اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها [قوانین پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
درود،

همونطور که از اسم تاپیک پیداست این تاپیک ایجاد شده تا تمامی اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها روی پلتفرم های مختلف در اینجا قرار بگیره تا کنترل بخش اخبار هم برای مدیریت راحت بشه هم یه مرجع متمرکز برای کاربران داشته باشیم؛ تا روزانه شاهد ده ها تاپیک مختلف برای هر عنوانی که قراره منتشر بشه نباشیم.

موفق باشیم. :rose:

قوانین تاپیک:

• تاپیک در مورد اطلاع رسانی از نحوه کیفیت اجرایی بازی های مختلف در پلتفرم های مختلف است؛ پس، از قرار دادن اخبار نامربوط خودداری کنید.
  • مقایسه مستقیم سخت افزارهای کنسول ها، و همچنین مقایسه نخ نمای کنسول ها و PC، (خارج از اخبار بند اول) در این تاپیک ممنوع است.
  • قرار دادن مقایسات مختلف از سایت GamingBolt ممنوع است و سعی کنید بیشتر بر مرجع مطمئنی مثل Digital Foundry تکیه کنید.
  • اخبار در مورد قدرت و کارایی کنسول های مختلف رو در این تاپیک ارسال نکنید. برای مثال، مثلا سازنده X گفته هنوز 60% از قدرت کنسول Y مورد استفاده قرار گرفته است؛ یا فلان کنسول فلان % قویتر است.
  • مقایسه بازی های انحصاری کنسول ها با یکدیگر ممنوع است.
  • در صورت عمل نکردن به قوانین ذکر شده، دسترسی فرد خاطی بدون تذکر قبلی به مدت مورد نیاز، از فروم قطع خواهد شد. اگر کسی پست های چنین افرادی را نقل قول کند نیز اخطاری در همین راستا دریافت خواهد کرد. پس از تنش در تاپیک دوری کنید و با دکمه گزارش، تخلف را به ناظمین و مدیران گزارش دهید.
  • خواهشن بحث های سخت افزاری PC و مقایسه انواع بنچمارک های کارت های گرافیکی و افزایش راندومان و DX و ... رو به این تاپیک نیارید و در صورت امکان در بخش سخت افزار ادامه بدید.
  • قوانین با توجه به شرایط و زمان، ممکن است اضافه شوند، پس هراز چندگاهی آن ها را مرور کنید.

اگر قصد ارسال خبری را دارید، حتما باید خلاصه ای از متن ترجمه شود، تا برای همگان قابل استفاده باشد.

آخرین ویرایش:
بازی تمام شد :d حیف شد تمام شد :(

نمره من به گرافیک نسخه pc برابر با 10 هستش . لامصب خیلی عالی عمل کرده بود

به خصوص وقتی که هوا بارونی میشد و پای فیزیک وسط میومد:bighug:

Gamingbolt در زمینه آنالیزهای گرافیکی چندان مرجع معتبر و متخصصی نیست اما به هر حال نقدشُ منتشر کرده و کلیت نقد شبیه به نقد Digital Foundry هستش و نیازی به ترجمه نداره :

Texture pop-ins are more in the Xbox one version in contrast to the Sony counterpart . The Xbox One version of Watch Dogs has a number of issues that mar its glory in comparison to the PS4.

. Anti-aliasing is a let down when compared but otherwise, considering the resolution that the game runs on, anti-aliasing is actually good as the low resolution does not result in a lot of jaggies.

Frame time is not very consistent either, which results in frame rate drops and tearing which can be horribly annoying at times, happening even in cut scenes. but the most notable downside of Watch Dogs on the Xbox One is the poor implementation of ambient occlusion. Ambient occlusion is there in the game all right, but it could have been polished further making the game look even more beautiful.

The apparent poor implementation of ambient occlusion is most visible when the player roams in daylight, tiled floors with gaps in between them and even stair show the problem quite extensively. Even though it may not be noticeable at first, the experience on the Xbox One seems a little odd vis-a-vis the PS4, amplified the by the slightly toned down shadow quality too. The PS4 also seems to have a neater look in a way. That ‘neat look’ is owed to the slightly better textures in the PS4 version of Watch Dogs​

نسل هفتم از اونیم که فک میکردم داغونتره:| صد رحمت به گرافیک ماینکرافت :|

بحث گرافیک به کنار مشکل اساسی من انیمیشنای بازیه که بعید میدونم ربطی به نسل داشته باشه شنا کردن ایدن تو آب واقعا من رو یاد دوران PS2 میندازه انگار اصلا از موشن کپچر استفاده نشده خواه نا خواه آدم یاد GTA می افته و با اون مقایسه میکنه. تفاوت از زمین تا آسمونه در عین حال بعضی جاها مثل درختا خیلی خوب کار شده و قشنگ نسل بعدیه. کلا بخوام یه نقد کلی داشته باشم بازی بشدت ناهمگون ساخته شده جاهای خوبش واقعا خوبه و جاهای بدش خیلی بد. فکر میکنم بازی رو باید یه 6 ماه دیگه هم تاخیر میزدن. این حس بهم دست داده که ورژن بتا رو دارم بازی میکنم

اما از حق نگذریم کات سینای بازی محشره. طراحی صورتها خیلی خوب کار شده.

بحث گرافیک به کنار مشکل اساسی من انیمیشنای بازیه که بعید میدونم ربطی به نسل داشته باشه شنا کردن ایدن تو آب واقعا من رو یاد دوران PS2 میندازه انگار اصلا از موشن کپچر استفاده نشده خواه نا خواه آدم یاد GTA می افته و با اون مقایسه میکنه. تفاوت از زمین تا آسمونه در عین حال بعضی جاها مثل درختا خیلی خوب کار شده و قشنگ نسل بعدیه. کلا بخوام یه نقد کلی داشته باشم بازی بشدت ناهمگون ساخته شده جاهای خوبش واقعا خوبه و جاهای بدش خیلی بد. فکر میکنم بازی رو باید یه 6 ماه دیگه هم تاخیر میزدن. این حس بهم دست داده که ورژن بتا رو دارم بازی میکنم

اما از حق نگذریم کات سینای بازی محشره. طراحی صورتها خیلی خوب کار شده.

تا حدودی با نظرت موافقم . ورای بحث شنا کردن ، شخصیت بازی (ایدن ) در مبارزات مخفی کاری و یا تعقیب گریز انیمیشن های خیلی نرمی داره و گاهی وقت ها حرکت های زیبای به کار میبره . سوار شدن و پیاده شدن از ماشین خیلی عالیه .

بحث ناهمگونی رو هم قبول دارم . تو بعضی از اوقات روز بازی خیلی ساده و اتمسفر بی روحی داره . اما معمولا شب ها و وبخصوص وقتی که هوا طوفانی و بارونی وای بازی فوق محشر میشه .

بازی اگر 6 ماه دیگر تاخیر میخورد علاوه بر ضرر های مالی یوبی سافت این مسایل بهینه نبودن خیلی وضعیت بدتری پیدا میکرد . الان با 2 تا 770 این بازی خیلی اذیت کننده بود . یه جورایی همیشه حین بازی نگران بودم .

شاید هم یه عده معتقد باشن وضعیت بهتر میشد . اما تا کنون یوبی سافت مونترال وضعیت بهتر رو برای سیستم های بالا با گذشت زمان نداشته .

من بالا هم به گرفیک بازی 10 دادم . چون معتقدم بهترین گرافیک open-world رو تا حالا داشته ( البته در بخش فنی )

بازی infamous ss از نظر طراحی هنری و رنگ بندی و پویایی محیط به نظر من بهترین open-world بود که بازی کردم .

اما خب عظمت محیط های infamous نسبت به بازی های همچون gta v و watch dogs به مراتب کوچکتره .

در حالت کلی گرافیک بازی هرچقد هم که شگفت انگیز بود اما بازم جای کار بیشتر رو داشت و میتونست بهتر از این هم باشه

مقاله ای منتشر شده از کسی که پشت موتور GTA IV و در کل بازی های راکستار بوده و درمورد eSRAM صحبت کرده و از مزایای اون گفته:
“eSRAM is very fast memory. In general the biggest challenge that game developers are facing are memory access patterns, so while we have a lot of computation power, the memory access cost is increasing substantially over the last ten years, compared to the cost of arithmetic instructions.
Xbox One***8217;s eSRAM Can Result Into Substantial Speed Ups, Expensive Draw Calls Can Be Rendered Into It � GamingBolt.com: Video Game News, Reviews, Previews and Blog

PS4 Exclusive Without Memory Targetting 1080p/60fps, Will Have Realistic Graphics � GamingBolt.com

آقای Arkadiy Kulikov بنیان گذار استودیوی Dinosaurum در پاسخ به پرسش خبرنگار GamingBolt که آیا Without Memory قادر خواهد بود برای دستیابی به استانداردهای بصری بالا 1080p/60 FPS را هدف قرار دهد که ایشون به سادگی تایید کردند که در تلاشند تا در بازی هر دوی اونها رو تحقق بخشند

آخرین ویرایش:
اوّلین اسکرین شات از نسخه ی نسل بعدی NHL 15 :دی

77084870151479524317.jpg

در ادامه مصاحبه با Wolfgang Engel کسی که برای Rockstar کار میکرد, گفته که Cloud میتونه به X1 کمک کنه و PS4 و X1 در آینده از ray tracing پشتیبانی خواهند کرد.
“This is very cool tech, because you can offload tasks like AI that do not need to be real-time. This way you can relieve the CPU pressure and do other things on the CPU. I think this is an advantage for the Xbox One.”
Engel also believes the PS4 and Xbox One will support ray tracing in the future, despite difficulties in implementing the same

آخرین ویرایش:
This is very cool tech, because you can offload tasks like AI that do not need to be real-time. This way you can relieve the CPU pressure and do other things on the CPU. I think this is an advantage for the Xbox One.”
قطعاً جیره خوار مایکروسافته ! از اونجایی که متخصصای وطنیمون تو بازیسنتر بیش از اینها کشف کردن کلود نه تنها هیچ سودی نداره! بلکه فقط جنبه تبلیغاتی و یک دروغ بزرگ بوده و خواهد بود!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or