اخبار مرتبط با انتشار بازیهای پلی استیشن روی پی سی

Mohammad@li

Gold User
1 MiVabfpSolGgA8s_1Gtiug@2x(1).jpg

بازی های عرضه شده:

HELLDIVERS™ 2
RATCHET & CLANK: RIFT APART
THE LAST OF US™ PART 1
™RETURNAL
MARVEL'S SPIDER-MAN
MARVEL'S SPIDER-MAN: MILES MORALES
SACKBOY™: A BIG ADVENTURE
UNCHARTED™: Legacy of Thieves Collection
GOD OF WAR
DAYS GONE
Predator: Hunting Grounds
Horizon Zero Dawn™ Complete Edition
Horizon Forbidden West™ Complete Edition
HELLDIVERS™ Dive Harder Edition
Everybody's Gone to the Rapture

بازی های تایید شده:

Ghost of Tsushima DIRECTOR'S CUT - 16 May 2024
Until Dawn™ - 2024

آخرین ویرایش:
باشه اصلا تمام حرف هایی که میگید درست و حتی گیریم بعد 4 سال واسه pc بده
اما نظر من از pc گیمر جماعت کسی نمیره کنسول بخره تا با گیم پد و کلی محدودیت مثل fps 30 تنظیمات گرافیکی مدیوم به پایین اونم با کلی اپشن غیر فعال و تکسچر و شادو لوو و..... تا باهاش بازی کنه
محض اطلاع:
تمام بازیهای سونی تو این نسل تا الان ۶۰ فریم هستند و همگی هم رو تنظیمات گرافیکی بالا اجرا میشن.
حداقل چندتا ویدیوهای DF رو که مقایسه بین PS و PC میکنه ببینید تمام بازیهایی که از سونی برای PC پورت شدند با تنظیمات Max پی سی بسیار بسیار نزدیک هستند . این محدودیت ۳۰ و تنظیمات گرافیکی low مال نسلهای قبل بود.
دارم در مورد بازیهای خود پلی استیشن صحبت میکنم نه بازیهای مولتی پلتفرم.
از طرفی سونی چندماه دیگه هم PS5 Pro رو منتشر میکنه که دیگه هرکی High End بازه و ری تریسنگ و فریم بالای ۶۰ براش مهمه بتونه رو این کنسول به اون تجربه هم برسه و با وجود پرو اختلاف کنسول و PC که ری تریسنگ بود به کمترین میزان خودش میرسه.
اصلا نفسِ ساخت و عرضه PS5 Pro با عرضه Day1PC در تضاده . سونی اگر بازار PC یو به عنوان پلتفرم HighEnd مرجع قرار میداد هرگز Pro رو نمیساخت اما برعکس این موضوع مایکروسافت در اصل PC همون پلتفرم مرجع و های اندشون هست.

با همچین اتفاقی سونی خودش قبر PS رو میکنه اونم بخاطر یکی دو میلیون فروش و یه سری پایرت باز .
پس نتیجه میگیریم میلیونها نفری که رو PS1/PS2/PS3های هک شده بازی میکردن, PC گیمرای پایرت باز بودن.

758404ebc522ce0beff7f02e59fdaf47.jpg

اصلا نفسِ ساخت و عرضه PS5 Pro با عرضه Day1PC در تضاده . سونی اگر بازار PC یو به عنوان پلتفرم HighEnd مرجع قرار میداد هرگز Pro رو نمیساخت اما برعکس این موضوع مایکروسافت در اصل PC همون پلتفرم مرجع و های اندشون هست.
سونی کنسول میسازه چون خودش هم ناشره هم فروشگاه خودش رو داره که هم درصد از ناشرا میگیره هم بازیای خودش که ناشره رو صد در صد سوده براش و تازه پلاس هم میفروشه که اونم باز سود آورده براش.
پی سی هیچوقت براش همچین چیزایی نخواهد بود ولی اینقد بازارش بزرگه و سودش زیاده که سونی نمیتونه ازش بگذره.
این که مدل پرو میسازه هم باز برای نگه داشتن مشتریای فعلیش هست که حس نکنن پی سی خیلی بهتره، گرچه خیلیا رو خودم میشناسم که فن دو آتیشه سونی و انحصاریاش بودن ولی همین نسل بخاطر انتشار انحصاریا کلا پی سی گیمر شدن.

