حالت 3سونی میخواد pc پلیر کنسولشو بخره، کدوم حالت موثرتره؟:
1- بازیهاش رو pc اصلا نده:
A+عده ای میبینن چون اصلا نمیتونن انحصاریها رو بازی کنن، مجبور به خرید کنسول میشن (+)
B-عده ای چون بازیها رو نمیبینن و مزه نمیکنن کنسول رو نمیخرن (-)
2-بازیهاش رو برای pc با تاخیر بده:
A-چون بازیهاش میاد مجبور به خرید کنسول نمیشن (-)
B+مزه بازیها میره زیر دهنشون و کنسول رو میخرن(+)
با قطعیت (+95%) میشه گفت گروه A از B بزرگتره، چون pc پلیر بازی رو میشناسه و میدونه با چی طرفه و چیو از دست میده، مخاطب فیلم و سریال نیست که با در معرض محتوا قرار گرفتن هوک بشه (ریت بالا)
پس اگر هدف سونی فروختن کنسول به pc پلیر بود، همون بازیها رو اصلا رو pc نمیداد، موفق تر عمل میکرد
سونی داره شیفت میکنه رو pc
الان بیا مثل همیشه یه تومار بنویسبازم مثل همیشه یک سری لینک و عکس که هیچ ربطی نداره مثل تمامی تاپیک های دیگه. اگر پست عقب تر من رو دیده بودی سریع نمیرفتی سرچ بزنی لینک بیاری اونم از چی که بازار کنسول رشد داشتهگفتم اگر تا همین الانش نخریده باشن کسی نمیاد برای فلان بازی کوچ کنه به ps5 همین مثال gta هم باز ربط مستقیم به ps5 نداره گفته میشه که فروش کنسول ها میره یعنی حتی حاضر نیستی ببینی داره در چه موردی صحبت میشه فقط مثل همیشه عکس و لینک به همراه پیشبینیهای نوستراداموسی. الان بازار المان که سهم بیشتری در pc داشته قبلا چون سونی اومده بازی رو pc داده تشویقشون کرده یهو ۴۴ درصد سهم کنسول زیاد شده حتی سهم xbox ؟ اصلا خودت متوجه میشی در جواب کی و چه بحثی چی میگی بعدشم لینک ول میکنی وسط تاپیک الان بیا مثل همیشه یه تومار بنویس.

هیچ وقت کنسول نخریدن و نمیخرن
هر گیمری بر اساس علایق اش یک یا چند پلتفرم همزمان انتخاب می کنه
درک این موضع کار سختی نیست 
نمی تونه در کنار استیم / بازی های PC یه PS5 هم بخره ؟هر جور حساب میکنم تو این مملکت که فرداش هم مشخص نیست، 2 سال صبر کردن کار خیلی سختیه! باید متوجه تمام عواملی که باعث ایجاد حادثه میشن هم باشی. سیل، زلزله، تصادف، آلودگی هوا، بیماری های همه گیری جدا از گرون شدن قطعات و امکان خرابی قطعات سیستم و هزینه تعویض و آپگرید و ... پس 2 سال زمان زیادیه. همون یه کنسول بخری دی وان بازی کنی راحت تری.اتفاقا به نظرم تاخیر 2 ساله برای تجربه رایگان بازی های سونی به همراه تمام دی ال سی ها و آپدیت ها کامل منطقیه. حالا اگه در آینده خواست این روند رو تغییر بده ما استقبال میکنیم ولی الانم بد نیست.
آقا تو ایران حق انسانی و منطقی هرکسی هست که بازی هارو پایرت بره و هیچ مشکل اخلاقی ای توش وجود نداره، از جیب سونی هم چیز درنیاوردی بذاری جیب خودت، نمیدونم چرا حس کردم بابت تیکه و تحقیر برند پلی استیشن به تجربه رایگانش اشاره کردیاتفاقا به نظرم تاخیر 2 ساله برای تجربه رایگان بازی های سونی به همراه تمام دی ال سی ها و آپدیت ها کامل منطقیه. حالا اگه در آینده خواست این روند رو تغییر بده ما استقبال میکنیم ولی الانم بد نیست.
بین واقعا نمیفهمی چی میگیاالان بیا مثل همیشه یه تومار بنویس
یک سری لینک و عکس که هیچ ربطی نداره
موفقیت سوییچ و PS چه ربطی به XBOX داره
اگر تا همین الانش نخریده باشن کسی نمیاد برای فلان بازی کوچ کنه به ps5 ؟
کوچ چیه ؟ مگه زندگی عشایریه ؟
فک میکنی طرف تو امریکا و اروپا بعد از خرید PS5 با کبریت کیس/ مانیتور اتیش می زنه ؟
بعد از خرید کیس / لپ تاپ یکدفعه PS4/PS5/سوییچ دور میندازه ؟ نه سلطان این شکلی نیست
باز هم میگم
یه توهمی وجود داره که کل جامعه pc گیمر ها یک سری اعضای کالت پرستش گیب انهیچ وقت کنسول نخریدن و نمیخرن
کنسول گیمر / PC گیمر / موبایل گیمر به خاطر چشم ابرویی گیب / تیم کوک / هرمن ( جیم رایان ) PC / کنسول / موبایل انتخاب نکردنهر گیمری بر اساس علایق اش یک یا چند پلتفرم همزمان انتخاب می کنه
درک این موضع کار سختی نیست
Over 50% Of Switch Owners Own PS4, Over 40% Own Xbox One – NPD Group
این حقیقت در امار کشور های فرانسه / المان که فرستادم هم مشخص ( درامد بخش PC / کنسول / موبایل بر اساس محتوای که اون سال عرضه شده بالا و پایین می شه )
چرا فک می کنید گیمر بعد از خرید PS5 کیس/ مانیتور خودش اتیش می زنهنمی تونه در کنار استیم / بازی های PC یه PS5 هم بخره ؟
دو سال پیش
Almost a Third of PS5 Owners Never Used a PS4
10 میلیون از 32 میلیون خریدار PS5 مشتری های جدید بودن که قبلا اکانت ( PSN ) PS4 نداشتن ( در همون زمان فروش سری S/X در حد ONE بود )
------------------
چرا نقل قول را کات میکنی کاملش رو بفرست. نمیدونم چرا واقعا فکر کردی کسی با تو بحث منطقی داره اینجا ؟این حالت سوم نیست، همون گروه دومن، ساده تر و خلاصه تر:
گروه A: میتونن صبر کنن
گروه B: نمیتونن صبر کنن
"طرف چون بازی مورد علاقش رو دوست داره زودتر تجربه کنه" = گروه B: نمیتونن صبر کنن

