اخبار مرتبط با انتشار بازیهای پلی استیشن روی پی سی

Mohammad@li

Gold User
1 MiVabfpSolGgA8s_1Gtiug@2x(1).jpg

بازی های عرضه شده:

HELLDIVERS™ 2
RATCHET & CLANK: RIFT APART
THE LAST OF US™ PART 1
™RETURNAL
MARVEL'S SPIDER-MAN
MARVEL'S SPIDER-MAN: MILES MORALES
SACKBOY™: A BIG ADVENTURE
UNCHARTED™: Legacy of Thieves Collection
GOD OF WAR
DAYS GONE
Predator: Hunting Grounds
Horizon Zero Dawn™ Complete Edition
Horizon Forbidden West™ Complete Edition
HELLDIVERS™ Dive Harder Edition
Everybody's Gone to the Rapture

بازی های تایید شده:

Ghost of Tsushima DIRECTOR'S CUT - 16 May 2024
Until Dawn™ - 2024

آخرین ویرایش:
حالا زیاد از دیوار gta 6 بالا نرین بعد یه مدت کم با جزئیات گرافیکی تکسچر نورپرداز ، رهگیری پرتو و ..........چند برابر بهتر واسه pc میاد که تفاوتش در حد نسله
گذشت اون دوران Gen 7th که تفاوت بین نسخه کنسولی و PC زیاد بود.
تو همین تریلر GTA 6 مشخص شد که نسخه کنسولی ری تریسنگ هم داره (RT Reflection+RTGI )
نسخه PS5 PRO احتمال زیاد فول ری تریس (All methods) خواهد بود (Ref+Shad+GI).
فکر نکن یه نسخه ساده پورت کنن واسه pc بلکه کاری انجام میدن که ارزش صبر کردن رو داشته باشه مثل gta v که تفاوت گرافیکی با نسخه کنسولی در حد یه نسل بود
GTA V نسخه PC با PS4/XO به غیر از پوشش گیاهی در دوردست و کمی سایه ها تفاوت خاصی نداشت، چطوری میشه یک نسل تفاوت؟ (:
احتمالا منظورت از تفاوت یک نسل نسخه 360/ps3 بوده (:
حالا احتمالا خبر نداری ولی راکستار برای نسخه PS5/SX همین GTA 5 ری تریسنگ ( Sahdow+Reflection ) گذاشته ولی نسخه PC چنین چیزی نداره /:
من سیستم زیاد شاخی ندام یه کارت 3050 که همون رو به کنسول ترجیح میدم صد سال دیگه
عجب !!!
حالا ایشالا ۲۰۲۷ کارت 3050 بتونه اجراش کنه..

چون GOW: R تقریبا نزدیک به HFW هستش احتمالا همچین سیستم پیشنهادی رو داشته باشه!

1000015100.jpg

برای 4K هم همون 7900XT یا 4080 احتمالا 60+ میدن. شاید با کارتی مثل 6900XT بشه +50 گرفت! (البته همونطور که میدونید بازی از آخرین نسخه های FSR و DLSS هم روز عرضه پشتیبانی میکنه که مزیت بسیار بزرگیه!)
حجم بازی تو نسخه های PS4 و PS5 متفاوته ولی با توجه به اینکه DLC رو هم همراهش داره مینیمم 90GB باید باشه!

چون مسئولیت پورت به همون استودیو نسخه اول داده شده (Jetpack) احتمالا بازی پورت خوبی داره.

از طرفی این Nixxes هم احتمالا مسولیت پورت تلو 2 رو تحویل گرفته! (هیچ جایی گفته نشده حدس خودمه! :D چون منطقی بود باتوجه به اون پورت غیر رسمی SM2 اینو قبل گاد میدادن قاعدتا! با این حساب کلا بیخیالش نشده باشن خوبه!)

• Like
Reactions: Taha75 and m.a.t
گذشت اون دوران Gen 7th که تفاوت بین نسخه کنسولی و PC زیاد بود.
تو همین تریلر GTA 6 مشخص شد که نسخه کنسولی ری تریسنگ هم داره (RT Reflection+RTGI )
نسخه PS5 PRO احتمال زیاد فول ری تریس (All methods) خواهد بود (Ref+Shad+GI).

