اخبار داغ بازی ها

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Konami

Administrator
سلام به تمامی بچه گل و دوست داشتنی بازیداتی و غیر بازیداتی

این تاپیک هم به امید خدا کار خودش رو آغاز میکنه

حتما دیگه همگی با سیستم و نحوه کاری این تاپیک آشنایی دارید !

پس شروع میکنیم ...

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Miesam:
من که هیچی نفهمیدم بعد این کولاک4 ایا بازی ترسناک؟
اقا میثم عزیز،
فارسی نوشتم.چیش نامفهموم بود. :( :( :(
لپ کلام این که بازی Quake4 قرار بود 11 اکتبر بیاد که حالا شد 18 اکتبر.یعنی دقیقا همون روزی که قراره بازی FEAR بیاد.این دو بازی همزمان انتشار پیدا میکنن.
اسم بازی هم کولاک نیست.بابا Quake4. :lol: :lol:
مگه شما Quake3 و Quake3:Team Arena رو بازی نکردی.
سبک بازی مثل دوم3.دقیقا از همون موتور و تکسچر استفاده شده.Idsoftware به عنوان گروه کمکی به Raven کمک کرده.فکر کنم باید یکم در مورد نمایشگاه QuakeCon توضیح بدم.چشم بهتون میگم.

نوشته شده توسط behzadr:
سلام
امین جان به صفحه بازی های این ماه برو.می بینی
خوب یعنی هیچ کس اطلاع دقیقی از این موضوع نداره!!!!!
بهزاد جان ممنون
ولی من یکم خنقم منظورت رو نمیگیرم اگه صفحه رو بگی ممنون میشم http://asefsoft.
یعنی اصلا این طور صفحه ای ندیدم [img]http://asefsoft.com/qsimages/45.gif com/qsimages/44.gif[/img]

اينم يه خبر از طرف من كه صبح به دستم رسيد...
2 شرکت مایکروسافت و Ensemble اعلام کردند نسخه سوم از بازی محبوب Age of Empire را تااکتبر سال 2005 روانه بازار می‏کند.

به گزارش بخش خبر شبكه فن آوري اطلاعات ايران ، از خبر گزاری سلام، سازندگان این بازی می‏گویند که در طراحی نبردهای فیزیکی و نفر به نفر این بازی و نیز طراحی جزئیات بصری دقت فراوانی به خرج داده شده است. این بازی قصه چگونگی قدرت گرفتن تمدن‏های اروپایی و فتح جهان جدید توسط آنان است که بین سالهای 1500 و 1850 میلادی اتفاق می‏افتاد. یعنی زمانی که دول اروپایی به استعمارگری در قاره ‏های مختلف جهان مشغول بودند.
برای اجرای این بازی که از جمله بازی‏های استراتژیک محسوب می‏شود باید از پردازنده‏های حداقل 4/1 گیگاهرتزی، 256 مگابایت RAM، کارت ویدئویی 64 مگابایت و ویندوز xp استفاده شود. همچنین به 2 گیگابایت ظرفیت دیسک سخت هم جهت نصب بازی احتیاج است.

خوب یه چیز جالبی که هست اینه که آی جی ان وسه بلک اند وایت یه ریویو گذاشته که بسی عجیبه چون بقیه سایتای بازی هنوز چیزی نذاشتن.امتیازم داده 8.8 ولی الان چون حال تجزیه تحلیل ندارم حوصله شم ندارم بشینم ریویو بخونم اونم انگلیسی(مخضوضا منم که تو علم و سوات!).بعدشم فاینال فانتزی یازده مثه اینکه قراره واسه پی سی و پی اس2 و 360 دوباره بیاد که با توجه به اینکه یه فاینال11 فبلا اومده بود و فقط آنلاین بود میشه امیدوار بود که اینیکی سینگل پلیر هم داشته باشه(دوستانی که اطلاعات بیشتر دارن بگن لطفا)بعدشم بعضی سایتا به فیفا 2006 امتیاز دادن که خیلی نتیجه خوبی نداده که فعلا نقدای گیمرا نشون میده که نسخه گیم کیوب تو کنسولا از همه بهتره که مینگینش شده 85% ایکس باکس 79% و پی اس2 70%!

سلام ،
فکر کنم که حرف اقا عماد درست باشه.منم ریویوی بازی black & White 2 رو دیدم.که سایت IGNگذاشته بود.منم مثل شما الان حال خوندنشو ندارم.ولی میدونین برا بعضی از بازی های معروف این کار انجام میشه.اینم بگم که بازی Black & White 2فکر کنم روز 4 اکتبر قراره ریلیز بشه یعنی چهار روز دیگه.بعضی شرکتا برای اینکه بازیشون فروش خوبی کنه والبته از خوب بودن بازیشون مطمئنن این کارو میکنن.یه نسخه از بازی رو قبل از اینکه بیاد بیرون میدن به این سایتا تا بهش نمره بدن.این کار فکر کنم در این یکی دو ماهه در مورد بازی Fable:The lost Chaptersهم انجام شد.این بازی حدود 1 هفته قبل از اینکه بیاد بیرون خیلی از سایتا بهش نمره رو داده بودن و البته نمره خوبی هم گرفته بود.این کار هم برا بازیBlack & White 2 هم انگار اتفاق افتاده.
در اخر اینم بگم که استودیوی این بازی و بازی Fable البته برا PC کسی نبوده جزء LionHead.اینم بگم که ناشر این بازی EAه.که در حال حاضر با تبر هم نمیتونیم گردنشو قطع کنیم.خیلی چپش پره. :lol: :lol: :lol: :lol:

سلام به همگی
فیفا 2006 هم توی ایران اومد ! توی پایتخت میفروشن 4 سی دی 7000 تومن ! من پول همرام نبود نخریدم

11014.jpg.xs.jpg

ایران هم توی نسخه ی pc نیست . فقط توی xbox360 هست
اما ایران توی بازی جام جهانی 2006 که اردیبهشت منتشر میشه هست .
برای اطلاعات بیشتر برین اینجا : کلیک کنید
ولی جالبه که توی ایران فیفا 2006 اومده اما هنوز توی گیم اسپات ازش خبری نیست ! :lol:

فیفا 2006 هم توی ایران اومد ! توی پایتخت میفروشن 4 سی دی 7000 تومن ! من پول همرام نبود نخریدم

همون بهتر كه پول نداشتي كه بخري.چون به نظر من خريد بازي از پايتخت با همچين قيمت هايي يه ظلمه !

آرشام جان اینو باهات موافقم
هر چند که اگه بخوای اصلشو حساب کنی باید چهل پنجاه تومن واسه یه بازی بدی اما وقتی میتونی همینو با 2000 تومن هم بخری چرا باید 5000 تومن زیاد بدی ؟؟؟
فقط این یخورده جلدش قشنگتره . ولی بازیش که فرقی نداره !؟ :neutral:

نوشته شده توسط Restricted Area:
بازی Castlevania: Dawn of Sorrow هم به عنوان بازی ماه انتخاب شده. البته Indigo prophecy و Burnout: Revenge و Shadow of colossus هم مطمئنا کاندیدای بهترین بازی ماه بودن.
هنوز شایعات این شماره مجله رو جایی ندیدم.

Indigo Prophecy یا همون Fahrenheit تو اوروپا معرکه بود...بهترین بازی ادونچری که تو این چند ساله کردم . این بازی یه سبک جدید رو رو کرده طوری که تو تمام قسمتهای بازی مشارکت دارین حتی قسمتهایی که بازی بصورت Cinematic هست
از گیم اسپات هم 8.4 گرفت

اسمش رو تو امریکا برای این تغییر دادن چون fahrenheit یعنی 11 سپتامبر خواستن با اون اشتباه گرفته نشه

نوشته شده توسط persian_king:
Indigo Prophecy یا همون Fahrenheit تو اوروپا معرکه بود...بهترین بازی ادونچری که تو این چند ساله کردم . این بازی یه سبک جدید رو رو کرده طوری که تو تمام قسمتهای بازی مشارکت دارین حتی قسمتهایی که بازی بصورت Cinematic هست
از گیم اسپات هم 8.4 گرفت

اسمش رو تو امریکا برای این تغییر دادن چون fahrenheit یعنی 11 سپتامبر خواستن با اون اشتباه گرفته نشه

سلام به فرشين عزيز ... مشتاق ديدار رفيق ...
اقا تو اين سبك ها من دلم داره تاپ و توپ ميكنه براي Dreamfall ... اخ بياد ...

فکر کنم بعد از اینکه دلمونو برا بازی Dreamfall داشتیم صابون میزدیم که بیاد و Funcom زد تو حال همه و بازی رو انداخت عقب.حالا بعد از مدتها یه بازی خوب ادونچز اومده.
ولی باید منتظر Myst V:End of Age هم باشیم.این بازی طبق شماره قبلی دو تا DVD هستش.که امیدوارم یه حالی به بازی های ادونچر در این اوضاع کساد بده.این چند وقت اوضاع بر ادونچر بازا گلستون شده.
منم که عاشق ادونچر :cheesygri :cheesygri
فکر کنم جناب کونامی.بازی Dreamfallیه شش ماهی عقب افتاد.البته این خبر ماله چند وقت پیشه.
پس منو شما هر دو باید منتظر باشیم. اخ اخ اخ کجایی Dreamfall :mrgreen: :mrgreen:

نوشته شده توسط Hellgate:london:
فکر کنم بعد از اینکه دلمونو برا بازی Dreamfall داشتیم صابون میزدیم که بیاد و Funcom زد تو حال همه و بازی رو انداخت عقب.حالا بعد از مدتها یه بازی خوب ادونچز اومده.
ولی باید منتظر Myst V:End of Age هم باشیم.این بازی طبق شماره قبلی دو تا DVD هستش.که امیدوارم یه حالی به بازی های ادونچر در این اوضاع کساد بده.این چند وقت اوضاع بر ادونچر بازا گلستون شده.
منم که عاشق ادونچر :cheesygri :cheesygri
فکر کنم جناب کونامی.بازی Dreamfallیه شش ماهی عقب افتاد.البته این خبر ماله چند وقت پیشه.
پس منو شما هر دو باید منتظر باشیم. اخ اخ اخ کجایی Dreamfall :mrgreen: :mrgreen:

دقيقا اگه دوباره به تاخير برنخوره بهار 2006 در حالي به هولي به سر خواهيم برد :) در ضمن محمد رضا جان من حامد هستم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or