نوشته شده توسط Hellgate:london:ممنون.
ولی هنوز به نظرم نباید گفت برا همه دستگاها برا 2006 رفته.شایدم حق با شما باشه.باید صبر کردو دید.
در ضمن با این نظرم که از تریلرای بازی چیزی خوبی رو انتظار نداریم رو هم قبول دارم.حق با شماس.
اگه سایت های معتبر هم بگن.خب کاملا حق باشماس.فکر کنم یه 3-4 روز صبر کنیم شاید هم Eidos و هم بقیه سایتا یه تکونی به خودشون بدن.و خبر درستو بگن.
ولی بازم میگم صبر
![]()
خیله خوب بابا.حالا چرا میزنین.قبول کردم.من که حرفی ندارم.ولی در کل صبر کردن خیلی خوبه.ما گیمرا عادت کردیم صبرمون بره بالا.چون همش میزارن ماهارو سر کار.نوشته شده توسط Behzad:توی بسیاری از سایتهای معتبر این خبر اومده و قطعا ورود هر 3 نسخه PC و XBOX و PS2 به سال 2006 موکول شده ... البته با توجه به ورود X360 تا 2 ماه دیگه به نظر نمیرسه که نسخه XBOX بازی استقبالی ازش بشه ... پس احتمال داره که نسخه XBOX بازی به XBOX 360 تبدیل بشه
بازم معذرت.باور کنید وقتی داشتم دو تا پست قبلی رو میزدم.من توی سایت GS و 2 تا سایته دیگه هم دیدم.ولی خبری نبود.ولی حالا که ساعت شده 12:31 دقیقا حرف شما رو تازه دیدم که GS زد.پس باید صبرمونو مثل صبر ایوب کنیم.که یه چند وقتی سر کاریم.ممنون از خبرتوننوشته شده توسط Behzad:توی بسیاری از سایتهای معتبر این خبر اومده و قطعا ورود هر 3 نسخه PC و XBOX و PS2 به سال 2006 موکول شده ... البته با توجه به ورود X360 تا 2 ماه دیگه به نظر نمیرسه که نسخه XBOX بازی استقبالی ازش بشه ... پس احتمال داره که نسخه XBOX بازی به XBOX 360 تبدیل بشه
بازم معذرت.باور کنید وقتی داشتم دو تا پست قبلی رو میزدم.من توی سایت GS و 2 تا سایته دیگه هم دیدم.ولی خبری نبود.ولی حالا که ساعت شده 12:31 دقیقا حرف شما رو تازه دیدم که GS زد.پس باید صبرمونو مثل صبر ایوب کنیم.که یه چند وقتی سر کاریم.ممنون از خبرتون
لطف کردین.
ببخشید.
البته با توجه به ورود X360 تا 2 ماه دیگه به نظر نمیرسه که نسخه XBOX بازی استقبالی ازش بشه ... پس احتمال داره که نسخه XBOX بازی به XBOX 360 تبدیل بشه
دوستان یکی لطف کنه ولیست بازی هایی که قراره این ماه روانه بازار بشه رو بذاره..ممنون
)
)
من موندم اگه پس فردا كارگردانه ماريو خدايي نكرده بيوفته بميره نينتندو ميخواد چي كار كنه؟نوشته شده توسط CRASH:من نمیدونم دیگه چه بلایی میخوان سر این ماریوی بدبخت بیارن تو همه ورزشی بردنش همه کار رو ش در اوردند فقط فوتبالش کم بود که این هم فوتبالش.واقعا این نینتندو دست بردار این ماریو نیست هر چی باشه سمبله شرکتشه:
![]()
TITLE
Mario Smash Football (AKA Super Mario Strikers)
CATEGORY
Sport
ONLINE PLAY: No
PLATFORM
GAMECUBE
DEVELOPER
Next Level Games
US PUBLISHER
Nintendo
UK PUBLISHER
Nintendo
![]()