خب قرار هم نبوده ول کننبه نظر من، این سیاست عرضه انحصاریا با تاخیر بیشتر به منظور حفظ مشتریای فعلی هست تا جذب پی سی پلیرا و اینکه یه حس بهشون القا بشه که خرید پلی استیشن هنوز یه توجیحی داره وگرنه جذب پی سی پلیر برای خرید کنسول؟ اصلا قابل توجیح نیست.
البته یه عده یوتیوبر و اینایی که میخوان محتوا تولید کنن حتما کنسول میخرن و بازی رو میرن چون میخوان تجربه روز اول داشته باشن. ولی کاربرای معمولی خیلی بعیده
البته من خودم یه عده کمی میشناسم که در کنار پلتفرم اصلیشون که پی سی هست پی اس ۵ هم دارن، ولی کلا پی سی رو ول نکردن برن روی پی اس ۵. صرفا یه انحصاری رو روش میرن و تموم.
هدف فروش کنسول( که سونی بعضا داره با ضرر سخت افزار رو میفروشه) اینه که طرف بیاد توی اکو سیستم و مثلا پلاس بخره و ....
ولی قبلا هم گفتم، هیچ پی سی گیمری پی سی رو ول نمیکنه بره کنسول گیمر بشه بخاطر یه تعداد انحصاری.
بین واقعا نمیفهمی چی میگیابین واقعا نمیفهمی چی میگیا![]()
خیلی ساده هست گیمری که تا الان نیازی ندیده ps5 بخره و داشته با pc بیشتر بازی میکرده قرار نیست با عرضه اینشکلی یهو تشویق بشه ps5 بگیره این توهمی هم که میگی بیشتر در ذهن خودت هست اگرنه هر کسی که رو هر پلتفرمی بازی میکنه بر اساس نیازی هست که داره دقیقا چیزی روش توافق داریم حالا اومدی یه بحث دریوری شروع کردی روی این موضوع بدون این که خودت بدونی انتحاری پریدی وسط کاری که همیشه میکنی میشه گفت. الان من جدای این بحث میخوام بدونم جدی به چی میخوای برسی ؟ این که با عرضه کنونی سونی قراره افراد بیشتری کنسول ps5 بخرن ؟ چون هر چی لینک و عکس میدی هیچ ربطی نداره
این توهمی هم که میگی بیشتر در ذهن خودت هست 

منبع ادعا های شما کجاست ؟فکر کنم شما صورت مساله رو متوجه نشدی.خب قرار هم نبوده ول کنن
ولی خیلی ها را هم میشناسم که کنار PC یشون یه PS5 تهیه کردند. تمام استراتژی شون اینه که MAU رو تا جایی که بشه ببرند بالا.
بله کامیونیتی ای که عده کثیری از اعضاش زورشون میومد اکانت PSN مفت و مجانی بسازن قطعا دارن کنسول میخرنپ.ن: ولی خب عده قلیلی که میدونیم کیا هستن بیشتر از خود سونی و تیم مارکتینگش میدونن و معتقدن که اینا همه چرته و PC پلیر هیچوقت حاضر نیست کنسول بخره چون اگر میخواست بخره، تا الان خریده بود!
چه تحلیله اشتباهی...حالت 3
A-طرف چون بازی مورد علاقش رو دوست داره زودتر تجربه کنه قطعا کنسول میخره(x)
B+طرف تبحر خاصی تو پایرت داره(حتی تو دنیای واقعی) برای همین اصلا نمیتونه چیزی رو قانونی بخره و با پایرت آدرنالین بالایی رو تجربه میکنه بنابراین وقتی سیاست جدید سونی را میشنوه راهی نداره جز نفرت افکنی و نمک انداختن(¤)
با قاطعیت میشه گفت گروه A در حدود 1566% بزرگتر از گروه B هست چون کلا گروه B تعداد خیلی قلیلی هستند.
در نتیجه سونی براش کنسول مهم تره و با تحلیل های آب دوغ خیاری!! سیاست خودشو بنا نمیذاره