یکمی زیاد نیست چیزی ک گفتن برا مدیوم؟
پارت 1 رو بازی نکردی پسیکمی زیاد نیست چیزی ک گفتن برا مدیوم؟
چون بنظرم باید شبیه Uncharted 4 باشه که رو سیستم ضعیفم اجرا میشد مدیومش.
مثل اینکه اومدن مثل اسپایدر من از فیچرهای direct x 12.1 استفاده کردن. حداقل کارتهایی که ازش استفاده میکنن سری 16 انویدیا و سری 5000 انویدیا هستیکمی زیاد نیست چیزی ک گفتن برا مدیوم؟
چون بنظرم باید شبیه Uncharted 4 باشه که رو سیستم ضعیفم اجرا میشد مدیومش.
اخه اینو انتظار داشتم سبک تر و بهینه تر از پارت ۱ باشه. هنوزم امید دارم رو مدیوم اجرا شه با ۱۶۵۰پارت 1 رو بازی نکردی پس![]()
در سیستم من روان و عالی اجرا شد . راضی بودمظاهرا سونی همون بلایی رو سر پورت SP2 اورده که سر TLoU P1 اورد !!! ملت همه شاکین ...
فعلا دیگه هیچیبچه ها الان بعد از لست ۲ کدوم بازی سونی میخاد برا پی سی عرضه بشه یکی یه آماری میده ممنون با زمان انتشارش؟
بازی Stellar Blade روی PC در ماه June عرضه میشه. حدود 2 ماه دیگه.بچه ها الان بعد از لست ۲ کدوم بازی سونی میخاد برا پی سی عرضه بشه یکی یه آماری میده ممنون با زمان انتشارش؟
من با 4060 مشکل دارم باش به نظرم در حد ps4 pro نمیدهاین لست دو که واقعا زخمی کرد با این پرفورمنس افتضاحش. باید کارت ۲۰۶۰ داشته باشی تا تازه در حد ps4 فسیل اجرا کنه بازیو
من با ۱۰۸۰ti راحت دارم می روماین لست دو که واقعا زخمی کرد با این پرفورمنس افتضاحش. باید کارت ۲۰۶۰ داشته باشی تا تازه در حد ps4 فسیل اجرا کنه بازیو
اینکه نسبت به لانچ نسخه اول بهتره دلیل نمیشه بگیم خوبه.من با ۱۰۸۰ti راحت دارم می روم
در مقایسه با پورت شماره اول ، عالیه
شماره اول دائم الکرش بود