اخبار مرتبط با انتشار بازیهای پلی استیشن روی پی سی

Mohammad@li

Gold User
1 MiVabfpSolGgA8s_1Gtiug@2x(1).jpg

بازی های عرضه شده:

HELLDIVERS™ 2
RATCHET & CLANK: RIFT APART
THE LAST OF US™ PART 1
™RETURNAL
MARVEL'S SPIDER-MAN
MARVEL'S SPIDER-MAN: MILES MORALES
SACKBOY™: A BIG ADVENTURE
UNCHARTED™: Legacy of Thieves Collection
GOD OF WAR
DAYS GONE
Predator: Hunting Grounds
Horizon Zero Dawn™ Complete Edition
Horizon Forbidden West™ Complete Edition
HELLDIVERS™ Dive Harder Edition
Everybody's Gone to the Rapture

بازی های تایید شده:

Ghost of Tsushima DIRECTOR'S CUT - 16 May 2024
Until Dawn™ - 2024

آخرین ویرایش:
خیلی روو میخواد که پی سی گیمری که از صفر تا صد بازیاش کرکی و پایرت هست، بیاد به کنسول گیمر و بازی ظرفیتی تیکه بندازه.
محض اطلاع خرید بازی ظرفیت ۲ و ۳ کاملا قانونی هست و قابلیتی هست که خود سونی رو کنسولش گذاشته.

خیلی روو میخواد که پی سی گیمری که از صفر تا صد بازیاش کرکی و پایرت هست، بیاد به کنسول گیمر و بازی ظرفیتی تیکه بندازه.
محض اطلاع خرید بازی ظرفیت ۲ و ۳ کاملا قانونی هست و قابلیتی هست که خود سونی رو کنسولش گذاشته.
جدی می فرمایید ؟؟ پس این همه فروش بالای بازی ها رو pc رو ما از کجا در میاریم

نمکدون، ایران رو عرض کردم که همه چی رو پی سی مبارک پایرت هست.
فهمیدم شوخی کردم
اینجا هم خیلی از کاربرا رو pc اورجینال بازی میخرن حتی با شرایط فعلی
پایرت بازی کردن الان واسه خیلی ها اینجا دیگه یه انتخاب نیست بلکه اخرین راهه نمیشه یک دوم درامد رو داد واسه یه بازی

شما بخاطر اجبار بازی اکانت ظرفیتی فیلان میخرید مشکل نداره، پایریت PC تو ایران به مشکل خورده؟

خود سونی توی استورش بازی ظرفیتی می‌فروشه؟ یه قابلیت گذاشته واس افرادی که دوتا کنسول دارن یا مثلا تو خانواده شیر می‌کنن. ازش سو استفاده می‌کنید و دم از قانون میزنید؟ اینم شده ماجرای باز کردن کیسه‌ی دور بازی‌های PS3 🤣🤣

به یچیزی گیر بدید که بهتون بیاد. فاز حامی برمیدارید درحالی که دارید به نحوی دزدی می‌کنید، بعد پایریت میشه اخ و تخ

Software Usage Terms

Attachments

• Screenshot_20240309_011924_Edge.jpg
    Screenshot_20240309_011924_Edge.jpg
    99.7 KB · مشاهده: 26
آخرین ویرایش:
بحث اصلا سر این نیست که کی اوریج بازی می کنه کی پایرت اینجا قانون کپی رایت وجود نداره پس هر کسی هر طور راحته بازی کنه نمیشه کسی رو بخاطر پایرت بازی کردن سرزنش کرد اینجا یه کشور جهان سومیه که شهرونداش حتی درجه چهارمی هم حساب نمیشن پس این بحث های روشن فکرانه قانونمند بود و اوریج بازی کردن واسه ما نیست
بحث سر اینه که وقتی شرکت سونی تصمیم میگیره بازی هاش رو واسه pc منتشر کنه مشخصه که ۰ تا ۱۰۰ عواقبش رو برسی کرده و به این نتیجه رسیده که این تصمیم درستیه اما چند تا پروفسور و جامعه شناس با این تصمیم سونی مخالفن :D:D:D

اشتراک اکانت شخصی به صورت فروشی طبق قوانین خود سونی ممنوع هست. این قابلیت برای به اشتراک گذاری بین دوستان و خانواده است.