GTA V نسخه PC با PS4/XO به غیر از پوشش گیاهی در دوردست و کمی سایه ها تفاوت خاصی نداشت، چطوری میشه یک نسل تفاوت؟ (:
احتمالا منظورت از تفاوت یک نسل نسخه 360/ps3 بوده (:
حالا احتمالا خبر نداری ولی راکستار برای نسخه PS5/SX همین GTA 5 ری تریسنگ ( Sahdow+Reflection ) گذاشته ولی نسخه PC چنین چیزی نداره /:

عجب !!!
حالا ایشالا ۲۰۲۷ کارت 3050 بتونه اجراش کنه..
اتفاقا الان هم همون تفاوت هست فقط کافیه با چشم باز بهش نگاه کنی نه فنبوی
ری تریسینگ نسخه کنسولی همین طور که خودت میدونی اش دهن سوزی نیست و فقط گذاشتن که بگن همچین اپشنی هست
این همه بازی که ری تریسینگ نسخه کنسولی با pc رو مقایسه کنی خودت خندت میگیره
---
من نمیدونم ps5pro چه قدرتی خواهد داشت اما مطمعنم اون چیزی که تو ذهنتون تصور می کنین شاید با 800 900 دلار ممکن بشه
------
نه اتفاقا منظورم تفاوت در حد یه نسل با نسخه های ps4 و xb1 بود همه ویدیو هاش هست هم تریلر هاش کاملا مشخصه فقط کافیه بری نگاه کنی تاز اونم بدون ماد

• Like
Reactions: Taha75
ابتدا اینو بگم که #pc گیمر بودن افتخار نیست! ))
ولی اینکه در کنار کنسولتون یه pc هم داشته باشید، شما رو pc گیمر نمیکنه.
pc گیمر به کسی میگن که از ابتدا یا عمده زمان بازی کردنش رو pc بوده.
این گیمرها اساسن نمیتونن/نمیخان از کنترلر استفاده کنن و حتی اگر کنترلر داشته باشند، 90 درصد اوقات از موس و کیبورد استفاده میکنن.
همین امر یکی از مواردیه که شاید به نظر ساده بیاد ولی به شدت تاثیر گذاره و باعث میشه یه pc گیمر هیچوقت نتونه با کنسول ارتباط بگیره.

مورد دیگه ای که به نظرم برای pc گیمرها اهمیت زیادی داره، بحث ماد هستش.
استفاده از ماد برای pc گیمرها عملن تبدیل شده به یک نوع اعتیاد :D. طوری که قبل از اینکه بازی رو اجرا کنن، اول مادهاش رو چک میکنن.

موارد دیگه ای هم هست که دوستان اشاره کردن.
همه اینها در کنار هم باعث میشه سونی، کارش برای مجبور کردن pc گیمرها به خرید ps بسیار سخت بشه.
این سیاست تاخیر زدن ها اگر فرض کنیم برای مجاب کردن pc گیمرها به خرید ps باشه، هیچ ارتباطی به کسانی که آلردی ps خریدند، نداره. پر واضحه که این سیاست برای کسایی که هنوز ps نخریدند!
و خب منطق میگه که تاثیر این سیاست تاخیری روی pc گیمر جماعت، بسیار ناچیز خاهد بود.

این گیمرها اساسن نمیتونن/نمیخان از کنترلر استفاده کنن و حتی اگر کنترلر داشته باشند، 90 درصد اوقات از موس و کیبورد استفاده میکنن.
همین امر یکی از مواردیه که شاید به نظر ساده بیاد ولی به شدت تاثیر گذاره و باعث میشه یه pc گیمر هیچوقت نتونه با کنسول ارتباط بگیره.

استفاده از ماد برای pc گیمرها عملن تبدیل شده به یک نوع اعتیاد :D. طوری که قبل از اینکه بازی رو اجرا کنن، اول مادهاش رو چک میکنن.

همه اینها در کنار هم باعث میشه سونی، کارش برای مجبور کردن pc گیمرها به خرید ps بسیار سخت بشه.
این سیاست تاخیر زدن ها اگر فرض کنیم برای مجاب کردن pc گیمرها به خرید ps باشه، هیچ ارتباطی به کسانی که آلردی ps خریدند، نداره. پر واضحه که این سیاست برای کسایی که هنوز ps نخریدند!
و خب منطق میگه که تاثیر این سیاست تاخیری روی pc گیمر جماعت، بسیار ناچیز خاهد بود.
من خودم از ابتدا pc گیمر بودم . با موس و کیبورد خو گرفتم و اصلا با کنسول نمی تونم ارتباط بگیرم . با اینکه اکثر بازی ها مثل گاد و سوشیما و مرد عنکبوتی و هورایزن با کیبورد به دلیل تنوع زیاد کلیدها خیلی سخته ولی در نهایت موس و کیبورد ترجیح می دهم .

سیاست سونی اگر قرار به مجبور کردن امثال من برای خرید کنسول باشه ، من نوعی تن نمی دهم .

