نوشته شده توسط Konami:سلام به فرشين عزيز ... مشتاق ديدار رفيق ...
اقا تو اين سبك ها من دلم داره تاپ و توپ ميكنه براي Dreamfall ... اخ بياد ...
ولی بجاش این Fahrenheit جبران کرد نمیدونم بازی کردی یا نه ولی در کنار مسایل دیگش یه داستان خیلی جالب و جذاب داره ...
ولی بجاش این Fahrenheit جبران کرد نمیدونم بازی کردی یا نه ولی در کنار مسایل دیگش یه داستان خیلی جالب و جذاب داره ...
البته هنوز تموم نکردم ولی بعد از بازیهایی مثل monkey island یا همون the longest journey و چند تا قدیمیه دیگه این بازی رو خیلی خوشم اومد...
اگر نسخه pc رو بازی میکنید یه Gamepad خیلی کمک میکنه مخصوصا با دو تا آنالوگ
نوشته شده توسط Saman:اولا سلام فرشين جان فرصت پيش نيومد عرض ادب كنم ! من هم اين بازي رو گرفتم و به نظرم يكي از بهترين بازي هاي سبك ادونچر و اكشن مدرن هست.بازي كاملا تازه هست.گيم پلي تازه همه چي خوب.داستان گيرا و جذال و البته ديالوگ ها روان و قابل فهم.به هر حال من به زودي نقد اين بازي رو روي سايت ميذارم ...
نوشته شده توسط Konami:سلام ...
من هنوز اين بازي را نگرفتم ... شنيدم روي pc با كمي جنگولك بازي بالا مياد گفتم براي كنسولش را بگيرم .
اينا واقعا از بهترين هاي اين سبك هستند البته اين اواخر من با Broken Sword هم حال كردم .
پس ديگه واجب شد نسخه كنسولي بازي را تهيه كنم .
یه چیزی نزدیک 7 گیگ جا میخواد
سلام سامان جان..امیدوارم کنکور رو خوب داده باشی..منتظر نقدت هستم
بازی میست 4 رو اگه دوستان گرفته باشن میدونن بازی 2 تاDVD هستش.که اگه بخواین بازی رو Full نصب کنین چیزی نزدیک به 8 گیگ هارد میگیره البته این حالت برا نسخه اوریژینال بازیه. و اگه هم کرک شده بازی کنین نزدیک به 4 گیگ هارد میگیره.و اینم بگم نسخه شماره 5 بازی دو ورژن داره یکی که نسخه معمولیه و دیگری Limited Edition که در بازی یک CD اهنگ بازی میست 4 و یک DVD از پشت صحنه بازی میست 5 و یک CD هم از شخصیت ها و کارهای هنری که در بازی شده هستش.این بازی طبق نوشته خود سایت چیزی نزدیک به 5/4 گیگ هارد میگیره البته در حالت فول یا Min چیزی نگفته.من که خودم از بازی میست 4 خیلی خوشم اومد.امیدوارم که این بازی هم بتونه مثل میست 4 باشه . اخ اخ دیگه از میست خبری نمیشه.چون دیگه این سری بازی تموم شد.نوشته شده توسط persian_king:در مورد Myst هم من یه اکانت Founders'club Fileplanet رو گرفتم که میشه myst رو دونلود کرد حجمش 1.73 gb هست بازی اورجینال هم هست حالا شاید extract بشه بیشتر بشه اما 2 تا dvd با عقل جور در نمیاد
بازی serious sam 2 فکر کنم قراره 10 اکتبر بیاد.یعنی در حدود 10 روز دیگه.من که میگم ارزش نداره اینو دانلود کنیم.یکم صبر کنیم می یاد.نوشته شده توسط pandora tomorrow:اینم دموی serious sam 2:
http://download2.gamespot.com/d4/gsc/action/serioussam2/Serious_Sam_II_PC_Demo.zip

نوشته شده توسط Hellgate:london:بازی serious sam 2 فکر کنم قراره 10 اکتبر بیاد.یعنی در حدود 10 روز دیگه.من که میگم ارزش نداره اینو دانلود کنیم.یکم صبر کنیم می یاد.
البته اگه ایرانه فکر کنم 9 اکتبر بازی پخش بشه.نمیدونم انگار زمان پخش بازی ها در ایران از بقیه جاها فرق داره.به خاطر روی گل ایران بازی ها درایران زودتر از سایر نقاط دنیا ریلیز میشه. (خدا پدر مادرشونو بیامرزه ودستشون درد نکنه به فکر ما هستن.)![]()
![]()
![]()
نوشته شده توسط Hellgate:london:بازی میست 4 رو اگه دوستان گرفته باشن میدونن بازی 2 تاDVD هستش.که اگه بخواین بازی رو Full نصب کنین چیزی نزدیک به 8 گیگ هارد میگیره البته این حالت برا نسخه اوریژینال بازیه. و اگه هم کرک شده بازی کنین نزدیک به 4 گیگ هارد میگیره.و اینم بگم نسخه شماره 5 بازی دو ورژن داره یکی که نسخه معمولیه و دیگری Limited Edition که در بازی یک CD اهنگ بازی میست 4 و یک DVD از پشت صحنه بازی میست 5 و یک CD هم از شخصیت ها و کارهای هنری که در بازی شده هستش.این بازی طبق نوشته خود سایت چیزی نزدیک به 5/4 گیگ هارد میگیره البته در حالت فول یا Min چیزی نگفته.من که خودم از بازی میست 4 خیلی خوشم اومد.امیدوارم که این بازی هم بتونه مثل میست 4 باشه . اخ اخ دیگه از میست خبری نمیشه.چون دیگه این سری بازی تموم شد.
خوش باشین.