اخبار داغ بازی ها

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Konami

Administrator
سلام به تمامی بچه گل و دوست داشتنی بازیداتی و غیر بازیداتی

این تاپیک هم به امید خدا کار خودش رو آغاز میکنه

حتما دیگه همگی با سیستم و نحوه کاری این تاپیک آشنایی دارید !

پس شروع میکنیم ...

آخرین ویرایش:
bet on soldier که تا چند روز ديگه مياد.اما Timeshift هنوز مونده تا بياد.چند وقت پيش هم گفتن که Timeshift رو براي 360 هم ميزنن.امين جان بذار بيان.بعد نظر بخوا !

نوشته شده توسط ChaosTheory:
bet on soldier که تا چند روز ديگه مياد.اما Timeshift هنوز مونده تا بياد.چند وقت پيش هم گفتن که Timeshift رو براي 360 هم ميزنن.امين جان بذار بيان.بعد نظر بخوا !
سلام
مرسی که گفتی که به زودی میان چون نمیدونستم
در مورد نظر خواهی هم منظورم از نظر عکس هایی که دادن و تریلر هاش هست مگه من که میدونستم هنوز نیومدن
44.gif

You heard it right; The Sims™ 2 is coming to PlayStation®2 computer entertainment system, Xbox® video game from Microsoft, Nintendo

بازی محبوب سیمز 2 برای کنسولهای پلی استیشن ،ایکس باکس ، نینتندو و چند کنسول دستی دیگر در روز 26 اکتبر عرضه خواهد شد و همه کسانی که منتظر عرضه این بازی بر روی کنسول ها بودند رو شاد خواهد کرد.
26 اکتبر این بازی ابتدا در امریکای شمالی و با اختلاف چند روز در دیگر کشور ها منتشر خواهد شد

سلام
حامد جان...قانون رو رعایت نکردی....چرا لوگوی بازی سنتر رو نزدی(شوخی کردم ولی فکر کنم یادت رفته)
من هر چی دیدم اسمی ازاین بازی در لیست این ماه ندیدم...مگه قرار نبود تا آخر تابستان راهی بازار بشه؟

فعلا که اوضاع Eidos قمر در عقربه.فکر کنم درشو تخته کنن به نفع همه باشه.مخصوصا ماها.هی چپو راست بازی هاش می یوفته عقب.ولی فکر کنم چند وقت پیش دو تا از بازی های Eidosبه اسم های TR:Lو Hitman:blood money رفت برا 2006.البته Eidos کاراش حساب کتاب نداره.یهو دیدی رفت برا 2007.یا اصلا کلا کنسل شد.خیلی جالبه.ولی خدا نکنه کنسل شه.هیتمنم خودش خیلی حاله.

سلام
بچه ها مگه قرار نبود نسخه اضافه شونده بازی هاف لایف وارد بازار بشه..من یه لیستی دیدم که داخلش اسم بازی هاف لایف بود...این قرار بود که این ماه وارد بازار بشه...

فکر نکنم.به این زودیا بیاد.هنوز که TBA هستش.ولی تنها 1 تریلرم از بازیبیرون اومده.ولی من که منتظرم تا این بازی خوب بیاد.اگه کسی خبری داره ممنون میشم بگه.اخه Valve برا ناشر دچار مشکل شده بود که فکرم کنم رفت زیر نظر EA.البته این برا چند وقت پیشه.اگه اشتباه میکنم لطفا درستش کنید.

نوشته شده توسط behzadr:
سلام
در مورد کدوم بازی داری صحبت می کنی ؟ منظورت هاف لایف هست...
اره اقا بهزاد گل.فکر کنم درست یادم مونده باشه.در مورد Half life 2:Aftermath.من ازش یه تریلر 45 ثانیه ای دیدم ولا غیر.نمیدونم کسی دیگه چیزی ازش دیده یا نه اگه دیدین خبر بدین.الان Valveفکر کنمDay of defeat:Sourceرو داره میده بیرون.ولی از HL2:aftermath من که خبری ندارم.
شاد باشی.

بچه ها اینو ببینید حالشو ببرید
gta4306_1.jpg

0015jq.JPG

انتشار بازی گفته شده در سال 2006 بیا هی بگو خبرت قدیمی قدیمی بخدا این من هیچ سایتی ندیدم اقا اینو ببینید یک هفته تو کفش بمونید اگر گفتید اسمش چی هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or