بحث اصلا سر این نیست که کی اوریج بازی می کنه کی پایرت اینجا قانون کپی رایت وجود نداره پس هر کسی هر طور راحته بازی کنه نمیشه کسی رو بخاطر پایرت بازی کردن سرزنش کرد اینجا یه کشور جهان سومیه که شهرونداش حتی درجه چهارمی هم حساب نمیشن پس این بحث های روشن فکرانه قانونمند بود و اوریج بازی کردن واسه ما نیست
بحث سر اینه که وقتی شرکت سونی تصمیم میگیره بازی هاش رو واسه pc منتشر کنه مشخصه که ۰ تا ۱۰۰ عواقبش رو برسی کرده و به این نتیجه رسیده که این تصمیم درستیه اما چند تا پروفسور و جامعه شناس با این تصمیم سونی مخالفن :D:D:D
کنسول از اون اول یه وسیله ارزان برای تجربه گیمینگ‌ بوده! سونی حتی بازی های بلاک باستری رو روز عرضه بر روی PC منتشر کنه من به شخصه کاهش فروش کنسول های سونی رو پیش‌بینی نمی‌کنم.

پلی استیشن جزو برند های شناخته شده در جهان هست. جیم رایان تو دادگاه گفت برای خیلی ها مهم نیست که این بازی انحصاری زمانی باشه یا یه بازی ترد پارتی. مردم بازی ای رو، روی کنسولی تجربه می‌کنند که در دسترس باشه. اکس باکس هم از نسل هشتم هیچ وقت رقیب پلی استیشن نبوده.

• Like
Reactions: milad.ps4
یارو 20 تومن 30 تومن به کنسول پول داده فکر میکنه سهام کل سونی یا مایکروسافتو پشت قباله ازدواج مادرشه
خوب دوست عزیز چه فرقی میکنه بازی انحصاری باشه
تو برو با کنسولت عشق و حال کن والا یارو 200 تومن پول سیستم میده کنارش دو تا کنسول رو هم داره باز براش فرقی نمیکنه بازیها برا همه کنسولها عرضه بشه چرا چون میخاد عشق و حال کنه
والا من یه رفیق دکتر داشتم که از لحاظ شخصیتی یه چیز مریضی بود میگفت من دوست ندارم تو اروپا ماشین شاسی بلند سوار بشم چون اکثرا اونجا دارن اما تو ایران وقتی سوار ماشین شاسی بلند میشم انگار کل دنیا رو بهم میدن چون اکثریت ندارن
قضیه شبیه بعضی پلیرای ps5 شده دوس دارن فقط خودشون بازیو تجربه کنن از لذت بردن بقیه پلتفرمها بدشون میاد

آخرین ویرایش:
مدیر سابق پلی استیشن انحصاری بودن را پاشنه آشیل بازی‌های پرفروش می‌داند
به بازار جهانی برای کنسول‌ها حتی اگر به زمان PS1 برگردید، متوجه میشوید که تعداد خریداران کنسول‌ها هرگز به بیش از 250 میلیون نمی‌رسد
او پیشنهاد کرده است که دارنده پلتفرم‌ (سونی) باید در آینده بازی‌های بیشتری را روی رایانه شخصی عرضه کند تا بتواند بودجه‌های هنگفتی را که برای ساخت بلاک‌باسترهای فرست پارتی خود هزینه میکند را پوشش دهد.
مدیریت سونی، تیم اقتصادی سونی و مدیر سابق سونی همگی موافق ریلیز بازی رو PC هستن بعد اصغر از بازیسنتر معتقده این تصمیم اشتباه
اصغر از کسی که شغلش و زندگیش به موفقیت سونی وابسته است نگرانی بیشتری نسبت به آینده سونی داره و معتقده این کار باعث سقوط سونی میشه
حیف این کارشناسان وطنی... صادرشون کنیم به ژاپن و آمریکا بلکه از جهالت در بیاریم مدیران سونی رو

مدیر سابق پلی استیشن انحصاری بودن را پاشنه آشیل بازی‌های پرفروش می‌داند

مدیریت سونی، تیم اقتصادی سونی و مدیر سابق سونی همگی موافق ریلیز بازی رو PC هستن بعد اصغر از بازیسنتر معتقده این تصمیم اشتباه
اصغر از کسی که شغلش و زندگیش به موفقیت سونی وابسته است نگرانی بیشتری نسبت به آینده سونی داره و معتقده این کار باعث سقوط سونی میشه
حیف این کارشناسان وطنی... صادرشون کنیم به ژاپن و آمریکا بلکه از جهالت در بیاریم مدیران سونی رو