سونی برای کامپیوتر فلان بازی شاخ بده فبها ، اگر هم ندهد مهم نیست . خیلی نتونم صبر کنم یک کنسول یک هفته ای کرایه می کنم و تمام

خلاصه که حرف شما درسته . پی‌سی گیمر واقعی هیچ وقت موس و کیبورد و آزادی عمل رو با کنسول و دسته معاوضه نمی کند

من اون بخش از حرفت رو در مورد تفاوت کنسول گیمر و PC گیمر تایید میکنم.
اون پلتفرمی که بیشترین تایم بازیت رو پاش میزاری مشخص میکنه جزو کدوم دسته ایی.

اما در مورد اینکه PC گیمر میونه ای باگیم پد نداره این کاملا اشتباست.
حداقل از نسل 6 به این سمت نمیشه این حرف رو زد .
از زمانی که بازیهای کنسولی مثل MGS2/RE4/DMC3 و... شروع کردن به پورت شدن و خب یکی باید دیوونه میبود که با موس و کیبورد میخواست بازی کنه.

یکی از اون دیوونه ها خودم بودم که کل DMC3 رو با کیبورد بازی کردم.
البته قبلش هم بازیهایی مثل فیفا/Pes و... بهترین کنترل رو با گیم پد داشتن ، البته من خودم اونموقع این دوتا مخصوصا فیفا رو حرفه ای با کیبورد بازی میکردم:D
تا اینکه PES 05 اومد و من کلا سوییچ کردم به گیم پد.

خلاصه اینکه تو همون سالها خیلیهامون کنار موس و کیبورد گیم پد هم داشتیم و بسته به بازی ازشون استفاده میکردیم.

این روند همینطور ادامه داشت تا همین الان.
الان کی مثلا روی PC میاد NFS یا فورتزا رو با موس و کیبورد بازی میکنه؟
یا بازیهای ورزشی مثل فیفا ، فایتینگ ها ، NBA و...
حتی سولزلایکهای سوم شخص رو من با گیم پد بازی میکنم با اینکه با موس و کیبورد حتما راحت تره.

از اونطرف سبکهایی هستن که بهترین کنترل رو با موس کیبورد دارن.
مثل FPS ، خب چرا یکی باید موس و کیبورد رو ول کنه بره با گیم پد بازی کنه؟
دیگه MMOها ، ARPG ها و...

کلیت حرف اینکه PC گیمرها الان برخلاف کنسول گیمرها که یا PS دارن یا ایکس باکس (یه بخشی هم هر دو رو) ، خیلی هامون هر دو نوع گیم پد رو داریم و حتی بینشون سوییچ میکنیم.
البته تو بازیهایی که واقعا نیاز باشه ولی خب مشخصه که موس و کیبورد تو یک سری از سبکها ارجهیت داره.
آدم باید یه چیزیش بشه که تو اون سبکها بره با گیم پد بازی کنه ، جز اینکه سابقا کنسول گیمر بوده و عادت داره به اون.

من اون بخش از حرفت رو در مورد تفاوت کنسول گیمر و PC گیمر تایید میکنم.
اون پلتفرمی که بیشترین تایم بازیت رو پاش میزاری مشخص میکنه جزو کدوم دسته ایی.

اما در مورد اینکه PC گیمر میونه ای باگیم پد نداره این کاملا اشتباست.
حداقل از نسل 6 به این سمت نمیشه این حرف رو زد .
از زمانی که بازیهای کنسولی مثل MGS2/RE4/DMC3 و... شروع کردن به پورت شدن و خب یکی باید دیوونه میبود که با موس و کیبورد میخواست بازی کنه.

یکی از اون دیوونه ها خودم بودم که کل DMC3 رو با کیبورد بازی کردم.
البته قبلش هم بازیهایی مثل فیفا/Pes و... بهترین کنترل رو با گیم پد داشتن ، البته من خودم اونموقع این دوتا مخصوصا فیفا رو حرفه ای با کیبورد بازی میکردم:D
تا اینکه PES 05 اومد و من کلا سوییچ کردم به گیم پد.

خلاصه اینکه تو همون سالها خیلیهامون کنار موس و کیبورد گیم پد هم داشتیم و بسته به بازی ازشون استفاده میکردیم.

این روند همینطور ادامه داشت تا همین الان.
الان کی مثلا روی PC میاد NFS یا فورتزا رو با موس و کیبورد بازی میکنه؟
یا بازیهای ورزشی مثل فیفا ، فایتینگ ها ، NBA و...
حتی سولزلایکهای سوم شخص رو من با گیم پد بازی میکنم با اینکه با موس و کیبورد حتما راحت تره.

از اونطرف سبکهایی هستن که بهترین کنترل رو با موس کیبورد دارن.
مثل FPS ، خب چرا یکی باید موس و کیبورد رو ول کنه بره با گیم پد بازی کنه؟
دیگه MMOها ، ARPG ها و...

