اخبار و شایعات پیرامون Xbox Series X | S

176699
thet_rib.jpg

176713
176727
176728
176729
176737
176730
176731
176732
176736
176733
176714
-The Medium ساخته استودیوی لهستانی Bloober در ژانر ترسناک روانشناختی که برای XSX|S و PC در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک بازی The Medium
-بازی Scorn که توسط Ebb Software برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Call of the sea که در سبک ماجراجویی توسط Out of the blue games برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد.
-بازی The Ascent که توسط Neon Giant و در سبک اکشن نقش آفرینی سایبرپانکی برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Second Extinction که توسط Systemic Reaction و در سبک شوتر اول شخص برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
-کمپین بازی Crossfire X که توسط رمدی برای PC و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
482d_tech.png

3me3_poweryourspecs.jpg

176712
-فناوری VRS که به توسعه دهندگان اجازه می‌دهد تا به شکل بهینه‌ای از تمام قدرت Xbox Series X/S استفاده کنند. بجای آن که تمام سیکل‌های گرافیک را برای تک تک پیکسل‌های روی نمایشگر به کار گیرند، آنها می‌توانند روی بخش‌های خاصی از شخصیت‌های بازی یا اشیاء مهم محیط اولویت بندی کنند. این تکنیک اجازه می‌دهد تا شاهد فریم ریتی پایدار و وضوحی بالاتر باشیم که البته روی کیفیت نهایی تصاویر نیز تاثیر گذار نخواهد بود
-شتاب دهنده سخت افزاری DirectX Ray Tracing که به معنی نورپردازی نزدیک به واقعیت و بازتاب‌های دقیق به صورت real time خواهد بود.
-استفاده از پورت HDMI 2.1 که باعث حالت Low Latency و Variable Refresh Rate در کنسول جدید میشود
-همکاری با کمپانی Seagate برای عرضه هاردهای 1 ترابایتی SSD مخصوص این کنسول که مشابه با کارتریج ویژه سریX|S طراحی میشوند. کنسول این هارد اضافی را نیز به عنوان حافظه ی اصلی شناسایی میکند. این هارد ها، همزمان با کنسول های نسل بعد به بازار عرضه میشوند.
176709
132210

• دارای D-Pad جدید و دکمه‌ی Share
  • استفاده از بلوتوث کم انرژی یا BTLE که در آن داده‌ها به صورت منقطع و محدود ارسال می‌شوند و در عوض مصرف کم انرژی از اولویت بالاتری برخوردار است
  • دارای کمترین Latency با استفاده از تکنولوژی DLI
  • قابلیت پشتیبانی از دستگاه های مختلفی مانند گوشی های هوشمند
  • قابلیت استفاده از پک های باطری قابل شارژ معرفی شده برای کنترلر های elite مایکرسافت
  • امکان به یادآوردم چند دستگاه مختلف (کنسول، کامپیوترهای خانگی یا گوشی های هوشمند) توسط کنترلر که میتولند باعث راحتی هرچه بیشتر جابجایی بدون نیاز به سیم بین آن ها شود.
  • وجود درگاه USB-C که به گیمر اجازه میدهد بدون نیاز به شارژ کنترلر و با اتصال آن به دستگاه، از آن استفاده کند.
  • اضافه کردن یک الگوی نقطه لمسی بر روی بامپر ها و تریگر ها که باعث بهبود احساس و عملکرد در هنگام بازی می شود
مقاله سایت بازی سنتر در مورد کنترلر Xbox Series X|S
176708
ویژگی های جدید

• قابلیت quick resume برای اولین بار برای کنسول های نسل هشت معرفی شد که اجازه میداد در حین انجام بازی به داشبورد کنسول خود رفته و در هر زمان دلخواه، بازی را به سرعت ادامه داد. حال با گسترش این ویژگی امکان استفاده همزمان آن برای چند بازی وجود دارد.
  • تاثیر پویا ورودی یا DLI که میتواند ورودی را بدون تاخیر با چیزی که نمایش داده می‌شود همگام سازی کند تا شاهد کنترلی دقیق‌تر و پاسخگوتر باشیم.
  • ویژگی Smart Delivery که اجازه می دهد تا با تهیه یک نسخه از بازی، به سایر نسخه های بازی نیز بدون پرداخت هزینه اضافی، دسترسی داشت. این قابلیت به خصوص در صورتی که شایعات مربوط معرفی کنسول دوم مایکروسافت حقیقت داشته باشد، می تواند بسیار جالب باشد. گفتنیست گرچه تمام بازی های ساخته شده توسط استودیو های داخلی مایکروسافت از این ویژگی استفاده خواهند کرد، اما استفاده از آن توسط سایر توسعه دهندگان به انتخاب خود آن ها بستگی دارد. با اینحال CD Project Red اولین شرکتی بود که حمایت خود از این ویژگی را اعلام کرد. بر این اساس با تهیه نسخه نسل حاضر بازی بسیار مورد انتظار Cyberpunk 2077 ،بدون پراخت هزینه اضافی به نسخه بهبودیافته نسل بعد این بازی نیز دسترسی خواهید داشت.
سرویس Backward Compatibility

• مایکروسافت پشتیبانی کنسول خود از سرویس بکوارد را تایید کرده است. برخلاف رقیب، سرویس بکوارد مایکروسافت، نه تنها شامل تمام بازی های نسل 8 میشود، بلکه در مجموع 616 بازی از نسل های شش و هفت نیز تحت این سرویس قرار میگیرند.
  • تکنیک بازسازی HDR سری اکس باعث میشود تا تمام بازی های اکس باکس اوریجینال و اکس باکس 360، به صورت اتوماتیک و بدون داشتن اثر منفی منفی روی پرفورمنس بازی، از این ویژگی بهره مند شوند.
  • بر اساس صحبت های جیسون رونالد، تیم بکوارد مایکروسافت، با اختراع تکنیک هایی جدید، امکان دوبرابر شدن نرخ فریم مجموعه مشخصی از بازی های بکوارد، روی XSX|S را فراهم کرده اند. به این صورت که برخی بازی های 30 فریم به 60، و برخی بازی های 60 به 120 فریم بر ثانیه ارتفا می یابند.
  • تایید شده است که قابلیت Quick Resume ، بر روی تمام عناوین نسل های گذشته اکس باکس هم قابل اجرا می باشد و منحصر به بازی های نسل آینده نمیشود.
176707
177104 177105 177106 177107 177108 177109 177110 177111 177112 177113 177114
177115

176706

nmas_poll.png

من به نظرم نه صفر هست نه صد .
من نمی گم کلا ماکرو ایونت خوب برگذار نمی کنه. اتفاقا هم ۲۰۱۸و هم ۲۰۱۹ خود کنفرانس ها سعی شده بود هم خیلی روان باشه هم خیلی دارای سورپرایز باشه. این قبول . به قول دوستون همین که سایبرپانک رو داشتن یعنی ایونت خوبی برگذار کردن.
اما .... یه اما بزرگ هست که ماکروسافت نباید ایونت رو مثل کامیک کان ببینه و همه چیز رو تبدیل به تریلر کنه. حتی کامیک کان اعضای فیلم رو میاره و کلی صحبت می کنه و تیز می کنه مخاطبینش رو .
واقعا نمایش و معرفی گیرز ۲۰۱۸ خیلی مسخره بود. اول یه گیرز پاپ . پشتش اومدن دو دقیقه گفت اینم گیرز تاکتیک یه دو تا صحنه ازش نشون دادن رفت. خود گیزر ۵ هم نمایشش جذاب نبود. گیم پلی اش رو ته تیزر نشون دادن.
نمایش انحصاری ها باید با هایپ و سینماتیک و از گیم پلی باشه . از این نظر بهترین کنفرانسش سال ۲۰۰۹ بوده به نظرم. نمایش آلن ویک. نمایش مدرن وارفر ۲. نمایش گیرز و .... همه و همه گیم پلی و فوق العاده سینمایی.
امیدوارم ایونت جدید اصلاح کنند این موضوع رو. سازنده بیاد دو زار فک بزنه. همین طوری رد نشن. اگر گیم زیاد دارن خب شش تا ایونت مونده ، بین اینا پخش کنن بازی ها رو.
من همین ایونت هم خیلی بدم نیومد ، فقط مثل بقیه تو ذوقم خورد چرا اینا گفتن گیم پلی نشون میدم ولی جز یکی دو مورد جزئی چیز درست و حسابی ندیدیم.

اگر بخوایم معرفی کنسول و بازی نسل بعد با سونی مقایسه کنیم ماکرو ۱۰۰ به هیچ جلو
اون ور فقط یک دسته معرفی کردن با یک هارد پر سرعت و دیگر هیچ
محمد عزيز سوني به قول خودت جز دسته چيزي معرفي كرده
بايد اين نتيجه رو بذاريم براي دوماه ديگه كه هم بازيهاي دو طرف مشخص شده و هم كنسول سوني رونمايي شده.
شخصا اگه ماكرو نمره قبولي بگيره براي من خوب و كافيه فعلا البته

• Like
Reactions: artour-2198
بابا پرسونا کجا بود؟! داره Shin megami Tensei رو میگه!:|
اونکه اره ولی به Iconic بودن ایشون نیستن.
حتی درست یادم باشه توی صف اول تریلر SMTV هم بود.:-"

په این چنه؟ :D

وقتی پست منو با دقت نمیخونی همین میشه دیگه..
کنفرانس ۲۰۱۹ مایکروسافت هرچی که بود خوب بود. بازخورد کلی مخاطبین معیار هست حالا اینکه سایبرپانک و کیانوریوز رو تونسته بیاره تو کنفرانس خودش یعنی بُرد کرده.. شما برای میزان این بازخورد هر منبعی رو دوست داری برو و چک کن از لایک و دیسکلایک کنفرانس تو یوتیوب یا نظرسنجی ها توی توییتر و..
بطور عمومی اون کنفرانس مورد رضایت بود اگرچه ۲۰۱۸ بهتر هم بود..
نکته دوم: پس میگی که XSX تو گیم اواردز معرفی شد و ربطی به مایکروسافت نداشت پس نمایش دیشب هم توی سامر گیمز فست بود و باید بگیم ربطی به مایکروسافت نداشت؟؟؟
اینکه فیل اسپنسر بطور هوشمندانه ای گیم اواردز رو انتخاب میکنه واسه معرفی کنسولش و اتفاقا خیلی هم بازخورد مثبتی میگیره بنظرت اشکالی داره؟
در مورد PS5 من نگفتم "نمایش" بلکه گفتم "معرفی"..
شماها خودتون تو تاپیکش ناامید بودید از نوع معرفی که سرنی کرد حالا میگی اصلا چیزی بنام PS5 معرفی نشده؟
یعنی فرق معرفی و نمایش رو نمیدونی؟
پس بهتره یه سرچی راجع به بازخورد مخاطبین اون موقع بزنی ... و هشتگ های sony wins بدون اینکه اصلا کنفرانس بزاره...
اگر بخوایم معرفی کنسول و بازی نسل بعد با سونی مقایسه کنیم ماکرو ۱۰۰ به هیچ جلو
اون ور فقط یک دسته معرفی کردن با یک هارد پر سرعت و دیگر هیچ

Microsoft just made its first big mistake with the Xbox Series X

همه دارن میگن افتضاح بود، خود مایکرو هم گفت، تو شیوه ارائه این نمایش اشتباه کردیم... ولی همه چیز تو بازی سنتر برعکسه... والا اگه xbox مجانی میدن به ماهم بگید...

اصلا بگو 300 هیچ...

آخرین ویرایش:
اما فکر میکنم همه متفق القول قبول دارن که دو E3 اخیر مایکروسافت جزو بهترین کنفرانسها بود
منظورم E3 2018 و E3 2019 که حتی سونی فنها هم خوششون اومده بود(بهرحال تاپیک هاش هنوز تو این فروم هست و میشه رفت و پست هارو دوباره خوند)
تاریخ عوض شد یهو؟:دی اصلا جوک 2019 E3 این بود که مایکرو حتی در نبود سونی بازم نتونست E3 رو ببره:دی هیچکدوم از این دو سال مایکرو جز بهترین ها نبوده، البته اگه بخوایم با استانداردهای ایکس فن ها قیاس کنیم قطعا بهترین بودن:دی خلاصه که متفق القولی رو حرف شما وجود نداره.

حالا شیوع نمایشش بد بوده ولی حداقل چهارتا بازی معرفی کرد ولی سونی فعلا هیچ ماکرو داره طبق برنامه پیش میره ولی سونی انگار عقبه شایدم از عمد میخواد این حرکتو بزنه

