اخبار مرتبط با انتشار بازیهای پلی استیشن روی پی سی

Mohammad@li

Gold User
1 MiVabfpSolGgA8s_1Gtiug@2x(1).jpg

بازی های عرضه شده:

HELLDIVERS™ 2
RATCHET & CLANK: RIFT APART
THE LAST OF US™ PART 1
™RETURNAL
MARVEL'S SPIDER-MAN
MARVEL'S SPIDER-MAN: MILES MORALES
SACKBOY™: A BIG ADVENTURE
UNCHARTED™: Legacy of Thieves Collection
GOD OF WAR
DAYS GONE
Predator: Hunting Grounds
Horizon Zero Dawn™ Complete Edition
Horizon Forbidden West™ Complete Edition
HELLDIVERS™ Dive Harder Edition
Everybody's Gone to the Rapture

بازی های تایید شده:

Ghost of Tsushima DIRECTOR'S CUT - 16 May 2024
Until Dawn™ - 2024

آخرین ویرایش:
گاد رو jet pack میزنه، پس باید برای امسال یکی دیگه نیکسز بزنه.
مشخص شد اون لیکره silknight هم معتبر بود که جیسون هم گفت اشتباه میکنه
احتمالا لست 2 رو دادن نیکسز.
فکر کنم فقط اینو ریترنال بودن زیر دو سال بودن ولی باید اسپایدرم تا پورت برزیلیا به کمال نرسیده،بدن.
______
از fsr 3.1 پشتیبانی میکنه و dlss 4.7 و xess1.3
تصمیاتی که سونی میگره و بقیه شرکت ها در راستای رسیدن به اهداف و سود خودشونه ، اگه از چشم و ابروی فن ها خوششون میومد میرفتن کلی ای پی های قدیمی که دارن خاک میخورن مثل کیلزون ، رزیستنس و .............. رو زنده میکردن
تمام شرکتها برا سودشون اینکارو میکنن و مهمترین نکته اینه، با توجه به هزینه بالا و زمان ساخت طولانی، سعی میکنن که سراغ گزینه هایی برن که شانس بالاتری برای درآمد زایی دارن

این بازی سینگل پلیره پس بازیای پلی استیشن دیگه کرک نمی شوند؟ گوست بخش انلاینش فقط اتصال می خواست
توی الزامات بازی استیم نوشتش مثل got میمونه بعیده واسه کرک مشکلی پیش بیاد

1717133296682.png got

1717133318956.png godr

برای تجربه بخش داستانی بازی باید آنلاین بود مثل کالاف ؟؟؟؟ دیگه کرک نمی شود ؟؟؟؟
اون بازی دنوو داره که اگه دنووش حذف بشه، میشه اتصال آنلاینشو دور زد.
________
در مورد این بازی و سایرین هم، اتصال اکانت مشکلی تو کرک ایجاد نمیکنن و حتی بخش آنلاین گوست هم کرک و فیکس شده.
اتصال آنلاین و اکانت دو چیز متفاوته.

آخرین ویرایش:
بله کامیونیتی ای که عده کثیری از اعضاش زورشون میومد اکانت PSN مفت و مجانی بسازن قطعا دارن کنسول میخرن
کامیونیتی ای که قبل استیم تا حد زیادی پایریت باز بود و اصلا خیلی وقتا تو معادلات قرار نمیگرفت، بعد استیم تبدیل شد به یکی از جدی ترین و حرفه ای ترین ستون های کامیونیتی های گیمینگ، همین استیم کلی مشابه پیدا کرد و مثل قارچ (مثبت و مفید) رشد کرد، چه نقد های تولید شده در این پلتفرم ها چه تعاملشون با بازی ها و امار فروششون و کامیونیتی هاشون، حتی بازی های به شدت خاص و یک سری سبک های مخصوص پی سی، در بالاترین حد قرار داره، بدون استیم امروز گیمینگ این چیزی که هست نبود، این قدر پیشرفته نبود... خیلی از بازی های خفن ( و کامیونیتی هاشون) اصن فرصت وجود داشتن پیدا نمیکردند،

