اینها کنترادی دادن به استودیوها که پورتهای pc رو آماده کنن.شایعه: بازی The Last of Us Part 2 Remastered برای PC حداقل هفت ماه است که آماده شده است.
The Last of Us Part 2 Remastered on PC has been ready for at least seven months, it’s claimed | VGC
مثل اینه که طبق منبع اینسایدر استارتشو از 2021 زدن!!اینها کنترادی دادن به استودیوها که پورتهای pc رو آماده کنن.
ولی از ترس فن انتحاری پوشها که درخواست 70تا حوری دارن میزارن حول و حوش یکی دوسال بشه بعد بدن بیرون![]()
هم این و هم انصافا اگه بخواد فروششون ضربه نخوره باید با فاصله بدهاینها کنترادی دادن به استودیوها که پورتهای pc رو آماده کنن.
ولی از ترس فن انتحاری پوشها که درخواست 70تا حوری دارن میزارن حول و حوش یکی دوسال بشه بعد بدن بیرون![]()
من فکر کنم دمون سولزم پورت شده باشه و یه نکته اینه بیبیلی معمولا تا از چیزی مطمئن نباشه، نمیگه. اگه این آماده باشه یا باید نیکسز یکی از بازیهای قدیمی ps4 رو پورت کنه یا اسپایدر رواینها کنترادی دادن به استودیوها که پورتهای pc رو آماده کنن.
بازی دیگه نمونده جز اسپایدر،مگه برن سراغ ps4 و حتی برا فصل اول سریال، نسخه pc بعد و نسخه کنسول قبلش اومد، اگه براش اینقدر همزمانی مهم بود، نسخه کنسولو یکم تاخیر میزد و با سریال میومدهم این و هم انصافا اگه بخواد فروششون ضربه نخوره باید با فاصله بده
ولی من اینو فک کنم میذاره با فصل 2 سریال بده تا اون موقع بازی های دیگه رو پخش میکنه
چی میگی عامو ما خودمون هم بلادبورن میخوایمنمیدونم چجوری باید به گوش سونی رسوند که پی سی گیمرها بیشتر از همه دیمون سولز و بلادبورنو برای PC میخوان
اگه قراره از این به بعد همه بازیاشو برای PC بده باید بازیهای قدیمی رو هم در نظر بگیره
از قدیم گفتن بازگشت همه به سوی اوست!اینها کنترادی دادن به استودیوها که پورتهای pc رو آماده کنن.
وی افزود:زمانی که ساخت بازی را شروع کردیم، بحث هایی داشتیم در مورد اینکه آیا باید به پلیاستیشن تکیه کنیم یا نه اما در نهایت خب پلیاستیشن را به بازی اضافه کردیم، چون میتوانیم
فکر نمی کنم مشکلی برای ما ایجاد کند اگر در آینده بازی داشتیم که تمام ماجرای آن حول محور Astro باشد و پلیاستیشن بخشی از آن نباشد. تا زمانی که المان های اصلی و کیفیت بازی، عالی باشند به نظر من هر چیزی ممکن است. این یک IP انعطاف پذیر است و یکی از چیزهایی که من در مورد آن دوست دارم این است می توانیم با آن، به هرجا که دوست داریم، سفر کنیم
Astro bot Microsoftاستدیوی Team Asobi: اگر پلیاستیشن بخشی از آینده Astro Bot نباشد، مشکلی پیش نمیآید
طی مصاحبه کارگردان خلاق Astro Bot با VGC، او گفت Astro یک IP انعطاف پذیر است که میتواند روی پای خودش بایستد:
وی افزود:
منظورش اینه که لازم نیست تا ابد همش رفرنس و ایستراگ های پلی استیشن محور داشته باشه و برای پروموت کنسول استفاده شه. میتونه یه بازی مستقل تر بشه که رو پای خودشهAstro bot Microsoft![]()
میدونم داشتم شوخی میکردم که با شخصیت های مایکروسافت یه بازی بسازه دفعه بعدمنظورش اینه که لازم نیست تا ابد همش رفرنس و ایستراگ های پلی استیشن محور داشته باشه و برای پروموت کنسول استفاده شه. میتونه یه بازی مستقل تر بشه که رو پای خودشه![]()