خرابه همین, تو پیج نظرات هر محصولی طبیعتا گزارش خرابی هست اگه پلمپ تحویل گرفته باشه 99% تقصیر خودشه یجا یکاری کرده خرابی پیش اومده
و الا نه من به چنین مشکلی برخوردم نه از دوستان شنیدم
من همین دیروز یه اسپیکر رسیده بود دستم ولوم رو مکس میکردم خاموش میشد مثلا نو هم گرفته بودم اما جای زور زدن پیچگوشتی واضح بود مشخص بود جنس دسته دوم یا خراب به اسم اصل بهم فروخته بودن, چنین احتمالی هم هست واسه این دوستمون تو ردیت

سلام دوستان کنسول تو حالت instant on باشه و برق بره مشکل سازه؟ و اینکه بعد که برق اومد خود به خود دوباره کنسول تو حالت instant on قرار میگیره یا لازمه یه بار روشن بشه؟
بله قطعا مشکل سازه
شما کنسولتون در اون حالت آماده به کار هست و برق داخلش جریان داره
فول شات داون کنید حتما که آسیبی نبینه

• Like
Reactions: pvt.miller
سلام دوستان اول بگمکه خودم وسواس زیادیدارم که کنسول همیشه خنک بمونه، اگه یادتون باشه سالهاپیش یک تاپیک زده بودم و توش سیستم خنک کننده برای xbox one fat ساخته بودم که سالها روش بود و خوب کار میکرد.
اینبار با استفاده از همون شیوه تصمیم گرفتم با مهندسی معکوس ( چه خودشم تحویل میگیره?) همون خنک کننده ، برای سری ایکس بسازم
هیچ کاریم نداره و از قبلی راحتتره
میدونم از نظر خیلیاتون نیازی نیست اگه نیازی بود کمپانی میزاشت و یا خاک بیشتر میره و....‌
ولی من به شخصه تجربه طولانی مدت این سیستم رو کنسول قبلی رو داشتم و میدونم ارزش خنک شدن کنسول بیشتر از این حرفاست
اگرم میبینید خیلی روش کار نشده برای زیبایی، بخاطر اینکه جوری باشه که راحتتر بشه ساختش، و مواد اولیش در دسترس همه باشه.
منتظر نظراتتون چه منفی چه مثبت هستم،
فقط کافیه سیخهای چوبی بخرید ، به اندازه ته کنسول ببرید و فنهارو با چسب حرارتی بچسبونید وسیم فنهای کوچیک رو موازی ببندیدو جوری که بادو بدن به داخل، فن بزرگ رو جوری ببندید که باد رو مکش کنه رو به بیرون و داخل هر چهار حفره رو چوب بزارید تا روی سوراخهای سمت راست کنسول سوار بشه، تهشم یک اداپتور ۱۲ ولتی ۲ امپر ببندید و تمام،
امیدوارم خوشتون بیاد
View attachment 215265

View attachment 215266

View attachment 215267

View attachment 215268
خوب اولا که اصل مکش هوا داخل کنسول از سوراخ های پشت کنسول که پورت ها متصل میشن هست و اون سوراخ های کف کنسول جریان خیلی خیلی محدودی از هوا رو رد میکنن که توی فیلم هاش همه در یوتیوب هست در نتیجه اون مینی فن هایی که گزاشتید بی فایده و استفاده هست

نکته دوم برعکس تصور شما با گزاشتن اون فن در سقف کنسول شما قسمت مهمی از فضای مورد نیاز برای خروج هوا رو بستید و تهویه هوا فقط از قسمتی محدود صورت میگیره
شما با این کار فقط باعث افزایش دمای کنسول شدید و شکل جریان هوا داخل کنسول رو مختل کردید و نویز اضافه هم تولید کردید و گرد و خاک اضافه هم داخل کنسول وارد کردید
اگر دقت کنید یک فاصله ای بین فن کنسول و سقف کنسول وجود داره اون به دلیل اینه که خروج هوای گرم بصورت مخروطی شکل هست که باعث میشه جریان هوا داخل کنسول کاملا یکنواخت و آزادانه خارج بشه و به دیواره ها برخوردی نکنه
در ضمن یک اگزوز( یک شکاف هست کاملا مشخصه ) هم در قسمت پشتی کنسول وجود داره ( جایی که پورت ها هست ) که هم نقش بسیار مهمی در خروج هوای گرم داره هم نویز گیر فن کنسول هست و باعث شده فن کنسول در دور بالا هم بی صدا بمونه
مهندسی کولینگ این کنسول یک شاهکار هنری هست
حتما قبل اجرای ایده هاتون فیلم های معتبر مرتبط با اون رو در یوتیوب ببینید و بعد ایده تون رو پیاده کنید
این ها رو جدا کنید و از کنسول با خیال راحت استفاده کنید

آخرین ویرایش:
کاملا درست میگی، ولی مشکل اینکه این کنسول اینقدر بزرگه که عین کلمنه حتی خوابیده تو میز تلویزیون جا نشد چه برسه عمودی!!! بعدم مشکل بعدی اینکه سوراخهای هواکشش بزرگه ایستاده بزاری ضمن خاک بیشتر، اگر یک درصد یچیزی از بالا بیوفته توش ،قشنگ رد میشه میره به فن میخوره!!!! اتفاقا گوگل سرچ کردم دیدم برای این قضیه هم راهکاری گذاضتن و توری های مخصوصی میفروشن
خیر کنسول خوابیده دمای کمتری داره چه در داشبورد چه در بازی ( حتی برای کنسول ps5 هم همینه ) دلیلش هم اینه هوای گرم در سطح بزرگتری پخش میشه و نکته دوم اینکه جهت هوا رو فن پرقدرت دستگاه تعیین میکنه و ربطی به بالا رفتن هوای گرم نداره
چند صفحه قبل من آزمایشات دما رو که از یک مقاله معتبر استخراج شده بود گزاشتم که میتونید ببینید
از نظر گرد و خاک هم خوابیده بهتره قطعا

در ضمن گزاشتن توری روی خروجی هوا باعث بهم ریختن تهویه دستگاه و اشکال در خروج هوای گرم و بالا رفتن دما و خرابی کنسول میشه وگرنه خود ماکروسافت عقل داشت یک طوری 1 دلاری اون بالا بزاره
فقط 30 سانت یا بیشتر فضا از تمامی جهات برای کنسول بزارید و سال ها استفاده کنید ( زیر 13 سانت تهویه کنسول خراب میشه )

آخرین ویرایش:
سلام به همگی کسی میدونه این تخفیفات ایکس باکس هر چند مدت یکباره مثلا چند روز پیش 1 دلار 3 ماه گیم پس میداد ایا الگوریتمی داره برای تخفیف دادن یا برای تخفیف تابستانه بود مثلا تعطیلات به تعطیلات این اتفاق میفته؟ مثلا کریسمسم بازم تخفیف میدن تابستان تخفیف میدن دیگه چه زمان هایی تخفیف میدن
بعدش اگه میشه کانال هایی که ارزون تر اکانت ایکس باکس میدن معرفی کنید حالا چه تلگرام باشه چه سایت فرقی نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or