4 ساله همینو میگید و همچنان خبری از این اتفاق نیست و نمیخوایید اینو متوجه بشید که سونی در اصل نمیتونه از یوزربیس اصلیش بگذره اونم برا یوزرهایی که تره براش خورد نمیکنن ، ریلیز day1 بازی های سینگل پلیر سونی هیچ نکته مثبتی برا یوزرهایی که اکثرا گس بازن نداره و اتفاقا به یوزرهای اصلیش ضربه میزنه اتفاقی که برا اکس باکس هم افتاد . با همچین اتفاقی سونی خودش قبر PS رو میکنه اونم بخاطر یکی دو میلیون فروش و یه سری پایرت باز .
این بحثی هم که ما Gamer Enthusiast نیستیم و صبرمون کم نیست و خیلی اوکی هست عناوین رو با تاخیر دو سه ساله بازی کنیم و تخفیف و ... هم به نظر من برا بازی های سینگل پلیر داستان محور یه شوخی بی مزه هست . اصلا بحث صبر نیست بعد این همه مدت قطعا گیمپلی، گرافیک، اتمسفر، لول دیزاین اون تجربه به روز و خاص رو ارائه نمیدن و بعد دو سه سال عادی میشن + اسپویل داستان، دیالوگ ها، کاراکترها، سورپرایزهای بازی، ست پیس ها و ... باعث میشه که تجربه زمان ریلیز رو نداشته باشید . این هایی که با عشق زمان ریلیز بازی ها پول میدن تا بهترین و به روزترین تجربه رو داشته باشن و دنبال تخفیف و کرک و فریم تست گرفتن و ... نیستن Gamer Enthusiast نیستن در یک کلام gamer هستن . خیلی ساده ...
یک مشت پایرت باز، تو راست میگی حق با تو هست تمام.
این 26 میلیون نفری تو استیم در همین لحظه که انلاین هستن و اون 7 نیم میلیون نفری که تو بازی ها هستن همش پایرت باز هستن، دیگه گیم پس ورژن پی سی، و مخصوصا بتل نت<، یوبیسافت و اپیک گیمز و GOG و EA بماند...
Untitled.png

آخرین ویرایش:
محض اطلاع:
تمام بازیهای سونی تو این نسل تا الان ۶۰ فریم هستند و همگی هم رو تنظیمات گرافیکی بالا اجرا میشن.
حداقل چندتا ویدیوهای DF رو که مقایسه بین PS و PC میکنه ببینید تمام بازیهایی که از سونی برای PC پورت شدند با تنظیمات Max پی سی بسیار بسیار نزدیک هستند . این محدودیت ۳۰ و تنظیمات گرافیکی low مال نسلهای قبل بود.
دارم در مورد بازیهای خود پلی استیشن صحبت میکنم نه بازیهای مولتی پلتفرم.
از طرفی سونی چندماه دیگه هم PS5 Pro رو منتشر میکنه که دیگه هرکی High End بازه و ری تریسنگ و فریم بالای ۶۰ براش مهمه بتونه رو این کنسول به اون تجربه هم برسه و با وجود پرو اختلاف کنسول و PC که ری تریسنگ بود به کمترین میزان خودش میرسه.
اصلا نفسِ ساخت و عرضه PS5 Pro با عرضه Day1PC در تضاده . سونی اگر بازار PC یو به عنوان پلتفرم های اند مرجع قرار میداد هرگز Pro رو نمیساخت اما برعکس این موضوع مایکروسافت در اصل PC همون پلتفرم مرجع و های اندشون هست.
جناب مهم بازی های مولتی پلتفرمه نه 2 3 تا انحصاری که سال به سال میاد الان هرکسی میدونه بهترین مکان برای انجام بازی های مولتی پلتفرم pc ه
ps5pro فکر نکنین با 500 دلار سونی قراره معجزه کنه و یه سیستم طراحی کنه که بازی هارو بصورت native 4k و 60 fps با ری تریسینگ فعال اجرا کنه اونم با تنظیمات گرافیکی high
البته انشالا که معجزه کنه ما بخیل نیستیم .
بله درسته PCفن جماعت همچین کاری نمیکنه ولی نه بخاطر محدودیت (چون طبق آمار اکثرا سخت افزارهای خیلی خفنی هم ندارن) صرفا بخاطر اینکه فن دو آتیشه این پلتفرم هستن ، همین .
سونی هم 4 ساله همچین حرفی میزنه نه بخاطر اینکه حرفش درسته چون قطعا تحلیلگرهاشون منگل نیستن میدونن PCمسترریس استیم فن از مجموع فن های سه تا کنسول روی هم درجه فن بویی بالاتری دارن ، فقط میخوان بعد دو سه سال که بازی هاشون فروششو کرد رو PC یه پولی در بیارن (خرج بازی) و بازی هاش دوباره ترند بشه ، بازی های گسشون هم که سبک مورد علاقه PC پلیرهاس و همون day1 بدن همه هم اوکی هستن
اتفاقا pc گیمر جماعت فن بوی نیست واقعا متاسفم همچین حرفی رو شما می زنین :D :D
من ترجیح میدم رو pc بازی کنم و هر نسخه از بازی که دوست دارم رو تو لایبرریم داشته باشم بیرون غیر اون نه
سبک مورد علاقه pc پلیر ها گس نیست نمیدونم چرا هی اینو تکرار می کنین بازی ها داستانی هم پا ب پای بازی های انلاین فروش میرن مثل بازی های کپکام - سی دی پراجکت - فرام سافتور و .....................................................
--------------
--------------
حالا شما یکم دینامیت بگیرین از الان که اگه سونی یروز d1 بازی هاش رو عرضه کنه واسه pc حمله کنین

