میدونید مشکل کجاس!؟
زمونه عوض شده و باید قبول کنیم!
جامعه PC Gaming رشد کرده و ناشرها و استودیو های بازیسازی و حتی دوتا غول صنعت (نینتندو رو فعلا پارک کنیم یه گوشه
) فهمیدن انحصار دیگه معنی نداره! تو این دوره نامرد اکونومی و سیل اخراج ها فروش یه میلیون نسخه اضافه هم خودش رقمیه بالاخره با هر تحلیلی!
سینگل پلیر داستانی مخاطب خاص داره دیگه!
یه زمانی یادتونه EA نسخه fifa کنسولش با PC چه تفاوت مسخره ای داشت!؟ نسخه ps2 رو پورت می کرد برای PC آب هم از آب تکون نمیخورد! کسی هم ککش نمی گزید!
ولی الآن کسی همچین خبطی میکنه!؟
خود من از زمان NES همه کنسول ها رو داشتم و تو دوران اوج 360 و ps3 جفتشون رو همزمان داشتم، ولی نسل بعد کامل پیچیدم سمت PC! یعنی هیچ بازی نبوده که با خودم بگم حتما باید یه مثلا XOne یا ps4 بخرم! حتی تو این نسل هم باز ترغیب نشدم! (ولی خدایی احتمالش خیلی زیاده برای GTA VI یه PS5 بگیرم
) کلا فاز کنسول یه مورد خیلی جالبیه که فقط اونایی که نسل به نسل باش اومدن می فهمنش! ولی بعد اوج کنسول وار تقریبا اون فاز از بین رفت!
نکته ای هم که بعضی از بچه های اینجا در مورد PC نمیدونن اینه که فک میکنن چون هر سال پردازنده جدید معرفی میشه پس پردازنده قبلی یه تکه زباله هستش و باید بندازیش دور!
نه اینطور نیست!
- توضیح ابتدایی:
PC پلتفرمه، و هر پلتفرمی حداقل 3 سال پشتیبانی میشه!
مثلا من یه پلتفرم AM4 ای ام دی با 5800X بستم چن سال پیش با یه کارت 6900XT هنوزم مثل بنز کار میکنه! اگه بخوام آپگریدی هم در آینده بکنم نیازی نیست کیس رو بندازم سطل زباله! همون پردازنده رو 3d میکنم و نهایتا کارت رو با یه مدل بالاتر ارتقا میدم! یعنی در بد بینانه ترین حالت سیستم رو میشه حداقل 6~7 سال نگه داشت! (کارت 6600xt هنوزم بیشتر بازیها رو رزولوشن 1080 راحت 60 میده!)
در مورد بحث پایرت و اینا هم یعنی هرکی کنسول داره، مستقیما اوریجینال بازی میکنه!؟ گول نزنیم خودمون رو!
انصافا بحث کردن در مورد پایرت کردن اینجا (جایی که عملا تو هیچ چارتی نیست و بعید میدونم اصن آماری از تعداد گیمرهای واقعیش در دسترس باشه
) بیهوده ترین و مضحک ترین بحث ممکنه! اصن ریجن داریم مگه ما!؟
تنها بازیهایی که دلم نیومده اوریجینال نخرم gears 2 و 3 بوده با Forza Motorsport 4 و GOW 3 و RDR 1.
ولی الآن واقعا مجبور صدرصد باشم همچین کاری میکنم (همون GTA VI مثلا!
)
اومدن بازیهای PS برای PC هم میتونه یه توفیق اجباری برای کسایی باشه که هم نسخه PS رو رفتن و هم یه سیستم خوب دارن که بازی رو 4K با فریم بالا تجربه کنن! (کسایی که تجربه کردن میدونن انگار بازی عوض میشه کامل!
)
برای قفل گذاشتن رو بازیهای پورت شده هم بهتره مستقیم به خود سونی ایمیل بزنید! اینجا کسی صداتون رو نمیشنوه!