کلیت حرف اینکه PC گیمرها الان برخلاف کنسول گیمرها که یا PS دارن یا ایکس باکس (یه بخشی هم هر دو رو) ، خیلی هامون هر دو نوع گیم پد رو داریم و حتی بینشون سوییچ میکنیم.
البته تو بازیهایی که واقعا نیاز باشه ولی خب مشخصه که موس و کیبورد تو یک سری از سبکها ارجهیت داره.
آدم باید یه چیزیش بشه که تو اون سبکها بره با گیم پد بازی کنه ، جز اینکه سابقا کنسول گیمر بوده و عادت داره به اون.
من به غیر از بازیهای rts و بازیهای fps اونم تازه کلا fps منظورمه مثل دوم نه re 7 یا 8 بقیه بازی هارو با دسته بازی می کنم همین re 7 و re 8 با دسته بازی کردم

توی همین فروم تاپیک استیم 2 هزار خورده صفحه هستش ولی از نظربعضی ها کل جماعت پیسی گیمر کرکی بازی میکنند. خیلی از دوستان دیدم اگه بازی رو حتی با کرک چندیدن بار رفته باشند باز رفتن اون بازی توی تخفیفات از استیم خرید کردن

من به شخصه این رو قبول می کردم اگه تاپیک گنشین ایمپکت هم در کنارش 1400 صفحه نرفته بود جلو :-<
ارزش کار رو میاره پایین :دی

من که همیشه گفتم هرگز فن GTA نبودم
ولی برای اینکه به اونایی که میگن تجربه روز اول بازی اصلا چیز مهمی نیست بفهمونم در اشتباهن
بازی رو روز اول تهیه میکنم کل داستان بازی عللخصوص پایانش رو براشون پ خ میکنم :D
ببینم پارامتر مهمی هست یا نه:D

• Like
Reactions: SiminSecret
من که همیشه گفتم هرگز فن GTA نبودم
ولی برای اینکه به اونایی که میگن تجربه روز اول بازی اصلا چیز مهمی نیست بفهمونم در اشتباهن
بازی رو روز اول تهیه میکنم کل داستان بازی عللخصوص پایانش رو براشون پ خ میکنم :D
ببینم پارامتر مهمی هست یا نه:D
کدوم pc گیمری واسه تجربه روز اول انحصاری های ps رفته کنسول گرفته ؟؟ اگه میانگین بگیریم تعداد انگشت شمار هم ازش در نمیاد
نه که پارامتر مهمی نباشه تجربه روز اول اما من با شناختی که از pc پلیر ها دارم واسش صبر می کنن
شما هم نمیدونم شوخی می کنی یا جدی میگی نهایتش تو لیست سیاه قرار میدن که نتونی داستان بازی رو اسپویل کنی
-----------
این بحث که ps5 بخرین رو تموم کنین اینجا که وضع اقتصادی خوب نیست اما pc پلیر ها اون ور اب گرونتر از 500 دلار فقط واسه موس یا کیبورد خرج می کنن پس اگه میخواستن میخریدن

• Like
Reactions: Taha75
کدوم pc گیمری واسه تجربه روز اول انحصاری های ps رفته کنسول گرفته ؟؟ اگه میانگین بگیریم تعداد انگشت شمار هم ازش در نمیاد
نه که پارامتر مهمی نباشه تجربه روز اول اما من با شناختی که از pc پلیر ها دارم واسش صبر می کنن
شما هم نمیدونم شوخی می کنی یا جدی میگی نهایتش تو لیست سیاه قرار میدن که نتونی داستان بازی رو اسپویل کنی
-----------
این بحث که ps5 بخرین رو تموم کنین اینجا که وضع اقتصادی خوب نیست اما pc پلیر ها اون ور اب گرونتر از 500 دلار فقط واسه موس یا کیبورد خرج می کنن پس اگه میخواستن میخریدن
آفرین
از اول منطقی قبول کنید هر پلتفرم مزیت های خودش رو داره
چرا کار به جایی بکشه که قرار شه هم دیگه رو تو بلک لیست بذاریم(تازه چیزی که پره نیو اکانت،که البته خدا رو شکر من تا حالا اکانت دیگه ای نداشتم)
البته که من که هرگز همچین کار کثیفی نمیکنم اما اگه کسی بخواد کرم بریزه به راحتی میتونه، شما که نمیتونی یک سال دور خودت رو دیوار بکشی و از فضای مجازی استفاده نکنی که شاید اسپویل بشی
من فقط میخواستم به بعضی از دوستان که کاملا بدون منطق و از رو تعصب میگفتن (حالا یه سال هم دیرتر بیاد چی میشه؟)بفهمونم که این چیزی که شما میگی چیز الکی و بی تاثیریه چقدر میتونه رو تجربه یک عنوان تاثیر بذاره

• Like
Reactions: ps3_360_wii

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or