اخبار و شایعات پیرامون Xbox Series X | S

176699
thet_rib.jpg

176713
176727
176728
176729
176737
176730
176731
176732
176736
176733
176714
-The Medium ساخته استودیوی لهستانی Bloober در ژانر ترسناک روانشناختی که برای XSX|S و PC در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک بازی The Medium
-بازی Scorn که توسط Ebb Software برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Call of the sea که در سبک ماجراجویی توسط Out of the blue games برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد.
-بازی The Ascent که توسط Neon Giant و در سبک اکشن نقش آفرینی سایبرپانکی برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Second Extinction که توسط Systemic Reaction و در سبک شوتر اول شخص برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
-کمپین بازی Crossfire X که توسط رمدی برای PC و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
482d_tech.png

3me3_poweryourspecs.jpg

176712
-فناوری VRS که به توسعه دهندگان اجازه می‌دهد تا به شکل بهینه‌ای از تمام قدرت Xbox Series X/S استفاده کنند. بجای آن که تمام سیکل‌های گرافیک را برای تک تک پیکسل‌های روی نمایشگر به کار گیرند، آنها می‌توانند روی بخش‌های خاصی از شخصیت‌های بازی یا اشیاء مهم محیط اولویت بندی کنند. این تکنیک اجازه می‌دهد تا شاهد فریم ریتی پایدار و وضوحی بالاتر باشیم که البته روی کیفیت نهایی تصاویر نیز تاثیر گذار نخواهد بود
-شتاب دهنده سخت افزاری DirectX Ray Tracing که به معنی نورپردازی نزدیک به واقعیت و بازتاب‌های دقیق به صورت real time خواهد بود.
-استفاده از پورت HDMI 2.1 که باعث حالت Low Latency و Variable Refresh Rate در کنسول جدید میشود
-همکاری با کمپانی Seagate برای عرضه هاردهای 1 ترابایتی SSD مخصوص این کنسول که مشابه با کارتریج ویژه سریX|S طراحی میشوند. کنسول این هارد اضافی را نیز به عنوان حافظه ی اصلی شناسایی میکند. این هارد ها، همزمان با کنسول های نسل بعد به بازار عرضه میشوند.
176709
132210

• دارای D-Pad جدید و دکمه‌ی Share
  • استفاده از بلوتوث کم انرژی یا BTLE که در آن داده‌ها به صورت منقطع و محدود ارسال می‌شوند و در عوض مصرف کم انرژی از اولویت بالاتری برخوردار است
  • دارای کمترین Latency با استفاده از تکنولوژی DLI
  • قابلیت پشتیبانی از دستگاه های مختلفی مانند گوشی های هوشمند
  • قابلیت استفاده از پک های باطری قابل شارژ معرفی شده برای کنترلر های elite مایکرسافت
  • امکان به یادآوردم چند دستگاه مختلف (کنسول، کامپیوترهای خانگی یا گوشی های هوشمند) توسط کنترلر که میتولند باعث راحتی هرچه بیشتر جابجایی بدون نیاز به سیم بین آن ها شود.
  • وجود درگاه USB-C که به گیمر اجازه میدهد بدون نیاز به شارژ کنترلر و با اتصال آن به دستگاه، از آن استفاده کند.
  • اضافه کردن یک الگوی نقطه لمسی بر روی بامپر ها و تریگر ها که باعث بهبود احساس و عملکرد در هنگام بازی می شود
مقاله سایت بازی سنتر در مورد کنترلر Xbox Series X|S
176708
ویژگی های جدید

