اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها [قوانین پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
درود،

همونطور که از اسم تاپیک پیداست این تاپیک ایجاد شده تا تمامی اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها روی پلتفرم های مختلف در اینجا قرار بگیره تا کنترل بخش اخبار هم برای مدیریت راحت بشه هم یه مرجع متمرکز برای کاربران داشته باشیم؛ تا روزانه شاهد ده ها تاپیک مختلف برای هر عنوانی که قراره منتشر بشه نباشیم.

موفق باشیم. :rose:

قوانین تاپیک:

• تاپیک در مورد اطلاع رسانی از نحوه کیفیت اجرایی بازی های مختلف در پلتفرم های مختلف است؛ پس، از قرار دادن اخبار نامربوط خودداری کنید.
  • مقایسه مستقیم سخت افزارهای کنسول ها، و همچنین مقایسه نخ نمای کنسول ها و PC، (خارج از اخبار بند اول) در این تاپیک ممنوع است.
  • قرار دادن مقایسات مختلف از سایت GamingBolt ممنوع است و سعی کنید بیشتر بر مرجع مطمئنی مثل Digital Foundry تکیه کنید.
  • اخبار در مورد قدرت و کارایی کنسول های مختلف رو در این تاپیک ارسال نکنید. برای مثال، مثلا سازنده X گفته هنوز 60% از قدرت کنسول Y مورد استفاده قرار گرفته است؛ یا فلان کنسول فلان % قویتر است.
  • مقایسه بازی های انحصاری کنسول ها با یکدیگر ممنوع است.
  • در صورت عمل نکردن به قوانین ذکر شده، دسترسی فرد خاطی بدون تذکر قبلی به مدت مورد نیاز، از فروم قطع خواهد شد. اگر کسی پست های چنین افرادی را نقل قول کند نیز اخطاری در همین راستا دریافت خواهد کرد. پس از تنش در تاپیک دوری کنید و با دکمه گزارش، تخلف را به ناظمین و مدیران گزارش دهید.
  • خواهشن بحث های سخت افزاری PC و مقایسه انواع بنچمارک های کارت های گرافیکی و افزایش راندومان و DX و ... رو به این تاپیک نیارید و در صورت امکان در بخش سخت افزار ادامه بدید.
  • قوانین با توجه به شرایط و زمان، ممکن است اضافه شوند، پس هراز چندگاهی آن ها را مرور کنید.

اگر قصد ارسال خبری را دارید، حتما باید خلاصه ای از متن ترجمه شود، تا برای همگان قابل استفاده باشد.

آخرین ویرایش:
مسلمه، تصمیم اینا نبوده. خیلی راحت اکتیویژن بهشون اولتیماتوم داده باید برای نسل هفتم بسازید. حتی من شک دارم که خود تری‌آرک نزدیک بازی نسل هفتمم شده باشه و دادنش یه تیم 50 الی 60نفره بسازتش، حالا چرا اینو میگم؟ چون مطمئنا تری آرک حاضر نشده رو کمپین نسل هفت کار کنه.

همین الان عکس های HALO 4 رو 360 بزارید کنار این بازی مثلا سال 2015، قورت که چه عرض کنم، میبلعتش.
نیاز به هیلو نیست ...شما کافیه همین نسخه ی قبل این سری یعنی black ops 2 رو با این مقایسه کنید تا به عمق فاجعه پی ببرید .

کلا پول پرست تر و سواستفاده گر تر از اکتیویژن وجود نداره.

بازی Edge of Eternity روی ps4 روی رزولوشن 1080 و روی وان 720 خواهد بود
سازنده هم اعلام کرده مشکل GPU ی وان هست و حتی نگران فریم ریت بازی هم هستن اما روی ps4 مشکلی نخواهند داشت

آخرین ویرایش:
خیلی جالب میشه اگر هوم فرانت رو هر دو کنسول با رزولوشن 1080p و فریم 30 اجرا بشه، این بازی به نظرم گرافیکی ترین سند باکس شوتر نسل هشت هست گرافیکش فوق العادس واقعا، گذشته از این جهان آزاد هم هست.
سازنده های بازی هم اعضای سابق کرایتک هستند و تو بحث تکنیکی نخبه، بازی هم با کرای انجین ساخته میشه که موتور بهینه ای هست، به نظرم این بازی معیار خوبی برای مقایسه هست، از هر جنبه کامله، وسعت ،سازنده ها، گرافیک و ...
اگر با رزولوشن فریم برابر رو هر دو کنسول اجرا بشه اید به بازی های دیگه شک کرد، هر چند اگر اینطور بشه به شخصه این بحث برام بی اهمیت میشه.

