اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها [قوانین پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
درود،

همونطور که از اسم تاپیک پیداست این تاپیک ایجاد شده تا تمامی اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها روی پلتفرم های مختلف در اینجا قرار بگیره تا کنترل بخش اخبار هم برای مدیریت راحت بشه هم یه مرجع متمرکز برای کاربران داشته باشیم؛ تا روزانه شاهد ده ها تاپیک مختلف برای هر عنوانی که قراره منتشر بشه نباشیم.

موفق باشیم. :rose:

قوانین تاپیک:

• تاپیک در مورد اطلاع رسانی از نحوه کیفیت اجرایی بازی های مختلف در پلتفرم های مختلف است؛ پس، از قرار دادن اخبار نامربوط خودداری کنید.
  • مقایسه مستقیم سخت افزارهای کنسول ها، و همچنین مقایسه نخ نمای کنسول ها و PC، (خارج از اخبار بند اول) در این تاپیک ممنوع است.
  • قرار دادن مقایسات مختلف از سایت GamingBolt ممنوع است و سعی کنید بیشتر بر مرجع مطمئنی مثل Digital Foundry تکیه کنید.
  • اخبار در مورد قدرت و کارایی کنسول های مختلف رو در این تاپیک ارسال نکنید. برای مثال، مثلا سازنده X گفته هنوز 60% از قدرت کنسول Y مورد استفاده قرار گرفته است؛ یا فلان کنسول فلان % قویتر است.
  • مقایسه بازی های انحصاری کنسول ها با یکدیگر ممنوع است.
  • در صورت عمل نکردن به قوانین ذکر شده، دسترسی فرد خاطی بدون تذکر قبلی به مدت مورد نیاز، از فروم قطع خواهد شد. اگر کسی پست های چنین افرادی را نقل قول کند نیز اخطاری در همین راستا دریافت خواهد کرد. پس از تنش در تاپیک دوری کنید و با دکمه گزارش، تخلف را به ناظمین و مدیران گزارش دهید.
  • خواهشن بحث های سخت افزاری PC و مقایسه انواع بنچمارک های کارت های گرافیکی و افزایش راندومان و DX و ... رو به این تاپیک نیارید و در صورت امکان در بخش سخت افزار ادامه بدید.
  • قوانین با توجه به شرایط و زمان، ممکن است اضافه شوند، پس هراز چندگاهی آن ها را مرور کنید.

اگر قصد ارسال خبری را دارید، حتما باید خلاصه ای از متن ترجمه شود، تا برای همگان قابل استفاده باشد.

آخرین ویرایش:
سایت گیمر ساید یه ویدئو از نسخه PC بازی Watch dogs گذاشته که چرخه روز و شب ، آب و هوا و غروب و طلوع خورشید رو تو دنیای مجازی بازی نشون میده که جالبه .
از اینجا میتونید ببینید:

Watch_Dogs passes the time - Gamersyde

برای کسایی که سرعت نتشون پایینه توی کانال آپارتم همین ویدئو رو آپلود کردم که میتونید از اینجا ببینید یا دانلود کنید:

رزولوشن: 640x360
فرمت: mp4
حجم: 11.8 مگابایت.

Watch Dogs Time lapse - Wake up Sunshine

[video=aparat;yE8HY]http://www.aparat.com/v/yE8HY[/video]
به زودی یه فیلمم از چرخه شبانه روز Red dead redemption آپلود میکنم :d

خودت تهیه میکنی؟ من یه فیلم همینطوری از skyrim دارم میخوای آپ کنم فردا؟:d

نه :d فکر بدی نیست آپلود کن ببینیم :p

----------------------------------------------------------------

Red Dead Redemption

رزولوشن: 640x360
فرمت: mp4
حجم: 24 مگ

Red Dead Redemption: World in Motion

[video=aparat;68HiK]http://www.aparat.com/v/68HiK[/video]

GTA 5به زودی :)

نکته ی جالب اینه که فریم ریت و رزولوشن FH2 با یک بازی که OW نیست و تعداد ماشیناش از تعداد پیست هاش کمتره و همچنین پلتفرم میزبانش هم به گفته بعضی از متخصصین بازیسنتر 50% از X1 قوی تره برابری می کنه :lol:

اینم ویدئوی GTA V این ویدئو رو خودم مونتاژ کردم در واقع ترکیبی از چندتا ویدئو هست که تو نت گذاشته بودن.

چون مدت زمان ویدئو زیاد بود برای اینکه حجم ویدئو پایین باشه بیت ریت رو تا حد امکان که به کیفیت تصویر صدمه نزنه آوردم پایین.

Grand Theft Auto V - Day-Night Cycle

[video=aparat;vzpnX]http://www.aparat.com/v/vzpnX[/video]

چون دیدم ممکنه سوال پیش بیاد ...
از اونجایی که از ساندترکهای GTA V خوشم نمیومد دوتا ساند ترک GTA 4 رو روی ویدئو گذاشتم.:d
ساند ترک اول موزیک Flashing Lights هست که Kanye west خونده دومی هم مال یه گروه قدیمی راک روسی هست به اسم Kino و اسم آهنگش (در حقیقت برگردانش به انگلیسی) هم Blood type هست.