طرف میگه کل کسانی که تو کامپیوتر هستن یک مشت پایرت باز هستن, چون فقط بازی های پلی استیشن رو نمیخرن😄😐 لیست ۲۶ میلیون نفری استیم در حال حاضر پایرت باز هستن چون حاضر نیستند بازی های پلی استیشن رو بخرن، البته فروش گوست و فیدبک فوق العاده اش همه حرف هاشو می‌بره زیر سوال

چه بدبختی هست این فروم
اول میگی همه پی سی فن ها پایرت بازن
بعد میگی بی طرف ها
از نظر سونی فن ها هر کسی اینجا از بازی های کامپیوتر + ایکس‌باکس
بازی های کامپیوتر+ ایکس باکس و پلی استیشن
بازی های کامپیوتر+ نینتندو با هم حال کنه میشه بی طرف

آخرین ویرایش:
طرف میگه کل کسانی که تو کامپیوتر هستن یک مشت پایرت باز هستن, چون فقط بازی های پلی استیشن رو نمیخرن😄😐 لیست ۲۶ میلیون نفری استیم در حال حاضر پایرت باز هستن چون حاضر نیستند بازی های پلی استیشن رو بخرن، البته فروش گوست و فیدبک فوق العاده اش همه حرف هاشو می‌بره زیر سوال

چه بدبختی هست این فروم
اول میگی همه پی سی فن ها پایرت بازن
بعد میگی بی طرف ها
از نظر سونی فن ها هر کسی اینجا از بازی های کامپیوتر + ایکس‌باکس
بازی های کامپیوتر+ ایکس باکس و پلی استیشن
بازی های کامپیوتر+ نینتندو با هم حال کنه میشه بی طرف
شما فارسی سلیس متوجه نشدی مشکل من نیست
من راجب بازی های سونی و فیدبک pcپلیرها به بازیاش گفتم نه کلیت جامعه پیسی باز که پایرت باز هستن یا نیستن (مهم هم نیست برام) ولی در مورد بازی های سونی خودشون گفتن هستن شما حرص و جوش نخور
راجب بی طرفا هم در این فروم شناخته شده هستن و همه میدونن کیا رو میگم نیازی به توضیح بیشتر نیست
موفق باشیم

شما فارسی سلیس متوجه نشدی مشکل من نیست
من راجب بازی های سونی و فیدبک pcپلیرها به بازیاش گفتم نه کلیت جامعه پیسی باز که پایرت باز هستن یا نیستن (مهم هم نیست برام) ولی در مورد بازی های سونی خودشون گفتن هستن شما حرص و جوش نخور
راجب بی طرفا هم در این فروم شناخته شده هستن و همه میدونن کیا رو میگم نیازی به توضیح بیشتر نیست
موفق باشیم

الان فروش گاد، اسپایدرمن ها، همین گوست بد بوده رو کامپیوتر؟ اینا پایرت کردن که اینقدر تو لیست چارت ها بودن؟ بعضی بازی ها مثل پارت یک و HZD چوب بد بودن پورتشون رو خوردن، ولی بازم خیلی فروختن...
ادامه بده فارسی من بده، بی طرف ها ، همه پایرت بازن...