• Like
Reactions: Tommy Vercetty
په این چنه؟ :D
?????Seriously
اخه ویدیو حضورش از P4 چرا میزاری؟:|:|
اگه میخوای اولین حضورش رو بزاری که اصلا میشه Megami Tensei II!!!:))
داریم کلا اف تاپیک میریم، وقتی خود کل سری پرسونا اسپین افه SMT هست، با اینکه P5 مین استریم شده، سری اصلی همیشه SMT بوده. نه فقط جک بیشتر این پرسوناها بروبچ مال خود SMT هستن!:D
----
نگید تو رو خدا فرمت Inside Xbox اینطوریه پس اوکیه!
والا همچین فرمتی مزخرفی رو باید گل بگیرن... همون State of Play که کپی دایرکته از نظر جذابیت اصلا به گرد پای دایرکت نمیرسه، با این فرمت اشغال Inside Xbox قشنگ کیلومترا از State of play بدتر حساب میشه، همچین چیزی خیلی هنر میخواد!:D
واقعا بخش های زر زدن اضافیه:|

آخرین ویرایش:
مشکل این ایونت محتوا نبود. مشکل کارگردانی بد بود فقط. وگرنه هایپ که به کف رسیده بود قبل مراسم. برا اون هایپ پایین اتفاقا بازی های خوبی معرفی شدن.
ولی خب تو مارکتینگ ضعیفه مایکرو. مقصر اول و اخرش هم گرینبرگ ملعونه.:D:D:D
یه آدم سبک و خنک و بدون استراتژی که شد هد مارکتینگ.

برای ایونت جولای وقتی خواستن هیلو رو نمایش بدن و فیبل و فورزا و بازی های اینیشیتیو و ابسیدین رو معرفی کنن صد در صد فرمت بهتری نیازه و قطعا حواسشون هست. فقط امیدوارم گرینبرگ هم یه جوری بره چون تو 2 سال اخیر کاملا تیم اکس باکس از نخاله هاش پاکسازی شد. همین یکی مونده فقط.

پ.ن: اینکه اینجور پروموت کردن که قراره نمایش گیم پلی ببینیم قطعا اشتباه بود.

پ.ن2: هشتگ های توییتر چیه دیگه؟ ینی ملاک 20 تا هشتگی میشن که زده شدن؟
با یه "کارگردانی" بد مراسم قرار نیست سرنوشت چیزی عوض شه...:D

پکتر چرت و پرت زیاد می گه
ولی اگر این اتفاق بیفته داستان نسل پیش می شه
View attachment 140776
تا جایی که میدونم، گفتن مایکرو توان اینو داره حتی کنسولش رو ارزون تر بده. راجب همون حرف اسپنسر و جریان چراغ سبز مدیرای ارشد اکس باکس حرف زده که تو مصاحبه با ign بیان کرد. نگفتن حتما ارزون تره.

دوما اگه فقط پکتر بود که هیچی ولی پیتر مور افسانه ای کسی نیست که به حرفاش دقت نکنیم.

ارزون تر رو بعید میدونم ولی احتمالا یکی بودن قیمت ها زیاده

E3 2018 که خیلی خوب بود، مایکروسافت اتفاقا با کارگردانی مناسب یه کنفرانس خیلی خوب برگزار کرد، معرفی گیرز ۵ هم بازخورد خوبی داشت. در مجموع از نظر خیلی‌ها یا بهترین کنفرانس بود یا جز بهترین‌ها. دیگه خواهشاً داستان‌های تخیلی تعریف نکنید :D

kqal_img_20200509_093751.jpg

j2dh_dfxht35vqaaesub.jpeg

یا مثلا:
Who Won E3 2018? Ranking the press conferences

Who really won E3 2018?

E3 2018 press conference scorecard: Ranking Microsoft, Sony, Nintendo and more

E3 2019 ولی اصلا خوب نبود چون نه انحصاری خاصی معرفی شد، نه گیرز نمایش درست و حسابی داشت و نه اینکه معرفی جدید خوبی تو بخش مولتی پلتفرم داشتیم و در نهایت معرفی استودیو جدید هم به قدرت سال ۲۰۱۸ نبود. یعنی در تمام جهات افت کرده بود :D

آخرین ویرایش:
بخش بازی های تایید شده در پست اول اپدیت شدن.
فقط اگه چند نفر زحمت تاپیک های Scorn، call of the sea، second extiction و the ascent رو هم بکشن فک کنم خوب باشه. خیلی اطلاعاتی مشخص نیست ازشون ولی در همین حد هم یه تاپیکی باشه که ذکر بشن.