• قابلیت quick resume برای اولین بار برای کنسول های نسل هشت معرفی شد که اجازه میداد در حین انجام بازی به داشبورد کنسول خود رفته و در هر زمان دلخواه، بازی را به سرعت ادامه داد. حال با گسترش این ویژگی امکان استفاده همزمان آن برای چند بازی وجود دارد.
  • تاثیر پویا ورودی یا DLI که میتواند ورودی را بدون تاخیر با چیزی که نمایش داده می‌شود همگام سازی کند تا شاهد کنترلی دقیق‌تر و پاسخگوتر باشیم.
  • ویژگی Smart Delivery که اجازه می دهد تا با تهیه یک نسخه از بازی، به سایر نسخه های بازی نیز بدون پرداخت هزینه اضافی، دسترسی داشت. این قابلیت به خصوص در صورتی که شایعات مربوط معرفی کنسول دوم مایکروسافت حقیقت داشته باشد، می تواند بسیار جالب باشد. گفتنیست گرچه تمام بازی های ساخته شده توسط استودیو های داخلی مایکروسافت از این ویژگی استفاده خواهند کرد، اما استفاده از آن توسط سایر توسعه دهندگان به انتخاب خود آن ها بستگی دارد. با اینحال CD Project Red اولین شرکتی بود که حمایت خود از این ویژگی را اعلام کرد. بر این اساس با تهیه نسخه نسل حاضر بازی بسیار مورد انتظار Cyberpunk 2077 ،بدون پراخت هزینه اضافی به نسخه بهبودیافته نسل بعد این بازی نیز دسترسی خواهید داشت.
سرویس Backward Compatibility

• مایکروسافت پشتیبانی کنسول خود از سرویس بکوارد را تایید کرده است. برخلاف رقیب، سرویس بکوارد مایکروسافت، نه تنها شامل تمام بازی های نسل 8 میشود، بلکه در مجموع 616 بازی از نسل های شش و هفت نیز تحت این سرویس قرار میگیرند.
  • تکنیک بازسازی HDR سری اکس باعث میشود تا تمام بازی های اکس باکس اوریجینال و اکس باکس 360، به صورت اتوماتیک و بدون داشتن اثر منفی منفی روی پرفورمنس بازی، از این ویژگی بهره مند شوند.
  • بر اساس صحبت های جیسون رونالد، تیم بکوارد مایکروسافت، با اختراع تکنیک هایی جدید، امکان دوبرابر شدن نرخ فریم مجموعه مشخصی از بازی های بکوارد، روی XSX|S را فراهم کرده اند. به این صورت که برخی بازی های 30 فریم به 60، و برخی بازی های 60 به 120 فریم بر ثانیه ارتفا می یابند.
  • تایید شده است که قابلیت Quick Resume ، بر روی تمام عناوین نسل های گذشته اکس باکس هم قابل اجرا می باشد و منحصر به بازی های نسل آینده نمیشود.
176707
177104 177105 177106 177107 177108 177109 177110 177111 177112 177113 177114
177115

176706

nmas_poll.png

View attachment 157910View attachment 157909

الان همینطوری زدم تعداد پستای هر کسی رو توی این تاپیک ببینم تا متوجه بشم کیا خیلی مایکی فن تیرن :D به طور عجیبی چندتا سونی فن تیر دیدم که به شدت اینجا فعالن :D

داستان چیه ؟ 59 تا پست ؟ 42 تا پست ؟ 35 تا پست ؟ 30 تا پست ؟ 27 تا پست ؟ و ... یعنی تمام این دوستان می خوان نسل بعد هم XSX بگیرن هم PS5 ؟! پس اینطوری که معلومه همین که مایکی تونسته کلی سونی فن بیاره این طرف خیلی خوبه :D

دوستان عزیز به خودتون استراحت بدین :D نگران سلامتتیون شدم خدایی :D
این بندگان خدا خودشون هم ته دلشون میدونن کنسول سونی تا نسخه pro ازش نیاد ارزش خرید نداره با اون سخت افزاره ....میگن با خودشون همون SX میگیریم حداقل تا اخر نسل راحتیم

چیزی که نمایش گیم‌پلی نداره، بازی حساب نمیشه! مهم هم نیست سازنده Playground هست یا Obsidian، فقط باید نمایش گیم‌پلی داشته باشه تا بهش بگیم بازی \m/:D

پ.ن: «اگه بازی داشت که بازیهای 2022 و 2023». الان بالاخره بازی داره یا نداره؟ :D
پ.ن۲: معنی بامبول | لغت‌نامه دهخدا
راست میگی، اشتباه از من بود:Dاستدیو خریدن و لوگو و کارمندای استدیو رو نشون دادن یعنی بازی داشتن(Metallica - Nothing Else Matters playing in the background)
پ.ن:"انشالله" در 1404 هم ایران از ابرقدرتهای جهانه:D پستت رو دو سال دیگه میفرستادی احتمالا خودمم لایک میزدم:Dحالا تتریس و As dusk falls و دستینی تا 2021 میرسن و به یاری خدا و همت فیل اسپنسر اکس باکس هم بازی "خواهد داشت".
پ.ن2:معنی علی چپ | لغت‌نامه دهخدا
پ.ن3:من خودم نمیگم اکس باکس واسه نسل آینده بازی نداره یا همچین چیزی، ولی پستت و "استدلالی" که کرده بودی هم خدایی خیلی بامزه بود، دلم نیومد چیزی نگم:D

آخرین ویرایش:
راست میگی، اشتباه از من بود:Dاستدیو خریدن و لوگو و کارمندای استدیو رو نشون دادن یعنی بازی داشتن(Metallica - Nothing Else Matters playing in the background)
پ.ن:"انشالله" در 1404 هم ایران از ابرقدرتهای جهانه:D پستت رو دو سال دیگه میفرستادی احتمالا خودمم لایک میزدم:Dحالا تتریس و As dusk falls و دستینی تا 2021 میرسن و به یاری خدا و همت فیل اسپنسر اکس باکس هم بازی "خواهد داشت".
پ.ن3:من خودم نمیگم اکس باکس واسه نسل آینده بازی نداره یا همچین چیزی، ولی پستت و "استدلالی" که کردی بودی هم خدایی خیلی بامزه بود، دلم نیومد چیزی نگم:D
آره دیگه بقیه کمپانی‌ها همون لحظه معرفی، میان بازی رو عرضه میکنن، فقط واسه مایکروسافت هست که خار داره :دی عزیز من مایکروسافت کلی بازی معرفی کرده که به مرور عرضه میشن، از همین دیروز هم ساخت Fable و Avowed شروع نشده که شما همچین حرف‌های خنده‌داری می‌زنی. تا چند وقت پیش «بامبول» این بود مایکروسافت بازی نداره، الان بامبول جدید این شده چرا از بازی‌هاش گیم‌پلی نشون نمیدن، قطعا بعد از نمایش گیم‌پلی هم بامبول بعدی اختراع میشه. به قول یکی از دوستان، Create a new Bambol :دی

آره دیگه بقیه کمپانی‌ها همون لحظه معرفی، میان بازی رو عرضه میکنن، فقط واسه مایکروسافت هست که خار داره :D عزیز من مایکروسافت کلی بازی معرفی کرده که به مرور عرضه میشن، از همین دیروز هم ساخت Fable و Avowed شروع نشده که شما همچین حرف‌های خنده‌داری می‌زنی. تا چند وقت پیش «بامبول» این بود مایکروسافت بازی نداره، الان بامبول جدید این شده چرا از بازی‌هاش گیم‌پلی نشون نمیدن، قطعا بعد از نمایش گیم‌پلی هم بامبول بعدی اختراع میشه. به قول یکی از دوستان، Create a new Bambol :D
طرف لست رو با cg معرفی کرده 4 سال بعد منتشر کرده این جماعت جیک شون در نمیاد که هیچ نوکر و مخلص سونی هم میشن
تازه مخالف عرضه زود هنگام بازی هستن خودشون میگفتن بازی باید زود تر معرفی شه تا ما بتونیم تا عرضه بشه باهاش تئوری ببافیم و دربارش بحث کنیم و صحبت کنیم دربارش
=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

