توE3 حضور دارند ولی تو یک سالن کوچکتربالاخره چی شد یک E3 پر سرو صدا داریم یا ساکت
توE3 حضور دارند ولی تو یک سالن کوچکتربالاخره چی شد یک E3 پر سرو صدا داریم یا ساکت
نینتندو شدید مشکل نرم افزاری داره. اپدیت جدید (3.0.0) بیشتر از 1 ساعت دانلودش طول میکشه (نت 20 مگ خارجی ها رو تصور کنی !). بعد کلی هم زمان میبره نصب و ریبوت کنسول.
آخی مگه کنسولشو داری اینجوری میگی آپدیت قبلیه که از این سنگین تر بود 2 دقیقه بیشتر طول نکشید
هنوز آپدیتی منتشر نشده فقط اعلام شده که میخواد بیاد خودم الان تست کردم
ما اخر نفهمیدیم این جریان اپدیت ها رو الان حجیم ترین اپدیتی که داشته چی بوده؟ به چند گیگ رسیده؟
واقعا کنفرانس نداره؟:-oکنفرانس نداره نینتندو مثکه آخی
چرا داره اما سالنش کوچیکترهواقعا کنفرانس نداره؟:-o
واقعا کنفرانس نداره؟:-o
این آپدیت جدید دقیق 673 مگ هست ولی 45 تا 60 دقیقه طول میکشه دانلود کردنش. اونم با اینترنتهای بالای 20 مگ خارجی ها. (به نقل از گف).ما اخر نفهمیدیم این جریان اپدیت ها رو الان حجیم ترین اپدیتی که داشته چی بوده؟ به چند گیگ رسیده؟
آخی مگه کنسولشو داری اینجوری میگی آپدیت قبلیه که از این سنگین تر بود 2 دقیقه بیشتر طول نکشید
هنوز آپدیتی منتشر نشده فقط اعلام شده که میخواد بیاد خودم الان تست کردم
ویرایش : الان یکی از بچه ها آپدیت کرد کلا 12 دقیقه طول کشیده
LOL اینم از فیسبوک رسمی نینتندو:هنوز آپدیتی منتشر نشده فقط اعلام شده که میخواد بیاد خودم الان تست کردم
چرا؟احساس میکنم دیگه داره شورش درمیاد این تاپیک باید بسته بشه
این آپدیت جدید دقیق 673 مگ هست ولی 45 تا 60 دقیقه طول میکشه دانلود کردنش. اونم با اینترنتهای بالای 20 مگ خارجی ها. (به نقل از گف).ما اخر نفهمیدیم این جریان اپدیت ها رو الان حجیم ترین اپدیتی که داشته چی بوده؟ به چند گیگ رسیده؟
والا همین مهدی ارتگلی چند بار وسط اپدیت دستگاهش رو خاموش کرده همچین اتفاقی براش به وجود نیومدهبه هر علتی وسط پروسه برق قطع بشه یا مشکلی در روند کار پیش بیاد کنسول تبدیل میشه به یه اجر سفید رنگ.
Vg247 سر fuse گفته بازی اول شخص شدهیوزرهای گف مزخرف میگن و اخبار Vg247 چرته، شما خوبی فقط: