اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها [قوانین پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
درود،

همونطور که از اسم تاپیک پیداست این تاپیک ایجاد شده تا تمامی اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها روی پلتفرم های مختلف در اینجا قرار بگیره تا کنترل بخش اخبار هم برای مدیریت راحت بشه هم یه مرجع متمرکز برای کاربران داشته باشیم؛ تا روزانه شاهد ده ها تاپیک مختلف برای هر عنوانی که قراره منتشر بشه نباشیم.

موفق باشیم. :rose:

قوانین تاپیک:

• تاپیک در مورد اطلاع رسانی از نحوه کیفیت اجرایی بازی های مختلف در پلتفرم های مختلف است؛ پس، از قرار دادن اخبار نامربوط خودداری کنید.
  • مقایسه مستقیم سخت افزارهای کنسول ها، و همچنین مقایسه نخ نمای کنسول ها و PC، (خارج از اخبار بند اول) در این تاپیک ممنوع است.
  • قرار دادن مقایسات مختلف از سایت GamingBolt ممنوع است و سعی کنید بیشتر بر مرجع مطمئنی مثل Digital Foundry تکیه کنید.
  • اخبار در مورد قدرت و کارایی کنسول های مختلف رو در این تاپیک ارسال نکنید. برای مثال، مثلا سازنده X گفته هنوز 60% از قدرت کنسول Y مورد استفاده قرار گرفته است؛ یا فلان کنسول فلان % قویتر است.
  • مقایسه بازی های انحصاری کنسول ها با یکدیگر ممنوع است.
  • در صورت عمل نکردن به قوانین ذکر شده، دسترسی فرد خاطی بدون تذکر قبلی به مدت مورد نیاز، از فروم قطع خواهد شد. اگر کسی پست های چنین افرادی را نقل قول کند نیز اخطاری در همین راستا دریافت خواهد کرد. پس از تنش در تاپیک دوری کنید و با دکمه گزارش، تخلف را به ناظمین و مدیران گزارش دهید.
  • خواهشن بحث های سخت افزاری PC و مقایسه انواع بنچمارک های کارت های گرافیکی و افزایش راندومان و DX و ... رو به این تاپیک نیارید و در صورت امکان در بخش سخت افزار ادامه بدید.
  • قوانین با توجه به شرایط و زمان، ممکن است اضافه شوند، پس هراز چندگاهی آن ها را مرور کنید.

اگر قصد ارسال خبری را دارید، حتما باید خلاصه ای از متن ترجمه شود، تا برای همگان قابل استفاده باشد.

آخرین ویرایش:
واقعا این PS4 چه میکنه ....:d
اینجوری پیش بره خرید و آپدیت PC رو به چالش میکشه.

عجب!
تاپیک Dead Rising 3 رو که داشتی گل بارون میکردی حرف دیگه زدی! :lol:

در ضمن یه نکته :
متاسفانه این طرز تفکر تو کنسول فنا که میگه:
مفت باشه، کوفت باشه،
باعث شد که این نسل، هم ماکرو و هم سونی این آت و آشغال ها رو بنام کنسول به ماها بندازن.
وگرنه من حاضر بودم کنسول رو بکنن 1000 دلار ولی چیزی بدن بیرون که سرش به تنش بی ارزه.

به منم یاد میدی چطوری با یه پست تاپیک هارو به گند بکشم؟ :x

من از همین حالا بهت قول میدم هورایزن تو همون حالت ow بودنش از بازی خطی شما DC بهتره ! :) این DC از زبان IGN تازه میتونه با FORZA 5 که 60 فریم اجرا میشه قابل رقابت باشه . شما نگران این مسائل نباش هرچند OW بودن مهمه ولی حوصله بحث در این مورد ندارم OW داریم تا OW ;;)

شما سر کینکت و حذف نشدنش هم خیلی قول میدادی. :-j
اون مقاله رو هم به IGN ربطش ندید. اونرو سردبیر بخش xbox سایتشون نوشته بود. نکنه انتظار داری یه xboner بیاد بگه بازی سونی بهتره ؟:-/
در ضمن شما اگه دقت کنی نباید forza با DRIVECLUB مقایسه بشه. DC نورپردازی ریل تایم داره چرخه شب و روز و تغییرات اب و هوایی داره و طراحی ماشین هاش بهترین چیزی ـه که یه ریسینگ تا حالا داشته بعلاوه پیست های فوق العاده پر جزییات. خوب نیست با یه بازی که نورپردازی baked داره و جزییات پیستش 2 بعدی و شبیه بازی های نسل 6 هست مقایسه بشه. ;)

اون مقاله رو هم به IGN ربطش ندید. اونرو سردبیر بخش xbox سایتشون نوشته بود. نکنه انتظار داری یه xboner بیاد بگه بازی سونی بهتره ؟:-/
در ضمن شما اگه دقت کنی نباید forza با DRIVECLUB مقایسه بشه. DC نورپردازی ریل تایم داره چرخه شب و روز و تغییرات اب و هوایی داره و طراحی ماشین هاش بهترین چیزی ـه که یه ریسینگ تا حالا داشته بعلاوه پیست های فوق العاده پر جزییات. خوب نیست با یه بازی که نورپردازی baked داره و جزییات پیستش 2 بعدی و شبیه بازی های نسل 6 هست مقایسه بشه. ;)
میشه مثل تاپیک فوتبال که چلسکی و ... رو ممنوع کردید اینجا هم همونکار رو کنید؟

من نمي دونم چرا سر Ryse و inF: SS بحث وسعت و Open World بودن مهم نبود. تازه اونجا فريم ريت و رزولوشن OW بالاتر بود و باقي چيزها كه حوصله مطرح كردنش رو دوباره ندارم! حالا اينجا يك دفعه مهم شد. مهم هستا، نمي گم مهم نيست ولي تغيير نظرات عجيبه!
بعد هم بذاريد يه دو تا تحليل ازش بياد بعد ":lol:" وار پست بديد. همون پيست هايي كه مسخرشون مي كنيد، به شدت پر جزيياتن! براي نمونه يكي از پيست ها، بالاي يك ميليون درخت با اون جزييات داره! نورپردازي به قدري دايناميك و رئاله كه حرفي براي گفتن باقي نمي گذاره! رفلكشن ها كاملا real-time هستن! تك تك اجسام به شكل باور نكردني بازتاب نور دارن.
راجب قسمت 50% هم، بهتره پرفورمنس بازي هاي مولتي پلتفرم رو دوتا كنسول رو خيلي كوتاه مرور بكنيد، اونجا درصد براتون معنا مي گيره. اينكه Xb1 ضعيف تر هست حقيقته. والا با حقيقت كنار اومدن اونقدرا هم سخت نيست! حالا به استوديو مياد يه انحصاري رو Xb1 ميزنه 1080p، دمش گرم، خيلي كارش درسته! ولي مطمئنا همون استوديو رو PS4 بازي بسازه، همون بازي رو با پرفورمنس يا افكت هاي بهتري تحويل مي تونه بده! حالا مختار هستيد قبول كنيد يا نه...

پ.ن: حرفام صرفاً راجب DriveClub بود، مشكلي هم با FH2 ندارم، سو تفاهم نشه:d!
البته اینو مهدی (die die ) بیاد توضیح بده بهتره ولی فرقش اینکه Ryse با انجین 3rd party ساخته شده که قراره باهاش هر نوع بازی با هر سبکی بشه ساخت، انجینی که قراره رو X1 ، PS4 ، 360 ، ps3 ، pc خروجی بده ! ولی 1st party های سونی ( کسایی که می نشینن با اسمبلی برای PS3 کد می نویسن ) با انجین های اختصاصی که با الگوریتم های مخصوص به همون سخت افزار توسعه پیدا کرده و صرفاً واسه مقصود سازنده و یک سبک خاص طراحی شده دارن بازی میسازن که بینشون به اندازه زمین تا آسمون تفاوت وجود داره !

بله اینجا تفاوت هست چون اگه کرایتک Crysis 4 رو هم که بسازه از لحاظ گرافیک اگه از رایز بهتر نشه بدتر نمیشه چون اینجا بحث انجین مطرح هست ! الان راکستار با انجینش بازی خطی بسازه مثل max payne 3 یا یه OW بسازه مثل GTA V میبینی که نتیجه کار تفاوت چندانی با هم نداره که هیچ حتی GTA V بهتر از اون بازی خطی از آب درمیاد! یا مثال دیگه شما اگه با UE3 بازی خطی بسازی ، سند باکس بسازی ، OW بسازی باز نتیجه کار تفاوت چندانی با هم نداره یا اگه داره اون تفاوته بیشتر به توانایی استدیوها و افرادی که درش مشغول به کارن بر میگرده نه خطی یا OW بودن !

