اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها [قوانین پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
درود،

همونطور که از اسم تاپیک پیداست این تاپیک ایجاد شده تا تمامی اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها روی پلتفرم های مختلف در اینجا قرار بگیره تا کنترل بخش اخبار هم برای مدیریت راحت بشه هم یه مرجع متمرکز برای کاربران داشته باشیم؛ تا روزانه شاهد ده ها تاپیک مختلف برای هر عنوانی که قراره منتشر بشه نباشیم.

موفق باشیم. :rose:

قوانین تاپیک:

• تاپیک در مورد اطلاع رسانی از نحوه کیفیت اجرایی بازی های مختلف در پلتفرم های مختلف است؛ پس، از قرار دادن اخبار نامربوط خودداری کنید.
  • مقایسه مستقیم سخت افزارهای کنسول ها، و همچنین مقایسه نخ نمای کنسول ها و PC، (خارج از اخبار بند اول) در این تاپیک ممنوع است.
  • قرار دادن مقایسات مختلف از سایت GamingBolt ممنوع است و سعی کنید بیشتر بر مرجع مطمئنی مثل Digital Foundry تکیه کنید.
  • اخبار در مورد قدرت و کارایی کنسول های مختلف رو در این تاپیک ارسال نکنید. برای مثال، مثلا سازنده X گفته هنوز 60% از قدرت کنسول Y مورد استفاده قرار گرفته است؛ یا فلان کنسول فلان % قویتر است.
  • مقایسه بازی های انحصاری کنسول ها با یکدیگر ممنوع است.
  • در صورت عمل نکردن به قوانین ذکر شده، دسترسی فرد خاطی بدون تذکر قبلی به مدت مورد نیاز، از فروم قطع خواهد شد. اگر کسی پست های چنین افرادی را نقل قول کند نیز اخطاری در همین راستا دریافت خواهد کرد. پس از تنش در تاپیک دوری کنید و با دکمه گزارش، تخلف را به ناظمین و مدیران گزارش دهید.
  • خواهشن بحث های سخت افزاری PC و مقایسه انواع بنچمارک های کارت های گرافیکی و افزایش راندومان و DX و ... رو به این تاپیک نیارید و در صورت امکان در بخش سخت افزار ادامه بدید.
  • قوانین با توجه به شرایط و زمان، ممکن است اضافه شوند، پس هراز چندگاهی آن ها را مرور کنید.

اگر قصد ارسال خبری را دارید، حتما باید خلاصه ای از متن ترجمه شود، تا برای همگان قابل استفاده باشد.

آخرین ویرایش:
باز این "درک کردن" شروع شد :))

چه جالب واقعا راست میگن دیوار حاشا بلنده :)) میگه برو بیار من همچین چیزی گفتم ، یعنی کسی که میگفتی بالا چشم کینکت ابروئه و باید برش دارن میومد 5 صفحه توضیح میداد اعتقاد داشته کینکت رو جدا میکنن ؟؟؟!!! =))

باز این "درک کردن" شروع شد :))

چه جالب واقعا راست میگن دیوار حاشا بلنده :)) میگه برو بیار من همچین چیزی گفتم ، یعنی کسی که میگفتی بالا چشم کینکت ابروئه و باید برش دارن میومد 5 صفحه توضیح میداد اعتقاد داشته کینکت رو جدا میکنن ؟؟؟!!! =))

تمام چیزها که میگی قبول دارم حتی اگه میگفتی بالا چشت ابرو ! فقط یه دلیل قانع کننده بیار تمام اینحرفها و نظرات خودم چه ربطی داره که من گفته باشم امکانش زیر صفره از جعبه خارجش کنه ؟!
حتی من دقیقا گفتم مایکرو باید کینکت را اجباری کنه که استاندارد بشه کاملا تائید میکنم این حرفم را ولی باز بگو چه دلیلی داره که منظورم این باشه خود مایکروسافت تصمیم نمیگیره که از جعبه خارجش کنه ؟!

اینه که میگم درک ندارید همینه :))

اب تو بازیای ow که تا الان روی x1 اومده شدیدا قطع بوده حالا طرف با توجه به این پیشینه قوی میاد در مورد بازی که یدونه تریلر in game هم ازش نیومده fact صادر می کنه=))

برای ما همیشه ow بودن ملاک بوده برای شماها ملاک نبوده ! که نسل قبل با اون بازیهای فوق خطیتون میخواستید همه چیز را دبه کنید ! در مورد اینفیمس منظورت هست ما هیچ برتری در قبال ow بودنش ندیدیم ! یه بازی محیط باز باشه ولی خیلی از نورپردازیهاش فیک باشه یا سایه ایجاد نکنه محیط sandbox ولی هوش مصنوعیه کافی نداشته باشه این ow بودن را هیچ برتری نداره و به درد خودش میخوره . وقتی من میام از هیلو 4 از فضاهای بازش مثال میزنم چون در هر حالتی که وجود داره ow هست و محیط sandbox ولی با این شرایط هم با بازی های خطی قابل مقایست و برتری هم داره تازه ! از تکسچرهای بینظیرش بگیر تا هوش مصنوعیه عالیش از جزئیات عالیش و ........ این را میشه ملاک قرار داد .
شما همین sunset را نگاه کنی با اون محیط شلوغ و با ابجکتهای عالی فیزیک عالی افکتهای عالی نورپردازی داینامیک و ریل تایم که اتفاقا تو تاپیکش نشون دادم در چه حده . یا مثلا بازیهای مثل ویچر اینها را ملاک قرار میدند که کار خیلی سختریه اینها را مقایسه کن با بازی اینفیمس ببین ow با ow چقدر فرق داره .

من همه اینچیزها که گفتم بیخیال میشم و میگم شما راست میگید :) ولی از همین الان برات قول میدم این هورایزن با دارا بودن محیط ow از لحاظ سطح جزئیات از بازی خطی شما بهتر عمل میکنه دقیقا همون اتفاقی که نسل قبل افتاد که هورایزن به قدری عالی بود بازی های خطی هم به گردش نمیرسیدند .

فرخ جان اولا چرا داری سند باکس رو با اون ورلد یکی میکنی الان هیلو شد اون ورلد؟
دوما هیچ بازی تکرار میکنم هیچ بازی اون ورلدی نداریم تا این لحظه که تمام منابع نورش داینمیک باشه و یا تولید سایه کنه از GTA بگیر تا همین WD که هفته پیش اومد سخت افزارهای کنونی قدرت پیاده سازی یک بازی اون ورلد که تمام منابع نور نورهای داینمیک باشن و تولید سایه کنند رو ندارن حتی اون ماد GTA 4 هم نتونسته بود روی pc این کار رو انجام بده و ... از تو بعیده یک همچین حرفی

با هیچی کار ندارم اما این اپن ورلد بودن هیلو برای من جالب بود. نه که اصلا بازی نکردیم :دی هیلو محیط های بزرگی داره اما دیگه سند باکس اپن ورلد نیست خدایی!

جالبه Open World بودن InFamous برای بعضی دوستان خیلی مهمه اما Open World بودن Forza Horizon 2 هیچ اهمیتی نداره:lol:
برات جالب تر میشد اگه چند ماه پیش به همین تاپیک سر می‌زدی و می‌دیدی که چطور فریم بیشتر و اپن ورلد بودن بازی Infamous مقابل Ryse هیج اهمیتی نداشت:|

Gartall@

تو هر وقت بحث حرفای اون موقت شد سوت بلبلی بزن نمیخواد توجیهش کنی ، دیگه هر کی بره از اینجا به بعد رو بخونه حساب کار دستش میاد

ماشالله داریم میبینیم که مایکرو چه حمایتی با کینکت از جامعه کژوال کرد !!! قرار بود مثلا بعد دو سال همه بگن کینکت چه چیز خوفیه بدبخت سر یه سال نشده سرشو کردن زیر آب

----

ولی خودمونیم ها اونموقع چی گفتم ! دقیقا هم قراره همچین چیزی بشه :d

قبلا هم گفتم مایکرو میتونست یه باندل با کینکت با همین قیمت 500 دلار ، یه پک بدون کینکت مثلا 400 دلار و خوده کینکت رو جدا مثلا 150-200 دلار، اینطوری سه قشر میتونن اونطوری که بخوان انتخاب کنن
1: اون گیمر کژوال و هارکوری که همه رو در کنار هم میخواد و هزینه زیادی پرداخت نکنه
2: اون گیمر هاردکوری که به هیچ وجه کینکت رو نمیخواد
3: اون گیمری که فعلا نیازی به کینکت نداره اما شاید بعدا خرید

پ.ن: Off Topic شد حسابی ، شرمنده ، من دیگه ادامه نمیدم ...

Gartall@

تو هر وقت بحث حرفای اون موقت شد سوت بلبلی بزن نمیخواد توجیهش کنی ، دیگه هر کی بره از اینجا به بعد رو بخونه حساب کار دستش میاد

ماشالله داریم میبینیم که مایکرو چه حمایتی با کینکت از جامعه کژوال کرد !!! قرار بود مثلا بعد دو سال همه بگن کینکت چه چیز خوفیه بدبخت سر یه سال نشده سرشو کردن زیر آب
ببخشید دیگه بیشتر از این توضیح دادن میشه و قبول نکردن شما و میشه مغلطه کردن !

شما همون بحث را پیگیر شو ببین من کجا گفتم مایکرو امکان نداره کینکت را حذف کنه ؟
حرف شما مثل این میمونه اگه من بگم مایکرو حتما باید remedy را بخره پس نتیجه میشه گرفت مایکروسافت 100 درصد remedy را میخره ؟! درسته ؟

فرخ جان اولا چرا داری سند باکس رو با اون ورلد یکی میکنی الان هیلو شد اون ورلد؟
دوما هیچ بازی تکرار میکنم هیچ بازی اون ورلدی نداریم تا این لحظه که تمام منابع نورش داینمیک باشه و یا تولید سایه کنه از GTA بگیر تا همین WD که هفته پیش اومد سخت افزارهای کنونی قدرت پیاده سازی یک بازی اون ورلد که تمام منابع نور نورهای داینمیک باشن و تولید سایه کنند رو ندارن حتی اون ماد GTA 4 هم نتونسته بود روی pc این کار رو انجام بده و ... از تو بعیده یک همچین حرفی

اگه گفته باشم هیلو ow هست اشتباه شده منظورم همون محیط هاش بزرگ هست . متوجه نشدید من میگم وقتی یه بازی ow باشه باید یه برتری هایی هم داشته باشه که بنابه همون برتری ها که ملاکش قرار میدیم کنارش هم ow بودن را یه حسن حساب کنیم .
من وقتی هیلو 4 را مثال میزنم میگم محیطهاش بزرگه و sandbox ولی مشکلی هم از لحاظ تکنیی براش زیاد وارد نیست چون تو تراز بازی های خطی هم برات افکت میده ! مثلا تکسچرهاش با وجود محیطهای بزرگش همپا با محیطهای خطی بازیهای دیگست و حتی اگه نگیم برتر ! یا سایه زنیهاش یا نورپردازیه خیره کنندش . من تو بازی اینفیمس چیز خیلی قابل توجهی ندیدم مثلا برتری بارزی نسبت به یه بازی خطی مثل ryse داشته باشه اما همون ryse جلوه های ویژش تو بازیهای لانچ بینظیر بود . وقتی میگم ow داریم تا ow بازیهای ow ارزششون تو بازیهای مثل gta که نام بردی هست یا بازی ویچر که نمیشه دبه در اورد واسشون . حالا اگرم خیلی از منابع نوری داینامیک نباشه ولی خیلی برتری ها داره تو بازی gta5 تو نسل گذشته ادم تو خیابون راه میرفت از لحاظ بصری و تکنیکهای مناسب خودش کاملا متعجب میشد که راک استار چطوری چنین کاری را تونسته انجام بده .

اون حرفی هم که میگی هیچ بازی ow نیست که منابع نوری ریل تایم و داینامیک دشاته باشه کاملا درسته منطورم را شاید بد رسوندم ولی خیلی بازی های سعی دارن تو اون محدودیه دسترس بودن یا حداقل جلو چشم هستند از منابع نوری داینامیک و..استفاده کنند من تو اینفیمس که بازی میکردم تو خیلی جاها دیدم (اونم تو جاهای تابلو ) نور هیچ سایه ای تولید نمیکرد .

تا صفحه قبل هیلو اپن ورلد بود و همه چی داشت، الان این صفحه فهمیدیم اشتباه شده و هیلو اپن ورلد نیست و منظور بد رسونده شده (!!!) اما در مقابل بازی های خطی محیط بزرگتری داره و بهتر عمل میکنه!!! #-o من که نفهمیدم آخرش چی شد.
دقیقا این کجاش واست مشکل بوده فهمیدنش فردین جون میگم اشتباه شده ! تصحیح میکنم محیطهای بزرگ تر ! بالاخره اونقدر محیط ow و ow کردند ما هم ممکنه اشتباه بکنیم .

آخرین ویرایش:
تا صفحه قبل هیلو اپن ورلد بود و همه چی داشت، الان این صفحه فهمیدیم اشتباه شده و هیلو اپن ورلد نیست و منظور بد رسونده شده (!!!) اما در مقابل بازی های خطی محیط بزرگتری داره و بهتر عمل میکنه!!! #-o من که نفهمیدم آخرش چی شد.

وقتی اینجا میگن یه کنسول با یه پردازنده 7770 بازی اوپن ورلدش بهتر از یک بازی ارکید یک کنسول با پردزانده 7870 هستش . شک نکن وقتی crysis 4 با هر سیستمی هم بخواد وارد بشه مطمین باش پایینتر از ryse قرار میگره . ینی استدلال همینه .

اینچا حرفی از سخت افزار زده نشد ...بحث قدرت گرافیکی بازی بود نه طراحی هنری و زیبایی و خوش رنگ بودن بازی.... در ضمن یکی از دلایل پر حجم بودن کرایسیس تکسچر های بسیاز قویه این بازیه ک تو هیچ بازیی دیده نشده در حالی که برای رزولوشن و کیفیت تکسچر ها اپشن جدا گونه قرار گرفته شده.

اینچا حرفی از سخت افزار زده نشد ...بحث قدرت گرافیکی بازی بود نه طراحی هنری و زیبایی و خوش رنگ بودن بازی.... در ضمن یکی از دلایل پر حجم بودن کرایسیس تکسچر های بسیاز قویه این بازیه ک تو هیچ بازیی دیده نشده در حالی که برای رزولوشن و کیفیت تکسچر ها اپشن جدا گونه قرار گرفته شده.

[h=2]Ryse: Son of Rome - the Digital Foundry verdict[/h] Crytek has faced a long and difficult road in the development of Ryse. As a game that began life on Xbox 360 as a Kinect-exclusive title, we imagine that the final product seen here today shares very little in common with the original design. And yet, despite the challenge this must have represented, Ryse stands as the first real technical showpiece on the Xbox One that delivers visuals that exceed anything we could have experienced on a last-generation console. It also serves as proof positive that a lower-resolution output can still deliver excellent, clean results. When it comes to delivering attractive results, image treatment is a critical part of the equation that a higher resolution alone will not solve.
Furthermore, as the first title designed using the latest iteration of CryEngine middleware, it's interesting to consider how it stacks up against previous PC releases. Crysis 3, released earlier this year, maxes out Titan-class GPUs at its very high quality setting - even before higher-end anti-aliasing settings have been engaged. Bearing in mind the gulf in power between top-end PC graphics card and the more lowly Xbox One, it speaks to the flexibility of the engine and the advantages of fixed-platform console architecture.
All of which begs the question: could these new consoles run Crysis 3? Ryse delivers the full suite of CryEngine features with excellent image quality and it's still just a launch title. Given the experience of working on such a product, we have little doubt that Crytek could produce a Crysis Trilogy of sorts for next-generation consoles with few compromises - and yes, we want it. Given the quality of the developer's work on Xbox One, we would love to see what it could do with PlayStation 4 in the future as well. However, despite all the technological finery on offer, the limited and repetitive gameplay make Ryse difficult to actually recommend as a prospective purchase. That said, if you really want a taste of what we can expect from the next generation of consoles, Ryse towers over the rest.

