این که وسط آپدیت یهو گیم پد میشه سینی یعنی ما داریم ترول میکنیم؟ اینکه دانلود 637 مگ اپدیت 1 ساعت طول میکشه یعنی ما داریم ترول میکنیم؟ عجب.اینجا جای بحث دوستانه و بحث با منطقه نه بحثی الکی و ترول .
من اصلا اسم از آپدیت آوردم که اینا رو بهم نشون میدی؟من کلی گفتم منظورمم که کلیه شما گفتی چرا من جواب چرا رو دادم نه اینکه آپدیت فلانه به من ربطی ندارهاین که وسط آپدیت یهو گیم پد میشه سینی یعنی ترول کردن؟
View attachment 45107
این کنسول ایراد اساسی داره. DEAL WITH IT.
-----------------
اینم مشخصات کامل آپدیت 3.0.0
View attachment 45108
اینجا هرکسی هرچی بگه هرکاری کنه شما به خودت میگیری چرا؟ اون تصاویر جهت اطلاع راسنی هست و ربطی به شما نداره.
تصاویر از تغییر ها بعد از اپدیت:
View attachment 45109View attachment 45110
این آپدیت جدید دقیق 673 مگ هست ولی 45 تا 60 دقیقه طول میکشه دانلود کردنش. اونم با اینترنتهای بالای 20 مگ خارجی ها. (به نقل از گف).
The WiiU just needs some system sellers and a pricedrop to €250,-. It isn't a bad console (although the name s**ks) and the controller can be really cool if it's used well. I probably buy it myself when it's cheaper and there are more cool exclusives (Zelda, Super Smash Bros, Mario Kart, etc).
مهدی یه مقدار باور کردنش سخته اخه هنوز خوده بازیها رو نتونستن دامپ کنن
اتفاقا تونستن دامپ کنن خیالت تخت
اخه توی اینترنت که گشتم بغیر از سایت wiikey و یه سایت دیگه هیچکس از این مدچیپ حرفی نزده و اینکه هیچ سایتی بازیهای wiiu رو برای دانلود نداشت
داداش هنوز چیزی عرضه نشده که بخوان برای دانلود بزارن
فعلا کار در دست توسعه هستش و اطلاعات خاصی رو بیرون ندادن اما دیدم که چند نفر تونستن بازی های Wiiu رو Rip کنن