اخبار مرتبط با انتشار بازیهای پلی استیشن روی پی سی

بلادبورن یکی از خاصترین سولزلایکا هست با داستان و موسیقی و فضاسازی فوق العاده که همه چیزش باهم جور در میاد و حساب شده هست.
یعنی حتی سلاح های بازی هم با داستان جور هستن و و کاملا با بازی همخونی دارن و همین ویژگیا بازی رو خاص میکنه.
من اخیرا با شبیه ساز یه ۱۰ ساعتی بازی کردم و باید بگم که واقعا لذت بخشه بازی مخصوصا اگه داستان رو بدونی و بازی کنی.

بعد از مدتی با بازی کردن روی شبیه ساز، عذاب وجدان گرفتم که بعدا ریمیک رو میدن و بخاطر همین ولش کردم که یه روزی ریمیک رو برم :D
امیدوارم blueppoint بعد از کنسل شدن پروژه فعلیش رفته باشه سراغ ریمیک بلادبورن.
بلادبورن جای خود . ساخت ریمیکش حداقل یکی دو سال طول می کشه

علی الحساب دیمن سولز بدهند برای کامپیوتر

فاز سونی نمی فهمم. فعلا عنوان شاخی نمونده که برای کامپیوتر نداده باشند در ۷ ۸ سال اخیر . ۲۰ تا بازی دادند فکر کنم

IMG_0232.jpeg

افزودن نمادها و ویژگی‌های جدید به سرویس پلی‌استیشن

طبق شایعات و لوگوهای جدید لورفته، به‌زودی نمادهای جدیدی در وب‌سایت پلی‌استیشن اضافه می‌شود، اما در کنار آن چند قابلیت جالب نیز معرفی شده‌اند. برخی از آن‌ها پیش‌تر دیده شده‌اند و برخی کاملاً جدید هستند:

حالت جدیدی با نام «Echo Mode»

پشتیبانی از بازی‌های PS5 و PC

قابلیت «Cross-Buy» برای خرید یک بازی و تجربه آن روی چند پلتفرم

جزئیات بیشتر این به‌روزرسانی احتمالا به‌زودی از سوی سونی اعلام شود.

View attachment 399255

افزودن نمادها و ویژگی‌های جدید به سرویس پلی‌استیشن

طبق شایعات و لوگوهای جدید لورفته، به‌زودی نمادهای جدیدی در وب‌سایت پلی‌استیشن اضافه می‌شود، اما در کنار آن چند قابلیت جالب نیز معرفی شده‌اند. برخی از آن‌ها پیش‌تر دیده شده‌اند و برخی کاملاً جدید هستند:

حالت جدیدی با نام «Echo Mode»

پشتیبانی از بازی‌های PS5 و PC

قابلیت «Cross-Buy» برای خرید یک بازی و تجربه آن روی چند پلتفرم

جزئیات بیشتر این به‌روزرسانی احتمالا به‌زودی از سوی سونی اعلام شود.

من حدس میزنم میخوان لانچر pc بزنن نه اینکه کد استیم بدن ب هرکی میخره
یه لانچر میزنن که با psn لاگین شه و بازیها بیاد

• Like
Reactions: meisam2007
من حدس میزنم میخوان لانچر pc بزنن نه اینکه کد استیم بدن ب هرکی میخره
یه لانچر میزنن که با psn لاگین شه و بازیها بیاد
هر کسی این راه لانچر مجزا رو رفت سرش به سنگ خورد.
منفورترین ویژگی بازی ها رو PC همین لانچر مجزاست.

میدونم از دیدگاه مشتری بنظر فقط یه چیز رو اعصاب میاد. ولی از دید اون بیزنس مزایاش به معایبش میچربه
برا همین یوبیسافت و EA کماکان ادامه میدن. کراس سیو و کراس پلتفرم راحت تر میشه. 30% استیم رو نمیخواد بدن
میتونن سابسکریپشن هاشون رو پروموت کنن و بیشتر بفروشن و...

• Like
Reactions: SHAYAN1999
دیگه واقعا کم کم وقتشه لانچر خودشو رو پی سی بزنه. هرچند احتمالا به همین بهونه قیمت پلاس رو دوباره یه پله دیگه ببره بالا و بگه واسه پی سی هم قابل استفادس.
دیگه انصافا واسه پلتفرم هولدر حلاله :D اینجوری میتونه سرویس اشتراکی خودشوداشته باشه رو پی سی و صد در صد به نفع پی سی پلیرها هم هست چون سرمایه گذاری بیشتری رو پی سی میکنه.

میدونم از دیدگاه مشتری بنظر فقط یه چیز رو اعصاب میاد. ولی از دید اون بیزنس مزایاش به معایبش میچربه
برا همین یوبیسافت و EA کماکان ادامه میدن. کراس سیو و کراس پلتفرم راحت تر میشه. 30% استیم رو نمیخواد بدن
میتونن سابسکریپشن هاشون رو پروموت کنن و بیشتر بفروشن و...
EA/Ubi نقش لانچر واسط رو اجرا میکنن.
خیلی وقته که بازی رو انحصاری اون استور نمیکنن ، همچنان هم سهم 30 درصدی استیم رو میدن.
از سیاستهاشون برگشتن.

به نظر منم اگه پلی استیشن بخواد یه کاری مثل Play Anywhere /Crossbuyو... رو برای بازیهاش بیاره ، اینکه اگه کسی بازیش رو یک بار بخره بتونه روی PC هم اجراش کنه و یا سیاستهایی شبیه به این... خب این منطقیه که استور خودش رو هم داشته باشه.
ولی این رو توجیه نمیکنه که بازیش روی PC رو انحصاری اون استور کنه و تو دسترس استیم/اپیک و... نزاره.

من یکی دیگه تحمل دیدن یک استور انحصاری دیگه رو ندارم.
مطمئنا با اینکار سونی میره کنار دست اپیک و یکی از منفورترین کمپانیها بین PC پلیرها میشه ، فکر نکنم اصلا همچین قصدی رو داشته باشن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or