اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها [قوانین پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
درود،

همونطور که از اسم تاپیک پیداست این تاپیک ایجاد شده تا تمامی اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها روی پلتفرم های مختلف در اینجا قرار بگیره تا کنترل بخش اخبار هم برای مدیریت راحت بشه هم یه مرجع متمرکز برای کاربران داشته باشیم؛ تا روزانه شاهد ده ها تاپیک مختلف برای هر عنوانی که قراره منتشر بشه نباشیم.

موفق باشیم. :rose:

قوانین تاپیک:

• تاپیک در مورد اطلاع رسانی از نحوه کیفیت اجرایی بازی های مختلف در پلتفرم های مختلف است؛ پس، از قرار دادن اخبار نامربوط خودداری کنید.
  • مقایسه مستقیم سخت افزارهای کنسول ها، و همچنین مقایسه نخ نمای کنسول ها و PC، (خارج از اخبار بند اول) در این تاپیک ممنوع است.
  • قرار دادن مقایسات مختلف از سایت GamingBolt ممنوع است و سعی کنید بیشتر بر مرجع مطمئنی مثل Digital Foundry تکیه کنید.
  • اخبار در مورد قدرت و کارایی کنسول های مختلف رو در این تاپیک ارسال نکنید. برای مثال، مثلا سازنده X گفته هنوز 60% از قدرت کنسول Y مورد استفاده قرار گرفته است؛ یا فلان کنسول فلان % قویتر است.
  • مقایسه بازی های انحصاری کنسول ها با یکدیگر ممنوع است.
  • در صورت عمل نکردن به قوانین ذکر شده، دسترسی فرد خاطی بدون تذکر قبلی به مدت مورد نیاز، از فروم قطع خواهد شد. اگر کسی پست های چنین افرادی را نقل قول کند نیز اخطاری در همین راستا دریافت خواهد کرد. پس از تنش در تاپیک دوری کنید و با دکمه گزارش، تخلف را به ناظمین و مدیران گزارش دهید.
  • خواهشن بحث های سخت افزاری PC و مقایسه انواع بنچمارک های کارت های گرافیکی و افزایش راندومان و DX و ... رو به این تاپیک نیارید و در صورت امکان در بخش سخت افزار ادامه بدید.
  • قوانین با توجه به شرایط و زمان، ممکن است اضافه شوند، پس هراز چندگاهی آن ها را مرور کنید.

اگر قصد ارسال خبری را دارید، حتما باید خلاصه ای از متن ترجمه شود، تا برای همگان قابل استفاده باشد.

آخرین ویرایش:
Xbox's Spencer on 1080p/60fps: Developers Decide Resolution and Frame-Rate - GameSpot
According to Microsoft's Head of Xbox, Phil Spencer, the Xbox One is fully capable of delivering games at 1080p/60fps, and it's up to developers to decide the final resolution and frame-rate that's best for their game. Spencer's comments came in response to a fan who asked him on Twitter if there would be 1080p games coming to Xbox One in the future.
Devs will decide res and fps but yes, there are already 1080p games on xbox one," Spencer said. Turn 10's Xbox One launch title Forza Motorsport 5 runs in 1080p/60fps, while Microsoft just this week confirmed that another entry in the Forza series for Xbox One, Forza Horizon 2, would also run in 1080p. But since it's an open-world game, frame-rate will be a locked 30fps.
"You don't need to unplug anything," Spencer said. "Kinect will work great when it should and games will do what they need to do to use GPU."
صحبتهای اسپنسر در مورد 1080p برای X1 و در مورد اون 10 % قدرت GPU و کینکت...

Xbox's Spencer on 1080p/60fps: Developers Decide Resolution and Frame-Rate - GameSpot

حالا من نمیخوام با ایشون مخالفت کنم بیشتر قصدم موافقته. اما اضافه کنم Ps3 و Wii U و X360 هم با توجه به عرایض ایشون کاملا قابلیت 1080/60 رو دارن. بستگی داره چه بازی و چه شرایطی

حالا من نمیخوام با ایشون مخالفت کنم بیشتر قصدم موافقته. اما اضافه کنم Ps3 و Wii U و X360 هم با توجه به عرایض ایشون کاملا قابلیت 1080/60 رو دارن. بستگی داره چه بازی و چه شرایطی
نه عاخه بعضی از آقایونه پر مدعا تو BC فرمودند 1080 بودن مهمتر از سایه ئ و ...... هستش !!! :|
اصلا بازی ....سایه میخاد چیکار ؟ نورپردازی کشک ......
بازی 1080 باشه .... بقیش مهم نیست

نه عاخه بعضی از آقایونه پر مدعا تو BC فرمودند 1080 بودن مهمتر از سایه ئ و ...... هستش !!! :|
والا این بحثای بازی سنتری تمومی نداره.البته امیدوارم منظورتون از اینکه من رو کوت کردید این نبوده که من این حرف رو زدم. ولی در کل حرف زیاد نادرستی نیست چون رزولوشن بالاتر فشار خیلی بیشتری به GPU وارد میکنه و مسلما برای رزولوشن بالاتر شما به قدرت پردازش خیلی بالاتری نیاز دارید. اما سایه زنی که میفرمایید خیلی مفهوم کلی هست بستگی داره چی بوده کجا بوده؟ این مطلب رو هم Polygon دیروز منتشر کرده:

Generally, resolution is entirely under the purview of the GPU. Stratton provided this simplified explanation: "The CPU sends the GPU a list of objects to draw and a resolution at which to draw them; the GPU hunkers down and runs the dizzyingly complex calculations to figure out the appropriate color at each pixel." For example, doubling the resolution wouldn't affect CPU performance, but it would require the GPU to pump out four times as many pixels.

میگه افزایش رزولوشن اصلا بار پردازشی برای CPU نداره ولی در عین حال GPU رو بسیار درگیر میکنه و.....

در ادامه هم توضیح داده که برای فرد عادی چندان شاید تفاوت بین 720 و 1080 مشخص نباشه ولی به هر حال بار پردازشی بسیار زیادی رو طلب میکنه.

حالا از دو منظر میشه بهش نگاه کرد

یکی مقایسه بین قدرت پردازشی بین کنسولها

دوما زیبایی بصری بازی

در مورد اول بالاتر بودن رزولوشن تو یه بازی بخصوص قطعا به معنای افزایش بار پردازشیه

اما در مورد دومی:

شما میتونید بگید که ترجیح میدید بازی رزولوشنش پایینتر باشه ولی به جاش مثلا IQ بالاتری داشته باشه.

این یه تصمیم فنیه که بعضی بازی ساز ها میگیرن که به طبع ممکنه تصمیم درستی باشه. برای مثال DF تو تحلیلش بارها اشاره کرده که رایز با اینکه رزولوشنش پایینتر از 1080 هست ولی گرافیک فوق العاده ای داره اما فورزا با اینکه رزولوشن بالاتری داره کمبودهایی هم داره. DF بصورت ضمنی اشاره میکنه که بهتر بود رزولوشن فورزا هم پایینتر بود به جاش جاهای دیگه رو بهبود میدادن. تحلیل تکنیکی فورزا رو خودم ترجمه کردم تاپیکش موجوده

[FONT=&amp]اما همانطور که در گذشته در بازیهایی مثل رایز که از روزولوشن پایینتری بهره مندند دیده ایم راههای دیگری بجز افزایش رزولوشن برای بوجود آوردن تصاویر زیبا در دسترس است. حتی در زولوشن فول اچ دی تصاویر فورتزا از نبود AA رنج میبرند. این بدین معناست که تصاویر گرچه زیبا هستند اما خام هم هستند. تکنیک موشن بلور هم باعث میشوند که تصاویر Pixelated و لبه های ناصاف چندان خود را نشان ندهند. از دید کاکپیت نه چندان زیبا و نا کامل هم نمیتوان چشم پوشی کرد.[/FONT]

دوست عزیز شما اولین و آخرین نفری نبودی که PC دیدی من مطمئنم ریچارد لید بتر هم PC هایی به عمرش دیده که منو شما ندیدیم پس بهتره به جای این صحبتایی که واقعا هیچی به دانش من و شما اضافه نمیکنه حقیقت رو بپذیری. تو مقاله ی DF صراحتا اعلام شده با توجه به کیفیت گرافیکی رایز ما مطمئن هستیم که کرایسیس 3 بدون کمترین افت کیفیت رو کنسولای نسل جدید قابل پیاده سازیه.

حالا اگه میخوای بحث درست و حسابی بکنی من چاکرتم هستم ولی اگه میخوای بگی که من PC دارم شما ندارید شرمنده من نه حوصلش رو ندارم نه دیگه سنم اجازه میده اسباب بازیامو به رخ کسی بکشم

بازم میگم رایز در سطح و اندازه ی یک کنسول فوقولادست ولی مقایسه ی اون با crysis بر رویه pc کاملا اشتباست... واینکه هیچ جایه شک و شبه ای نیست کرایسیس 4 ار قرار به اومدنش باشه رویه کنسول هم بهتر از رایز اجرا میشه این طبعیت و روند ساخت بازی سازیه حتی از اگر از لحاظ هنری باشه...

قطعا اینکه کنسول هیچوقت نتونست همچین چیزی رو اجرا کنه بدون هیچ بردگی و لبه ی تیز و تا این حد تکنیک ... اون بست بالا هم بهتون گفتم مقایسه بجایی کشیده میشه که کرایسیس به راحتی بشی میگیره کافیه بازی دوتا انتی الیاز و رزلوشن اضاف بخوره چیزی که کنسول ها هیچوقت بهش نرسیدند...... این حقیقتیه که باید بذیرفتش.کرایسیس شاهکار بی رقیب گرافیک ...

http://8pic.ir/images/5dzk6csm5a783odgdu6e.jpg

dzcv07x05zlixc6l3zwf.jpg

http://8pic.ir/images/jv1ntcdmedocqdshvpd2.jpg
jv1ntcdmedocqdshvpd2.jpg

آخرین ویرایش:
فک کنم دیگه نیازی نباشه بگیم استریتون کیه. یه مصاحبه کرده و و توضیح داده نقش GPU و CPU در رزولیشن.

Naughty Dog Developer Cort Stratton: Anything Below 720p/30fps is “Actively Unpleasant”

The CPU sends the GPU a list of objects to draw and a resolution at which to draw them; the GPU hunkers down and runs the dizzyingly complex calculations to figure out the appropriate color at each pixel.

اینجا هم بر این عقیدست که هر چیزی زیر 720 و 30 فریم کلا ناخوشاینده:

Stratton states that his personal minimum criteria is 720p resolution at 30fps, since “anything below is actively unpleasant.”

Anything below those levels is actively unpleasant…However, he continued, “anything higher isn’t necessarily a clear improvement.” Asked to choose one or the other, he said he’d probably prefer a higher resolution than a higher frame rate, since he “[doesn't] personally place much value on frame rates above 30 fps.

آخرین ویرایش:

این حرفا 2 زار نمی ارزه.
یارو مردمو .... گیر آورده.
همین فورتزایی که میگه 1080 بود یادمونه با چه بافت و تکسچری 1080 اجرا شد تو e3 و بعد رو کنسول با چه بافت و تکسچری اومد.
مقایسه ها هم تو نت هست.
بعدش هم تموم کم کاری و بی عرضگی شرکتش رو میندازه گردن دولوپرها.

- - -ویرایش - - -

جواب این آقایون در برابر همون آقایون که میفرمان:
گیم پلی و داستان کشک،
فقط fps و 4K

این حرفا 2 زار نمی ارزه.
یارو مردمو .... گیر آورده.
همین فورتزایی که میگه 1080 بود یادمونه با چه بافت و تکسچری 1080 اجرا شد تو e3 و بعد رو کنسول با چه بافت و تکسچری اومد.
مقایسه ها هم تو نت هست.
بعدش هم تموم کم کاری و بی عرضگی شرکتش رو میندازه گردن دولوپرها.

- - -ویرایش - - -

جواب این آقایون در برابر همون آقایون که میفرمان:
گیم پلی و داستان کشک،
فقط fps و 4K

یارو که مردم رو..... گیر آورده!!! درست
سونی که مردم رو گیر نیاورده !! میشه یه بازی انحصاری 1080 و 60 فریم معرفی بکنی؟؟؟ فقط یه دونه!!

یارو که مردم رو..... گیر آورده!!! درست
سونی که مردم رو گیر نیاورده !! میشه یه بازی انحصاری 1080 و 60 فریم معرفی بکنی؟؟؟ فقط یه دونه!!

60 فریم که واقعا جای بحث داره با این آت و آشغالهایی که به نام نسل جدید به مردم قالب کردن.
ولی سونی هر روز نمیاد این اراجیفو تحویل بده.
کنسول ضعیف دادی بیرون، قبولش کن سعی کن با انحصاری جبرانش کنی.
با تغییر روش دادن و حذف کینکت و حرفای صد من یه غاز، گدایی مشتری کردن، در شان ماکروسافت نیست.

Fantasia: Music Evolved Runs At 1080p/30fps On Xbox One, Devs Faced No Issues Due To eSRAM GamingBolt.com: Video Game News, Reviews, Previews and Blog
Fantasia: Music Evolved is a Microsoft exclusive meaning that it will only be released on the Xbox One and Xbox 360. Given that the Xbox One has seen its fair share of resolution drama, will Fantasia: Music Evolved run at a resolution lower than 1080p? Fortunately that won’t be the case. Speaking to Jonathan Mintz, Lead Designer of Disney: Fantasia Music Evolved, GamingBolt can confirm that the game will run at 1080p and 30 frames per second.

60 فریم که واقعا جای بحث داره با این آت و آشغالهایی که به نام نسل جدید به مردم قالب کردن.
ولی سونی هر روز نمیاد این اراجیفو تحویل بده.
کنسول ضعیف دادی بیرون، قبولش کن سعی کن با انحصاری جبرانش کنی.
با تغییر روش دادن و حذف کینکت و حرفای صد من یه غاز، گدایی مشتری کردن، در شان ماکروسافت نیست.

الان دقیقا دارن چه غلطی میکنن؟؟؟؟؟؟ حیف تو این سایت نمیشه بعضی الفاظ رو به کار برد!!!!!

چپ و راست دارن براش انحصاری معرفی میکنن!! عالم و آدم گفتن کینکت باید حذف بشه !!مایکرو حذفش کرد !!

حالا این وسط یه چیزی هست !! فن و پنکه !! شما کلا با مایکروسافت مشکل داری!! پس مایکرو رو نادیده بگیر و بیخیالش شو !!

الان شما باید از دنیایه انحصاریهایی که سونی برا ps4 عرضه کرده لذت ببری !!! :d

“Even our friends at Bungie, and I’ve been spending a lot of time down there, they’re going to pick up the June SDK update for Destiny, and they’re going to up the resolution of Destiny based on this change. So I think it’s just a great time for us.”
بانجی برای افزایش رزولوشن Destiny روی X1 بیخیال قابلیت های کینکت شده.
Bungie is dropping Kinect to improve Destiny Xbox One’s resolution | VG247

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or