اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها [قوانین پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
درود،

همونطور که از اسم تاپیک پیداست این تاپیک ایجاد شده تا تمامی اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها روی پلتفرم های مختلف در اینجا قرار بگیره تا کنترل بخش اخبار هم برای مدیریت راحت بشه هم یه مرجع متمرکز برای کاربران داشته باشیم؛ تا روزانه شاهد ده ها تاپیک مختلف برای هر عنوانی که قراره منتشر بشه نباشیم.

موفق باشیم. :rose:

قوانین تاپیک:

• تاپیک در مورد اطلاع رسانی از نحوه کیفیت اجرایی بازی های مختلف در پلتفرم های مختلف است؛ پس، از قرار دادن اخبار نامربوط خودداری کنید.
  • مقایسه مستقیم سخت افزارهای کنسول ها، و همچنین مقایسه نخ نمای کنسول ها و PC، (خارج از اخبار بند اول) در این تاپیک ممنوع است.
  • قرار دادن مقایسات مختلف از سایت GamingBolt ممنوع است و سعی کنید بیشتر بر مرجع مطمئنی مثل Digital Foundry تکیه کنید.
  • اخبار در مورد قدرت و کارایی کنسول های مختلف رو در این تاپیک ارسال نکنید. برای مثال، مثلا سازنده X گفته هنوز 60% از قدرت کنسول Y مورد استفاده قرار گرفته است؛ یا فلان کنسول فلان % قویتر است.
  • مقایسه بازی های انحصاری کنسول ها با یکدیگر ممنوع است.
  • در صورت عمل نکردن به قوانین ذکر شده، دسترسی فرد خاطی بدون تذکر قبلی به مدت مورد نیاز، از فروم قطع خواهد شد. اگر کسی پست های چنین افرادی را نقل قول کند نیز اخطاری در همین راستا دریافت خواهد کرد. پس از تنش در تاپیک دوری کنید و با دکمه گزارش، تخلف را به ناظمین و مدیران گزارش دهید.
  • خواهشن بحث های سخت افزاری PC و مقایسه انواع بنچمارک های کارت های گرافیکی و افزایش راندومان و DX و ... رو به این تاپیک نیارید و در صورت امکان در بخش سخت افزار ادامه بدید.
  • قوانین با توجه به شرایط و زمان، ممکن است اضافه شوند، پس هراز چندگاهی آن ها را مرور کنید.

اگر قصد ارسال خبری را دارید، حتما باید خلاصه ای از متن ترجمه شود، تا برای همگان قابل استفاده باشد.

آخرین ویرایش:
تریلر الان دیدم . واقعا باید Ubisoft Montreal تحسین کرد که تونسته اجرای کاملا پایداری روی کنسول های نسل هشتم داشته باشه .

روی PS4 فریم ریت بر روی 30 قفل شده و کوچکترین نوسانی احساس نمیشه . روی Xone هم کاملا پایداره اما برخی اوقات و زمان رانندگی ممکنه فریم ریت تا 27 پایین بیاد که افت محسوسی نیست و روی تجربه بازی تاثیر نمیذاره

تریلری که از بازی Battlefield: Hardline از نسخه PS4 منتشر شده گویا روی 30 فریم بوده و همین باعث شده تا احتمال اینکه بازی روی این فریم اجرا بشه ر زیاد کنه.

عکس بازی

[ IronHide

این حرفارو از کجاتون میارید؟ این یه واقعیته؟! LOL یعنی COD که روی کنسول 60 فریم اجرا میشه رو با مثلا FAR CRY 3 که به زور روی 30 اجرا میشه(اگه روی 30 باشه حتی که نیست!) یکی میدونی و توی اسلوموشن مشخص میشه ؟!!!!!!! شما که توی پستاتون یه حالتی هست که خیلی به نظرتون حرفاتون صحیحه و لحن مسخره کردن دیگران رو دارید بد نیست یکم به خودتونم رجوع کنین!
من کاری به هیچی ندارم توی این تاپیک ولی فرق 30 فریم با 60 فریم زمین تا اسمونه! اصلا گیم پلیش یه دنیا تفاوته!!!
من اگه بخوام FPS انلاین بزنم مثل CS GO باید فریمم بالای 100 باشه حتی!!!!! چون یه دنیا توی بازیم تاثیر داره...

شاهد از غیب رسید.
اینجا هم لینک دادن هم تو یوتوب هست.
وقتی فریم روی 30 قفل میشه و همه چی براش بهینه میشه ، تا 90% تجربه فریم 60 روی PC با تنظیمات بهینه نشده رو برای کنسولی ها به ارمغان میاره.
مشکل شماها اینه که پست های منو با دقت نمیخونین و با جبهه گیری میخونین.
من اینجا صحبت از آنلاین FPS کردم ؟
من دارم در مورد WD صحبت میکنم.
برین تو یوتوب تفاوت فریم 30 و 60 رو تو بازی های مختلف مخصوصا غیر FPS ها ببینین و تو حالت اسلوموشن هم پخشش کنین.
البته باید مطمئن باشین که نسخه 30 فریمی حتما از رو کنسول کپچر شده باشه.

شاهد از غیب رسید.
اینجا هم لینک دادن هم تو یوتوب هست.
وقتی فریم روی 30 قفل میشه و همه چی براش بهینه میشه ، تا 90% تجربه فریم 60 روی PC با تنظیمات بهینه نشده رو برای کنسولی ها به ارمغان میاره.
مشکل شماها اینه که پست های منو با دقت نمیخونین و با جبهه گیری میخونین.
من اینجا صحبت از آنلاین FPS کردم ؟
من دارم در مورد WD صحبت میکنم.
برین تو یوتوب تفاوت فریم 30 و 60 رو تو بازی های مختلف مخصوصا غیر FPS ها ببینین و تو حالت اسلوموشن هم پخشش کنین.
البته باید مطمئن باشین که نسخه 30 فریمی حتما از رو کنسول کپچر شده باشه.

توی youtube الان بری فیلم از هک شدن xboxone/psvita/ps4 هم هست ، برو فیلما شو نگاه کن کنسولت رو هک کن \m/

ای کاش کل مشکلات بشریت با یک امضا پوشونده می شد :-??

شنیدم یوتیوب بشتر از 30 نشون نمیده. اینهمه گیر ندید 20 فریم گیر داره ول میشه بازی کرد با دسته کنسول نه با ماوس و 30 فریم نرمه و 60 فریم روون این کنسول ها هم با Apu گند زده اگه جدا میساختن الان هرکدوم یه حداقل 7870 میزاشتن برای تماشای فیلم نه اینکه 7750 بزارن برای بازی نسل جدید!!! گرافیک 7850 امتیاز 3700 تو پسمارک داره و 7750 امتیاز 1700 که این یعنی تفاوت بیشتر از 100 درصدی که چون معماری هردو یکیه یعنی توانایی هردو تو رندر
افکت ها برابره و این تفاوت امتیاز در سرعت پردازشه پس تفاوت میره تو فریم و رزولیشن نه افکت و ... one=7750 4=7850 قرار بر این بوده بازی ها روی کنسول های جدید هم 30 و 720 اجرا بشن با افکت های بروز تر dx11 که سونی اومده یه ذره زرنگی کرده و سخت افزار قوی تر راه انداخته اما این گام رو نصفه برداسته یعنی یا رزولیشن رو بالاتر برده یا فریم رو، 1080 و 30 در برابر 720 و 60
که کار مایکروسافت عادیه و این مسائل متفرقه رو سونی راه انداخته که الان کار به جایی رسیده که ملاک گرافیک فریم و رزولیشنه که افکت و ... رفته کنار که نتیجه اینه که تو ویدیو های مقایسه بازی روی وان زیباتره اما همه میگن 4 بهتره که یکی تو یوتیوب گفته بود ف..ا..ک همه میگن 4 قویتره اما من هرچی ویدیو دیدم بازی روی وان زیباتر بود
عین این میمونه یکی بگه من دوست دارم هوا ابری بشه و ل عینک رو چشمام باشه (بازی کردن روی 4 با رزولیشن بیشتر و رنگبنیدی مرده تر)
یا صاف باشه یا خورشیدی بدون عینک(بازی روی وان با رزولیشن کمتر رنگو لعاب بهتر)

آخرین ویرایش:
شنیدم یوتیوب بشتر از 30 نشون نمیده. اینهمه گیر ندید 20 فریم گیر داره ول میشه بازی کرد با دسته کنسول نه با ماوس و 30 فریم نرمه و 60 فریم روون این کنسول ها هم با Apu گند زده اگه جدا میساختن الان هرکدوم یه حداقل 7870 میزاشتن برای تماشای فیلم نه اینکه 7750 بزارن برای بازی نسل جدید!!! گرافیک 7850 امتیاز 3700 تو پسمارک داره و 7750 امتیاز 1700 که این یعنی تفاوت بیشتر از 100 درصدی که چون معماری هردو یکیه یعنی توانایی هردو تو رندر
افکت ها برابره و این تفاوت امتیاز در سرعت پردازشه پس تفاوت میره تو فریم و رزولیشن نه افکت و ... one=7750 4=7850 قرار بر این بوده بازی ها روی کنسول های جدید هم 30 و 720 اجرا بشن با افکت های بروز تر dx11 که سونی اومده یه ذره زرنگی کرده و سخت افزار قوی تر راه انداخته اما این گام رو نصفه برداسته یعنی یا رزولیشن رو بالاتر برده یا فریم رو، 1080 و 30 در برابر 720 و 60
که کار مایکروسافت عادیه و این مسائل متفرقه رو سونی راه انداخته که الان کار به جایی رسیده که ملاک گرافیک فریم و رزولیشنه که افکت و ... رفته کنار که نتیجه اینه که تو ویدیو های مقایسه بازی روی وان زیباتره اما همه میگن 4 بهتره که یکی تو یوتیوب گفته بود ف..ا..ک همه میگن 4 قویتره اما من هرچی ویدیو دیدم بازی روی وان زیباتر بود
عین این میمونه یکی بگه من دوست دارم هوا ابری بشه و ل عینک رو چشمام باشه (بازی کردن روی 4 با رزولیشن بیشتر و رنگبنیدی مرده تر)

الان اینایی که شما گفتی یعنی خاک بر سر سونی که سخت افزار قوی تری گذاشته واسه کنسولش نه؟؟؟
اصن 720p ام زیاده بابا باس به سوی 480p حرکت کنن شرکت ها و رنگ و لعاب رو بیشتر کنن!!!!

DF که میدونی چیه ؟! تا الان بازی ها که اخریش همین واچ داگز باشه رو ps4 هم رزولوشن بیشتری داره که نتیجش میشه وضوح بیشتر هم روان تره (فریم ریت) هم زیباتره هم تکنیک های گرافیکی بهتری روش کار شده که هم عکس ها هم توضیحات در DF هست . اون دوستی هم که در یوتیوب فتوا دادند که خب مشخصه 2 حالت داره یا چشماشون مشکل داره که جدیدا خیلی زیاد شده یا مایکرو فن تشریف دارند که نمونه هاش اینجا هم هست

خوب، بینوا کنسولی ها هم که میگن اول رنگ و لعاب دوم رزولوشن.
PC فنا کلید کردن 4K.
حالا بماند که 99.99% درصدشون هم به چشم ندیدن این رزولوشنو.
در ضمن WTF !
نمردیم و کیفیت بهتر رو ، رو وان هم دیدیم.
شاید موردی یکی دو جا وان قشنگتر به نظر بیاد ولی عکسهای WD خودش گویای همه چیزه.

- - -ویرایش - - -

توی youtube الان بری فیلم از هک شدن xboxone/psvita/ps4 هم هست ، برو فیلما شو نگاه کن کنسولت رو هک کن \m/

ای کاش کل مشکلات بشریت با یک امضا پوشونده می شد :-??

عموجون، من کنسول هک شده ندارم. بلد هم نیستم.
همون بازی های PC رو کپی خور میکنم برا 7 پشتم بسه.
در مورد امضا هم ، امضای خوشگل منو مدیریت خلاف قوانین تشخیص دادن، من هم اطاعت امر کردم.
امضای جدید من هم نشون دهنده ارادت من به nVidia و ASUS ROG هستش.
مغایر با کنسول فن بودن من نیست.

عکس های wd رو هم که دیدم وان بهتر بود که در مجموع دیدگاه فن ها فرق دارند الان بهترین کنسول و پرفروشترین تو ایران ps4 هه دو روز دیگه کپی خور بشه وان و 4 نشه تو نظر سنجی ها همه میگن وان بهتره نسل هم که تموم شه حقیقت رو میشه 7 سال گفتین x360 گرافیکش یا همون gpu شبهتر بازی ها رو اجرا میکنه همه گفتن نه نسل که تموم شد حالا 4 بهتر از وان شده همه قبول کردن x360 بهتر از 3 بود من هم که هرچی دلم بخواد میخرم خودم رو محدود به فن بوی بازی و یه کنسول نمی کنم پولم برسه همش رو امتحان میکنم حتی pc

آخرین ویرایش:
عکس های wd رو هم که دیدم وان بهتر بود که در مجموع دیدگاه فن ها فرق دارند الان بهترین کنسول و پرفروشترین تو ایران ps4 هه دو روز دیگه کپی خور بشه وان و 4 نشه تو نظر سنجی ها همه میگن وان بهتره نسل هم که تموم شه حقیقت رو میشه 7 سال گفتین x360 گرافیکش یا همون gpu شبهتر بازی ها رو اجرا میکنه همه گفتن نه نسل که تموم شد حالا 4 بهتر از وان شده همه قبول کردن x360 بهتر از 3 بود من هم که هرچی دلم بخواد میخرم خودم رو محدود به فن بوی بازی و یه کنسول نمی کنم پولم برسه همش رو امتحان میکنم حتی pc

عزیزم میدونی اصلا.........هیچی دارم خودم رو خسته میکنم..............

خاک تو سر این ماکروسافت با این کنسول ساختنش. یعنی اگه کنسول خواستم بخرم شده برادرم(ماکرو فنه:دی) رو به قتل برسونم ولی PS4 می خرم(که البته کنسول نمی خرم من;)):دی)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or