جدی می فرمایید ؟؟ پس این همه فروش بالای بازی ها رو pc رو ما از کجا در میاریمخیلی روو میخواد که پی سی گیمری که از صفر تا صد بازیاش کرکی و پایرت هست، بیاد به کنسول گیمر و بازی ظرفیتی تیکه بندازه.
محض اطلاع خرید بازی ظرفیت ۲ و ۳ کاملا قانونی هست و قابلیتی هست که خود سونی رو کنسولش گذاشته.
نمکدون، ایران رو عرض کردم که همه چی رو پی سی مبارک پایرت هست.جدی می فرمایید ؟؟ پس این همه فروش بالای بازی ها رو pc رو ما از کجا در میاریم
فهمیدم شوخی کردمنمکدون، ایران رو عرض کردم که همه چی رو پی سی مبارک پایرت هست.
شما بخاطر اجبار بازی اکانت ظرفیتی فیلان میخرید مشکل نداره، پایریت PC تو ایران به مشکل خورده؟خیلی روو میخواد که پی سی گیمری که از صفر تا صد بازیاش کرکی و پایرت هست، بیاد به کنسول گیمر و بازی ظرفیتی تیکه بندازه.
محض اطلاع خرید بازی ظرفیت ۲ و ۳ کاملا قانونی هست و قابلیتی هست که خود سونی رو کنسولش گذاشته.
اشتراک اکانت شخصی به صورت فروشی طبق قوانین خود سونی ممنوع هست. این قابلیت برای به اشتراک گذاری بین دوستان و خانواده است.خیلی روو میخواد که پی سی گیمری که از صفر تا صد بازیاش کرکی و پایرت هست، بیاد به کنسول گیمر و بازی ظرفیتی تیکه بندازه.
کنسول از اون اول یه وسیله ارزان برای تجربه گیمینگ بوده! سونی حتی بازی های بلاک باستری رو روز عرضه بر روی PC منتشر کنه من به شخصه کاهش فروش کنسول های سونی رو پیشبینی نمیکنم.بحث اصلا سر این نیست که کی اوریج بازی می کنه کی پایرت اینجا قانون کپی رایت وجود نداره پس هر کسی هر طور راحته بازی کنه نمیشه کسی رو بخاطر پایرت بازی کردن سرزنش کرد اینجا یه کشور جهان سومیه که شهرونداش حتی درجه چهارمی هم حساب نمیشن پس این بحث های روشن فکرانه قانونمند بود و اوریج بازی کردن واسه ما نیست
بحث سر اینه که وقتی شرکت سونی تصمیم میگیره بازی هاش رو واسه pc منتشر کنه مشخصه که ۰ تا ۱۰۰ عواقبش رو برسی کرده و به این نتیجه رسیده که این تصمیم درستیه اما چند تا پروفسور و جامعه شناس با این تصمیم سونی مخالفن![]()
به بازار جهانی برای کنسولها حتی اگر به زمان PS1 برگردید، متوجه میشوید که تعداد خریداران کنسولها هرگز به بیش از 250 میلیون نمیرسد
مدیریت سونی، تیم اقتصادی سونی و مدیر سابق سونی همگی موافق ریلیز بازی رو PC هستن بعد اصغر از بازیسنتر معتقده این تصمیم اشتباهاو پیشنهاد کرده است که دارنده پلتفرم (سونی) باید در آینده بازیهای بیشتری را روی رایانه شخصی عرضه کند تا بتواند بودجههای هنگفتی را که برای ساخت بلاکباسترهای فرست پارتی خود هزینه میکند را پوشش دهد.
مدیر سابق پلی استیشن انحصاری بودن را پاشنه آشیل بازیهای پرفروش میداند
مدیریت سونی، تیم اقتصادی سونی و مدیر سابق سونی همگی موافق ریلیز بازی رو PC هستن بعد اصغر از بازیسنتر معتقده این تصمیم اشتباه
اصغر از کسی که شغلش و زندگیش به موفقیت سونی وابسته است نگرانی بیشتری نسبت به آینده سونی داره و معتقده این کار باعث سقوط سونی میشه
حیف این کارشناسان وطنی... صادرشون کنیم به ژاپن و آمریکا بلکه از جهالت در بیاریم مدیران سونی رو
به نظرم بازی های آنلایم محور سونی همزمان بشهعرضه helldivers 2 روز لانچ روی پی سی و استقبال شدید ازش، به تنهایی به سونی نشون داده که اگه عرضه بازیاش رو همزمان کنه، چقد آمار فروشش بالاتر میره.
خود مدیرای سونی هم این موضوع رو میدونن و قطعا در نظر میگیرن این موضوع رو.
به نظر من در آینده این اتفاق میوفته یا تهش با عرضه بازیای سونی با ۶ ماه تاخیر روی پی سی هستیم