آره دیگه بقیه کمپانی‌ها همون لحظه معرفی، میان بازی رو عرضه میکنن، فقط واسه مایکروسافت هست که خار داره :D عزیز من مایکروسافت کلی بازی معرفی کرده که به مرور عرضه میشن، از همین دیروز هم ساخت Fable و Avowed شروع نشده که شما همچین حرف‌های خنده‌داری می‌زنی. تا چند وقت پیش «بامبول» این بود مایکروسافت بازی نداره، الان بامبول جدید این شده چرا از بازی‌هاش گیم‌پلی نشون نمیدن، قطعا بعد از نمایش گیم‌پلی هم بامبول بعدی اختراع میشه. به قول یکی از دوستان، Create a new Bambol :D
مشکل اصلی خود مایکرو هست که با اون نمایش مسخره هیلو بامبول دست سونی فن ها داد :-w
قشنگ نمایش هیلو زد تمام نمایش بازی های دیگه رو نابود کرد و توی حاشیه رفتن
وگرنه در کل خیلی خیلی خوب بود

این فعالیت بیش از حد دوستای PS فن تعصبی، به نظرم حکم دمیج کنترل رو داره. کنسول مایکرو به هر حال از نظر سخت افزاری قدرتمندترین کنسول نسل بعده و این غیر قابل انکاره، بعد که کنسول ها عرضه شدن انتشار بررسی فنی بازی ها و بررسی های مقایسه ای هم اجتناب ناپذیره و نتیجه این بررسی ها هم مشخصه. همونطور که تو نسل حاضر همه بررسی ها به نفع PS4 بود، تو نسل بعد تو این زمینه حداقل ورق برمیگرده.

اون موقع دیگه نوبتی هم باشه نوبت Xbox فن ها هست که مانور بدن اما الان نه، الان PS فن ها تا می تونن باید از فرصت استفاده کنن :D

هر چند این وضعیتی که مایکرو نشون داده انگار قرار نیست تغییر کنه و اکثریت خروجی هاش احتمالا ترول میشه. چون AAA کمتر داره، اکثریت بازی هاش رو بازی های AA تشکیل میدن که خودشم جدی شون نمیگیره! از بین اون AAA ها هم موفقیت قطعی هیچکدوم بیشتر از 50 درصد نیست.

ولی دیگه به نظرم مثل این نسل نمیشه، نسل بعد تو بدترین حالت Xbox فن ها حداقل یه برگ برنده دارن و اونم قدرت کنسوله اما در مورد بازی هاش فک نکنم بتونه نزدیک سونی هم بشه. مایکرو دیگه تقریبا ثابت کرده انتظار خروجی بی نقص از استودیوهای داخلیش بی جا هست این نمایش هیلو هم که نشون داد تغییر نکردن! جالب اینجاس که دوتا استودیو که این نسل بازی بی نقص واسش میساختن هم الان وضعیتشون مبهمه! یکی PG که الان دیگه زیرمجموعه Xbox هست که وضعیتشون رو خطرناک کرده و اونطرف Moon هم انگار دیگه قرار نیست واسشون انحصاری بسازه!

برگ برنده نسل بعد ماکروسافت تنها محدود به قدرت سخت افزاری سری ایکس نمیشه. برگ برنده های دیگه ای هم اتفاقا داره.

گیم پس، Backward Compatibility و سرویس ابری Xcloud هم میتونه برای ایکس باکس به عنوان برگ برنده در نظر گرفته بشن. هرچند سونی هم برگ برنده هایی مثل استدیوهای خیلی خوب با خروجی با ثبات، فن بیس عظیم و همچنین VR را داره.

در مورد اینکه بازی های ایکس باکس نزدیک سونی هم نمی تونه بشه هم باز من مخالف هستم. ماکروسافت و ایکس باکس این نسل قافیه را به لحاظ بازی باختن چون نسل را 5 تا استدیو شروع کردن که نصف راه هم یکیش تعطیل شد. نسل نهم دیگه از اینا خبری نیست و 15 تا استدیو قراره بازی برای ایکس باکس بسازن. از همین شوکیس هم مشخص هست تغییر در کمیت و کیفیت. علارغم اینکه استدیوهایی مثل Initiative, Compulsion , Coalition , Inxile بازی معرفی نکردن ولی به حد کافی بازی جدید معرفی شد. یعنی دست ایکس باکس این سری خیلی بازتر هست. جالب تر اینکه همه این استدیوها در حال رشد هستند.

