اخبار و شایعات پیرامون Xbox Series X | S

176699
thet_rib.jpg

176713
176727
176728
176729
176737
176730
176731
176732
176736
176733
176714
-The Medium ساخته استودیوی لهستانی Bloober در ژانر ترسناک روانشناختی که برای XSX|S و PC در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک بازی The Medium
-بازی Scorn که توسط Ebb Software برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Call of the sea که در سبک ماجراجویی توسط Out of the blue games برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد.
-بازی The Ascent که توسط Neon Giant و در سبک اکشن نقش آفرینی سایبرپانکی برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Second Extinction که توسط Systemic Reaction و در سبک شوتر اول شخص برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
-کمپین بازی Crossfire X که توسط رمدی برای PC و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
482d_tech.png

3me3_poweryourspecs.jpg

176712
-فناوری VRS که به توسعه دهندگان اجازه می‌دهد تا به شکل بهینه‌ای از تمام قدرت Xbox Series X/S استفاده کنند. بجای آن که تمام سیکل‌های گرافیک را برای تک تک پیکسل‌های روی نمایشگر به کار گیرند، آنها می‌توانند روی بخش‌های خاصی از شخصیت‌های بازی یا اشیاء مهم محیط اولویت بندی کنند. این تکنیک اجازه می‌دهد تا شاهد فریم ریتی پایدار و وضوحی بالاتر باشیم که البته روی کیفیت نهایی تصاویر نیز تاثیر گذار نخواهد بود
-شتاب دهنده سخت افزاری DirectX Ray Tracing که به معنی نورپردازی نزدیک به واقعیت و بازتاب‌های دقیق به صورت real time خواهد بود.
-استفاده از پورت HDMI 2.1 که باعث حالت Low Latency و Variable Refresh Rate در کنسول جدید میشود
-همکاری با کمپانی Seagate برای عرضه هاردهای 1 ترابایتی SSD مخصوص این کنسول که مشابه با کارتریج ویژه سریX|S طراحی میشوند. کنسول این هارد اضافی را نیز به عنوان حافظه ی اصلی شناسایی میکند. این هارد ها، همزمان با کنسول های نسل بعد به بازار عرضه میشوند.
176709
132210

• دارای D-Pad جدید و دکمه‌ی Share
  • استفاده از بلوتوث کم انرژی یا BTLE که در آن داده‌ها به صورت منقطع و محدود ارسال می‌شوند و در عوض مصرف کم انرژی از اولویت بالاتری برخوردار است
  • دارای کمترین Latency با استفاده از تکنولوژی DLI
  • قابلیت پشتیبانی از دستگاه های مختلفی مانند گوشی های هوشمند
  • قابلیت استفاده از پک های باطری قابل شارژ معرفی شده برای کنترلر های elite مایکرسافت
  • امکان به یادآوردم چند دستگاه مختلف (کنسول، کامپیوترهای خانگی یا گوشی های هوشمند) توسط کنترلر که میتولند باعث راحتی هرچه بیشتر جابجایی بدون نیاز به سیم بین آن ها شود.
  • وجود درگاه USB-C که به گیمر اجازه میدهد بدون نیاز به شارژ کنترلر و با اتصال آن به دستگاه، از آن استفاده کند.
  • اضافه کردن یک الگوی نقطه لمسی بر روی بامپر ها و تریگر ها که باعث بهبود احساس و عملکرد در هنگام بازی می شود
مقاله سایت بازی سنتر در مورد کنترلر Xbox Series X|S
176708
ویژگی های جدید

