نمیدونستم جی تی ۷ نداری اونموقع که اومدن تویوتا gt1 رو تبریک گفتم.من تا پایان 2024 به سونی برای GT7 مهلت میدم.
اگه نیاد که واقعا دیگه کنسله ولی مهم نیست قلک سفالی گرفتم میخوام پرو بخرم بعد دو نسل بی کنسولی.
البته دروغ چرا خیلی دوست دارم روی PC بیاد.
دلم غنج میره برای یه نسخه ازش روی PC که تا سالها بعد از خاموش شدن سرورهاش هم بشه مادش کرد و باهاش سرگرم شد.
من هنوز که هنوزه GT 3 و 4 رو بازی میکنم.
روی PC که بیاد به لطف مادینگ حتی میشه به این فکر کرد که بخش کریر نصفه نیمه اش رو هم میشه کاملتر کرد.
همه بازیا رو داده. اونموقع gt7 نمیده برا فروش کنسولش.نمیدونستم جی تی ۷ نداری اونموقع که اومدن تویوتا gt1 رو تبریک گفتم.
اومدن جی تی ۷ رو پی سی به نظرم یه چیز خیلی جالبه و خیلی بعید میدونم سونی یکی از اصلی ترین بازی های کنسول فروشش رو بده رو پی سی.
دیگه سرعت انتشار داره هر روز زیاد و فاصله هم کم میشه همشون میانحالا بیا به سونی خر حالی کن اگه GT7 بیاد چه غوغایی میشه
خیلی هم موفق خواهد شد از نظر درآمدی. سیم کید کامل اندازه GT7 تو بازار PC نیست.حالا بیا به سونی خر حالی کن اگه GT7 بیاد چه غوغایی میشه
این هفته مراسم سونی هست بالاخره ؟؟
God of war ragnarok
until Dawn
فقط منتظر بودم تو بگی که برم بگیرماحتمالا امسال 30 یا 31 می هست که business meeting کمپانی هست ولی معمولا اونجا معرفی نمیکنند فقط یه اسپایدر من اونجا معرفی شده.
3 تا هم زدی به فاصله هر دو دقیقه یدونه که تاپیکت بیاد بالا مثل بازارچه های سخت افزار.
_______
ماکان تهش داره قلکش رو میشکونه بره یه کنسول بگیره. تو هم برو قلکتو بشکون و بگیر. کم آوردی به ماکان بگو از قلکش بهت قرض بده.

خب نکته سیمولیشن همینه که نمیتونی مثل آرکیدا با 350 کیلومتر سرعت دریفت بزنی با کله میری تو دیوارسیمولیشنن بعد از اونور وقتی تصادف میکنی انگار با پاره آجر زدی به دیوار