اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها [قوانین پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
درود،

همونطور که از اسم تاپیک پیداست این تاپیک ایجاد شده تا تمامی اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها روی پلتفرم های مختلف در اینجا قرار بگیره تا کنترل بخش اخبار هم برای مدیریت راحت بشه هم یه مرجع متمرکز برای کاربران داشته باشیم؛ تا روزانه شاهد ده ها تاپیک مختلف برای هر عنوانی که قراره منتشر بشه نباشیم.

موفق باشیم. :rose:

قوانین تاپیک:

• تاپیک در مورد اطلاع رسانی از نحوه کیفیت اجرایی بازی های مختلف در پلتفرم های مختلف است؛ پس، از قرار دادن اخبار نامربوط خودداری کنید.
  • مقایسه مستقیم سخت افزارهای کنسول ها، و همچنین مقایسه نخ نمای کنسول ها و PC، (خارج از اخبار بند اول) در این تاپیک ممنوع است.
  • قرار دادن مقایسات مختلف از سایت GamingBolt ممنوع است و سعی کنید بیشتر بر مرجع مطمئنی مثل Digital Foundry تکیه کنید.
  • اخبار در مورد قدرت و کارایی کنسول های مختلف رو در این تاپیک ارسال نکنید. برای مثال، مثلا سازنده X گفته هنوز 60% از قدرت کنسول Y مورد استفاده قرار گرفته است؛ یا فلان کنسول فلان % قویتر است.
  • مقایسه بازی های انحصاری کنسول ها با یکدیگر ممنوع است.
  • در صورت عمل نکردن به قوانین ذکر شده، دسترسی فرد خاطی بدون تذکر قبلی به مدت مورد نیاز، از فروم قطع خواهد شد. اگر کسی پست های چنین افرادی را نقل قول کند نیز اخطاری در همین راستا دریافت خواهد کرد. پس از تنش در تاپیک دوری کنید و با دکمه گزارش، تخلف را به ناظمین و مدیران گزارش دهید.
  • خواهشن بحث های سخت افزاری PC و مقایسه انواع بنچمارک های کارت های گرافیکی و افزایش راندومان و DX و ... رو به این تاپیک نیارید و در صورت امکان در بخش سخت افزار ادامه بدید.
  • قوانین با توجه به شرایط و زمان، ممکن است اضافه شوند، پس هراز چندگاهی آن ها را مرور کنید.

اگر قصد ارسال خبری را دارید، حتما باید خلاصه ای از متن ترجمه شود، تا برای همگان قابل استفاده باشد.

آخرین ویرایش:
We’ve also benefitted a lot from Microsoft allowing developers that don’t need Kinect that much to use the extra ~ 5% CPU that were originally allocated to it.”
Read more at http://gamingbolt.com/the-crew-deve...-one-5-cpu-reserve-helped#yTAtSoz6bZ3Gk2pp.99
به جز 10% از GPU ـ5% از CPU رو هم گرفته بود کینکت؟/:)
این 10% مگه چقدر بوده که حتی Destiny تونسته به 1080 برسه؟ :d
600% بوده:d

يه سوال اين 10% از قدرت gpu كه كينكت اشغال كرده بود دقيقا باهاش چي كار ميكرد كه الان نميتونه بكنه .....چون الان خودم با كينكت عين قبل دارم كار ميكنم و برام سوال شده كه الان كدوم كارايي كينكت محدود شده؟؟

يه سوال اين 10% از قدرت gpu كه كينكت اشغال كرده بود دقيقا باهاش چي كار ميكرد كه الان نميتونه بكنه .....چون الان خودم با كينكت عين قبل دارم كار ميكنم و برام سوال شده كه الان كدوم كارايي كينكت محدود شده؟؟

هیچ محدودیتی در کار نیست، فقط تصمیم بر عهده خوده بازیسازه که بخواد از اون قدرت اضافه برای بهبود کیفیت بازی استفاده کنه یا یه سری قابلیت کینکت رو به بازیش اضافه کنه، اگه اولی رو انتخاب کنه کینکت در بازی غیر فعال میشه

فقط یه چیزی الان واسه خودم سوال شد اونم اینکه اون چیزایی که توسط کینکت هم وسط بازی انجام میشد "ضبط کردن و ..." هم غیر فعال میشن یا نه باقی میمونن ؟!

------

از این قدرت های رزرو شده PS4 نداره بعدا آزاد کنن ؟! :d

هیچ محدودیتی در کار نیست، فقط تصمیم بر عهده خوده بازیسازه که بخواد از اون قدرت اضافه برای بهبود کیفیت بازی استفاده کنه یا یه سری قابلیت کینکت رو به بازیش اضافه کنه، اگه اولی رو انتخاب کنه کینکت در بازی غیر فعال میشه

فقط یه چیزی الان واسه خودم سوال شد اونم اینکه اون چیزایی که توسط کینکت هم وسط بازی انجام میشد "ضبط کردن و ..." هم غیر فعال میشن یا نه باقی میمونن ؟!

------

نیازی نداره همه چی happy هست تا الان . شما میبینی اونا قدرت x1 ازاد کردن چون دیدن وضعیت داره خراب میشه بلکه با این کار بتونن کار برای سازنده ها راحت تر کنن واسه رسیدن به رزولوشن 1080. وگرنه همینجوریشم از قاعله عقب هست x1

------

همين ديگه مسئله من هم همين جاس :d اپديت اين قضيه 10% gpu اگر اشتباه نكنم مال 40روز پيش بود كه اومد و خود من هم اپ كردم دستگاهم رو ولي هيچ تفاوتي براي من در كار با كينكت اتفاق نيافتاده مثلا همين فرمان هاي صوتي وسط بازي يا همون ضبط كردن بازي توسط كينكت و...هم شون سر جاشون هستن من موندم كدوم كار كينكت تغيير كرده يا به قول تو استفاده كردن يا نكردنش به تصميم سازنده واگذار شده ؟؟؟

همين ديگه مسئله من هم همين جاس :d اپديت اين قضيه 10% gpu اگر اشتباه نكنم مال 40روز پيش بود كه اومد و خود من هم اپ كردم دستگاهم رو ولي هيچ تفاوتي براي من در كار با كينكت اتفاق نيافتاده مثلا همين فرمان هاي صوتي وسط بازي يا همون ضبط كردن بازي توسط كينكت و...هم شون سر جاشون هستن من موندم كدوم كار كينكت تغيير كرده يا به قول تو استفاده كردن يا نكردنش به تصميم سازنده واگذار شده ؟؟؟
شما وایسا دستینی بیاد اگه فرمان های صوتی تو اون بازی وجود داشت حق با شماست.
شما داری بازیهای که قبلا عرضه شده رو میسنجی که معلومه تغییری نمیکنند. باید منتظر بازیهای آینده باشی.

شما وایسا دستینی بیاد اگه فرمان های صوتی تو اون بازی وجود داشت حق با شماست.
شما داری بازیهای که قبلا عرضه شده رو میسنجی که معلومه تغییری نمیکنند. باید منتظر بازیهای آینده باشی.
پس تو خود همون بازي ها نميشه استفاده كرد من فكر كردم كلا تو همه بازي ها بايد قابليت ها فرق ميكرد و همش دنبال تفاوت تو عمل كرد بودم .....يني ديگه تو بازيه دستيني يا بازي هايي كه قرار اين 10% رو صرف افزايش رزولوشن كنن نميتونم وسط بازي فرمان صوتي بدم :( خداييش خيلي حال ميداد حيف شد ....

احتمالاً داره، ولی فعلاً وقتش نیست. :دی
اگه درست یادم باشه از 8 گیگ رم PS4، بین 4.5 تا 5.5 گیگش دست بازیسازها هست. یعنی 2.5 تا 3.5 گیگ برای کارهای سیستم عامل و ویژگی های فرعی و ... هست که به احتمال زیاد در آینده یه بخشی از اون رو آزاد میکنن. شاید از بقیه بخش ها هم یه چیزایی دست سیستم عامل باشه که بعداً با بهینه سازی بشه آزادشون کرد.
PS3 تا 2010 حدود 120 مگابایت رم در اختیار سیستم عامل گذاشته بود و بعدش به 50 مگابایت کاهش پیدا کرد. برای PSP هم یادمه یه firmware اومد که سرعت پردازنده رو از 266 به 333 میبرد یا یه همچین چیزی! :دی یعنی بعید نیست زمانش که برسه، برای PS4 هم کارهایی بکنن. :دی

احتمالاً داره، ولی فعلاً وقتش نیست. :دی
اگه درست یادم باشه از 8 گیگ رم PS4، بین 4.5 تا 5.5 گیگش دست بازیسازها هست. یعنی 2.5 تا 3.5 گیگ برای کارهای سیستم عامل و ویژگی های فرعی و ... هست که به احتمال زیاد در آینده یه بخشی از اون رو آزاد میکنن. شاید از بقیه بخش ها هم یه چیزایی دست سیستم عامل باشه که بعداً با بهینه سازی بشه آزادشون کرد.
PS3 تا 2010 حدود 120 مگابایت رم در اختیار سیستم عامل گذاشته بود و بعدش به 50 مگابایت کاهش پیدا کرد. برای PSP هم یادمه یه firmware اومد که سرعت پردازنده رو از 266 به 333 میبرد یا یه همچین چیزی! :دی یعنی بعید نیست زمانش که برسه، برای PS4 هم کارهایی بکنن. :دی
100% هستش همون طوری که در نسل قبل هم شاهد بودیم.اگرم اصلا همچین چیزی نباشه بازم با بالا بردن کلاک پردازنده مثل مایکرو میتونه سرعت پردازشی رو بالا ببره.
مایکرو سافت هرجی داشت از بالا بردن کلاک پردازنده تا این 10% رو ، رو کرد..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or