اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها [قوانین پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
درود،

همونطور که از اسم تاپیک پیداست این تاپیک ایجاد شده تا تمامی اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها روی پلتفرم های مختلف در اینجا قرار بگیره تا کنترل بخش اخبار هم برای مدیریت راحت بشه هم یه مرجع متمرکز برای کاربران داشته باشیم؛ تا روزانه شاهد ده ها تاپیک مختلف برای هر عنوانی که قراره منتشر بشه نباشیم.

موفق باشیم. :rose:

قوانین تاپیک:

• تاپیک در مورد اطلاع رسانی از نحوه کیفیت اجرایی بازی های مختلف در پلتفرم های مختلف است؛ پس، از قرار دادن اخبار نامربوط خودداری کنید.
  • مقایسه مستقیم سخت افزارهای کنسول ها، و همچنین مقایسه نخ نمای کنسول ها و PC، (خارج از اخبار بند اول) در این تاپیک ممنوع است.
  • قرار دادن مقایسات مختلف از سایت GamingBolt ممنوع است و سعی کنید بیشتر بر مرجع مطمئنی مثل Digital Foundry تکیه کنید.
  • اخبار در مورد قدرت و کارایی کنسول های مختلف رو در این تاپیک ارسال نکنید. برای مثال، مثلا سازنده X گفته هنوز 60% از قدرت کنسول Y مورد استفاده قرار گرفته است؛ یا فلان کنسول فلان % قویتر است.
  • مقایسه بازی های انحصاری کنسول ها با یکدیگر ممنوع است.
  • در صورت عمل نکردن به قوانین ذکر شده، دسترسی فرد خاطی بدون تذکر قبلی به مدت مورد نیاز، از فروم قطع خواهد شد. اگر کسی پست های چنین افرادی را نقل قول کند نیز اخطاری در همین راستا دریافت خواهد کرد. پس از تنش در تاپیک دوری کنید و با دکمه گزارش، تخلف را به ناظمین و مدیران گزارش دهید.
  • خواهشن بحث های سخت افزاری PC و مقایسه انواع بنچمارک های کارت های گرافیکی و افزایش راندومان و DX و ... رو به این تاپیک نیارید و در صورت امکان در بخش سخت افزار ادامه بدید.
  • قوانین با توجه به شرایط و زمان، ممکن است اضافه شوند، پس هراز چندگاهی آن ها را مرور کنید.

اگر قصد ارسال خبری را دارید، حتما باید خلاصه ای از متن ترجمه شود، تا برای همگان قابل استفاده باشد.

آخرین ویرایش:
The Importance of 60 FPS on Next-Gen Consoles

There's something that can't be captured in screenshots, Naughty Dog say

We do so much with the animations of the character to convey emotion to the player so when you talk about what's going on with Joel and getting the player to empathize with him, Jason Gregory, lead programmer, told ign. At 60 frames, seeing his breathing change, or when a Clicker shows up and you hear that sound and the way he moves changes, because all the animations are that much more fluid, I think that comes across even more now. That's going to change the play experience just a little bit in the way the players experience that
And when asked if 60 FPS will become the new standard for games, Gregory was optimistic. "We hope so," he said. "It used to just be that first-person shooters were 60 by default, but a lot of other games didn't feel the need for it. I think we're showing that it does make a difference even in a non-FPS type game."

[Source: ign]

The Importance of 60 FPS on Next-Gen Consoles

There's something that can't be captured in screenshots, Naughty Dog say

[Source: ign]

بعد یه عده تو تاپیک کناری اومدن میگن از نظر ما 30 فریم سینمایی تره و بیشتر بهمون فاز میده!!!/:)
برادر من نظرت رو بزار واسه خودت خواهشا

به عنوان یه pc gamer نسل قبل به دلیل همین فریم ریت 30 بود که فقط تعداد محدودی بازی انحصاری رو تجربه کردم
به چشم من تفاوت بین 30 و 60 خیلی زیاده، اون نرمی و رونی بازی تو صحنه های شلوغ اصلا قابل مقایسه با 30 فریم نیست
البته اگر همیشه کنسول گیمر بودید و عادت کردید به 30 که حرفی نیست، ولی اگر 60 فریم رو تجربه کنید واقعا دیگه نمی تونید 30 فریم رو تحمل کنید
دقیقا همین حرفی که ناتی داگ گفته! تفاوتش رو نمیشه با اسکرین شات نشون داد

به شدت به اینایی که 30 فریم رو بهتر می‌دونن حسودیم می‌شه :d
البته بعد از اومدن TLOU Re خیلیاشون میان می‌گن ما همون 30 رو ترجیح می‌دیم، در حالی که روی 60 فریم بازی می‌کنن! بنا به دلایلی :d

کلا کاری به این تاپیک ندارم چون تو جنگ کنسول بازا شرکت نمیکنم 1080P 60FPS تجربه کردم میدونم دنیا دست کیه

بعضی موقع ها ادم یه چیزایی از کنسول گیمرهای محترم تو این تاپیک میخونه که واقعا تعجب میکنه ! مثلا اینکه میگن: 720 با 1080 هیچ فرقی نداره یا اینکه 30 فریم از 60 فریم بهتره حس سینمایی میده و......

