اخبار مرتبط با انتشار بازیهای پلی استیشن روی پی سی

Mohammad@li

Gold User
1 MiVabfpSolGgA8s_1Gtiug@2x(1).jpg

بازی های عرضه شده:

HELLDIVERS™ 2
RATCHET & CLANK: RIFT APART
THE LAST OF US™ PART 1
™RETURNAL
MARVEL'S SPIDER-MAN
MARVEL'S SPIDER-MAN: MILES MORALES
SACKBOY™: A BIG ADVENTURE
UNCHARTED™: Legacy of Thieves Collection
GOD OF WAR
DAYS GONE
Predator: Hunting Grounds
Horizon Zero Dawn™ Complete Edition
Horizon Forbidden West™ Complete Edition
HELLDIVERS™ Dive Harder Edition
Everybody's Gone to the Rapture

بازی های تایید شده:

Ghost of Tsushima DIRECTOR'S CUT - 16 May 2024
Until Dawn™ - 2024

آخرین ویرایش:
خوب اسپایدر من 2 هم واسه PC تایید شد . January 30, 2025 که بازه بین ریلیز های مهم فرست پارتی سونی واسه PC رو میرسونه به 15 ماه .از بیشترین بازه که مال انچارتد 4 باشه (6 سال) رسیدیم به 15 ماه SM2 . امیدوارم سونی از خر شیطون بیاد پایین و اون اجبار اکانت PSN رو حذف کنه . راهی که EA و یوبی سافت رفتن و به غلط کردن افتادن باید واسش درس شده باشه . سونی بیشتر از هر چیزی نیازی به تشکل یـ کامیونیتی قوی رو PC داره با این کار فقط لج کامیونیتی PC رو در میاره راه به هیج جایی نمیبره

آخرین ویرایش:
خوب اسپایدر من 2 هم واسه PC تایید شد . January 30, 2025 که بازه بین ریلیز های مهم فرست پارتی سونی واسه PC رو میرسونه به 15 ماه .از بیشترین بازه که مال انچارتد 4 باشه (6 سال) رسیدیم به 15 ماه SM2 . امیدوارم سونی از خر شیطون بیاد پایین و اون اجبار اکانت PSN رو حذف کنه . راهی که EA و یوبی سافت رفتن و به غلط کردن افتادن باید واسش درس شده باشه . سونی بیشتر از هر چیزی نیازی به تشکل یـ کامیونیتی قوی رو PC داره با این کار فقط لج کامیونیتی PC رو در میاره راه به هیج جایی نمیبره
من پی سی پلیر نیستم برای همین دقیقا خبر ندارم، یعنی تنها ناشری که واسه بازیاش اجبار لینک کردن اکانت خودشو رو پی سی داره سونیه؟ راکستار و اکتیوژن و بلیزارد و یوبیسافت و مایکروسافت و اسکوئر و ea ‌و اپیک و تنسنت و آمازون ‌و ناشرای بزرگ دیگه فقط با یه اکانت استیم کارت راه میفته؟

• Like
Reactions: Changed_Man 50
من پی سی پلیر نیستم برای همین دقیقا خبر ندارم، یعنی تنها ناشری که واسه بازیاش اجبار لینک کردن اکانت خودشو رو پی سی داره سونیه؟ راکستار و اکتیوژن و بلیزارد و یوبیسافت و مایکروسافت و اسکوئر و ea ‌و اپیک و تنسنت و آمازون ‌و ناشرای بزرگ دیگه فقط با یه اکانت استیم کارت راه میفته؟
اکثرشون دارن
کلا کار مضخرفیه به EA و یوبی هم خیلی ملت فحش میدن سر این
خودم بخاطر همین قضیه همیشه بازیهای اینا رو پایرت میکنم

مثلا چند وقت پیش AC revelation قانونی گرفته بودم انقد این لانچر یوبی اذیت کرد بخاطرش کلا بیخیال بازی شدم پاکش کردم

درستش اینه استیم کاملا مستقل باشه لانچر خودشون جدا
مثلا سونی بیاد استور خودش رو pc بزنه با اکانت psn. ولی دیگه به کسایی که نسخه استیم میخرن کاری نداشته باشه

نمیدونم چرا فک میکنن با این اذیت کردنا ملت رو از استیم میکشونن رو استور خودشون
جذب مشتری فقط با تخفیف بیشتر اتفاق میافته نه اینکه مجبورش کنی لاگین کنه

• Like
Reactions: He!n3ger
همین اجبار به اتصال psn باعث اسیب به فروش بازی هاش شده اونم بازی هایی داستانی
پیک پلیر های دو نسخه god of war و god of war ragnarok رو مقایسه کن تقریبا یک دوم شده
ماهم دوست داریم این بازی ها رو pc فروش بالایی داشته باشن تا سود حاصل شده ازش به سازنده در ساخت محتوای جدید کمک کنه
اما با سیاست های سونی که از اجبار به اکانت گرفته تا عدم مارکتینگ مناسب و محروم کردن تعداد زیادی کشور ها و.... نتیجه برعکس شده
در مورد مارکتینگ هم نبودش بشدت حس میشه
یادتونه بعد تریلر assassins creed shadows ملت هایپ شدن تو استیم و رفتن ghost of thsushima رو خریدن و اومد به چارت 10 بازی پرفروش استیم

• Like
Reactions: He!n3ger
نسخه pc اسپایدر من شامل بهبودهایی تو ریتریس خواهد بود. این اولین عنوان نسل جدیدشونه و ریتریس داره
“We are excited to continue this collaboration and bring Marvel’s Spider-Man 2 to PC with a suite of enhanced features, including enhanced ray-tracing options, to take full advantage of a variety of setups and configurations. Stay tuned for more details on features and recommended specs closer to launch.”
بقیه مواردم احتمالا همین پشتیبانی از مانیتور عریض و موس و کیبورد و فریم ریته.
تو دو نسخه هم عرضه میشه
Marvel’s Spider-Man 2 – Standard Edition

• The complete game
  • All the latest updates since Marvel Spider-Man 2’s PS5 launch, including:
    • 14 new suits
    • New Game+
    • Ultimate Levels
    • New Symbiote Suit Styles
    • Time of Day options
    • Post-Game Achievements
    • Action Figure Mode in Photo Mode
    • Screen Reader and Audio Descriptions

Marvel’s Spider-Man 2 – Digital Deluxe Edition

• The complete game with updates listed above
  • 5 exclusive suits for Peter Parker
  • 5 exclusive suits for Miles Morales
  • Early unlock for the Arachknight Suit (Peter)
  • Early unlock for the Shadow-Spider Suit (Miles)
  • Early unlock for the Web Grabber gadget
  • +5 skill points
  • Additional Photo Mode items
______
در مورد عناوین شانس دیمون سولز کمه و gt7 هم اسکیپه.
از این به بعد شاهد ریمستر توسط نیکسزیم و عناوینشون تموم شده.
چون دو تیم هم دارن احتمالا 3-4 تا ریمستر تو 2025 ریلیز میکنن و لست 2 هم شایعه اش بود آماده هست که یا بخاطر شلوغی امسالشون ندادن، 7 تا عنوانو و یه ریمستر رو pc دادن یا گذاشتن نزدیک سریال بدن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or