من به نظرم نه صفر هست نه صد .
من نمی گم کلا ماکرو ایونت خوب برگذار نمی کنه. اتفاقا هم ۲۰۱۸و هم ۲۰۱۹ خود کنفرانس ها سعی شده بود هم خیلی روان باشه هم خیلی دارای سورپرایز باشه. این قبول . به قول دوستون همین که سایبرپانک رو داشتن یعنی ایونت خوبی برگذار کردن.
اما .... یه اما بزرگ هست که ماکروسافت نباید ایونت رو مثل کامیک کان ببینه و همه چیز رو تبدیل به تریلر کنه. حتی کامیک کان اعضای فیلم رو میاره و کلی صحبت می کنه و تیز می کنه مخاطبینش رو .
واقعا نمایش و معرفی گیرز ۲۰۱۸ خیلی مسخره بود. اول یه گیرز پاپ . پشتش اومدن دو دقیقه گفت اینم گیرز تاکتیک یه دو تا صحنه ازش نشون دادن رفت. خود گیزر ۵ هم نمایشش جذاب نبود. گیم پلی اش رو ته تیزر نشون دادن.
نمایش انحصاری ها باید با هایپ و سینماتیک و از گیم پلی باشه . از این نظر بهترین کنفرانسش سال ۲۰۰۹ بوده به نظرم. نمایش آلن ویک. نمایش مدرن وارفر ۲. نمایش گیرز و .... همه و همه گیم پلی و فوق العاده سینمایی.
امیدوارم ایونت جدید اصلاح کنند این موضوع رو. سازنده بیاد دو زار فک بزنه. همین طوری رد نشن. اگر گیم زیاد دارن خب شش تا ایونت مونده ، بین اینا پخش کنن بازی ها رو.
من همین ایونت هم خیلی بدم نیومد ، فقط مثل بقیه تو ذوقم خورد چرا اینا گفتن گیم پلی نشون میدم ولی جز یکی دو مورد جزئی چیز درست و حسابی ندیدیم.

این متن رو از مقاله xbox 20/20 سایت xbox wire کپی کردم.

For the Xbox 20/20 May update, we will focus on giving you a first look at next-gen gameplay, trailers and sneak peeks from a wide variety of publishing partners

اصلا نگفتن فقط گیم پلی نشون میدیم . برای ac هم خود یوبی تبلیغات کرده بود

خوب این نسل علنا پرونده اش برای مایکروسافت بسته شده ولی سونی هنوز ۲ تا بازی غول داره. TLOU2 و GHOST. گفتن نداره که در طول همین سال هم Dreams و Nioh 2 و FF7R و Persona 5:R رو داشت. شما اجازه بده تلو و گاست هم عرضه بشن و کار سونی با این نسل تموم شه بعد سونی کنفرانس برگزار می‌کنه و IPهای جدید نسل بعد و ادامه فرنچایزهای مطرحش مثل GoW و هورایزن و اسپایدرمن رو معرفی میکنه. عجله ای نیست.

منهای اینکه سونی کامل به فکر همین دوتا بازی که گفتی هم هست و عقل حکم میکنه تا این دوتا منتشر نشدن خیلی نره سر وقت بازی های نسل بعدش، عرضه PS5 هم مثل Pro میشه، یعنی زمان معرفی رسمی با عرضه گپ زیادی نخواهند داشت. بدم نیست. فعلا تمرکز روی PS4 ـه و بعد کنسول یه نمایش مفصل خواهد داشت، یعنی ظاهر و قیمت و بازی ها و تو همون هایپ هم عرضه میکننش

تاپیک مربوط به ایونت های مایکرو فکر میکنم باشه.

یا یه تاپیک برا ایونت های احتمالی سونی هم بزنن دوستان و بحثاشون رو ببرن اونجا یا قیاس هارو تو تاپیک vs انجام بدن و بزنن سر و کله هم.

این تاپیک رو حداقل بزارید فضاش درست بمونه و به حاشیه نره.

