اخبار داغ بازی ها

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Konami

Administrator
سلام به تمامی بچه گل و دوست داشتنی بازیداتی و غیر بازیداتی

این تاپیک هم به امید خدا کار خودش رو آغاز میکنه

حتما دیگه همگی با سیستم و نحوه کاری این تاپیک آشنایی دارید !

پس شروع میکنیم ...

آخرین ویرایش:
نمیدونم من چرا از بعضی خبرا خوشم می یاد.الان باز تو همین بابا گیم اسپات خوندم یه چیزی که باز دارم چاق میشم. :cheesygri :cheesygri
چند وقت پیش استودیوی Cyan World طراح سری بازی های میست اعلام کرده بود که بعد از قسمت اخر از این سری بازی ها که اسمش Myst V:End of Age ه.در استودیوشو اجر میکنه همه میرن سراغ زندگیشون.ولی همین الان خوندم جناب اقای میلر شخصی که رئیس این استودیوی اعلام کرد که اونها نظرشون عوض شده و باز به کارشون ادامه میدن.اینم بگم که میلر کسی هستش که در قسمت چهارم و سوم این بازی (منظورم میسته) نقش پدر خانواده رو بازی میکرد که در بازی ایفای نقش میکرد.ولی انگار در قسمت پنجم از میلر خبری نیست و دیگه توی بازی دیگه پدر نیست.که در قسمت سوم و چهارم اسمش Atrus بود.
که دو تا پسر خلف داشت که میخواستن یه بلایی سر باباشون بیارن.ویه دختر به نام Yeshaa .که میخواستن حال یشا رو هم بگیرن. :evil: :evil: :evil:
شاد باشین.
منتظر Dreamfall هستیم.
Have a Good Dream

خب .
یه چیز دیگه هم بگم.
کمپانی نامکو انگار عقلش سر جاش اومده داره برا PC بازم بازی میده.اسم این بازی هست
Warhammer:Mark of Chaos
نام استودیوی که بازی رو میسازه.Black Hole Games هستش.
چند تا عکسم از بازی میزارم.
e64l8p.jpg
e64lcm.jpg

e64ld3.jpg
e64lds.jpg

کوچیک میزارم که طول نکشه.
سبک بازی هم 3D استراتژیه
خوش بگذره.

نوشته شده توسط Konami:
سلام به فرشين عزيز ... مشتاق ديدار رفيق ...
اقا تو اين سبك ها من دلم داره تاپ و توپ ميكنه براي Dreamfall ... اخ بياد ...

سلام حامد جان ...خوشحالم اینجا میبینمت منتظر خبرات هستیم

این Dreamfall رو یادم انداختی نمیدونم بازی ادونچر مگه چقدر طول میکشه مثلا میخوان مثل هف لایف یا دوم تاخیر بندازن که خوب جلوه کنه در کل تاخیر دوبارش که خیلی اعصاب خورد کرد یکی دو ماه هم نبود

ولی بجاش این Fahrenheit جبران کرد نمیدونم بازی کردی یا نه ولی در کنار مسایل دیگش یه داستان خیلی جالب و جذاب داره ... البته هنوز تموم نکردم ولی بعد از بازیهایی مثل monkey island یا همون the longest journey و چند تا قدیمیه دیگه این بازی رو خیلی خوشم اومد...اگر نسخه pc رو بازی میکنید یه Gamepad خیلی کمک میکنه مخصوصا با دو تا آنالوگ

در مورد Myst هم من یه اکانت Founders'club Fileplanet رو گرفتم که میشه myst رو دونلود کرد حجمش 1.73 gb هست بازی اورجینال هم هست حالا شاید extract بشه بیشتر بشه اما 2 تا dvd با عقل جور در نمیاد

ولی بجاش این Fahrenheit جبران کرد نمیدونم بازی کردی یا نه ولی در کنار مسایل دیگش یه داستان خیلی جالب و جذاب داره ...

اولا سلام فرشين جان فرصت پيش نيومد عرض ادب كنم ! من هم اين بازي رو گرفتم و به نظرم يكي از بهترين بازي هاي سبك ادونچر و اكشن مدرن هست.بازي كاملا تازه هست.گيم پلي تازه همه چي خوب.داستان گيرا و جذاب و البته ديالوگ ها روان و قابل فهم.به هر حال من به زودي نقد اين بازي رو روي سايت ميذارم ...

آخرین ویرایش:
ولی بجاش این Fahrenheit جبران کرد نمیدونم بازی کردی یا نه ولی در کنار مسایل دیگش یه داستان خیلی جالب و جذاب داره ...

سلام ...

من هنوز اين بازي را نگرفتم ... شنيدم روي pc با كمي جنگولك بازي بالا مياد گفتم براي كنسولش را بگيرم .

البته هنوز تموم نکردم ولی بعد از بازیهایی مثل monkey island یا همون the longest journey و چند تا قدیمیه دیگه این بازی رو خیلی خوشم اومد...

اينا واقعا از بهترين هاي اين سبك هستند البته اين اواخر من با Broken Sword هم حال كردم .

اگر نسخه pc رو بازی میکنید یه Gamepad خیلی کمک میکنه مخصوصا با دو تا آنالوگ

پس ديگه واجب شد نسخه كنسولي بازي را تهيه كنم .

نوشته شده توسط Saman:
اولا سلام فرشين جان فرصت پيش نيومد عرض ادب كنم ! من هم اين بازي رو گرفتم و به نظرم يكي از بهترين بازي هاي سبك ادونچر و اكشن مدرن هست.بازي كاملا تازه هست.گيم پلي تازه همه چي خوب.داستان گيرا و جذال و البته ديالوگ ها روان و قابل فهم.به هر حال من به زودي نقد اين بازي رو روي سايت ميذارم ...

سلام سامان جان..امیدوارم کنکور رو خوب داده باشی..منتظر نقدت هستم

نوشته شده توسط Konami:
سلام ...

من هنوز اين بازي را نگرفتم ... شنيدم روي pc با كمي جنگولك بازي بالا مياد گفتم براي كنسولش را بگيرم .

اينا واقعا از بهترين هاي اين سبك هستند البته اين اواخر من با Broken Sword هم حال كردم .

پس ديگه واجب شد نسخه كنسولي بازي را تهيه كنم .

درست شنیدی

خود بازی 3.5 گیگ لازم داره اما چون باید image هم رو هارد نگه داری اونم میشه همین 3.5 گیگ یه چیزی نزدیک 7 گیگ جا میخواد مگر اینکه image رو رو DVD بریزی

از اون ور باید با یه برنامه دیگه یه فایل دیگرو mount کنی ..در کل همون نسخه کنسول بهتر هست

Broken sword هم خوب بود اما تو این بازی یه نوع جدیدی از گیم پلی رو میشه تو این سبک تجربه کرد

یه چیزی نزدیک 7 گیگ جا میخواد

البته من فقط 4 گيگ اشغال شده برام.يعني اينكه بازي رو ديگه نميخواد از روي درايو مجازي روي هارد نصب كني ! تو خوده درايو مجازي به فالدر با نام Program Files وجود داره كه از تو همون مي توني بازي رو اجرا كني.پس بازي رو براي بار دوم نصب نكن.

سلام سامان جان..امیدوارم کنکور رو خوب داده باشی..منتظر نقدت هستم

نتيجه در حد خودم گرفتم وخيلي هم راضي.دانشگاه ازاد مهندسي نرم افزار واحد رودهن ...

نوشته شده توسط persian_king:
در مورد Myst هم من یه اکانت Founders'club Fileplanet رو گرفتم که میشه myst رو دونلود کرد حجمش 1.73 gb هست بازی اورجینال هم هست حالا شاید extract بشه بیشتر بشه اما 2 تا dvd با عقل جور در نمیاد
بازی میست 4 رو اگه دوستان گرفته باشن میدونن بازی 2 تاDVD هستش.که اگه بخواین بازی رو Full نصب کنین چیزی نزدیک به 8 گیگ هارد میگیره البته این حالت برا نسخه اوریژینال بازیه. و اگه هم کرک شده بازی کنین نزدیک به 4 گیگ هارد میگیره.و اینم بگم نسخه شماره 5 بازی دو ورژن داره یکی که نسخه معمولیه و دیگری Limited Edition که در بازی یک CD اهنگ بازی میست 4 و یک DVD از پشت صحنه بازی میست 5 و یک CD هم از شخصیت ها و کارهای هنری که در بازی شده هستش.این بازی طبق نوشته خود سایت چیزی نزدیک به 5/4 گیگ هارد میگیره البته در حالت فول یا Min چیزی نگفته.من که خودم از بازی میست 4 خیلی خوشم اومد.امیدوارم که این بازی هم بتونه مثل میست 4 باشه . اخ اخ دیگه از میست خبری نمیشه.چون دیگه این سری بازی تموم شد.
خوش باشین.

