ایا پی سی تو بازی ها رو از PS5 Pro بهتر اجرا میکنه؟حتی اگه ps5 pro هم بیاد و قدرت بالایی داشته باشه (که قرار نیست با 500 دار معجزه بشه گفتم ) اما یه سال بعد باز این pc که داره بازی هارو به بهترین شکل اجرا می کنه و کنسول هم میشه همون تکسچر لوو رزولوشن متحرک و fps 30
شما هر چقدر هم دلیل مدرک بیارین باید قبول کنین که pc مستر ریسه و حتی کنسول ب یک درصدیش هم نمیرسه
پس کسی بخواد مثلا gta vi بازی کنه تمیز ترین گرافیکی ترین پر جزئیات ترین و بهترین تجربه نسخه pc ه من بشخصه ترجیح میدم واسش 2 سال هم صبر کنم
____
من مشکلی با کنسول ندارم اتفاقا خوبی های خودش رو داره و با 500 دلار تجربه خوبی رقم میزنه
اما دیگه اوج توهم که بیای بگی از pc بهتره
نه ps5 pro شما بازی هارو بهتر از pcمن اجرا می کنهایا پی سی تو بازی ها رو از PS5 Pro بهتر اجرا میکنه؟
بفرمایید وقتی میگم درکی از موضوع ندارن و فقط میخوان حرف زده باشن اینهدر کل کامیونیتی های گیمینیگ، چیزی بدتر از جماعت پی سی مستر ریس ندیدمشدیدا فخر فروش و خود مرکز بین! انگار هرکی پی سی گیمینگ داره، یه 4090 انداخته رو سیستمش!! اتفاقا طبق کلی آمار، اکثریت کسانی که پی سی گیمینگ دارن پرفرمنس سیستمشون بهتر از کنسول های فعلی نیستش. بنابراین شماهایی که سیستم های-اند دارید( اگه اصلا داشته باشید
) عملا جز آمار میانگین محسوب نمیشید. در نتیجه این داستان سرایی در مورد بهتر بودن خروجی پی سی نسبت به کنسول عملا بی معنیه وقتی اکثریت ازش بی بهره هستن.
شما حرفتون وقتی معنی داره که یه سیستم هم قیمت کنسول ها اسمبل کنید و خروجی خیلی بهتری از کنسولها بتونید باهاش بگیرید که در عمل نه تنها این اتفاق نمیوفته، بلکه عموما کنسول ها در این شرایط خروجی بهتری ارائه میدن.
کلا مسخره تر از این بحثی نداریم که پی سی 4000 دلاری رو با کنسول 500 دلاری مقایسه کنی و فخر هم بفروشی![]()
اخبار مرتبط با پلی استیشن روی PC ربطی به سونی فن نداره؟ پس اخبار چی داره؟جو سایت رو با احترام به بقیه تعدادی سونی فن بهم زدن
تو هر تاپیکی که بهشون ربطی نداره نظر میدن نمیدونم تیم مدریتی چرا کنترل نمی کنه اینطور پیش بره منم فروم رو ترک می کنم
مشکل اینجاس که شما فکر میکنی عموم گیمرا اصلا براشون مهمه که کیفیت تکسچر فلان بازی تو زوم ۱۰x دیجیتال فاندری و اختلاف سه فریم میانگین تو چه پلتفرم هایی بهتره، طرف میخواد جی تی ای ریلیز شه بره سر وقت انلاینش با رفقاش عشق و حال کنه نه اینکه منتظر شه بعد دو سال بیاد که بتونه رو سیستم چند هزار دلاریش ماد اولترا ریلستیک روش بزنه آسفالت و درخت و کله کاراکترا هم رفلکت ایینه ای داشته باشه و همه جام خیس باشه و عشق کنهحتی اگه ps5 pro هم بیاد و قدرت بالایی داشته باشه (که قرار نیست با 500 دار معجزه بشه گفتم ) اما یه سال بعد باز این pc که داره بازی هارو به بهترین شکل اجرا می کنه و کنسول هم میشه همون تکسچر لوو رزولوشن متحرک و fps 30