البته اضافه کنم که سازنده هاش گفتند هدفمون دستیابی به رزولوشن 1080p و فریم 30 هست و تو روند توسعه ممکنه این عدد (رزولوشن) تغییر کنه.

محمد جان:

اگر قصد ارسال خبری را دارید، حتما باید خلاصه ای از متن ترجمه شود، تا برای همگان قابل استفاده باشد.

حداقل همون نوشته که میذاری رو ترجمه کن. هر چند کم و ساده.
چشم.البته قبل از اینکه شما عرض کنید در حال ترجمه بودم.
به هرحال دفعه قبلم رعایت نکردم.
عذر میخوام.

قبلا تصور میشد که کات سینهای توم ریدر 900p اجرا میشن ولی امروز رسما توسط سازنده بازی تایید شد که رزولوسن دقیق 1440در 1080 هست که 8 درصد پیکسل بیشتری رو ارایه میکنه.

خود بازی چه رزولوشنی خواهد داشت؟
چیزی تایید شده تاحالا؟

خود بازی چه رزولوشنی خواهد داشت؟
چیزی تایید شده تاحالا؟
بله خود بازی نیتیو 1080 خواهد بود و 30 فریم

البته Df ورژن پری آلفا بازی رو بازی کرده بودن گفتن که نتونستن تست کنن ولی بنظرشون رسیده رزولوشن داینامیکه
منتها دو نکته مهم وجود داره اولا نمیتونستن رزولوشن رو دقیق چک کنن و همینطور چشمی نظر دادن
دوما ورژن بازی شده پری آلفا بوده و آپتیمایز بازی هنوز انجام نشده
در نهایت گفتن که در تحلیل نهاییشون این موضوع رو خیلی روش دقت میکنن

خیلی جالب میشه اگر هوم فرانت رو هر دو کنسول با رزولوشن 1080p و فریم 30 اجرا بشه، این بازی به نظرم گرافیکی ترین سند باکس شوتر نسل هشت هست گرافیکش فوق العادس واقعا، گذشته از این جهان آزاد هم هست.
سازنده های بازی هم اعضای سابق کرایتک هستند و تو بحث تکنیکی نخبه، بازی هم با کرای انجین ساخته میشه که موتور بهینه ای هست، به نظرم این بازی معیار خوبی برای مقایسه هست، از هر جنبه کامله، وسعت ،سازنده ها، گرافیک و ...
اگر با رزولوشن فریم برابر رو هر دو کنسول اجرا بشه اید به بازی های دیگه شک کرد، هر چند اگر اینطور بشه به شخصه این بحث برام بی اهمیت میشه.

البته اضافه کنم که سازنده هاش گفتند هدفمون دستیابی به رزولوشن 1080p و فریم 30 هست و تو روند توسعه ممکنه این عدد (رزولوشن) تغییر کنه.

خدایی گیم پلی بازی رو دیدی که اخیرا داده بودن در حد 14 دقیقه اینا؟ :| چی بود اون؟! دقیقا نسل قبلی بود. چطور میگی گرافیکش خوبه.

بازی Edge of Eternity روی ps4 روی رزولوشن 1080 و روی وان 720 خواهد بود
سازنده هم اعلام کرده مشکل GPU ی وان هست و حتی نگران فریم ریت بازی هم هستن اما روی ps4 مشکلی نخواهند داشت

با توجه به گرافیک این بازی (که اصلاً چنگی به دل نمیزنه) و انواع و اقسام بازیهای بزرگ و کوچک که با اختلافهای کمتر از این روی دو کنسول عرضه شدن (حتی MGS TPP) بنظر میاد مشکل از تیم فنی بازی باشه نه GPUـه XB1.

مسلمه، تصمیم اینا نبوده. خیلی راحت اکتیویژن بهشون اولتیماتوم داده باید برای نسل هفتم بسازید. حتی من شک دارم که خود تری‌آرک نزدیک بازی نسل هفتمم شده باشه و دادنش یه تیم 50 الی 60نفره بسازتش، حالا چرا اینو میگم؟ چون مطمئنا تری آرک حاضر نشده رو کمپین نسل هفت کار کنه.

همین الان عکس های HALO 4 رو 360 بزارید کنار این بازی مثلا سال 2015، قورت که چه عرض کنم، میبلعتش.
هیلو چهار که گرافیک عالی داشت. اگه 60 فریم و 1080 میتونست درست بشه راحت مثل بازی های این نسل میبود.