کاری هم به ریسپانسیبیلیتی این موارد ندارم
فقط همینو بدونید طرف خداد تومن خرج میکنه چهارتا کارت گرافیک غول کنارهم SLI میکنه که بتونه با جزئیات بالا به 60 فریم برسه . پس این بحث تموم شدس

نه بستگی به عادت داره.من خودم نسل هفتم رو اکثر با کنسول بودم الان یکی دوماهی میشه با PC بازی میکنم شصت فریم احساس میکنم بیش از حد سریع هستش بازی.حالا باید یک مدت بازی کنم تا عادت کنم
yahoo_4.gif

یعنی لذتی که کنسول گیمر از بازیش میبره مطمئنا کمتر از پی سی گیمر جماعت نیست.منظورم اینه که اگه روی دوتا پلتفرم همزمان بازی کنی شاید تجربه ات لطمه ببینه ولی اگه فقط کنسول گیمرباشی خیلی خوب عادت میکنی
yahoo_4.gif
ریتم بازیو که تند نمیکنه. درواقع بازی روون تر اجرا میشه

خوب مشخصه کنسول گیمرهای عزیز 8 ساله دارن تو 720 30FPS بازی میکنن مثل کسی که یه عمره داره تو خونه 45 متری زندگی میکنه به همون ابعاد عادت کرده و الان که قراره تو خونه 250 متری زندگی کنه افتاب بالانس میزنه
ولی نگران نباشید کم کم عادت میکنید

FaVoRiTe@
فکر کنم الان دیگه همه فهمیدن شما چهار تا کارت گرافیک غول داری ! بیش از این جایز نیست ........... (تاپیک شده ابزار سوء استفاده)

والا فکر نمی کنم کسی در صورت تجربه و اگر بتونه یک بازی رو در هر دو فریم 60 و 30 داشته باشه دومی رو به اولی ترجیه بده
ولی در صورت نبودش هم میشه لذت کافی رو برد

و در ادامه کاری به بحث ندارم گاهی میشه توی همون خونه 45 متری لذت بیشتری از زندگی برد ( اینجا فهمیدیم شما علاوه بر چهار تا کارت گرافیک خونه بزرگی هم دارید!
yahoo_10.gif
)
من کی گفتم چهارتا کارت گرافیک دارم ؟؟
دارم مثال میزنم

آخرین ویرایش:
به عنوان یه pc gamer نسل قبل به دلیل همین فریم ریت 30 بود که فقط تعداد محدودی بازی انحصاری رو تجربه کردم
به چشم من تفاوت بین 30 و 60 خیلی زیاده، اون نرمی و رونی بازی تو صحنه های شلوغ اصلا قابل مقایسه با 30 فریم نیست
البته اگر همیشه کنسول گیمر بودید و عادت کردید به 30 که حرفی نیست، ولی اگر 60 فریم رو تجربه کنید واقعا دیگه نمی تونید 30 فریم رو تحمل کنید

نه بستگی به عادت داره.من خودم نسل هفتم رو اکثر با کنسول بودم الان یکی دوماهی میشه با PC بازی میکنم شصت فریم احساس میکنم بیش از حد سریع هستش بازی.حالا باید یک مدت بازی کنم تا عادت کنم:d

یعنی لذتی که کنسول گیمر از بازیش میبره مطمئنا کمتر از پی سی گیمر جماعت نیست.منظورم اینه که اگه روی دوتا پلتفرم همزمان بازی کنی شاید تجربه ات لطمه ببینه ولی اگه فقط کنسول گیمرباشی خیلی خوب عادت میکنی:d

من با 30 فریم چشمام اذیت میشه نمیگم چیز بدیه و از این حرفا ولی دوس دارم فریم ریت بالاتر از 30 باشه اصن وقتی gta5 رو بازی میکردم همش چشمم درد میگرفت :/

FaVoRiTe@
فکر کنم الان دیگه همه فهمیدن شما چهار تا کارت گرافیک غول داری ! بیش از این جایز نیست ........... (تاپیک شده ابزار سوء استفاده)

والا فکر نمی کنم کسی در صورت تجربه و اگر بتونه یک بازی رو در هر دو فریم 60 و 30 داشته باشه دومی رو به اولی ترجیه بده
ولی در صورت نبودش هم میشه لذت کافی رو برد

و در ادامه کاری به بحث ندارم گاهی میشه توی همون خونه 45 متری لذت بیشتری از زندگی برد ( اینجا فهمیدیم شما علاوه بر چهار تا کارت گرافیک خونه بزرگی هم دارید! :p )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or