ortegoli
کاربر سایت
وقتد بلدید بگید گند میزنه درحالی که فقط تیتر رو خوندید
آقا مهدی کامل بگو قضیه چیه من که سر در نیاوردم بالاخره میخواد چه کنه
وقتد بلدید بگید گند میزنه درحالی که فقط تیتر رو خوندید
من خبر رو کامل خوندم اون هم فارسیش رووقتد بلدید بگید گند میزنه درحالی که فقط تیتر رو خوندید
فکرشو کرده تو e3 همه رو خواهم دید
کجا گفته شده ایواتا میگه داریم گند میزنیم؟ بحث سر بازارا آمریکاست و تمرکز روی Wii U که ایواتا اتفاقا به نکات خوبی از جمله سردرگمی مشتریان و نبود بازی خوب در تعیطلات سال پیش برای کنسول اشاره کرد بود گفته دوست ندارم مثل نمایشگا سال قبل چیزی برای نمایش نداشته باشیممن خبر رو کامل خوندم اون هم فارسیش رو
گفته می خواد تمرکزش رو روی اتفاقی کوچیکی که توی امریکای شمالی رخ می ده بذاره
کلا گفته مثل e3 های سال قبل به این بزرگی نیست مراسمی که دارن
وقتی مایکرو و سونی می خوان این همه روی کنسول های جدیدش توی e3 مانور بدن و وضع wii u هم انقدر بده و ایوتا هم داره گند می زنه وضع رو بدتر کردن
جایی نگفتهکجا گفته شده ایواتا میگه داریم گند میزنیم؟ بحث سر بازارا آمریکاست و تمرکز روی Wii U که ایواتا اتفاقا به نکات خوبی از جمله سردرگمی مشتریان و نبود بازی خوب در تعیطلات سال پیش برای کنسول اشاره کرد بود گفته دوست ندارم مثل نمایشگا سال قبل چیزی برای نمایش نداشته باشیم
الان واضح بودنش رو شما داری تشخیص میدی؟ رجی هیچ کاری تو آمریکا نکرد ایواتا باید یک کاری کنه. وقتی مصاحبهها رو دنبال نمیکنید همینه دیگهجایی نگفته
با این سیاست هایی که برای wii u پیش رو گرفته واضح هست داره چه کار می کنه
اره ولی بایونتا و ماریو و پیکمن و ماریو کارت و زلدا 3ds و زلدا wii u و زلدایی که دارن hd می کنن و Pokemon Rumble U و wii fit u ویوشی و سوپر اسمش برو واقعا اگه این ها چیز جدیدی نیستن
یکمی هم در مورد بازی ها حرف بزنن و امار بدن و یک تریلر از بازی های تردپارتی بدن کنفرانس نمی شه
دیگه از فروشش معلوم نیستالان واضح بودنش رو شما داری تشخیص میدی؟ رجی هیچ کاری تو آمریکا نکرد ایواتا باید یک کاری کنه. وقتی مصاحبهها رو دنبال نمیکنید همینه دیگه
نینتندو فرانسه گفت کاهش قیمت برای wii u تاثیری نداره بازی می تونه wii u رو نجات بده
که یعنی حالا حالا ها هیچی کاهش قیمتی در کار نیست
خیلی هم بخوان کاهش بدن قیمت رو 50 دلار هست
تصمیم هوشمندانه ای نیست به هیچ وجهاتفاقا تصميم هوشمندانيه ....ببينيد دوستان e3 2013 به صورت كامل تحت تاثير كنسول هاي نسل بعد مايكروسافت و سوني هست و تمام اخبارش به اون سمته ؛ اگر نينتندو ميومد و كنفرانسش رو در اين شرايط برگزار مي كرد و بازي هاش رو نشون ميداد به نوعي فرصت سوزي ميكرد و تمام هايپ بازي هاش زير هجم عظيم خبريه كنسول هاي جديد سوني و مايكرو گم ميشد.....اما حالا با يه سياست زكاوتمندانه بازي هاش رو در همچين وضعيتي رو نمي كنه و اونا رو هدر نميده ....به احتمال زياد نينتندو يه مراسم جداكار و مستقل از e3 و در زماني ديگر در نظر داره تا اونجا بازي هاش رو رو كنه و حسابي هايپ رآه بندازه.....
در مورد قيمت هم من خودم قبلا گفتم كه قيمتش گرونه با توجه به سخت افزاري كه داره اما به هر صورت قطعا مشاوران اقتصاديه شركت نينتندو با توجه به براوردهاي كه از بازار و شرايط اينده بازار دارن فعلا صلاح دونستن كه قيمت همين بمونه....
ضمنا اين اقاي ايواتا كه انقدر بهش حمله ميكنين از سال 2002 رييس نينتندو هست و تمام فن هاي نينتندو موفقيت كنسول هاي wii و ds و 3ds رومديون ايشون هستن....
Hey, everyone! To avoid confusion, yes, Nintendo is still at E3 and we’re looking forward to their news and games
Gaming Everything � Blog Archive � Nintendo issues another statement about E3, will have smaller event at Nokia Theater
مشکل حل شد نینتنو قرار بود یک غرفه داشته باشه ولی دیگه یک سالن داره از غرقه هم بزرگتر نینتندو 2 تا نمایش بعد از E3 داره و در همین سالنه 2 تا Nintendo Direct تایید شد یکی قبل E3 یکیش بعدش و توییتر رسمی: