اقا میثم عزیز،نوشته شده توسط Miesam:من که هیچی نفهمیدم بعد این کولاک4 ایا بازی ترسناک؟
بهزاد جان ممنوننوشته شده توسط behzadr:سلام
امین جان به صفحه بازی های این ماه برو.می بینی
خوب یعنی هیچ کس اطلاع دقیقی از این موضوع نداره!!!!!

نوشته شده توسط Restricted Area:بازی Castlevania: Dawn of Sorrow هم به عنوان بازی ماه انتخاب شده. البته Indigo prophecy و Burnout: Revenge و Shadow of colossus هم مطمئنا کاندیدای بهترین بازی ماه بودن.
هنوز شایعات این شماره مجله رو جایی ندیدم.
نوشته شده توسط persian_king:Indigo Prophecy یا همون Fahrenheit تو اوروپا معرکه بود...بهترین بازی ادونچری که تو این چند ساله کردم . این بازی یه سبک جدید رو رو کرده طوری که تو تمام قسمتهای بازی مشارکت دارین حتی قسمتهایی که بازی بصورت Cinematic هست
از گیم اسپات هم 8.4 گرفت
اسمش رو تو امریکا برای این تغییر دادن چون fahrenheit یعنی 11 سپتامبر خواستن با اون اشتباه گرفته نشه
نوشته شده توسط Hellgate:london:فکر کنم بعد از اینکه دلمونو برا بازی Dreamfall داشتیم صابون میزدیم که بیاد و Funcom زد تو حال همه و بازی رو انداخت عقب.حالا بعد از مدتها یه بازی خوب ادونچز اومده.
ولی باید منتظر Myst V:End of Age هم باشیم.این بازی طبق شماره قبلی دو تا DVD هستش.که امیدوارم یه حالی به بازی های ادونچر در این اوضاع کساد بده.این چند وقت اوضاع بر ادونچر بازا گلستون شده.
منم که عاشق ادونچر :cheesygri :cheesygri
فکر کنم جناب کونامی.بازی Dreamfallیه شش ماهی عقب افتاد.البته این خبر ماله چند وقت پیشه.
پس منو شما هر دو باید منتظر باشیم. اخ اخ اخ کجایی Dreamfall :mrgreen: :mrgreen: