اخبار داغ بازی ها

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Konami

Administrator
سلام به تمامی بچه گل و دوست داشتنی بازیداتی و غیر بازیداتی

این تاپیک هم به امید خدا کار خودش رو آغاز میکنه

حتما دیگه همگی با سیستم و نحوه کاری این تاپیک آشنایی دارید !

پس شروع میکنیم ...

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Hellgate:london:
ممنون.
ولی هنوز به نظرم نباید گفت برا همه دستگاها برا 2006 رفته.شایدم حق با شما باشه.باید صبر کردو دید.
در ضمن با این نظرم که از تریلرای بازی چیزی خوبی رو انتظار نداریم رو هم قبول دارم.حق با شماس.
اگه سایت های معتبر هم بگن.خب کاملا حق باشماس.فکر کنم یه 3-4 روز صبر کنیم شاید هم Eidos و هم بقیه سایتا یه تکونی به خودشون بدن.و خبر درستو بگن.
ولی بازم میگم صبر
:o

توی بسیاری از سایتهای معتبر این خبر اومده و قطعا ورود هر 3 نسخه PC و XBOX و PS2 به سال 2006 موکول شده ... البته با توجه به ورود X360 تا 2 ماه دیگه به نظر نمیرسه که نسخه XBOX بازی استقبالی ازش بشه ... پس احتمال داره که نسخه XBOX بازی به XBOX 360 تبدیل بشه

نوشته شده توسط Behzad:
توی بسیاری از سایتهای معتبر این خبر اومده و قطعا ورود هر 3 نسخه PC و XBOX و PS2 به سال 2006 موکول شده ... البته با توجه به ورود X360 تا 2 ماه دیگه به نظر نمیرسه که نسخه XBOX بازی استقبالی ازش بشه ... پس احتمال داره که نسخه XBOX بازی به XBOX 360 تبدیل بشه
خیله خوب بابا.حالا چرا میزنین.قبول کردم.من که حرفی ندارم.ولی در کل صبر کردن خیلی خوبه.ما گیمرا عادت کردیم صبرمون بره بالا.چون همش میزارن ماهارو سر کار.
ممنون.

نوشته شده توسط Behzad:
بازم معذرت.باور کنید وقتی داشتم دو تا پست قبلی رو میزدم.من توی سایت GS و 2 تا سایته دیگه هم دیدم.ولی خبری نبود.ولی حالا که ساعت شده 12:31 دقیقا حرف شما رو تازه دیدم که GS زد.پس باید صبرمونو مثل صبر ایوب کنیم.که یه چند وقتی سر کاریم.ممنون از خبرتون
لطف کردین.
ببخشید.

سلام
دوستان یکی لطف کنه ولیست بازی هایی که قراره این ماه روانه بازار بشه رو بذاره..ممنون
البته من لیست ماه قبل رو گیرم اومده ولی این ماه هنور نه....

بازم معذرت.باور کنید وقتی داشتم دو تا پست قبلی رو میزدم.من توی سایت GS و 2 تا سایته دیگه هم دیدم.ولی خبری نبود.ولی حالا که ساعت شده 12:31 دقیقا حرف شما رو تازه دیدم که GS زد.پس باید صبرمونو مثل صبر ایوب کنیم.که یه چند وقتی سر کاریم.ممنون از خبرتون
لطف کردین.
ببخشید.

دوست من.GS يکي از ضعيفترين سايت ها در زمينه ي خبررساني هست و خبرها رو با تاخير مي ذاره.و چون من خبرها رو از سايت هاي ديگري که زود تر از GS خبر ميدن ميگيرم دليل نميشه که بگي بايد صبر کنيم ببينيم توي سايت هاي معتبر مثل GS هم ثبت ميشه يا نه.چون اصلا من و خيلي هاي ديگه GS رو يک سايت معتبر نميشناسم(به خصوص در زمينه ي خبررساني)و GS خودش خبرهاشو از سايت هاي ديگه مثل همين Bluesnews مي گيره.

البته با توجه به ورود X360 تا 2 ماه دیگه به نظر نمیرسه که نسخه XBOX بازی استقبالی ازش بشه ... پس احتمال داره که نسخه XBOX بازی به XBOX 360 تبدیل بشه

من اين طور فکر نميکنم بهزاد جان.چون زياد بازي جالبي به نظر نميرسه که بخوان واسه 360 بسازنش.

دوستان یکی لطف کنه ولیست بازی هایی که قراره این ماه روانه بازار بشه رو بذاره..ممنون

چند تا بازي هست که ممکنه به درد بخور باشن.مثل:

Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse
Dragonshard
Indigo Prophecy (البته توي ايران اومده :lol: )
Cold War
Rome: Total War Barbarian Invasion
The Suffering: Ties That Bind
Total Overdose (اين هم تو ايران اومده :lol: )
Worms 4: Mayhem
Bet on Soldier: Blood Sport
Blitzkrieg 2

اين بازيهاي قرار هستند که تا آخر سپتامبر براي pc بيان.البته اگه delay نشن.البته چندتا ديگه هم هستند که فکر نکنم زياد به درد بخور بشن.فعلا l3ye.