من سر کینکت گفتم امکان نداره حذف بشه ؟! شاید گفتم شما لینکی دارید واسه این حرفتون ؟

حالا بماند که ربطی نداره خودتون هم قشنگ میدونید که هورایزن بهتر میشه :-j
آه چه دلیلی اورد ! چون تو IGN طرف طرفدار X1 بوده ! لول . بگذریم حالا ! نکنه فکر کردی نورپردازیه هورایزن همش فیک هست و چرخه روز شب نداره ؟ :-j با این تفاوت که بازیه شما خطی هست و از خیلی جهات میشه چیزهای غیر ریل تایم و فیک انتظار داشت ولی هورایزن محیط باز هست .
از همین الانش هم IGN کف خون قاطی کرده و میگه تنوع محیط باور نکردی با گرافیک شگفت انگیز حالا برو دلیل واسم ردیف کن که طرف تو IGN فن بوده و تازه DC داره با FORZA5 مقایسه میشه اونم 60 فریم :-j اخه چشم ما هم کور نیست .

فردا هم منتظر اولین تیزر بازی باشید :-j

البته اینو مهدی (die die ) بیاد توضیح بده بهتره ولی فرقش اینکه Ryse با انجین 3rd party ساخته شده که قراره باهاش هر نوع بازی با هر سبکی بشه ساخت، انجینی که قراره رو X1 ، PS4 ، 360 ، ps3 ، pc خروجی بده ! ولی 1st party های سونی ( کسایی که می نشینن با اسمبلی برای PS3 کد می نویسن ) با انجین های اختصاصی که با الگوریتم های مخصوص به همون سخت افزار توسعه پیدا کرده و صرفاً واسه مقصود سازنده و یک سبک خاص طراحی شده دارن بازی میسازن که بینشون به اندازه زمین تا آسمون تفاوت وجود داره !

بله اینجا تفاوت هست چون اگه کرایتک Crysis 4 رو هم که بسازه از لحاظ گرافیک اگه از رایز بهتر نشه بدتر نمیشه چون اینجا بحث انجین مطرح هست ! الان راکستار با انجینش بازی خطی بسازه مثل max payne 3 یا یه OW بسازه مثل GTA V میبینی که نتیجه کار تفاوت چندانی با هم نداره که هیچ حتی GTA V بهتر از اون بازی خطی از آب درمیاد! یا مثال دیگه شما اگه با UE3 بازی خطی بسازی ، سند باکس بسازی ، OW بسازی باز نتیجه کار تفاوت چندانی با هم نداره یا اگه داره اون تفاوته بیشتر به توانایی استدیوها و افرادی که درش مشغول به کارن بر میگرده نه خطی یا OW بودن !

این پستت عالی بود دقیقا منم همین نظر را دارم یباری هم قبلا گفته بودم وقتی یه انجین مخصوص یه سبک ساخته بشه تو هر سبکی هم بخوای بسازی فرق انچنانی نداره مثل بازیه AW انجین OW بود ولی بازی خطی اما با این تفوت تمام محیط داشت بر مبنای OW بودن رندر میشد یعنی همه چی ریل تایم . ولی اگه همون AW را انجینش را از اول خطی طراحی میکردند 100 البته گرافیک به مراتب بهتری ازش شاهد میبودیم .

ولی خب انتظار نداشته باش خیلی بتونن این چیزه درک کامل کنند !

Kayne عزیز من یکباره چشم خورد به نوشتت....
همین الانش crysis 3 گرافیک قویتری نسبت به ryse داره ... در اون صورت اگر کرایسیس 4 هم ساخته بشه گرافیکی خیلی فراتر از رایس و کرایسیس 3 داره....

من تا حالا اینجوری قانع نشده بودم مرسی .
اهان در ضمن تو ISS 2 یک قدرت هستش که میتونی بدون وقفه به صورت نامحدود با سرعت خیلی زیاد حرکت کنی :))

لول خیلی با نمکی ...
صحبت های خود سازنده ی بازی هست اینی که گفتم . نمی دونم شاید تو از play ground بیشتر می فهمی ...

یه لحظه فکر کردید این پست رو دادید؟ بازی ریسینگ توی جاده رو با یه بازی داخل شهر اپن ورلد مقایسه کردید؟! جزئیات و خرط و پرت های این دو تا سبک یکیه؟!