خطاب به اونایی که کرک کردن پی سی بازا رو مسخره میکنن از همون زمان x360 تا الان
باید گفت :لول بابا لول =)) =))
نه شما با ریختن اکانت چند ظرفیتی و هکی و هک کنسول و دست دو خریدن سی دی تو معادلات حساب میشین=))=))=))
کنسول بازا نشون دادن کنسولشون هک بشه صد لول بد ترن زمانی که ۳۶۰ هک شد جیتگش کردن زمانی که ps3 هک شد چند ترا هارد پر بازی میکردن حالا نظریه پردازی میکنن برا pc گیمرا
ما تو این کشور کلا تو معادلات حساب نمیشیم پس نمیشه خورده ایی گرفت ولی سیس بر ندارین برا ما:)
شما برو سه میلیون بده گوست بازی کن ما پول بسته شبانه میدیم ۲۵ هزار تومان بصورت ۴k rt بالاترین کیفیت دایرکتور کات مرسی:pepsi:

اصلا نفسِ خرید Nixxes چی بوده؟ علت خرید این استودیو این بود که سونی نمیخواد خودِ استودیوهای اصلی رو نسخه PC کار کنند.میخواد تمام تمرکز اونها فقط رو نسخه کنسول باشه و زمانی که بازی ریلیز شد و به فروش مناسب رسید کیس به کیس بررسی میشه و اینجا Nixxes وارد میشه و بازیو پورت میکنه. سونی اگر قصد Day1 داشت هرگز Nixxes را نمیخرید و همون استودیوهای خودشو وادار میکرد بازیو Day1 برای PC پورت کنند.
واقعا نیمفهمم چرا فهم این مطالب ساده برای عده ای انقدر سخته.
والا شما که اولش با همه بحث میکردی و پافشاری که خرید Nixxes ربطی به پورت بازیها روی PC نداره:

Screenshot_20240531_235837_Samsung Internet.jpg

حالا چطور انتظار داری مردم حرفای فعلیت رو قبول کنن؟:D
هلدایورز ۲ که یه بازی گس و بسیار باب میل استیم بازاس هم حتی ۶۰ درصد فروشش روی PS بوده.
چرا انقدر آمار اشتباه میپرونی همه جا؟:-/

بیشتر فروش هل دایورز ۲ روی PC بوده:

Screenshot_20240601_000928_X.jpg

Over half of Helldivers 2 sales have been on PC in the US: 'Already the 7th highest grossing Sony published game in history'

در آمریکا بالاتر از ۵۰ درصد و در اروپا بالاتر از ۶۰ درصد فروشش روی PC بوده.

یک مشت پایرت باز، تو راست میگی حق با تو هست تمام.
این 26 میلیون نفری تو استیم در همین لحظه که انلاین هستن و اون 7 نیم میلیون نفری که تو بازی ها هستن همش پایرت باز هستن، دیگه گیم پس ورژن پی سی، و مخصوصا بتل نت<، یوبیسافت و اپیک گیمز و GOG و EA بماند...
View attachment 339326
بزرگوار حداقل یه نگاه به لیست بازی های که اون 7.5 میلیون نفر بازی می کنن بنداز :-??
95 درصد بازی های انلاین :-??
1717220129610.png 1717220304672.png 1717220346222.png 1717220504608.png
حتی اگه gtav ( ملت صرفا بخش انلاین بازی می کنن ) f4 و اسکاریم ( ملت صرفا به خاطر ماد بازی می کنن ) هم بازی سینگل پایر حساب کنیم باز هم حداکثر 600 هزار نفر بازی های سینگل پلیری که بخش انلاین هم دارن بازی می کنن
حداکثر 150 هزار نفر بازی سینگل پلیر بدون بخش انلاین/ coop بازی می کنن

بازی های aaa سینگل پلیر خطی کجان ؟ اخر صفحه دوم رتبه 194
1717221250017.png

واقعا فک می کنی ملت تو بتل نت<، یوبیسافت و اپیک گیمز و GOG و EA و... بازی افلاین سینگل پلیر خطی بازی می کنن :-??:-??:-??

