اخبار و حواشي مرتبط با Wii U و نينتندو

اینجا جای بحث دوستانه و بحث با منطقه نه بحثی الکی و ترول .
این که وسط آپدیت یهو گیم پد میشه سینی یعنی ما داریم ترول میکنیم؟ اینکه دانلود 637 مگ اپدیت 1 ساعت طول میکشه یعنی ما داریم ترول میکنیم؟ عجب.

----------------------------
/////////////////////////
++++++++++++++

اینم یه ارور جدید. چشمتون روشن:

x20.jpg

این کنسول ایراد اساسی داره. DEAL WITH IT.

-----------------

اینم مشخصات کامل آپدیت 3.0.0

Clip_23.jpg

آخرین ویرایش:
این که وسط آپدیت یهو گیم پد میشه سینی یعنی ترول کردن؟

View attachment 45107

این کنسول ایراد اساسی داره. DEAL WITH IT.

-----------------

اینم مشخصات کامل آپدیت 3.0.0

View attachment 45108
من اصلا اسم از آپدیت آوردم که اینا رو بهم نشون میدی؟من کلی گفتم منظورمم که کلیه شما گفتی چرا من جواب چرا رو دادم نه اینکه آپدیت فلانه به من ربطی نداره
...
ایراد داشته باشه کسی که داره مشکلش رو باید حل کنه : this your problem not we problem

اینجا هرکسی هرچی بگه هرکاری کنه شما به خودت میگیری چرا؟ اون تصاویر جهت اطلاع راسنی هست و ربطی به شما نداره.

تصاویر از تغییر ها بعد از اپدیت:

View attachment 45109View attachment 45110

پس جهت اطلاع رسانی بود چرا تو نقل قول پست من بود؟؟؟:) هرکاری خوب هرکاری نباید تو هرجایی انجام بشه یوزر میاد اینجا اطلاعات بگیره نه اینکه شاهد بحث الکی باشه. چرا به من ربط داره چون دارم میام اینجا پست‌ها رو می‌خونم.
...
بحث دیگری نیست فقط منطقی تبادل نظر کنید

آخرین ویرایش:
این آپدیت جدید دقیق 673 مگ هست ولی 45 تا 60 دقیقه طول میکشه دانلود کردنش. اونم با اینترنتهای بالای 20 مگ خارجی ها. (به نقل از گف).

خیلی ها مشکل از سرورشون هست
چطوره که منی که سرعتم 1 مگه 1.30 میگیرم اونی که 20 مگ 1 ساعت؟ در صورتی که کسای دیگه ای هم هستن که 10 دقیقه ای گرفتن
خاموش شدن کنسول وسط آپدیت و بریک شدنش برای همه کنسول هاست چون دوباره داره ناند رو پروگرام میکنه نباید وسط آپدیت قطع کرد
وسط دانلود میتونی قطع کنی و مشکلی پیش نمیاد اما وسط پروگرام هر کنسولی باشه به فنا میره
در مورد عکسی که از گیم پد گذاشتی مشکل از آپدیت ناقصه که آپدیت نمیشه

یکی یک حرف زده بود گفتم بذارم اینجا نظری داشتید ارائه بدید:
The WiiU just needs some system sellers and a pricedrop to €250,-. It isn't a bad console (although the name s**ks) and the controller can be really cool if it's used well. I probably buy it myself when it's cheaper and there are more cool exclusives (Zelda, Super Smash Bros, Mario Kart, etc).

اخه توی اینترنت که گشتم بغیر از سایت wiikey و یه سایت دیگه هیچکس از این مدچیپ حرفی نزده و اینکه هیچ سایتی بازیهای wiiu رو برای دانلود نداشت

داداش هنوز چیزی عرضه نشده که بخوان برای دانلود بزارن
فعلا کار در دست توسعه هستش و اطلاعات خاصی رو بیرون ندادن اما دیدم که چند نفر تونستن بازی های Wiiu رو Rip کنن

داداش هنوز چیزی عرضه نشده که بخوان برای دانلود بزارن
فعلا کار در دست توسعه هستش و اطلاعات خاصی رو بیرون ندادن اما دیدم که چند نفر تونستن بازی های Wiiu رو Rip کنن

الان توی این سایت خیلیها گفتن دروغ هست البته نمیشه گفت که 100 درصد دروغ هست بلاخره هر کنسول بازی یه حفره امنیتی توش پیدا میشه و احتمال هک شدن دستگاه وجود داره

[Rumor] WiikeÜ ? | Page 19 | GBAtemp.net -> The Free Independent Video Game Community: 3DS, NDS, Wii, GBA, PSP, Hacking, Dingoo, PS3, Xbox 360...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or