• قابلیت quick resume برای اولین بار برای کنسول های نسل هشت معرفی شد که اجازه میداد در حین انجام بازی به داشبورد کنسول خود رفته و در هر زمان دلخواه، بازی را به سرعت ادامه داد. حال با گسترش این ویژگی امکان استفاده همزمان آن برای چند بازی وجود دارد.
  • تاثیر پویا ورودی یا DLI که میتواند ورودی را بدون تاخیر با چیزی که نمایش داده می‌شود همگام سازی کند تا شاهد کنترلی دقیق‌تر و پاسخگوتر باشیم.
  • ویژگی Smart Delivery که اجازه می دهد تا با تهیه یک نسخه از بازی، به سایر نسخه های بازی نیز بدون پرداخت هزینه اضافی، دسترسی داشت. این قابلیت به خصوص در صورتی که شایعات مربوط معرفی کنسول دوم مایکروسافت حقیقت داشته باشد، می تواند بسیار جالب باشد. گفتنیست گرچه تمام بازی های ساخته شده توسط استودیو های داخلی مایکروسافت از این ویژگی استفاده خواهند کرد، اما استفاده از آن توسط سایر توسعه دهندگان به انتخاب خود آن ها بستگی دارد. با اینحال CD Project Red اولین شرکتی بود که حمایت خود از این ویژگی را اعلام کرد. بر این اساس با تهیه نسخه نسل حاضر بازی بسیار مورد انتظار Cyberpunk 2077 ،بدون پراخت هزینه اضافی به نسخه بهبودیافته نسل بعد این بازی نیز دسترسی خواهید داشت.
سرویس Backward Compatibility

• مایکروسافت پشتیبانی کنسول خود از سرویس بکوارد را تایید کرده است. برخلاف رقیب، سرویس بکوارد مایکروسافت، نه تنها شامل تمام بازی های نسل 8 میشود، بلکه در مجموع 616 بازی از نسل های شش و هفت نیز تحت این سرویس قرار میگیرند.
  • تکنیک بازسازی HDR سری اکس باعث میشود تا تمام بازی های اکس باکس اوریجینال و اکس باکس 360، به صورت اتوماتیک و بدون داشتن اثر منفی منفی روی پرفورمنس بازی، از این ویژگی بهره مند شوند.
  • بر اساس صحبت های جیسون رونالد، تیم بکوارد مایکروسافت، با اختراع تکنیک هایی جدید، امکان دوبرابر شدن نرخ فریم مجموعه مشخصی از بازی های بکوارد، روی XSX|S را فراهم کرده اند. به این صورت که برخی بازی های 30 فریم به 60، و برخی بازی های 60 به 120 فریم بر ثانیه ارتفا می یابند.
  • تایید شده است که قابلیت Quick Resume ، بر روی تمام عناوین نسل های گذشته اکس باکس هم قابل اجرا می باشد و منحصر به بازی های نسل آینده نمیشود.
176707
177104 177105 177106 177107 177108 177109 177110 177111 177112 177113 177114
177115

176706

nmas_poll.png

قبول دارم مدل دیجیتال ps5 یکم معادلات رو بهم ریخت
ولی وقتی مایکروسافت xsx رو معرفی کرد و از واژه series استفاده کرد پس قطعا برنامه ای که واسه این نسل داشتن وارد مرحله اجرا شده بوده و xss هم جزو اون برنامس
مایکروسافت تو نسل۹ تقریبا هیچ جوره نمیتونه با سونی از لحاظ فروش کنسول رقابت کنه(قبلا گفتم بازم میگم افزایش کیفیت انحصاری های مایکی باعث نمیشه که کیفیت عناوین سونی بیاد پایین!)
ما بد نسلی رو باختیم
فن بیس ps به شدت قویه
خب حالا چیکار کنه که از لحاظ فروش هم رقابت کنه؟!
دو راه هست که هر دوتاش بر اساس فاکتور قیمتن
اول اینکه یه مدل ارزون قیمت معرفی کنه که قدرت خوبی داره و کامل نسل بعد رو ساپورت میکنه
دوم هم اینکه sx رو حداقل صد دلار ارزون تر از ps5 قیمت گذاری کنه و کلا قید ss رو بزنه!
حالا کدومش رو انتخاب میکنه بنظرتون؟!
گفتی Series ... فکر کردم اگه یه مدل XL هم معرفی کنن هم قیمت PS5 چیز فراعجیبی میشه :D

• Like
Reactions: Bax
این series s برای گمراه کردن بوده. سری اس همون آل دیجیتال هست. سری اس خیلی بعیده ضعیف تر باشه. خودکشی هست برای ایکس باکس کنسول ضعیف تر بده. این موضوع کنسول ضعیف و قوی با هم نسل قبل هم جواب نداد بیان همه رو یه پارچه بدن. نکنید آقا نکنید! x_x یعنی من حاضرم سری اس بیان پلاستیک شفاف بزنن ولی قدرت رو کاهش ندن. کسی 4k نخواست بیان آپشن بدن بهش گرافیک بهتر بگیره. الکی کنسول ضعیف ندن بابت صد دلار. :D

این series s برای گمراه کردن بوده. سری اس همون آل دیجیتال هست. سری اس خیلی بعیده ضعیف تر باشه. خودکشی هست برای ایکس باکس کنسول ضعیف تر بده. این موضوع کنسول ضعیف و قوی با هم نسل قبل هم جواب نداد بیان همه رو یه پارچه بدن. نکنید آقا نکنید! x_x یعنی من حاضرم سری اس بیان پلاستیک شفاف بزنن ولی قدرت رو کاهش ندن. کسی 4k نخواست بیان آپشن بدن بهش گرافیک بهتر بگیره. الکی کنسول ضعیف ندن بابت صد دلار. :D
147538
147539
147540

دوستان اهل فن سوال .
میشه گفت چون FHD یک‌چهارم 4K هست حدودا.
پس میشه گفت به پردازش یک‌چهارم اون نیاز داره.
پس در نتیجه ۳=۴÷۱۲
اون یک ترافلاپس اضافه هم هدیه مایکروسافت به دولوپرا برا داشتن آزادی عمل بیشتر؟ میشه گفت؟
LOCKHART 4TFOPS

دوستان اهل فن سوال .
میشه گفت چون FHD یک‌چهارم 4K هست حدودا.
پس میشه گفت به پردازش یک‌چهارم اون نیاز داره.
پس در نتیجه ۳=۴÷۱۲
اون یک ترافلاپس اضافه هم هدیه مایکروسافت به دولوپرا برا داشتن آزادی عمل بیشتر؟ میشه گفت؟
LOCKHART 4TFOPS
استدلال به سبك كوروش كبير :D

به نظرم خیلی ساده اندیشی هست احتمال بک فایر رو در نظر نگیرن.
الان در حرف هم خیلی نایس هست که گفتن نسل قبل هم بازی هاشون رو منتشر می کنن ولی بک فایر داشت براشون .
نسل قبل ترش هم خیلی کول بود کینکت. حتی سیستم یکپارچه سرگرمی همه می گفتن الان برای نه فقط گیمر ها بلکه برای همه مردم جهان جذابه. ولی یادمون هست چی شد آخرش.
بحث رزولوشن فقط به همین جاها ختم نمی شه، گاهی ممکنه بازی بیاد در آینده اصلا 4k نباشه روی سری ایکس.اون وقت قراره روی ۷۲۰ اجرا بسه روی سری اس؟ هنوز از این ایده واقعا خوشم نمیاد. :-??
لطفاً یه نسل ماکروسافت جنگولک بازی در نیاره، بیاد یه نسخه ارزون تر از سری ایکس بدن . دلیل مخالفت ام هم خودت می دونی. الان سری اس ۳۵۰ هم بدن مسخره نیست کنارش دوباره ال دیجیتال بدن روی سری ایکس ۴۵۰ بعد دوباره یه دونه دیگه ۵۰۰ دلاری ؟ تو این شرایط رقابت با پی اس سخت میشه.
یا قیمت سری ایکس این طوری می‌ره بیشتر از ps5 میشه یا قیمت سری اس و ایکس خیلی بهم نزدیک میشه. واقعا ماکروسافت باید خیلی مراقبت سیاست اش باشه. در این که قبلاً سری اس بوده شکی نیست. ولی این که عرضه بشه خیلی عجیب هست برای خود من.