تحولات یک شبه پردازش نمیشند، سونی هم بعید میدونم بخواد مثلا پی سی رو استعمار کنه :D صرفا داره در حد توان و محدوده مدار جذب بازی های پلی استیشن، به پلتفرم پی سی هم وارد میشه تا به مرور نسبت به روزی که انحصاری عملا از بین میره (کلود) اماده باشه که همزمان بازی هاش همه جا در دسترس قرار بگیره،

ایه اسمانی و خرافاتی هم در موفقیت بدون شک سونی وجود نداره، شاید بگیره، شاید نگیره، به نظر شخصیم اینا هرچند پروژه های عجیب غریب صرفا انتزاعی یا تولید محدود هم زیاد دارند که خیلی وقتا از یه جایی به بعد دنبال نمیشند، اما پی سی به دلیل همیشگی و شاید ابدی بودن پلتفرمش، "باید" سونی بلاخره خودش رو برای حضور جدی و عادی و روتین و نرمال مثل بقیه، درش اماده کنه...

و خب این راه رو چند سالی میشه شروع کرده، به نظرم 1-2-3 نسل طول میکشه تا به انتشار همزمان برسیم، یعنی همون زمانی که طول میکشه تا به کلود عادی و نرمال و فراگیر برسیم، اما در نهایت به نظرم سونی موفق میشه و احتمالش خیلی خیلی زیاده، شاید از همه رقباش، بیشتره...

پ.ن: ولی خب عده قلیلی که میدونیم کیا هستن بیشتر از خود سونی و تیم مارکتینگش میدونن و معتقدن که اینا همه چرته و PC پلیر هیچوقت حاضر نیست کنسول بخره چون اگر میخواست بخره، تا الان خریده بود!
یاد خس و خاشاک احمدی نژاد افتادم:D

آره داداش. دیروز سوشیما روی پی سی زدم و اکانت استیمم رو لینک کردم به پلی استیشن و همون موقع اکانت استیمم یه داد بلند زد و ارضای روحی شد و من ترغیب شدم پلی استیشن بخرم.
بعدش نشستم سریال لست آو آس دیدم و دیدم که دوتا پیرمرد باهم رفتن تو تخت و با پلی استیشن بازی کردن و چقد عاشق پلی استیشن شدن و این بار بیشتر ترغیبم کرد به خرید.
امروز آگهی زدم که پی سی رو بفروشم و بجاش پلی استیشن بخرم.

بالاخره تیم مارکتینگ پلی استیشن کار خودشو کرد!

سونی با انتشار بازی‌های انحصاری خود روی کامپیوتر و ساخت فیلم و سریال‌ها قصد دارد تا مخاطبان دیگر پلتفرم‌ها و رسانه‌ها را به پلی‌استیشن بیاورد.

هرمن هالست اخیرا اعلام کرده است که برنامه سونی این است که کاربران پلتفرم پی‌سی را درگیر مجموعه‌های انحصاری خود کند، به این شکل در آینده این بازیکن‌ها برای تجربه دنباله این مجموعه‌ها کنسول پلی‌استیشن خریداری می‌کنند تا آن اثر را تجربه کنند.

سونی با ساختن فیلم و سریال از مجموعه‌های مختلف پلی‌استیشن نیز هدف مشابهی را دنبال می‌کند.

پ.ن: ولی خب عده قلیلی که میدونیم کیا هستن بیشتر از خود سونی و تیم مارکتینگش میدونن و معتقدن که اینا همه چرته و PC پلیر هیچوقت حاضر نیست کنسول بخره چون اگر میخواست بخره، تا الان خریده بود!

هر موقع موفق شد اینکارو بکنه و عرضه بازی هاش رو PC به تعداد خریداران کنسولش اضافه کرد براش جشن بگیرید.

بریم بازی های درجه یکمون رو برای PC بدیم تا مستر ریس ها بیان کنسول بخرن احمقانه ترین تحلیل تاریخه، چون نشون میده یارو حتا نمیدونه کامیونتی پی سی بازها و مخاطبین استیم کیا هستن! مثل ایده جناب جیمبو، که بریم همه فرست پارتی هارو مجبور کنیم گس بسازن پول پارو کنیم که نتیجه اش کلی ضرر و کنسل شدن شون تا بازی و این برهوت فعلیه.