اینجا این همه هجمه علیه کولیشن هست درحالی که متای بازیش شده 84 در حالی که متای بازی ساکرپانچ هم 83 شده و اینقدر تمجدید میشه. یعنی در عمل کولیشن در بدترین حالت با ساکرپانج در یک حده (اگر بهتر نباشه). یا Obsidian را کسی حساب نمیکنه درحالی که با بودجه خیلی کم اینا همیشه متای بازیهای مهمشون بین 83-88 ایناس و استدیوی خیلی خوبی هستند. Turn 10 که توی 15 سال گذشته همیشه بهتر از پولی فونی بوده و هیچ بعید نیست فورتزای جدید هم بهتر از گرن توریسمو نباشه. پلی گراند را داریم که دوتا بازی آخرش متای بالای 90 کسب کردن و جز معدود استدیوهایی هست که این نسل به این مهم دست پیدا کرده. Ninja Theory را داریم که باز با محدودیت های بودجه چند بازی آخر داستانیش متاش بین 80-85 بوده. Rare هست که به شدت استدیوی خلاقی هست و میبنیم که SOT چقدر بین کمیونیتی آنلاین باز محبوبیت پیدا کرده و نمایش های EverWild هم تا اینجا حداقل به لحاظ هنری فوق العاده بودند. Inxile که متشکل از بهترین و باتجربه ترین Rpg سازهای صنعت هست الان جز تیم های ایکس باکسه و نمایش های Wasteland 3 هم تقریبا تایید میکنه چقدر استدیوی باکیفیتی هستند. Initiative هم که هسته اصلیش باز از بهترین و با سابقه ترین بازی ساز های صنعت تشکیل شده و اتفاقا خیلی هاشون قبلا جز استدیوهای اصلی سونی بودند. این وسط تیم های کوچیک تری مثل Compulsion و Undead Labs هم حکم پشتیبانی را دارند.

فقط تنها نکته ای که وجود داره اینه که ماکروسافت و ایکس باکس به صورت کلی در حوزه First Party دیر شروع کردند. شما نمیتونی انتظار داشته باشی تشکیلاتی که به صورت اساسی از 2018 عمدتا یکجا اسمبل شده بتونه خیلی سریع خروجیش را به حد کیفی مجموعه تیم هایی برسونه که نزدیک 15 ساله شاکله اش تشکیل پیدا کرده. ولی با گذشت زمان این رویه هم عوض خواهد شد و 2022-2023 را به شخصه سالهایی میدونم که خروجی این سرمایه گذاری ها تدریجا نمایان میشه و این بحثی که ایکس باکس بازی باکیفیت نداره هم به خاطره تبدیل میشه.

Phil Spencer says more Xbox news is coming in August | VGC
تو گفتگو با ijustine میگه.مراسم آگوست زمان خوبیه که از بکوارد بگیم.
Phil Spencer's comments look promising for Xbox news in August

سونی که احتمالا قیمت رو مشخص کنه توی این ایونت پیش رو
مایکرو راحت فرصت اینو داره که 50 دلار کنسول اصلی رو ارزون تر از سونی قیمت بده
و اگر لاکهارتی هم بود با اختلاف 200 دلاری تیر خلاص رو بزنه
شایعه ها میگه نسخه دیجیتالps5 سیصد دلاره و ظاهراً هم صحیح باشه تحلیل ها هم تو یوتیوب ریخته AGS هم دلایل رو گفته.
اونوقت مایکروسافت سری اس ۲۰۰ دلار بخواد ارزونتر بده میشه کنسول ۱۰۰ دلار.
کلا این رکب پلی استیشن خیلی بد بود. کل برنامه ها پرید.

