اخبار و حواشي مرتبط با Wii U و نينتندو

نینتندو شدید مشکل نرم افزاری داره. اپدیت جدید (3.0.0) بیشتر از 1 ساعت دانلودش طول میکشه (نت 20 مگ خارجی ها رو تصور کنی !). بعد کلی هم زمان میبره نصب و ریبوت کنسول.

نینتندو شدید مشکل نرم افزاری داره. اپدیت جدید (3.0.0) بیشتر از 1 ساعت دانلودش طول میکشه (نت 20 مگ خارجی ها رو تصور کنی !). بعد کلی هم زمان میبره نصب و ریبوت کنسول.

آخی مگه کنسولشو داری اینجوری میگی آپدیت قبلیه که از این سنگین تر بود 2 دقیقه بیشتر طول نکشید
هنوز آپدیتی منتشر نشده فقط اعلام شده که میخواد بیاد خودم الان تست کردم

ویرایش : الان یکی از بچه ها آپدیت کرد کلا 12 دقیقه طول کشیده

آخرین ویرایش:
آخی مگه کنسولشو داری اینجوری میگی آپدیت قبلیه که از این سنگین تر بود 2 دقیقه بیشتر طول نکشید

ما اخر نفهمیدیم این جریان اپدیت ها رو الان حجیم ترین اپدیتی که داشته چی بوده؟ به چند گیگ رسیده؟

ما اخر نفهمیدیم این جریان اپدیت ها رو الان حجیم ترین اپدیتی که داشته چی بوده؟ به چند گیگ رسیده؟

آپدیت قبلی که 600 مگ بیشتر نبود این آپدیته که اومده تازه زدم داره دانلود میکنه
من نمیدونم این خارجی ها مشکلشون چیه مال من سریع داره میگیره اونا نمیدونم مشکلشون چیه براشون کنده
البته توی این آپدیت ها این مشکلات رو دارن حل میکنن

---------- نوشته در 05:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:31 PM ارسال شده بود ----------

آخ جون بچه ها هک قسمت Wiimode هنوز توی ورژن 3 کار میکنه :bighug:
جان من یکی بازیشو گیر بیاره برای همه رو هک کنم بره :bighug:

---------- نوشته در 05:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:34 PM ارسال شده بود ----------

3ds و Wii U به Miiverse وصل نمیشن بعد ویتا وصل میشه:))

این عکسه که میبینی با مرور گر رفتن
با 3DS هم توی اپدیت جدید اضافه میشه بزودی
Wiiu که مشکلی نداره توی این عکسه هم میگه غلط کردی با مرور گر میای مگه خودت miiverese نداری =))

این آپدیت جدید دقیق 673 مگ هست ولی 45 تا 60 دقیقه طول میکشه دانلود کردنش. اونم با اینترنتهای بالای 20 مگ خارجی ها. (به نقل از گف).

ویرایش : الان یکی از بچه ها آپدیت کرد کلا 12 دقیقه طول کشیده

یوزرهای گف مزخرف میگن و اخبار Vg247 چرته، شما خوبی فقط:

به هر علتی وسط پروسه برق قطع بشه یا مشکلی در روند کار پیش بیاد کنسول تبدیل میشه به یه اجر سفید رنگ.

LOL اینم از فیسبوک رسمی نینتندو:
x2.jpg
احساس می‌کنم دیگه داره شورش درمیاد این تاپیک باید بسته بشه:)
چرا؟

آخرین ویرایش:
این آپدیت جدید دقیق 673 مگ هست ولی 45 تا 60 دقیقه طول میکشه دانلود کردنش. اونم با اینترنتهای بالای 20 مگ خارجی ها. (به نقل از گف).

به هر علتی وسط پروسه برق قطع بشه یا مشکلی در روند کار پیش بیاد کنسول تبدیل میشه به یه اجر سفید رنگ.
والا همین مهدی ارتگلی چند بار وسط اپدیت دستگاهش رو خاموش کرده همچین اتفاقی براش به وجود نیومده
یوزرهای گف مزخرف میگن و اخبار Vg247 چرته، شما خوبی فقط:
Vg247 سر fuse گفته بازی اول شخص شده:|
اپدیت هم طول می کشه در عوض حدود 50 درصد سریع تر می شه دستگاه
سیستم عامل سنگینی داره اپدیت هم سنگین هست می خواین سر 1 ثانیه اپدیت بشه
----------------------------------------------------------------
اون عکسی هم که وصل نمی شه به miiverse فقط برای 3ds و ds هست wii u توی عکس نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or