چی کار به خرت و پرت دارم . بحث من رو سرعت حرکته بعد هم اینو در جواب ترول اون دوستمون گفتم اگه نه هر کسی می دونه بالاخره اگه بازی OW باشه منابع بیشتری نسبت به یک بازی خطی ( البته به شرط گرافیک برابر) لازم داره ( حالا می خواد سرعت حرکت 1 m/s باشه )

چی کار به خرت و پرت دارم . بحث من رو سرعت حرکته بعد هم اینو در جواب ترول اون دوستمون گفتم اگه نه هر کسی می دونه بالاخره اگه بازی OW باشه منابع بیشتری نسبت به یک بازی خطی ( البته به شرط گرافیک برابر) لازم داره ( حالا می خواد سرعت حرکت 1 m/s باشه )
میشه 3600 متر بر ساعت که میشه 3.6 کیلومتر بر ساعت، برادر من میخوای سرعت کم بگی باید اینجوری باشه:
واحد طول کوچک بر واحد زمان بزرگ:دی
نه که بگی:
واحد طول کوچک بر واحد زمان کوچک:دی
پ.ن: یعنی Grammar Nazi ها هم نمی تونن مثل من گیر بدن:|:دی

@King ps3
یعنی اصلی ترین دلیلی که باعث میشه اینجا از ماکرو طرفداری کنم ولی تو محفل های خصوصی:-"بگم: "اگه خواستم کنسول بگیرم حتما PS4 میخرم" امثال شما هستین>:d

Kayne عزیز من یکباره چشم خورد به نوشتت....
همین الانش crysis 3 گرافیک قویتری نسبت به ryse داره ... در اون صورت اگر کرایسیس 4 هم ساخته بشه گرافیکی خیلی فراتر از رایس و کرایسیس 3 داره....

وقتی اینجا میگن یه کنسول با یه پردازنده 7770 بازی اوپن ورلدش بهتر از یک بازی ارکید یک کنسول با پردزانده 7870 هستش . شک نکن وقتی crysis 4 با هر سیستمی هم بخواد وارد بشه مطمین باش پایینتر از ryse قرار میگره . ینی استدلال همینه .

میشه 3600 متر بر ساعت که میشه 3.6 کیلومتر بر ساعت، برادر من میخوای سرعت کم بگی باید اینجوری باشه:
واحد طول کوچک بر واحد زمان بزرگ:دی
نه که بگی:
واحد طول کوچک بر واحد زمان کوچک:دی
پ.ن: یعنی Grammar Nazi ها هم نمی تونن مثل من گیر بدن:|:دی

@King ps3
یعنی اصلی ترین دلیلی که باعث میشه اینجا از ماکرو طرفداری کنم ولی تو محفل های خصوصی:-"بگم: "اگه خواستم کنسول بگیرم حتما PS4 میخرم" امثال شما هستین>:d
من خودم امسال کنکور دارم اگه ندونم 1 m/s چند کیلومتر بر ساعته که باید برم بمیرم:d
اون 1 m/s منظور سرعت راه رفتن یک فرد معمولی بود:d

آخرین ویرایش:
من سر کینکت گفتم امکان نداره حذف بشه ؟! شاید گفتم شما لینکی دارید واسه این حرفتون ؟

حالا بماند که ربطی نداره خودتون هم قشنگ میدونید که هورایزن بهتر میشه :-j
آه چه دلیلی اورد ! چون تو IGN طرف طرفدار X1 بوده ! لول . بگذریم حالا ! نکنه فکر کردی نورپردازیه هورایزن همش فیک هست و چرخه روز شب نداره ؟ :-j با این تفاوت که بازیه شما خطی هست و از خیلی جهات میشه چیزهای غیر ریل تایم و فیک انتظار داشت ولی هورایزن محیط باز هست .
از همین الانش هم IGN کف خون قاطی کرده و میگه تنوع محیط باور نکردی با گرافیک شگفت انگیز حالا برو دلیل واسم ردیف کن که طرف تو IGN فن بوده و تازه DC داره با FORZA5 مقایسه میشه اونم 60 فریم :-j اخه چشم ما هم کور نیست .
دوست داشتم جواب بدم ولی وقتی می بینم که یه روزی میاید میگید گرافیک و فریم ریت عالی تو بازی OW به خطی برتری نداره و دوباره چند وقت بعدش میاید میگید چرا OW بودن خیلی خیلی برتری داره به خطی نتیجه میگیرم خودتون هم نمیدونید فازتون چیه.;)

پ.ن : ان کس که نداند و بداند که نداند .... :)

دوست داشتم جواب بدم ولی وقتی می بینم که یه روزی میاید میگید گرافیک و فریم ریت عالی تو بازی OW به خطی برتری نداره و دوباره چند وقت بعدش میاید میگید چرا OW بودن خیلی خیلی برتری داره به خطی نتیجه میگیرم خودتون هم نمیدونید فازتون چیه.;)

پ.ن : ان کس که نداند و بداند که نداند .... :)
برای ما همیشه ow بودن ملاک بوده برای شماها ملاک نبوده ! که نسل قبل با اون بازیهای فوق خطیتون میخواستید همه چیز را دبه کنید ! در مورد اینفیمس منظورت هست ما هیچ برتری در قبال ow بودنش ندیدیم ! یه بازی محیط باز باشه ولی خیلی از نورپردازیهاش فیک باشه یا سایه ایجاد نکنه محیط sandbox ولی هوش مصنوعیه کافی نداشته باشه این ow بودن را هیچ برتری نداره و به درد خودش میخوره . وقتی من میام از هیلو 4 از فضاهای بازش مثال میزنم چون در هر حالتی که وجود داره ow هست و محیط sandbox ولی با این شرایط هم با بازی های خطی قابل مقایست و برتری هم داره تازه ! از تکسچرهای بینظیرش بگیر تا هوش مصنوعیه عالیش از جزئیات عالیش و ........ این را میشه ملاک قرار داد .
شما همین sunset را نگاه کنی با اون محیط شلوغ و با ابجکتهای عالی فیزیک عالی افکتهای عالی نورپردازی داینامیک و ریل تایم که اتفاقا تو تاپیکش نشون دادم در چه حده . یا مثلا بازیهای مثل ویچر اینها را ملاک قرار میدند که کار خیلی سختریه اینها را مقایسه کن با بازی اینفیمس ببین ow با ow چقدر فرق داره .

من همه اینچیزها که گفتم بیخیال میشم و میگم شما راست میگید :) ولی از همین الان برات قول میدم این هورایزن با دارا بودن محیط ow از لحاظ سطح جزئیات از بازی خطی شما بهتر عمل میکنه دقیقا همون اتفاقی که نسل قبل افتاد که هورایزن به قدری عالی بود بازی های خطی هم به گردش نمیرسیدند .

:-o

تو اون موقع میگفتی مایکرو واسه این کینکت رو گذاشته تو جعبه که بدونید وسیله جانبی نیست و اصلا فرض کنید جزئی از کنسوله و قراره استاندارد جدیدی در کنترلر ها باشه ، ما که میگفتیم این رو شاید کسی نخواد و دارن به زور بهش میدن میگفتی داری به جامعه کژوال میگی گاو و گوسفند و ...

یعنی تو اون موقع 0.00001% هم احتمال جدا شدن کینکت رو نمیدادی ، مارو فیلم نکن :);)

تو اون موقع میگفتی مایکرو واسه این کینکت رو گذاشته تو جعبه که بدونید وسیله جانبی نیست و اصلا فرض کنید جزئی از کنسوله و قراره استاندارد جدیدی در کنترلر ها باشه ، ما که میگفتیم این رو شاید کسی نخواد و دارن به زور بهش میدن میگفتی داری به جامعه کژوال میگی گاو و گوسفند و ...

تمام این حرفها که من گفتم کاملا تائید میکنم که گفتم ولی چه ربطی داره گفته باشم امکان نداره از جعبه خارجش کنه ؟! واقعا شما ها درک مطلب دارید یا نه ؟! من 100 تا دلیل داشتم که بگم کینکت باید تو جعبه باشه تا استانداردها عوض بشه ولی دلیل میشه که منظورم این باشه مایکرو به هیچ وجه امکان نداره حذفش کنه ! لول ! الله اکبر !

لازم نیست من شما را فیلم کنم شما همین الانش خودت را فیلم کردی :)

کلا شاید من همچین حرفی زده باشم که گفتم امکان نداره از جعبه خارح بشه شما بیار که من کی گفتم و من قبولش کنم شاید از یادم رفته باشه ! ولی این حرفها که میگی گفتم هیچ ارتباطی با صورت مسئله نداره .

آخرین ویرایش:
fq30shv77djrjkid6lsg.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or