بعضی از دوستان فک میکنن با عرضه بازی روی پلتفرم های دیگه فروش PS یا حتی ای پی های انحصاریش کم میشه !
به شخصه یه ادم از جهان سوم که تو هیچ اماری نیستم ! با اینکه تازه سیستم بستم اونم تقریبا High End اما از همون شروع نسل قصد خرید PS رو داشتم ! تا الان هم نخریدم صرفا منتظر نسخه پرو هستم !
قطعا لازم میدونم برای خونه خودم به عنوان مصرف خاص کاربریم یه PS تهیه کنم! پس عرضه بازی روی پلتفرم دیگه دلیل بر نخریدن پلتفرم دیگه نمیشه !
هر کس بسته به نیاز و نوع کاربری که داره قطعا اون ابزار و لوازمشو تهیه میکنه ! و هیچ چیز مانع نمیشه !
و بعضا دوستان مقایسه میکنن ! یک PC دو سه هزار دلاری طبیعتا تا 3 نسل رو ساپورت میکنه ! نمیگم با کیفیت و ابجکت های روز ! اما حداقل با کیفیت مطلوبی قابل اجراست ! به عنوان مثال کیس قبلیم GTX1070 هست ! هنوز که هنوزه دارم با کیفیت مطلوب گیم های روز رو اجرا میکنم ! و طبعا یه کنسول 550 دلاری فقط یه نسل رو ساپورت میکنه !
پس در نتیجه همه به صورت میانگین بسته به هزینه و بوجه اون ابزار لازم رو تهیه میکنن ! و چه خوبن شرکتهایی که حق انتخاب رو به کاربر میدن و این نشونه احترام به مخاطبه !

آخرین ویرایش:
سونی هر چه سال 2023 کم فروغ بود سال 2024 طوفانی و تهاجمی داره پورت می کنه .

هورایزن 2 / سوشیما / آنتیل داون ... بعدی چیه ؟؟ گاد رگناروک یا دیمن سولز یا هر دو !!؟

• Like
Reactions: Milad.Samavati
فقط کافیه فن بیس بازی های ps رو pc بره بالا و ثبات پیدا کنه که مستلزم پورت بیشتر بازی ها ، بهینه سازی و تبلیغات مناسب هست
موقع ریلیز نسخه pc بازی های spider man 2 و god of war ragnarok میبینین که بازی ها فروش بیشتری از نسخه های قبلی تجربه می کنن چون قبلی ها ثابت شدن چه شاهکار هایی هستن
_________
بازی های playstation اصلا انگار ساخته شدن بیان رو pc همین الان خودم داری اسپایدی مایلز رو بازی می کنم با تنظیمات گرافیکی ماکزیمم که گرافیک انقدر بالاست نیازی پیدا نکردم برم ری تریسینگ رو فعال کنم همینطوری هوش از سر ادم میپره
بهینه سازی های سونی هم رفته رفته داره پخته تر میشه

عرضه helldivers 2 روز لانچ روی پی سی و استقبال شدید ازش، به تنهایی به سونی نشون داده که اگه عرضه بازیاش رو همزمان کنه، چقد آمار فروشش بالاتر میره.
خود مدیرای سونی هم این موضوع رو میدونن و قطعا در نظر میگیرن این موضوع رو.
به نظر من در آینده این اتفاق میوفته یا تهش با عرضه بازیای سونی با ۶ ماه تاخیر روی پی سی هستیم

عرضه helldivers 2 روز لانچ روی پی سی و استقبال شدید ازش، به تنهایی به سونی نشون داده که اگه عرضه بازیاش رو همزمان کنه، چقد آمار فروشش بالاتر میره.
خود مدیرای سونی هم این موضوع رو میدونن و قطعا در نظر میگیرن این موضوع رو.
به نظر من در آینده این اتفاق میوفته یا تهش با عرضه بازیای سونی با ۶ ماه تاخیر روی پی سی هستیم
به نظرم بازی های آنلایم محور سونی همزمان بشه
بازی های استور در آینده بازه زیر 1 سال عرضه شه
سونی اگه میتونست KZ2 رو ریمستر کنه همزمان برای PC/PS5 بده بیرون مطمئنن غوفا به پا میکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or