نکته ی جالب اینه که فریم ریت و رزولوشن FH2 با یک بازی که OW نیست و تعداد ماشیناش از تعداد پیست هاش کمتره و همچنین پلتفرم میزبانش هم به گفته بعضی از متخصصین بازیسنتر 50% از X1 قوی تره برابری می کنه :lol:
من نمي دونم چرا سر Ryse و inF: SS بحث وسعت و Open World بودن مهم نبود. تازه اونجا فريم ريت و رزولوشن OW بالاتر بود و باقي چيزها كه حوصله مطرح كردنش رو دوباره ندارم! حالا اينجا يك دفعه مهم شد. مهم هستا، نمي گم مهم نيست ولي تغيير نظرات عجيبه!
بعد هم بذاريد يه دو تا تحليل ازش بياد بعد ":lol:" وار پست بديد. همون پيست هايي كه مسخرشون مي كنيد، به شدت پر جزيياتن! براي نمونه يكي از پيست ها، بالاي يك ميليون درخت با اون جزييات داره! نورپردازي به قدري دايناميك و رئاله كه حرفي براي گفتن باقي نمي گذاره! رفلكشن ها كاملا real-time هستن! تك تك اجسام به شكل باور نكردني بازتاب نور دارن.
راجب قسمت 50% هم، بهتره پرفورمنس بازي هاي مولتي پلتفرم رو دوتا كنسول رو خيلي كوتاه مرور بكنيد، اونجا درصد براتون معنا مي گيره. اينكه Xb1 ضعيف تر هست حقيقته. والا با حقيقت كنار اومدن اونقدرا هم سخت نيست! حالا به استوديو مياد يه انحصاري رو Xb1 ميزنه 1080p، دمش گرم، خيلي كارش درسته! ولي مطمئنا همون استوديو رو PS4 بازي بسازه، همون بازي رو با پرفورمنس يا افكت هاي بهتري تحويل مي تونه بده! حالا مختار هستيد قبول كنيد يا نه...

پ.ن: حرفام صرفاً راجب DriveClub بود، مشكلي هم با FH2 ندارم، سو تفاهم نشه:d!

آخرین ویرایش:
من نمي دونم چرا سر Ryse و inF: SS بحث وسعت و Open World بودن مهم نبود. تازه اونجا فريم ريت و رزولوشن OW بالاتر بود و باقي چيزها كه حوصله مطرح كردنش رو دوباره ندارم! حالا اينجا يك دفعه مهم شد. مهم هستا، نمي گم مهم نيست ولي تغيير نظرات عجيبه!
بعد هم بذاريد يه دو تا تحليل ازش بياد بعد ":lol:" وار پست بديد. همون پيست هايي كه مسخرشون مي كنيد، به شدت پر جزيياتن! براي نمونه يكي از پيست ها، بالاي يك ميليون درخت با اون جزييات داره! نورپردازي به قدري دايناميك و رئاله كه حرفي براي گفتن باقي نمي گذاره! رفلكشن ها كاملا real-time هستن! تك تك اجسام به شكل باور نكردني بازتاب نور دارن.
راجب قسمت 50% هم، بهتره پرفورمنس بازي هاي مولتي پلتفرم رو دوتا كنسول رو خيلي كوتاه مرور بكنيد، اونجا درصد براتون معنا مي گيره. اينكه Xb1 ضعيف تر هست حقيقته. والا با حقيقت كنار اومدن اونقدرا هم سخت نيست! حالا به استوديو مياد يه انحصاري رو Xb1 ميزنه 1080p، دمش گرم، خيلي كارش درسته! ولي مطمئنا همون استوديو رو PS4 بازي بسازه، همون بازي رو با پرفورمنس يا افكت هاي بهتري تحويل مي تونه بده! حالا مختار هستيد قبول كنيد يا نه...

دلیل مهم بودنش بین این دو تا بازی اینه که شما می تونی بدون وقفه با سرعت 400 km/h(و حتی بیشتر) حرکت کنی . تو ISS هم می تونی؟:-/
از نظر گرافیک هم قطعا FH2 بهتر از DC نباشه بد تر نیست:d
اون قسمت آخر هم تاکید من رو 50% بود اگه نه ضعیف تر بودن X1 چیز واضحیه ...

واقعا این PS4 چه میکنه ....:d
اینجوری پیش بره خرید و آپدیت PC رو به چالش میکشه.

دلیل مهم بودنش بین این دو تا بازی اینه که شما می تونی بدون وقفه با سرعت 400 km/h(و حتی بیشتر) حرکت کنی . تو ISS هم می تونی؟:-/
یه لحظه فکر کردید این پست رو دادید؟ بازی ریسینگ توی جاده رو با یه بازی داخل شهر اپن ورلد مقایسه کردید؟! جزئیات و خرط و پرت های این دو تا سبک یکیه؟!

من از همین حالا بهت قول میدم هورایزن تو همون حالت ow بودنش از بازی خطی شما DC بهتره ! :) این DC از زبان IGN تازه میتونه با FORZA 5 که 60 فریم اجرا میشه قابل رقابت باشه . شما نگران این مسائل نباش هرچند OW بودن مهمه ولی حوصله بحث در این مورد ندارم OW داریم تا OW ;;)

من تا حالا اینجوری قانع نشده بودم مرسی .
اهان در ضمن تو ISS 2 یک قدرت هستش که میتونی بدون وقفه به صورت نامحدود با سرعت خیلی زیاد حرکت کنی :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or