با توجه به گرافیک این بازی (که اصلاً چنگی به دل نمیزنه) و انواع و اقسام بازیهای بزرگ و کوچک که با اختلافهای کمتر از این روی دو کنسول عرضه شدن (حتی MGS TPP) بنظر میاد مشکل از تیم فنی بازی باشه نه GPUـه XB1.

والا اینکه ادعای تیم سازنده هست و من نظر خاصی در موردش ندارم ولی اون بخشیی که فرمودید گرافیک بازی چنگی به دل نمیزنه فکر میکنم اشتباه میکنید. شاید شاتهای قدیمی بازی رو دیدید. با توجه به OW بودن بازی و اینکه تیم سازنده هم ایندی هست و خرج ساختش رو هم از کیک استارتر در آورده فکر میکنم گرافیکی که دارن تحویل میدن بینظیره

http://image.noelshack.com/fichiers/2015/40/1443450859-screenshot03.jpg
http://image.noelshack.com/fichiers/2015/40/1443450861-screenshot04.jpg
http://image.noelshack.com/fichiers/2015/40/1443450857-screenshot02.jpg

1443450863-screenshot01.jpg

والا اینکه ادعای تیم سازنده هست و من نظر خاصی در موردش ندارم ولی اون بخشیی که فرمودید گرافیک بازی چنگی به دل نمیزنه فکر میکنم اشتباه میکنید. شاید شاتهای قدیمی بازی رو دیدید. با توجه به OW بودن بازی و اینکه تیم سازنده هم ایندی هست و خرج ساختش رو هم از کیک استارتر در آورده فکر میکنم گرافیکی که دارن تحویل میدن بینظیره

http://image.noelshack.com/fichiers/2015/40/1443450859-screenshot03.jpg
http://image.noelshack.com/fichiers/2015/40/1443450861-screenshot04.jpg
http://image.noelshack.com/fichiers/2015/40/1443450857-screenshot02.jpg

1443450863-screenshot01.jpg

من گیم پلی ۲۰۱۵ بازی رو دیدم و حتی اگر این گرافیک نهایی بازی روی PS4 بشه هم باز گفتن اینکه XB1 نمیتونه بازی رو اجرا کنه نشون دهنده عدم توانایی تیم سازنده هست. ویچر همین امسال اومد و گرافیکی بهتر از این بازی ارائه داده.

من گیم پلی ۲۰۱۵ بازی رو دیدم و حتی اگر این گرافیک نهایی بازی روی PS4 بشه هم باز گفتن اینکه XB1 نمیتونه بازی رو اجرا کنه نشون دهنده عدم توانایی تیم سازنده هست. ویچر همین امسال اومد و گرافیکی بهتر از این بازی ارائه داده.

گفت که بازی ایندیه و با پول کیک استارتر داره ساخته میشه. حتی بدون درنظر گرفتن این مورد هم گرافیک چشم نوازی حداقل تو این عکسها داره.
اگه قرار باشه گرافیک همه بازی هارو با ویچر 3 مقایسه کنیم، گرافیک FO4 چندین مرتبه ضعیف تر از ویچر 3 هست.

پ.ن: بحث من اصلا توانایی یا عدم توانایی تیم سازنده نیست، فقط به مقایسه کردن این بازی با ویچر 3 واکنش نشون دادم.

گفت که بازی ایندیه و با پول کیک استارتر داره ساخته میشه. حتی بدون درنظر گرفتن این مورد هم گرافیک چشم نوازی حداقل تو این عکسها داره.
اگه قرار باشه گرافیک همه بازی هارو با ویچر 3 مقایسه کنیم، گرافیک FO4 چندین مرتبه ضعیف تر از ویچر 3 هست.

پ.ن: بحث من اصلا توانایی یا عدم توانایی تیم سازنده نیست، فقط به مقایسه کردن این بازی با ویچر 3 واکنش نشون دادم.

سازنده بازی ادعا کرده مشکل 720p بودن بازی GPUـه XB1 هست، که خب وقتی یک بازی مثل W3 و خیلی بازیهای دیگه +900p دارن روی XB1 اجرا میشن فقط میشه گفت حرف سازندش چرته (توان XB1 خیلی بیشتر از اجرای این بازی روی 720p هست و تازه حرف از کم کردن از افکتها و ... هم زدن که خودش یک مقوله‌ی جداست). حالا میخواد گرافیک بازی زمان عرضه مثل این عسکها باشه یا نباشه. در کل واکنش شما بی مورد بود چون منظور از مقایسه این بازیها چیز دیگه‌ای بود که فکر نمیکنم دیگه نیازی به توضیح داشته باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or