بلادبورن جای خود . ساخت ریمیکش حداقل یکی دو سال طول می کشهبلادبورن یکی از خاصترین سولزلایکا هست با داستان و موسیقی و فضاسازی فوق العاده که همه چیزش باهم جور در میاد و حساب شده هست.
یعنی حتی سلاح های بازی هم با داستان جور هستن و و کاملا با بازی همخونی دارن و همین ویژگیا بازی رو خاص میکنه.
من اخیرا با شبیه ساز یه ۱۰ ساعتی بازی کردم و باید بگم که واقعا لذت بخشه بازی مخصوصا اگه داستان رو بدونی و بازی کنی.
بعد از مدتی با بازی کردن روی شبیه ساز، عذاب وجدان گرفتم که بعدا ریمیک رو میدن و بخاطر همین ولش کردم که یه روزی ریمیک رو برم
امیدوارم blueppoint بعد از کنسل شدن پروژه فعلیش رفته باشه سراغ ریمیک بلادبورن.
فعلا کویره برای کامپیوتر
کاش دیمون سولز میومد تو تابستان سرگرم می شدیم
خدا رو شکر DRM نداره
این دو ماه دیگه همزمان برای پی سی و پی اس 5 میاد
بلاد بورن شبیه سازخبر جدیدی از عنوان بعدی نیست ؟
View attachment 399255
افزودن نمادها و ویژگیهای جدید به سرویس پلیاستیشن
طبق شایعات و لوگوهای جدید لورفته، بهزودی نمادهای جدیدی در وبسایت پلیاستیشن اضافه میشود، اما در کنار آن چند قابلیت جالب نیز معرفی شدهاند. برخی از آنها پیشتر دیده شدهاند و برخی کاملاً جدید هستند:
حالت جدیدی با نام «Echo Mode»
پشتیبانی از بازیهای PS5 و PC
قابلیت «Cross-Buy» برای خرید یک بازی و تجربه آن روی چند پلتفرم
جزئیات بیشتر این بهروزرسانی احتمالا بهزودی از سوی سونی اعلام شود.
هر کسی این راه لانچر مجزا رو رفت سرش به سنگ خورد.من حدس میزنم میخوان لانچر pc بزنن نه اینکه کد استیم بدن ب هرکی میخره
یه لانچر میزنن که با psn لاگین شه و بازیها بیاد
هر کسی این راه لانچر مجزا رو رفت سرش به سنگ خورد.
منفورترین ویژگی بازی ها رو PC همین لانچر مجزاست.
دیگه انصافا واسه پلتفرم هولدر حلالههر کسی این راه لانچر مجزا رو رفت سرش به سنگ خورد.
منفورترین ویژگی بازی ها رو PC همین لانچر مجزاست.
EA/Ubi نقش لانچر واسط رو اجرا میکنن.میدونم از دیدگاه مشتری بنظر فقط یه چیز رو اعصاب میاد. ولی از دید اون بیزنس مزایاش به معایبش میچربه
برا همین یوبیسافت و EA کماکان ادامه میدن. کراس سیو و کراس پلتفرم راحت تر میشه. 30% استیم رو نمیخواد بدن
میتونن سابسکریپشن هاشون رو پروموت کنن و بیشتر بفروشن و...