بیاییم سناریو بچینیم.
۱-سونی جدی گرفته
PS5=499
PS5D=449
در این حالت مایکروسافت می‌تونه
الف: بخواد سود کنه--»
XseX:499
XseS:299
که کنسول اصلی هم قیمت و اس هم خیلی ارزون
ب:بخواد ورشکست کنه--»
XseX:399
XseS:299
که این منطقی تره ظاهراً.
۲-سونی خیلی جدی گرفته
PS5=399
PS5D=349
که مایکروسافت حتما باید پلن ب اجرا کنه.
۳-بیاید آقا رویاپردازی دیگه کنتور نمیندازه که بگیم سونی زده به سرش
PS5=599
PS5D=549
یا
PS5=549
PS5D=499
که مایکروسافت در هر صورت با هر دو پلن موفقه.

قربان شما خداحافظ

نه نه نه صبر کنید یه چیز یادم رفت
سونی این نسل کاری کرد کارستون احتمالش زیاده بازی باز ها حاظر شن قیمت ۶۰۰دلار هم بدن کنسول. در عوض انحصاری های سونی داشته باشن. من کنفرانس سونی بدم اومد یه بار دیگه با دقت نگاه کردم دیدم نه خوبه.
شاید لاکهارت باعث شه هرکس کنار PS5 یه XseS بخره اینجور لا اقل آمار بشه مثلاً:
۱۰۰ به ۷۰.
مثلاً.

Ps5: 500-550
Ps5d: 450-500
Xsx:450-500
Xss:300-350
اگه نظر دقیقم رو بخواید :D:
Ps5:500
Ps5d:450
درباره xsx و xss هم با معرفی مدل دیجیتال رقیب، فعلا هیچ ایده و حدسی ندارم ولی خب تو همون بازه هست قطعا:D
حدس میزنم سونی واسه شروع کار قصد نداشته که مدل دیجیتال رو همزمان با مدل عادی عرضه کنه و با این کار خواسته برنامه های مایکروسافت رو بهم بریزه!
به هر حال مایکروسافت باید قیمت xsx رو نسبت به ps5d نزدیک(از نظر من یکسان) نگه داره
و از اون طرف xss رو با فاصله قیمتی خوبی نسبت به ps5d عرضه کنه
خلاصه اینکه بنظر من احتمالا این مدل دیجیتال سونی تفاوت قیمتا رو مشخص میکنه
خدا رو‌ چه دیدی شاید باعث شد قیمت اکس باکس های نسل بعدی نسبت به اون چیزی که الان تو ذهن مایکروسافت هست هم پایین تر بیاد :D?

آخرین ویرایش:
147598
یکی از بهترین بازیای indie نمایش داده شده تو e3 پارسال که مثل خیلی از بازی های معرفی شده دیگه چند وقتیه خبری ازش نیست.
امیدوارم اونت جولای داخلش نمایش بازی indie نباشه و عوضش یه اونت مجزا برای نمایش همچین بازیایی و بخصوص بازیای ID@XBOX بزارن

سلام.دیشب به این فکر میکردم با این قیمت دلار بهتره به فکر ایکس باکس سری اس باشم خدا کنه واقعیت داشته باشه 4k نمیخوام.والا من که سلیقم عجیب با بازی های پلی استیشن جور در میاد پیش خودم گفتم اگر psnow نتونه یه تکونی بخوره من چرا به خاطر قیمت بازی ها بخوام خودمو از یازی های نسل جدید محروم کنم عوضش با گیم پس چنتا بازی روز انجام میدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or