سلام ...
خوشحالم كه دوستان عزيز با خبر هاي خوبشان در حال راه انداختن اين تاپيك هستن و شرمنده از اين كه من هنوز نتونستم كاملا در سايت فعاليت خودم را اغاز كنم به اميد خدا كمي مشغله هام كمتر بشه بيشتر در خدمت شما عزيزان خواهم بود ... اما چندتا تصوير از NFS MW به دستم رسيده بود گفتم بزارم اينجا البته حجم و اندازه تصوير را تا حد امكان پايين اوردم تا تاپيك سنگين نشه ... ( دوستان ديگر هم اگر از تصاوير استفاده ميكنند حتما سايز و حجم ان را پايين بياورند و يا با لينك در پست خود قرار دهند )

به اميد موفقيت تمام دوستان و سايت بازي سنتر
موفق باشيم ...

12.jpg

11.jpg

14.jpg

13.jpg

1.jpg

15.jpg

از دو تا بازی اسم نبردی که فکر کنم حیف باشه یه اسمی هم از این دو تا بازی به میان نیاد:
Myst V :End of Age (آخرین شماره از سری بازی های میست.کار استودیوی Cyan و کمپانی UBI)
WH: DoW-WA(نسخه اضافه شونده بازی زیبای WarHammer)
این دو تا هم اگه بگیم بد نیست.
البته هر دو تای این بازی ها ریلیز شدن.ولی هنوز تو ایران نیومدن.یعنی دیروز که من نتونستم گیر بیارم.

Indigo Prophecy اقا این از همه بازی ها بهتر خدا وکیلی راستی اشکان جان این بازی هم اومده تو ایران:Worms 4: Mayhem
بچه قربونتون میشه یک منبع خبری باحال به منم بگید

نمیخوام تبلیغ شرکتی اینجا بشه.ولی بازی Indigo prophecyd ی که توی بازار هست با دمون اجرا میشه.برات یه درایو مجازی میسازه.اگه کسی این بازی رو با حالت Setup گیر آورده یه ندا بده.من از این درایو مجازی اصلا خوشم نمییاد.
در مورد یه بازی دیگه که دوستان گفتن:Total Overdose که کار کمپانی Eidos هستش این بازی هم اومده.ولی شرکتی که این بازی رو زده.ببخشیدا عقلش کار نمیکرده.این بازی حالت Custom نداره.یعنی باید بازی حتما روی درایو C ریخته بشه.که حالا من بیچاره که کل درایو C فقط 4 گیگ هست. و2 گیگش رفته برا ویندوزو باقی قضایا باید چی کار کنیم.من که نمیدونم.
اگه کسی باز هم این بازی رو با Setupدرست حسابی گیر آورده یه ندا بده.
ممنون

من نمیدونم دیگه چه بلایی میخوان سر این ماریوی بدبخت بیارن تو همه ورزشی بردنش همه کار رو ش در اوردند فقط فوتبالش کم بود که این هم فوتبالش.واقعا این نینتندو دست بردار این ماریو نیست هر چی باشه سمبله شرکتشه:
smstrikers_gcnboxboxart_160w.jpg

TITLE
Mario Smash Football (AKA Super Mario Strikers)

CATEGORY
Sport

ONLINE PLAY: No

PLATFORM
GAMECUBE

DEVELOPER
Next Level Games

US PUBLISHER
Nintendo

UK PUBLISHER
Nintendo
super-mario-strikers-20050923052632930.jpg

UK RELEASE
18-Nov-2005

NORDIC RELEASE
18-Nov-2005

US RELEASE
05-Dec-2005

پرفروشترين بازيها طي هفته ي پيش در انگليس:

1. Burnout Revenge (EA)
2. Sims 2: Nightlife (EA)
3. Brian Lara International Cricket 2005 (Codemasters)
4. Warhammer 40.000: Dow Winter Assault (THQ)
5. Burnout Legends (EA)
6. Fahrenheit (Atari)
7. Total Overdose (Eidos)
8. Juiced (THQ)
9. Delta Forces: Black Hawk Down (Novalogic)
10 The Incredible Hulk: Ultimate Destruction (Vivendi)
11 WWE Day of Reckoning 2 (THQ)
12 LEGO Star Wars (Eidos)
13 Heroes of the Pacific (Codemasters)
14 Madagascar (Activision)
15 Tom Clancy' S Rainbow Six Lockdown (Ubisoft)
16 Pro Evolution Soccer 4 (Konami)
17 Madden NFL 2006 (EA)
18 Cricket 2005 (EA)
19 Large Theft Car: San Andreas (Take 2)
20 Gametrak - Real World Golf (In2games)

نوشته شده توسط CRASH:
من نمیدونم دیگه چه بلایی میخوان سر این ماریوی بدبخت بیارن تو همه ورزشی بردنش همه کار رو ش در اوردند فقط فوتبالش کم بود که این هم فوتبالش.واقعا این نینتندو دست بردار این ماریو نیست هر چی باشه سمبله شرکتشه:
smstrikers_gcnboxboxart_160w.jpg

TITLE
Mario Smash Football (AKA Super Mario Strikers)

CATEGORY
Sport

ONLINE PLAY: No

PLATFORM
GAMECUBE

DEVELOPER
Next Level Games

US PUBLISHER
Nintendo

UK PUBLISHER
Nintendo
super-mario-strikers-20050923052632930.jpg

UK RELEASE
18-Nov-2005

NORDIC RELEASE
18-Nov-2005

US RELEASE
05-Dec-2005
من موندم اگه پس فردا كارگردانه ماريو خدايي نكرده بيوفته بميره نينتندو ميخواد چي كار كنه؟
:evil:
نميشد اين اويل 4 تو ايران سريعتر بيياد ؟ :sad:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or