با وجود استیم و دیگر فروشگاهها, پشتیبانی از همه نسلها تا 50 سال پیش و دسترسی به انواع شبیه ساز کنسولها, بعید میدونم PC گیمرا سماغ بمکن تا انتشار ادامه گوست!2 سال سماغ بمکم که ادامه گوست برای PC منتشر بشه یا نشه، GTA VI رو تو حالش باشه عرضه کنه راکستار یا نکنه و ...
فکر میکنیواسه gta vi کسی کنسول نمیخره صبر میکنن تا بیاد رو pc بعد اینا فاز اینو دارن برای بازی که بلاخره میاد رو pc برن کنسول بخرن
اگه شما پی سی قوی داری و بازم پلی استیشن میخری جون نمیتونی برای بازی صبر کنی یا به هر دلیل دیگه، قرار نیست برای همه اینطور باشه و بقیه رو عده قلیل خطاب کنی.پستمو پاک کردن وگرنه من گفتم خودم با اینکه سیستم گیمینگ دارم هم PS4 خریدم هم PS5 هم میخوام Pro بخرم، PS6 هم میخرم. هر چیزی به جای خود. 2 سال سماغ بمکم که ادامه گوست برای PC منتشر بشه یا نشه، GTA VI رو تو حالش باشه عرضه کنه راکستار یا نکنه و ... هر کسی انتخابی داره. مشکل سونی اینه که باید بازی هاشو برای Steam با دنوو عرضه میکرد تا اینجا شاخ نشن براش. ولی خب در عوض آخرین تکنولوژی های نرم افزاری که خود مایکروسافت تو بازی هاش نیست رو سونی به گیم های PC ـش اضافه میکنه
دیشب داشتم به یکی میگفتم کامیونتی پلی استیشن دقیقا عین کسیه که دست آدمی که بهش غذا میده رو گاز میگیره و قبل SOP و بعد SOP برای بار هزارم بهم ثابت شد همینطوره. درست مثل شوکیس سال قبل که بعد نمایش اسپایدرمن جمیو فحش کش شد، اینسومنیاک به نمایش بازی با گرافیک PS3 محکوم شد و جیمبویی که زمان مدیریتش این همه سودآوری کرد و بانجی و اینسامنیاک و هاوس مارک و کلی استودیو دیگه خرید، خروجی هلدایورز 2 با این فروش و پلیر رو داد و در نهایت اسپایدرمن رو با متای 91 تحویل داد، فروش پلی استیشن رو این همه گسترش داد که مایکروسافت مولتی پلتفرم شد! باز هم از این بشر بدتری نیست...
درودپستمو پاک کردن وگرنه من گفتم خودم با اینکه سیستم گیمینگ دارم هم PS4 خریدم هم PS5 هم میخوام Pro بخرم، PS6 هم میخرم. هر چیزی به جای خود. 2 سال سماغ بمکم که ادامه گوست برای PC منتشر بشه یا نشه، GTA VI رو تو حالش باشه عرضه کنه راکستار یا نکنه و ... هر کسی انتخابی داره. مشکل سونی اینه که باید بازی هاشو برای Steam با دنوو عرضه میکرد تا اینجا شاخ نشن براش. ولی خب در عوض آخرین تکنولوژی های نرم افزاری که خود مایکروسافت تو بازی هاش نیست رو سونی به گیم های PC ـش اضافه میکنه
دیشب داشتم به یکی میگفتم کامیونتی پلی استیشن دقیقا عین کسیه که دست آدمی که بهش غذا میده رو گاز میگیره و قبل SOP و بعد SOP برای بار هزارم بهم ثابت شد همینطوره. درست مثل شوکیس سال قبل که بعد نمایش اسپایدرمن جمیو فحش کش شد، اینسومنیاک به نمایش بازی با گرافیک PS3 محکوم شد و جیمبویی که زمان مدیریتش این همه سودآوری کرد و بانجی و اینسامنیاک و هاوس مارک و کلی استودیو دیگه خرید، خروجی هلدایورز 2 با این فروش و پلیر رو داد و در نهایت اسپایدرمن رو با متای 91 تحویل داد، فروش پلی استیشن رو این همه گسترش داد که مایکروسافت مولتی پلتفرم شد! باز هم از این بشر بدتری نیست...
عده قلیل عزیزم همین پنج شیش نفر جعبه فنی هستن که از بعد از مشخص شدن استراتژی سونی در قبال بازی های PC عصبانی شدن و میگن نسل بعد دیگه حتما بازی ها برای PC دی وان میاد وگرنه سونی خودش بهتر از من و شما میدونه این تصمیم چه بازتابی خواهد داشت.اگه شما پی سی قوی داری و بازم پلی استیشن میخری جون نمیتونی برای بازی صبر کنی یا به هر دلیل دیگه، قرار نیست برای همه اینطور باشه و بقیه رو عده قلیل خطاب کنی.
شما پی اس ۵ پرو و پی اس ۶ و پی اس ۷ بخر حالشو ببر ولی خودتو به عنوان نماینده پی سی گیمرای هدایت شده به سمت نور حق( سونی) خطاب نکن
من نفرتی از سونی ندارمعده قلیل عزیزم همین پنج شیش نفر جعبه فنی هستن که از بعد از مشخص شدن استراتژی سونی در قبال بازی های PC عصبانی شدن و میگن نسل بعد دیگه حتما بازی ها برای PC دی وان میاد وگرنه سونی خودش بهتر از من و شما میدونه این تصمیم چه بازتابی خواهد داشت.
عاشق کامنتات هستم سبحان... یه جاهایی قانعم میکنی که از مایکروسافت فعلی و وضعیت بازی هاش متنفری و یه جاهایی با پی سی گیمر بودن نفرتت از سونی رو به رخ می کشی![]()
شما این دو سال رو دارید ثواب می کنید بتا تست میکنید واسه ما pc پلیر ها. 2 سال سماغ بمکم که ادامه گوست برای PC منتشر بشه یا نشه، GTA VI رو تو حالش باشه عرضه کنه راکستار یا نکنه

+ dlss و کامپلت ادیشنشما این دو سال رو دارید ثواب می کنید بتا تست میکنید واسه ما pc پلیر ها
True 4K
Unlock fps
Ultra-wide
...
نگم برات![]()