شایعه ها میگه نسخه دیجیتالps5 سیصد دلاره و ظاهراً هم صحیح باشه تحلیل ها هم تو یوتیوب ریخته AGS هم دلایل رو گفته.
اونوقت مایکروسافت سری اس ۲۰۰ دلار بخواد ارزونتر بده میشه کنسول ۱۰۰ دلار.
کلا این رکب پلی استیشن خیلی بد بود. کل برنامه ها پرید.
امکان نداره سونی حتی ورژن بدون درایو رو بتونه 299 دلار بده
در این حدضرر نمیتونه بده
همون 499 دلار با درایو
و 399 دلار بدون درایو
مایکرو هم سری اس رو 299 دلار میده که میشه 200 دلار اختلاف با ورژن با درایو ps5

سونی که احتمالا قیمت رو مشخص کنه توی این ایونت پیش رو
مایکرو راحت فرصت اینو داره که 50 دلار کنسول اصلی رو ارزون تر از سونی قیمت بده
و اگر لاکهارتی هم بود با اختلاف 200 دلاری تیر خلاص رو بزنه
فکر میکنم لاکهارتی نباشه و در واقع همون دیجیتال سری ایکس باشه.و و با 100 دلار زیر قیمت سری ایکس.
و شاید ساده ترش کرده بود.مثلا بجای ssd 1 ترا کرده باشه 500.و اینجوری افت قیمت بیشتر داده باشه.
تا هم قدرت رو بده و هم قیمت پایین رو،در کنار هم.

پ.ن3:من خودم نمیگم اکس باکس واسه نسل آینده بازی نداره یا همچین چیزی، ولی پستت و "استدلالی" که کرده بودی هم خدایی خیلی بامزه بود، دلم نیومد چیزی نگم:D

من فقط به این فکر میکنم دلست 2 سال 2016 معرفی شد با تریلر مفهومی CG، تریلر بعدی پاریس گیم شو یکسال بعد امد بازم از کات سین های بازی، تریلر بعدی که گیمپلی بود و تقریبا بخشی از واقیت بازی رو نشون میداد سال 2018! و سال 2019 یادم نمیاد کدوم تریلر امد (نیم ساعت ویدویی که منتقدها دیده بودن از دموی بازی؟) و خوده بازی سال 2020 عرضه شد!

4 سال فاصله بود بین معرفی و عرضه و اصلا هم عیب ایرادی نداشته!

من فقط به این فکر میکنم دلست 2 سال 2016 معرفی شد با تریلر مفهومی CG، تریلر بعدی پاریس گیم شو یکسال بعد امد بازم از کات سین های بازی، تریلر بعدی که گیمپلی بود و تقریبا بخشی از واقیت بازی رو نشون میداد سال 2018! و سال 2019 یادم نمیاد کدوم تریلر امد (نیم ساعت ویدویی که منتقدها دیده بودن از دموی بازی؟) و خوده بازی سال 2020 عرضه شد!

4 سال فاصله بود بین معرفی و عرضه و اصلا هم عیب ایرادی نداشته!
درسته این حرکت یه زمانی سیاست سونی بود و این انتظار اذیت هم کرد ولی این سیاست رو از سمت کسی داریم میبینیم که سیاست سونی رو زیر سوال می‌برد و این قضیه رو داریم برای نسل جدید هم میبینیم، نسلی که سونی هر تریلری که نشون داده in game بوده و تا سال دیگه بیشتر بازیاش عرضه میشن ولی مایکروسافت بازیاش رفتن برای ۲۲ ۲۳. طبیعتا تا اون تاریخ خیلی کمبود این قضیه حس میشه

امکان نداره سونی حتی ورژن بدون درایو رو بتونه 299 دلار بده
در این حدضرر نمیتونه بده
همون 499 دلار با درایو
و 399 دلار بدون درایو
مایکرو هم سری اس رو 299 دلار میده که میشه 200 دلار اختلاف با ورژن با درایو ps5
امیدوارم لاکهارتی در کار نباشه و اگر ماکروسافت میخواد ارزون بده همین سری ایکس مدل دیجیتالی ارزون بده چون قشنگ ضربه میزنه به کیفیت بازی هاش چون مجبورن بیس رو لاکهارت قرار بدن و Optimize کنن برای سری ایکس و عملا قدرت سری ایکس پوچ میشه .
در مورد دیجیتالی هم اتفاقا هردوتا شرکت میتونن ضرر زیادی بدن چون از بازی فیزیکی یک مقاله بود که سونی نزدیک 30 یا 40 درصد سود میکنه ولی از دیجیتالی 80 درصد مستقیم سودش به خودش میرسه بخاطر همین جای مانور خیلی داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or