من اکس باکس فن نیستم ..فن هرچی هستم که خوبه..
بگذریم از اینکه چشمتون را روی E3 2018 به طرز ماهرانه ای میبندید یا معرفی XSX و بازخوردهاش ..
از میون تمام حرفهای من E3 2019 رو نشون میکنی میای و ریپلای میکنی و کاری به بقیه حرفام نداری اینو بهش میگن همون تعصب کورکورانه و ترول و مسخره بازی که مثال Dirt 5 شم بالاتر زدم یکی از دوستان سونی فن گفته بود.. تو این فروم تا وقتی طرف فقط به قصد ترول میاد توی یه تاپیک بحثها دیگه یکجورایی ارزش ادامه نداره..
شب ایونت اومدم میبینم از هر ده تا پیام ۸ تاش تروله..
تمام حرفهای بالای من در جواب دوستی بود که گفت مایکروسافت بلد نیست ایونت برگزار کنه..
آره شایدم مایکروسافت بلد نیست مثل سونی هایپ درست کنه اما اونی که A رو از B تشخیص میده میفهمه هایپ کاذب هم نشه نمونشم زیاد داشتیم کجاها هایپ کاذب داده ..
و اما در مورد این فروم یه صحبتی بکنم و دیگه این تاپیک رو Unsubscribe میکنم..جو مسموم به جوی میگن که طرفی که فن مایکرو هم هست میاد و شایعه اومدن هورایزن واسه PC رو تاپیک میکنه یهویی گله ای دقیقا ۱۵ یوزر کاملا دیگه شناخته شده این فروم میریزن سرش و تیکه بارش میکنن یا یوزر دیگه میاد رفتن یکی از اعضای سابق ناتی داگ به فلان کمپانی رو میذاره دوباره همینطور یا انواع و اقسام دیگه که داشتیم اما فقط کافیه به یکی از دولوپرهای سونی فن جماعت کوچکترین انتقادی بکنی انگار که به ناموس طرف توهین شده باشه گله ای میریزن جوابتو میدن ..
ببین من ۳۴ سالمه.. از آتاری ۲۶۰۰ بگیر داشتم و بازی کردم تا الان همه کنسولها هم داشتم.. خدا شاهده تو تمان عمرم تعصب مطلق رو پلتفرم خاصی نداشتم هرکدوم خوب بوده و به دردم خورده گرفتم و باهاش حال کردم..
نسل بعد هم PS5 میگیرم چون PC دارم و میتونم عناوین فرست پارتی مایکرو را باهاش بازی کنم..
اما تو این فروم مورد هایی داریم تعصب مطلق روی پلتفرم دارن و خنده دار تر از همه تعصب روی دولوپر میبینیم اینش دیگه خیلی خنده داره چون حقیقتا تعصب روی یک بازی اشکالی نداره ولی اخه تعصب روی دولوپر دیگه چه کوفتیه؟ دی:
یارو اومده تو تاپیک Tlou میگه ناتی داگ یعنی خدای گیم پلی تاریخ را مرور میکنیم رقیبش فقط خودش و تمام ..مدتها طول میکشه حتی تو نسل بعد کسی نزدیک بشه و از این دست به به و چه چه ها که زیاد هست اونجا ..خب این طرف معلومه اصلا عناوین دیگه رو بازی نکرده که این حرفو میزنه..بعد میگن چرا انقدر هیت میشه به ناتی داگ..
حالا یارو میاد میگه تو خودت فن راکستاری نمیدونه منو توییتر راکستار بخاطر اینکه از بس کامنت گذاشتم از GTA Online بکش بیرون و چیزایی دیگه که گفته بودم سر رفتن دن هوزر و اینا بلاک کرده ((:
من حرفمو میزنم ایراد آوردن که اشکال نداره..

همین دیروز هرچی پس انداز داشتم دادم و Tlou2 رو پری اردر کردم چون بازیشو دوست دارم چون گیم میزنم حس خوبی پیدا میکنم..
View attachment 140838
مایکرو سونی نینتندو همشون خوبن دستشون هم درد نکنه که وجود دارن.. ولی چه خوبه بعضی ها یه کمی از پیله ای که دور خودشون پیچیدن خودشون رو رها کنن.چه اشکالی داره هم با مایکرو حال کنی هم با سونی..
بخوای هیت ورزی کنی به اون یکی در اصل خودتو محروم کردی!! حالا چه مایکروفن باشی چه سونی فن..
خودم بشخصه بزرگترین حسرتم تو نسل قبل نداشتن نینتندو سوییچ و بازیهاش بود..
یه چیز جالب بگم، یادته سر گوتی سال قبل چه اتفاقی افتاد؟ شما بن شدی و بقیه ماجراها من یه سری از دوستان که یقه جر میدادن برای gow پروفایلشون رو چک کردم تازه دارن رد دد بازی میکنن ولی اون زمان چشم بسته طرفداری میکردن، یه سریا فقط از دیسک استفاده میکنن و الویت شون فقط انحصاری هست طرف مثلا ممکنه بین رد دد و دیزگان، دیزگان رو بازی کنه چون انحصاریه، خلاصه با این شرایط نمیشه بحث منطقی کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or