موفقیت بازی های gaas / انلاین چه ارتباطی به فروش بازی های سینگل پلیر aaa داره ؟ چه ارتباطی به بازی های خطی سونی داره ؟

والا شما که اولش با همه بحث میکردی و پافشاری که خرید Nixxes ربطی به پورت بازیها روی PC نداره:

View attachment 339331

حالا چطور انتظار داری مردم حرفای فعلیت رو قبول کنن؟:D

چرا انقدر آمار اشتباه میپرونی همه جا؟:-/

بیشتر فروش هل دایورز ۲ روی PC بوده:

View attachment 339332

Over half of Helldivers 2 sales have been on PC in the US: 'Already the 7th highest grossing Sony published game in history'

در آمریکا بالاتر از ۵۰ درصد و در اروپا بالاتر از ۶۰ درصد فروشش روی PC بوده.
میپرونی یعنی چی؟ یعنی بهت ادب یاد ندادند در خانواده؟ انقدر تو پستهای اخیرت توهین داری میکنی به همه فکر نکن نمیشه جوابت را داد ولی به احترام فضای فروم چیزی بهت گفته نمیشه

دوما تاریخ اون توییتی که گذاشتی مال فوریه و زمان لانچه . الان این امار رسید به ۶۰ درصد برای PS5.
در حدود ۱۲ میلیون نسخه فروخته شده که طبق آمار سایت پلی ترکر حدود ۵ میلیون نسخه فقط در استیم فروش رفته.
باز هم تیرت به سنگ خورد ;))

به اینشم فکر کن که GTA VI اگر یک سال بعد بیاد، قفل دنوو و راکسان داره کسی هم نیست کرکش کنه. باز میبینی همینو اول روی اپیک استور میده شیش ماه بعد روی استیم
بازی های RS تاحالا دنوو نداشتن و تا الان در مورد قفل آرکسان هستند اشخاص یا گروهایی که کرک کنن و اگه بگیم کرک کلا نشدنیه بازم راه خرید اشتراکی هست نیاز به پس انداز از الان نداره

جناب مهم بازی های مولتی پلتفرمه نه 2 3 تا انحصاری که سال به سال میاد الان هرکسی میدونه بهترین مکان برای انجام بازی های مولتی پلتفرم pc ه
ps5pro فکر نکنین با 500 دلار سونی قراره معجزه کنه و یه سیستم طراحی کنه که بازی هارو بصورت native 4k و 60 fps با ری تریسینگ فعال اجرا کنه اونم با تنظیمات گرافیکی high
البته انشالا که معجزه کنه ما بخیل نیستیم .
عصر 4k native تموم شده.
خود پی سی گیمرها یک درصد هم رو 4k native نمیذارن و همگی از dlss ، fsr , tsr استفاده میکنند هیچ نیازی به 4k native نیست وقتی اینها کیفیت در حد native میدن. پرو هم pssr داره بر مبنای AI هست‌.
منظور من بازیهای مولتی پلتفرم نبود . هرچند با PS5 Pro اختلاف با PC در مولتی پلتفرم ها هم به کمترین حد خودش میرسه.
حالا بعدا تو بررسی های DF خواهید دید

عصر 4k native تموم شده.
خود پی سی گیمرها یک درصد هم رو 4k native نمیذارن و همگی از dlss ، fsr , tsr استفاده میکنند هیچ نیازی به 4k native نیست وقتی اینها کیفیت در حد native میدن. پرو هم pssr داره بر مبنای AI هست‌.
منظور من بازیهای مولتی پلتفرم نبود . هرچند با PS5 Pro اختلاف با PC در مولتی پلتفرم ها هم به کمترین حد خودش.
حالا بعدا تو بررسی های DF خواهید دید
حتی اگه ps5 pro هم بیاد و قدرت بالایی داشته باشه (که قرار نیست با 500 دار معجزه بشه گفتم ) اما یه سال بعد باز این pc که داره بازی هارو به بهترین شکل اجرا می کنه و کنسول هم میشه همون تکسچر لوو رزولوشن متحرک و fps 30
شما هر چقدر هم دلیل مدرک بیارین باید قبول کنین که pc مستر ریسه و حتی کنسول ب یک درصدیش هم نمیرسه
پس کسی بخواد مثلا gta vi بازی کنه تمیز ترین گرافیکی ترین پر جزئیات ترین و بهترین تجربه نسخه pc ه من بشخصه ترجیح میدم واسش 2 سال هم صبر کنم
____
من مشکلی با کنسول ندارم اتفاقا خوبی های خودش رو داره‌ و با 500 دلار تجربه خوبی رقم میزنه
اما دیگه اوج توهم که بیای بگی از pc بهتره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or