سونی میتونه یه سری گس بسازه، رو همه پلتفرم ها بده بیرون و پول پارو کنه، و کلا تعریفش از کامیونتی رو تغییر بده، عوض یوزرهای PS بشه کسایی که بازی های سونی رو میرن. در باقی موارد به وضوح فیله. زمان نشون میده چقدر این ایده ها درستن. مثل همین ایده ساخت و عرضه 10 12 تا بازی گس در عرض چندسال که دیدیم چقدر درست از آب در امد!

یاد خس و خاشاک احمدی نژاد افتادم:D

آره داداش. دیروز سوشیما روی پی سی زدم و اکانت استیمم رو لینک کردم به پلی استیشن و همون موقع اکانت استیمم یه داد بلند زد و ارضای روحی شد و من ترغیب شدم پلی استیشن بخرم.
بعدش نشستم سریال لست آو آس دیدم و دیدم که دوتا پیرمرد باهم رفتن تو تخت و با پلی استیشن بازی کردن و چقد عاشق پلی استیشن شدن و این بار بیشتر ترغیبم کرد به خرید.
امروز آگهی زدم که پی سی رو بفروشم و بجاش پلی استیشن بخرم.

بالاخره تیم مارکتینگ پلی استیشن کار خودشو کرد!

پستمو پاک کردن وگرنه من گفتم خودم با اینکه سیستم گیمینگ دارم هم PS4 خریدم هم PS5 هم میخوام Pro بخرم، PS6 هم میخرم. هر چیزی به جای خود. 2 سال سماغ بمکم که ادامه گوست برای PC منتشر بشه یا نشه، GTA VI رو تو حالش باشه عرضه کنه راکستار یا نکنه و ... هر کسی انتخابی داره. مشکل سونی اینه که باید بازی هاشو برای Steam با دنوو عرضه میکرد تا اینجا شاخ نشن براش. ولی خب در عوض آخرین تکنولوژی های نرم افزاری که خود مایکروسافت تو بازی هاش نیست رو سونی به گیم های PC ـش اضافه میکنه :)

هر موقع موفق شد اینکارو بکنه و عرضه بازی هاش رو PC به تعداد خریداران کنسولش اضافه کرد براش جشن بگیرید.

بریم بازی های درجه یکمون رو برای PC بدیم تا مستر ریس ها بیان کنسول بخرن احمقانه ترین تحلیل تاریخه، چون نشون میده یارو حتا نمیدونه کامیونتی پی سی بازها و مخاطبین استیم کیا هستن! مثل ایده جناب جیمبو، که بریم همه فرست پارتی هارو مجبور کنیم گس بسازن پول پارو کنیم که نتیجه اش کلی ضرر و کنسل شدن شون تا بازی و این برهوت فعلیه.

سونی میتونه یه سری گس بسازه، رو همه پلتفرم ها بده بیرون و پول پارو کنه، و کلا تعریفش از کامیونتی رو تغییر بده، عوض یوزرهای PS بشه کسایی که بازی های سونی رو میرن. در باقی موارد به وضوح فیله. زمان نشون میده چقدر این ایده ها درستن. مثل همین ایده ساخت و عرضه 10 12 تا بازی گس در عرض چندسال که دیدیم چقدر درست از آب در امد!

دیشب داشتم به یکی میگفتم کامیونتی پلی استیشن دقیقا عین کسیه که دست آدمی که بهش غذا میده رو گاز میگیره و قبل SOP و بعد SOP برای بار هزارم بهم ثابت شد همینطوره. درست مثل شوکیس سال قبل که بعد نمایش اسپایدرمن جمیو فحش کش شد، اینسومنیاک به نمایش بازی با گرافیک PS3 محکوم شد و جیمبویی که زمان مدیریتش این همه سودآوری کرد و بانجی و اینسامنیاک و هاوس مارک و کلی استودیو دیگه خرید، خروجی هلدایورز 2 با این فروش و پلیر رو داد و در نهایت اسپایدرمن رو با متای 91 تحویل داد، فروش پلی استیشن رو این همه گسترش داد که مایکروسافت مولتی پلتفرم شد! باز هم از این بشر بدتری نیست...

