اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها [قوانین پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
درود،

همونطور که از اسم تاپیک پیداست این تاپیک ایجاد شده تا تمامی اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها روی پلتفرم های مختلف در اینجا قرار بگیره تا کنترل بخش اخبار هم برای مدیریت راحت بشه هم یه مرجع متمرکز برای کاربران داشته باشیم؛ تا روزانه شاهد ده ها تاپیک مختلف برای هر عنوانی که قراره منتشر بشه نباشیم.

موفق باشیم. :rose:

قوانین تاپیک:

• تاپیک در مورد اطلاع رسانی از نحوه کیفیت اجرایی بازی های مختلف در پلتفرم های مختلف است؛ پس، از قرار دادن اخبار نامربوط خودداری کنید.
  • مقایسه مستقیم سخت افزارهای کنسول ها، و همچنین مقایسه نخ نمای کنسول ها و PC، (خارج از اخبار بند اول) در این تاپیک ممنوع است.
  • قرار دادن مقایسات مختلف از سایت GamingBolt ممنوع است و سعی کنید بیشتر بر مرجع مطمئنی مثل Digital Foundry تکیه کنید.
  • اخبار در مورد قدرت و کارایی کنسول های مختلف رو در این تاپیک ارسال نکنید. برای مثال، مثلا سازنده X گفته هنوز 60% از قدرت کنسول Y مورد استفاده قرار گرفته است؛ یا فلان کنسول فلان % قویتر است.
  • مقایسه بازی های انحصاری کنسول ها با یکدیگر ممنوع است.
  • در صورت عمل نکردن به قوانین ذکر شده، دسترسی فرد خاطی بدون تذکر قبلی به مدت مورد نیاز، از فروم قطع خواهد شد. اگر کسی پست های چنین افرادی را نقل قول کند نیز اخطاری در همین راستا دریافت خواهد کرد. پس از تنش در تاپیک دوری کنید و با دکمه گزارش، تخلف را به ناظمین و مدیران گزارش دهید.
  • خواهشن بحث های سخت افزاری PC و مقایسه انواع بنچمارک های کارت های گرافیکی و افزایش راندومان و DX و ... رو به این تاپیک نیارید و در صورت امکان در بخش سخت افزار ادامه بدید.
  • قوانین با توجه به شرایط و زمان، ممکن است اضافه شوند، پس هراز چندگاهی آن ها را مرور کنید.

اگر قصد ارسال خبری را دارید، حتما باید خلاصه ای از متن ترجمه شود، تا برای همگان قابل استفاده باشد.

آخرین ویرایش:
سر چی دعوا دارین؟ اونی که میگه GT7 خوبه بره اونو بازی کنه کسی که میگه FM خوبه بره سراغش.
چه نیازیه چیزی رو بهم ثابت کنین اخه :|
قدیم نه متا مهم بود نه زوم 100 برابری، فقط از بازی لذت می بردن ولی الان از دعوا سر دو فریم تا دو ثانیه لود سریعتر

وسط nتا نقد از این صحبتا تو نقدای خیلی از بازی ها راحت میشه پیدا کرد و نکته خیلی عجیبی نیست ، میشه کلی نقد مثلا از FF16 پیدا کرد که گفتن از بهترین بازی های تاریخه پس هست به نظرشون ؟ راجب GT7 هم همینطور یه تعداد کمی از نقدا رو دیدم میشه راحت از اینجور تعریف ها پیدا کرد

hardcoregamer :
Gran Turismo 7 is the best-looking version to date. Car models, both exterior and interior, are the most detailed and beautiful cars ever seen in a game

gameonaus :
Normally this is traditionally the point where I go on about how amazing the game looks and how there’s literally 400 cars to drive in it etc, but instead I’m going to tell you about possibly the most significant innovation to date in driving game history
In fact, the entire game just looks stunning and plays absolutely flawlessly – it really is quite remarkable just how good it looks.

Eurogamer.pt :
On a visual, artistic level, there would not even be a need to mention anything after observing the images and videos already revealed. Gran Turismo 7 is even better live, videos cannot convey the beauty achieved. It's an example of what the PlayStation 5 is capable of delivering, especially when we look at the level of visual quality of the cars.

Metro GameCentral :
Making full use of PlayStation 5's DualSense controller to convey an incredibly deep and satisfying driving model, everything from weather to reflected sound effects have been modelled to perfection – making Gran Turismo 7 easily the world's most complete driving game.

GamingBolt :
On the roster front, Gran Turismo 7 features over 400 car models that have been stunningly recreated with the utmost attention to detail. The vehicles in Gran Turismo Sport already looked superb, so the improvements here are mostly down to how the lighting is handled, and the improved texture materials. Thanks to the PlayStation 5’s processing power, cars look much closer to reality
It will be hard to find a game that is as lovingly crafted as Gran Turismo 7. The king of racers is back, and what a triumphant return it is.

COGconnected :
Gran Turismo 7 is a gorgeous game. Sure the cafe and the hub are fun to explore and are pretty to look at, but it’s all dressing for the stunning visuals while you’re on a track. Each location is masterfully crafted, each vehicle is designed with the utmost attention to detail. The dynamic weather effects are stunning, at times lighting up the sky in oranges, reds, and blues that you can almost feel. Transitions from dark areas to bright areas (like coming out of a tunnel) look like real life, and I have to give special props to the situations where it’s almost pitch black outside, and the piercing headlights of the car behind me cascade through my back windshield. All of this adds up to being one of the most graphically impressive games I’ve ever seen.
Gran Turismo 7 is the best driving game I’ve ever played.

وقتی میخوایید مقایسه کنید باید ویدیو هر دوتا بازی رو قشنگ ببینید و بررسی کنید (البته واقعی نه فیک) وگرنه اینکه یه تیکه از یه سری نقد جدا کنیم چیزیو اثبات نمیکنه جز ناتوانی در بحث کردن ‌، مثلا یه مدل ماشین رو در هر دو بازی مقایسه کنید ببینید کدوم مدلینگ و دیتیلز بهتری دارن . جالبه هنوزم DF میخواد از نورپردازی یه بازی مثال بزنه GT رو مثال میزنه
۱. اینها برای مارچ ۲۰۲۲ هست. نقل قول هایی که من گذاشتم برای چند روز پیشه ;)
۲. به جز یک دونه از نقدهایی که گذاشتی (که اونم فقط برای مدل ماشین ها گفته) هیچکدوم نگفتن که بهترین گرافیک کنسول یا سبک ریسینگ و ... هستش و صرفا تعریف کردن. حالا دوباره برو پست من رو بخون :-h

۱. اینها برای مارچ ۲۰۲۲ هست. نقل قول هایی که من گذاشتم برای چند روز پیشه ;)
انتظار داری نقدهای GT7 برا چه زمانی باشه ؟ :)) چند روز پیش بیان دوباره نقد کنن ؟
بعد هم من نهایت 10تا نقد رو چک کردم اینا رو پیدا کردم برم 150 تا نقد رو چک کنم همچین جملاتی پیدا کنم تهش تو بیای بگی برا مارچ 2022 هست ؟:))
گفتم که اینکه بری یه سری جمله از یه سری نقد دستچین کنی که توش همچین جملاتی داشته باشه برا هر بازی ممکنه مثال هم زدم راجب FF16 و این مدل مقایسه کردنت هیچ ارزشی نداره و به درد خودتون میخوره چون اگر بخوام مثل خودت رو نمرات و منتقدا بحث کنیم پس 87>>>> FM و تمام ;)

انتظار داری نقدهای GT7 برا چه زمانی باشه ؟ :)) چند روز پیش بیان دوباره نقد کنن ؟
بعد هم من نهایت 10تا نقد رو چک کردم اینا رو پیدا کردم برم 150 تا نقد رو چک کنم همچین جملاتی پیدا کنم تهش تو بیای بگی برا مارچ 2022 هست ؟:))
تموم شد و رفت. پس "الان و در حال حاضر" نمیتونی به اون نقدها (که البته هیچکدوم هم نگفتن بهترین گرافیک ریسینگ رو داره) استناد کنی، چون مال یک سال و نیم پیشه.
گفتم که اینکه بری یه سری جمله از یه سری نقد دستچین کنی که توش همچین جملاتی داشته باشه برا هر بازی ممکنه مثال هم زدم راجب FF16 و این مدل مقایسه کردنت هیچ ارزشی نداره و به درد خودتون میخوره
برای هر بازی ممکن نیست. گرافیک تکنیکی یک چیز قابل ارزیابیه و ربطی به مثالت برای FF نداره که میتونه سلیقه ای باشه.
برو بگرد تو نقدهای یه بازی معمولی ببین چنین چیزی راجع به گرافیکش گفتن یا نه ;)

ZTGD: 8
This reboot of Forza Motorsport is impressive visually. This is genuinely the best-looking game I have seen in a while.

----------------

Press Start AU: 8
. There are visual flourishes here that would be an afterthought in most racing games but are absolutely nailed in Forza Motorsport.
---------------
COG Connected: 8
. I imagine anyone would be hard-pressed to find a video game with better looking vehicle models.
-----------

DailyStar: 10
- it’s all an amazing feast for the eyes and about as realistic a video game as I’ve ever seen on console.
-------------

Gaming Trend: 9.5

Forza Motorsport leverages the full power of the Xbox Series X, featuring unmatched visual fidelity and performance.
---------------

IGN France: 9

[ترجمه شده از گوگل]
Laguna Seca, Suzuka, Le Mans, Mugello, Indianapolis, Miami and the rest of these 20 circuits are masterfully modeled. They offer real driving sensations and above all, they have never been as beautiful as in Forza Motorsport. They are magnified by a technique mastered in every way and most impressive!

In reality, it's already one of the most beautiful games that can exist
----------------

GamingBible: 9

Forza Motorsport is one of the best-looking games that you’ll play on modern consoles.
----------------

Gameinformer: 8.75

Even in a field full of stellar-looking racing games, Forza Motorsport is a visual feast
--------------

Digital Trends: 8.5

Forza Motorsport remains one of the best-looking games of the current console generation, no matter which graphics setting, car, or track I picked
--------------

Gamesradar: 7

Turn 10's new Forza Motorsport for Xbox Series X is arguably the smoothest-feeling racing sim ever made. You're looking at not just a showcase for Xbox Game Studios, but for gaming as a whole.

--------------

3DJuegos (نمره نداده)

[ترجمه شده از گوگل]
. I think Forza Motorsport is the best car game graphically , especially because of the lighting .
-------------------

Gamingbolt هم که به بازی ۹ داده و کلا یک مقاله کامل برای گرافیک FM نوشته.

Forza Motorsport is a strong debut for Turn10 and stands tall as an impressive graphics showcase for the power of the Xbox Series X. Almost every aspect of the visual presentation has seen minor to major changes, and that results in what is arguably the most realistic looking racer on the market.

:-h :-h :-h O:-)

تموم شد و رفت. پس "الان و در حال حاضر" نمیتونی به اون نقدها (که البته هیچکدوم هم نگفتن بهترین گرافیک ریسینگ رو داره) استناد کنی، چون مال یک سال و نیم پیشه.

برای هر بازی ممکن نیست. گرافیک تکنیکی یک چیز قابل ارزیابیه و ربطی به مثالت برای FF نداره که میتونه سلیقه ای باشه.
برو بگرد تو نقدهای یه بازی معمولی ببین چنین چیزی راجع به گرافیکش گفتن یا نه ;)
شما هم نمیتونی به اینا استناد کنی عزیزم ، هر وقت 150تا منتقد دوباره بعد از FM رفتن GT7 رو نقد کردن اونوقت میتونی بهش استناد کنی چون خیلی هاشون ممکنه بگن بازم همچنان GT7 در فلان بخش گرافیک بهتری داره
راجب اینکه هچکدوم نگفتن بهترین گرافیک ریسینگه دقیقا اولین و آخرین متن که راحت قابل دیدنه گفتن
اولی : Car models, both exterior and interior, are the most detailed and beautiful cars ever seen in a game
آخری دقیقا متن مشابه ign france که گذاشتی : All of this adds up to being one of the most graphically impressive games I’ve ever seen.
اینا رو بی زحمت ترجمه کن ببینم ؟ :-?
مثلا metro گفته در همه بخش های تکنیکی perfection هست فرقش با متنایی که تو دستچین کردی چیه ؟
برم 150تا نقد رو بگردم بازم مثل همین جملات پیدا کنم ؟ یا میای میگی برا مارچ 2022 هست ؟
بله دقیقا گرافیک تکنیکی یه بخش قابل ارزیابیه پس بجای اینکه بری دو خط از بعضی از نقدها رو بگردی که هیچ مقایسه دقیقی توش انجام نشده و 4تا ایموجی بزاری دوتا مقایسه دقیق بزار ما هم استفاده کنیم

شما هم نمیتونی به اینا استناد کنی عزیزم ، هر وقت 150تا منتقد دوباره بعد از FM رفتن GT7 رو نقد کردن اونوقت میتونی بهش استناد کنی چون خیلی هاشون ممکنه بگن بازم همچنان GT7 در فلان بخش گرافیک بهتری داره
راجب اینکه هچکدوم نگفتن بهترین گرافیک ریسینگه دقیقا اولین و آخرین متن که راحت قابل دیدنه گفتن
اولی : Car models, both exterior and interior, are the most detailed and beautiful cars ever seen in a game
آخری دقیقا متن مشابه ign france که گذاشتی : All of this adds up to being one of the most graphically impressive games I’ve ever seen.
اینا رو بی زحمت ترجمه کن ببینم ؟ :-?
مثلا metro گفته در همه بخش های تکنیکی perfection هست فرقش با متنایی که تو دستچین کردی چیه ؟
برم 150تا نقد رو بگردم بازم مثل همین جملات پیدا کنم ؟ یا میای میگی برا مارچ 2022 هست ؟
بله دقیقا گرافیک تکنیکی یه بخش قابل ارزیابیه پس بجای اینکه بری دو خط از بعضی از نقدها رو بگردی که هیچ مقایسه دقیقی توش انجام نشده و 4تا ایموجی بزاری دوتا مقایسه دقیق بزار ما هم استفاده کنیم
دوست عزیز، نمیدونم چجوری متوجه نمیشی که موقع نقدهای GT7 فورتزای جدید هنوز تو مارکت حضور نداشته؟ خوبی الان؟:D یعنی GT7 رو با بازیهای نسل قبل مقایسه کردن.

این نقل قول هایی که من گذاشتم مال الانه. یعنی در حضور GT7 در مارکت، گفتن فورتزا بهترین گرافیک رو داره در این سبک. نمیدونم کجای فهمیدن این مطلب سخته...:-??

دوست عزیز، نمیدونم چجوری متوجه نمیشی که موقع نقدهای GT7 فورتزای جدید هنوز تو مارکت حضور نداشته؟ خوبی الان؟:D یعنی GT7 رو با بازیهای نسل قبل مقایسه کردن.

این نقل قول هایی که من گذاشتم مال الانه. یعنی در حضور GT7 در مارکت، گفتن فورتزا بهترین گرافیک رو داره در این سبک. نمیدونم کجای فهمیدن این مطلب سخته...:-??
شما متوجه مطلب نمیشی ، میدونم اون موقع FM نبوده و پست قبلیم رو خوب بخونی اینو گفتم

""هر وقت 150تا منتقد دوباره بعد از FM رفتن GT7 رو نقد کردن اونوقت میتونی بهش استناد کنی چون خیلی هاشون ممکنه بگن بازم همچنان GT7 در فلان بخش گرافیک بهتری داره""

خیلی ساده بود حرفم برا همین میگم اینکه بری دو خط از بعضی نقدا دستچین کنی نکته قابل استنادی توش وجود نداره ، شما مقایسه دقیق و واقعی بیار ما بفهمیم مثلا چطوری دیتیلز ماشین ها تو FM از GT7 بهتره

خیلی هاشون ممکنه بگن بازم همچنان GT7 در فلان بخش گرافیک بهتری داره
COG Connected:
.
I imagine anyone would be hard-pressed to find a video game with better looking vehicle models

Gaming Trend:
Forza Motorsport leverages the full power of the Xbox Series X,
featuring unmatched visual fidelity and performance

3DJuegos:
[ترجمه شده از گوگل]
.
I think Forza Motorsport is the best car game graphically , especially because of the lighting .

DailyStar:
it’s all an amazing feast for the eyes and about as realistic a video game as I’ve ever seen on console.

ZTGD:
This is genuinely the best-looking game I have seen in a while

Gamingbolt:
that results in what is arguably the most realistic looking racer on the market.

:-?? ;)

سر چی دعوا دارین؟ اونی که میگه GT7 خوبه بره اونو بازی کنه کسی که میگه FM خوبه بره سراغش.
چه نیازیه چیزی رو بهم ثابت کنین اخه :|
قدیم نه متا مهم بود نه زوم 100 برابری، فقط از بازی لذت می بردن ولی الان از دعوا سر دو فریم تا دو ثانیه لود سریعتر
تو شلوغ ترین ماه امسال که رسما برای هر سبکی بازی داره و آدم 24ی هم بازی کنه بازم عقب میمونه ، یک هفته ملت در حال تلاشن که یه چیزی رو به هم ثابت کنند!
شما تو کل ایران زمین! یا تو بحث های کنسولی عمرا 5تا مورد بتونید مثال بزنید که طرف مقابل چیزی بهش اثبات شده باشه و عقب نشسته باشه:))

پاشید برید پای بازیتون:دی

اگر بخوام بگم مقایسه گرافیکی یک ریسینگ سیمولیشن چقدره مسخره و نوب هست ثمال بازی فوتبال بارسا و رئال میزنم که یک عده بیان روی رنگ توپ و طرح تیشرت دو تیم و نور پردازای ورزشگاه کلی کل کل بکنند و مثلا بگن چون ساعت دست مربی بارسا خوشگل تره پس بارسا تیم بهتریه!

نکته جالب برای من این ویدئو مقایسه هست خودتان به عنوان یک گیمر تصور کنید ببینید بازی کردن کدوم حال بهتری به شما میده تو GT ماشین مثل یک چوب خشک سر پیچ ها فقط چپ و راست میشه آدم یاد بازی ماشین آتاری دستی می افته اما از اون ور خوب به حرکت ماشین FM دقیت کنید چقدر حس واقعی تری به آدم میده

ویدیو طولانی تر با کیفیت های بالا

:)
نظر ملت تو کامنت ها هم جالبهO:-)

اینجا و تاپیک امتیازات ، شهر نوی بازیسنتر ه بذار بچه ها خالی بشن باقی شهر تمیز بمونه .
اینجا حکم تراپی رو داره برای فرزندان وطن.
نمیشن به خدا
آخه الان هرجایی میری دارن میزنند تو سر و کله هم:-"

همین تراپی رو سر اون تاپیک ملعون Vs گفتن، چیز خورد تو کل سایت! :| هیچکی هم تراپی نشد، برعکس همه سمی شدیم:دی

یعنی این بحث کردن و اثبات اینکه فلان بهتره یا بیسار، از خود بازی کردن قشنگ جذاب تره ها براشون:))
هر دو طرفم معلومه با بازیشون حال نمیکنند، وگرنه الان پای بازیشون بودن دلشون نمیومد وقت حای دیگه ای حروم بشه:-"