شما هر چقدر هم دلیل مدرک بیارین باید قبول کنین که pc مستر ریسه و حتی کنسول ب یک درصدیش هم نمیرسه
پس کسی بخواد مثلا gta vi بازی کنه تمیز ترین گرافیکی ترین پر جزئیات ترین و بهترین تجربه نسخه pc ه من بشخصه ترجیح میدم واسش 2 سال هم صبر کنم
____
من مشکلی با کنسول ندارم اتفاقا خوبی های خودش رو داره و با 500 دلار تجربه خوبی رقم میزنه
اما دیگه اوج توهم که بیای بگی از pc بهتره
حرفت بازم غلط مثلا سال ۲۰۲۶ یا ۲۰۲۷ که جی تی ای ۶ میاد همین پی سیا امروز زیرش میزان! میخوام بگم حتی اگر انسانی الان پی سی بخره قرار نیست ۳ ۴ سال دیگه سیستم فعلیش بازیا اون زمان با بالاترین کیفیت بالا بیاره بلکه ۳ سال دیگه باید بکوبی از نوع بسازی کلا پی سی گیمینگ در واقعیت یه چیز محدود با کیفیت پایین نباید گول ۱ درصد بخوریم! فکر کن یه نفر سال ۲۰۱۳ پلی ۴ خریده سال ۲۰۲۲ باهاش رگناروک و فوریبدن وست با رزولوشن ۱۰۸۰ و فریم ۳۰ به بی نقص ترین شکل میره آیا برای پی سی این موضوع حقیقت داره نه! باید از توهم خارج شیم و قبول کنیم پی سی گیمینگ واقعی یعنی رزولوشن ۷۲۰ و ۱۰۸۰ و فریم متغیر و انواع مشکلات در اجرا و در نهایت کرکی زدن بزرگ ترین مزیت پی سی فقط کرک و نمیشه منکرش شد باقیش دروغ و توهمی بیش نیست تعداد افرادی که سیستم افسانه ای دارن و اونو هر سال ارتقا میدن یه چیز به شدت کم و نادر تو همین فروم که خار مادر گیم بعید میدونم ۵ نفر آدم باشه این مدلیگیم پس: هیچ ارزونی بی حکمت نیست، چون مفته قدر بازیها رو نمیدونن
سریز اس: بخاطر اینکه ارزون دراد، نسلو عقب نگه داشته
ps5: چرا 500 دلار کنسول رو میزارین کنار pc هزار دلاری؟
استاندارد یک گانه: هر چقدر پول بدی، همونقدر حال میکنی
==
حالا اینکه برا ps5 سالی 100-150 تا اضافه باید برا آنلاین بازی کردن بدی، و همین پولو 3سالشو بزاری با 800-900 دلار میشه یک pc همه جوره قویتر بست، بکنار
ببین حقیقت هم باشه بازم حرف بیخود و بی ربطهباز داستان سرایی شروع شد که پی سی گیمرا گدا هستن و همگی gtx 960 دارن و هیشکی قدرت خرید کارت خوب نداره.
حتی تو ایران با اوضاع داغون اقتصادی هم خیلیا خیلیا کارتایی مث 4060 و 4070 میخرن که قشنگ پی اس ۵ رو قورت میدن. دیگه کشورای غربی به کنار.
البته اساتید بازی سنتر آمارشون رو فقط از حلبی آباد تهران جمع میکنن و مرجع کل دنیا قرار میدن.
فقط یک درصد سیستم شاخ دارنجدی چی شد فکر کردی آدمی که برای یه بازی عین آب خوردن ۴ ۵ میلیون پول میده نمیتونه یه کیس لگن ببنده ؟
۹۹ درصد پی سی گیمرا سیستمشون تو خواب هم بازیارو در حد پلی ۵ اجرا نمیکنه اصلا دلیل اصلی پی سی گیمر شدن همین پول نداشتن برای خرید بازی و کرکی زدن !!!
نکنه واقعا فکر کردی ارزش انویدیا به خاطر استیم گیمرا بالاست؟فقط یک درصد سیستم شاخ دارنانویدیایی که ۵۰ سال بعد از سونی روی کار اومده الان ارزشش ۳۰ برابر سونی هست اگه این پیام تو رو میدید هاراکیری میکرد