واسه gta vi کسی کنسول نمیخره صبر میکنن تا بیاد رو pc بعد اینا فاز اینو دارن برای بازی که بلاخره میاد رو pc برن کنسول بخرن

آره خب کسی کنسول ایکس باکس سری S برای GTA VI نمیخره ولی پلی استیشن فروشش منفجر میشه

---

Take-Two discusses decision not to announce Grand Theft Auto 6 for PC | VGC

رئیس Take-Two از پورت PC بازی GTA VI می‌گوید

”استراتژی عرضه Rockstar Games برای این بازی شبیه به عرضه‌های سابق آنها خواهد بود؛ در زمان مناسب اخباری مربوط به این قضیه نیز منتشر خواهد شد.”

آره خب کسی کنسول ایکس باکس سری S برای GTA VI نمیخره ولی پلی استیشن فروشش منفجر میشه

---

Take-Two discusses decision not to announce Grand Theft Auto 6 for PC | VGC

رئیس Take-Two از پورت PC بازی GTA VI می‌گوید

”استراتژی عرضه Rockstar Games برای این بازی شبیه به عرضه‌های سابق آنها خواهد بود؛ در زمان مناسب اخباری مربوط به این قضیه نیز منتشر خواهد شد.”
چرا فکر میکنی pc گیمر باید بره 600-500 دلار هزینه کنه واسه یه پلتفرم که ضعیف تره تا یه بازی که میدونه 1 سال بعد میاد رو خریداری کنه؟ حالا ps یا xbox فرقی نداره
چند درصد حاضرن این کارو کنن؟خب یه سری ها همه پلتفرم ها رو خریداری میکنن اونا رو کار ندارم ولی کسی که Pc گیمره خیلی سخت به سمت کنسول کشیده میشه
این سیاست سونی هم ماکسیمم تا پایان این نسل عوض میشه و بازی هاشو رو pc بصورت day 1 عرضه میکنه

الان این خبر هم که گذاشتی منظورت متوجه نشدم چی میخوای بگی :دی

کلا معنا ‌و مفهوم و فلسفه بازی کنسول سلر رفت زیر سوال :D
حتی تو ایرانم زیادن کسایی که فقط واسع یکی دوتا بازی کنسول خریدن چه برسه جاهای دیگه.

حالا قرارم نیست یکی بگه من تو زندگیم یه جی تی ای میخوام اونم نمیخوام یه سال صبر کنم برم کنسول بخرم. طرف میگه کنسول بگیرم هم جی تی ای رو یه سال زودتر تجربه میکنم هم ۴ تا انحصاریم خوشم بیاد روش میرم.

چرا فکر میکنی pc گیمر باید بره 600-500 دلار هزینه کنه واسه یه پلتفرم که ضعیف تره تا یه بازی که میدونه 1 سال بعد میاد رو خریداری کنه؟ حالا ps یا xbox فرقی نداره
چند درصد حاضرن این کارو کنن؟خب یه سری ها همه پلتفرم ها رو خریداری میکنن اونا رو کار ندارم ولی کسی که Pc گیمره خیلی سخت به سمت کنسول کشیده میشه
این سیاست سونی هم ماکسیمم تا پایان این نسل عوض میشه و بازی هاشو رو pc بصورت day 1 عرضه میکنه

الان این خبر هم که گذاشتی منظورت متوجه نشدم چی میخوای بگی :D
تنها چیزی که تا پایان نسل قراره اتفاق بیوفته عرضه دی وای بازی های ایکس باکس برای پلی استیشنه، ماکسیموم هم نیست، مینیمومه :D

خبر مشخصه دیگه، هر وقت تو حالشون باشه درباره PC اطلاعات میدن و منتشر میکنن. یک سال حداقل باید تو صف انتظار باشه PC پلیر در حالی که همه چیش از قبل ریخته تو فضای مجازی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or