نمیشن به خدا
آخه الان هرجایی میری دارن میزنند تو سر و کله هم:-"

همین تراپی رو سر اون تاپیک ملعون Vs گفتن، چیز خورد تو کل سایت! :| هیچکی هم تراپی نشد، برعکس همه سمی شدیم:D

یعنی این بحث کردن و اثبات اینکه فلان بهتره یا بیسار، از خود بازی کردن قشنگ جذاب تره ها براشون:))
هر دو طرفم معلومه با بازیشون حال نمیکنند، وگرنه الان پای بازیشون بودن دلشون نمیومد وقت حای دیگه ای حروم بشه:-"
تراپی که فقط برای ما نظاره گراست ;) شرکت کنی سمی میشی .
در نهایت خداروشکر تو بحث سیم ریسینگ به نظر شخصی بنده گرافیک اولویت اول نیست انصافا .
امثال (اگر توان مالی اجازه بده ) assetto , I racing و Automobilista و R-Factor و ... تو شبیه سازی و فیزیک و A-I و ( مادینگ = نظر شخصی ) که مهمترین بخش سیم ریسینگ هست رقابت جدی تری از این دو بزرگوار دارن . در نهایت هم یوزر های حرفه ای اینجا داریم که از خیلی از سایت ها نقد های بهتری میتونن بنویسن
امثال m.d.makan برای من یکی مورد استناد تر هستن نظراتشون تا این منتقد هایی که بعضا عمر و تجربه گیمریشون یا حتی باور کنید سواد و تخصصشون هم کمتر از ماست .
اگرم براتون گرافیک اولویت شبیه ساز هست که چند هفته دیگه مقایسه تخصصی DF میاد .

آخرین ویرایش:
نتیجه گیری شخصیم از این کل کل هاتون و خط های موازی که هیچ وقت قرار نیست هم رو قطع کنند (یعنی هر کدوم یه اس رو میکنید، و بعد طرف مقابل پاسخ میده، و هی تکرار میشه)

نتیجه گیری شخصیم اینه که جفت بازی ها (فورتزا، گرن توریزمو) کیفیت به شدت بالا و سطح بسیار خفنی دارند، و خب برای یک گیمر چه خبری میتونه بهتر از این باشه که در این سبک، حداقل 2 تا اختصاصی ساز کنسولی خفن وجود داره؟ (هرچند از قبل و تجربه نسخه های قدیمی هم مشخص بود جفت بازی ها خفن هستند، و نیازی به کل کل های موازی شما عزیزان نبود و نیست و نخواهد بود، هرچند میشه به عنوان فان باهاش برخورد کرد که البته اونم فکر کنم برای همه شدنی نیست)

با اینکه به شخصه هم به دلیل خاطرات و تجربه سالیانم از PSone، گرنتوریزمو رو یه جور دیگه دوست دارم و برام جایگاه به شدت ویژه ای داره، اصن اسمش میاد حال میکنم، اما فورتزا هم یک بار دیگه ثابت کرد چه پتانسیل و کیفیت خفنی داره، در بحث گرافیک از قدیم یادمه مدل ماشین در جی تی و پیست ها در فورتزا کمی بهتر بودن، با این حال، انصافا جفت بازی ها خفن هستند و به نظرم تنها موضوع مهم در نهایت همینه...

دیر شروع به دانلود کردم و لیستمم اینقدر پره که احتمالا چند روز دیر به بازی میرسم، اما در کل به شدت منتظر هستم که واردش شم و بترکونم...

واقعا چه اصراریه یه بازی بین نسلی با یه بازی نسل جدید مقایسه بشه؟
حالا فارغ از اینکه نتیجه مقایسه جالب و عجیبه ولی خب اصلا نباید مقایسه میشدن و حالا ببینید این جی تی هفت چی بوده که میتونه مقایسه بشه :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or