Ryse: Son of Rome - the Digital Foundry verdict

Crytek has faced a long and difficult road in the development of Ryse. As a game that began life on Xbox 360 as a Kinect-exclusive title, we imagine that the final product seen here today shares very little in common with the original design. And yet, despite the challenge this must have represented, Ryse stands as the first real technical showpiece on the Xbox One that delivers visuals that exceed anything we could have experienced on a last-generation console. It also serves as proof positive that a lower-resolution output can still deliver excellent, clean results. When it comes to delivering attractive results, image treatment is a critical part of the equation that a higher resolution alone will not solve.
Furthermore, as the first title designed using the latest iteration of CryEngine middleware, it's interesting to consider how it stacks up against previous PC releases. Crysis 3, released earlier this year, maxes out Titan-class GPUs at its very high quality setting - even before higher-end anti-aliasing settings have been engaged. Bearing in mind the gulf in power between top-end PC graphics card and the more lowly Xbox One, it speaks to the flexibility of the engine and the advantages of fixed-platform console architecture.
All of which begs the question: could these new consoles run Crysis 3? Ryse delivers the full suite of CryEngine features with excellent image quality and it's still just a launch title. Given the experience of working on such a product, we have little doubt that Crytek could produce a Crysis Trilogy of sorts for next-generation consoles with few compromises - and yes, we want it. Given the quality of the developer's work on Xbox One, we would love to see what it could do with PlayStation 4 in the future as well. However, despite all the technological finery on offer, the limited and repetitive gameplay make Ryse difficult to actually recommend as a prospective purchase. That said, if you really want a taste of what we can expect from the next generation of consoles, Ryse towers over the rest.

تکسچر هایه با کیفیت کرایسیس 3 رو نه رایس . رایس 2 هم نمیتونه داشته باشه x1 این اجازرو نمیده....از لحاظ طراحی هنری رایز جدیدتر هستش و قطعا ظرافت زیادی بکار رفته درش قبلا هم گفتم البته اونم در محدود قسمت ها...ولی این دو مقایسه به جایی کشیده میشن که کرایسیس بشدت بیشی میگیره...
یه نگاهی به قدرت txaa بندازی میتونی بفهمی کرایسیس تا حدد cg اجرا میشه...تکنیک تسلیشنی که در کرایسیس بکار رفته به هبچ شکل در رایز قابل مشاهده نیست ...,3d grass هایه حجم دارو فوقولاده ...water quality وحشتناک و و و ...
حرفام بی دلیل نیست عکسایه زیادی از بازی گرفتم ...و این که کیفیت کرایسیس خیلی بیشتر از اونیه که تو زهن و دید شما بوده...

آخرین ویرایش:
تکسچر هایه با کیفیت کرایسیس 3 رو نه رایس . رایس 2 هم نمیتونه داشته باشه x1 این اجازرو نمیده....از لحاظ طراحی هنری رایز جدیدتر هستش و قطعا ظرافت زیادی بکار رفته درش قبلا هم گفتم البته اونم در محدود قسمت ها...ولی این دو مقایسه به جایی کشیده میشن که کرایسیس بشدت بیشی میگیره...
یه نگاهی به قدرت txaa بندازی میتونی بفهمی کرایسیس تا حدد cg اجرا میشه...تکنیک تسلیشنی که در کرایسیس بکار رفته به هبچ شکل در رایز قابل مشاهده نیست ...,3d grass هایه حجم دارو فوقولاده ...water quality وحشتناک و و و ...
حرفام بی دلیل نیست عکسایه زیادی از بازی گرفتم ...و این که کیفیت کرایسیس خیلی بیشتر از اونیه که تو زهن و دید شما بوده...

دوست عزیز شما اولین و آخرین نفری نبودی که PC دیدی من مطمئنم ریچارد لید بتر هم PC هایی به عمرش دیده که منو شما ندیدیم پس بهتره به جای این صحبتایی که واقعا هیچی به دانش من و شما اضافه نمیکنه حقیقت رو بپذیری. تو مقاله ی DF صراحتا اعلام شده با توجه به کیفیت گرافیکی رایز ما مطمئن هستیم که کرایسیس 3 بدون کمترین افت کیفیت رو کنسولای نسل جدید قابل پیاده سازیه.

حالا اگه میخوای بحث درست و حسابی بکنی من چاکرتم هستم ولی اگه میخوای بگی که من PC دارم شما ندارید شرمنده من نه حوصلش رو ندارم نه دیگه سنم اجازه میده اسباب بازیامو به رخ کسی بکشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or