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
بازی serious sam 2 فکر کنم قراره 10 اکتبر بیاد.یعنی در حدود 10 روز دیگه.من که میگم ارزش نداره اینو دانلود کنیم.یکم صبر کنیم می یاد.
البته اگه ایرانه فکر کنم 9 اکتبر بازی پخش بشه.نمیدونم انگار زمان پخش بازی ها در ایران از بقیه جاها فرق داره.به خاطر روی گل ایران بازی ها درایران زودتر از سایر نقاط دنیا ریلیز میشه. (خدا پدر مادرشونو بیامرزه ودستشون درد نکنه به فکر ما هستن.):lol: :lol: :lol:

نوشته شده توسط Hellgate:london:
بازی serious sam 2 فکر کنم قراره 10 اکتبر بیاد.یعنی در حدود 10 روز دیگه.من که میگم ارزش نداره اینو دانلود کنیم.یکم صبر کنیم می یاد.
البته اگه ایرانه فکر کنم 9 اکتبر بازی پخش بشه.نمیدونم انگار زمان پخش بازی ها در ایران از بقیه جاها فرق داره.به خاطر روی گل ایران بازی ها درایران زودتر از سایر نقاط دنیا ریلیز میشه. (خدا پدر مادرشونو بیامرزه ودستشون درد نکنه به فکر ما هستن.):lol: :lol: :lol:
58.gif
58.gif
58.gif
اره شنیدم که فیفا 2006 هم ایران اومده با اینکه هنوز ریلیز نشده

خبر بدی دارم !
حتما فهمیدین که ایران توی فیفا 2006 نیست
بدتر از اون اینه که صورت هاشمیان ، زندی و حتی علی کریمی هم شبیه سازی نشده و فقط صورت مهدوی کیا با کیفیت نه چندان خوب وجود داره
irfo_news_mmahdavikiafifa06faceS.JPG

در نسخه Xbox 360 فیفا06 ایران صد در صد وجود دارد.
شما می توانید دو عکس از نسخه فیفا06 برای Xbox 306 را در زیر مشاهده کنید
fifa06_ng1_t.gif
fifa06_ng2_t.gif

واقعا گرافیک xbox360 قابل مقایسه با pc نیست !
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
EA انتظار نداشتم اینقدر نامرد باشی :cry:

نوشته شده توسط Hellgate:london:
بازی میست 4 رو اگه دوستان گرفته باشن میدونن بازی 2 تاDVD هستش.که اگه بخواین بازی رو Full نصب کنین چیزی نزدیک به 8 گیگ هارد میگیره البته این حالت برا نسخه اوریژینال بازیه. و اگه هم کرک شده بازی کنین نزدیک به 4 گیگ هارد میگیره.و اینم بگم نسخه شماره 5 بازی دو ورژن داره یکی که نسخه معمولیه و دیگری Limited Edition که در بازی یک CD اهنگ بازی میست 4 و یک DVD از پشت صحنه بازی میست 5 و یک CD هم از شخصیت ها و کارهای هنری که در بازی شده هستش.این بازی طبق نوشته خود سایت چیزی نزدیک به 5/4 گیگ هارد میگیره البته در حالت فول یا Min چیزی نگفته.من که خودم از بازی میست 4 خیلی خوشم اومد.امیدوارم که این بازی هم بتونه مثل میست 4 باشه . اخ اخ دیگه از میست خبری نمیشه.چون دیگه این سری بازی تموم شد.
خوش باشین.

میست 5 رو من گفتم ..میست 4 که خیلی وقت هست اومده یه مدتی هم تو ایران نبود تا آخر دو تا DVD رو آوردن

میست 5 سایز فایلی که برای نسخه دونلودیش هست 1.73 گیگه که این باز بشه میشه لابد همون 4 گیگ حداکثر ولی دو تا dvd نمیشه

اره شنیدم که فیفا 2006 هم ایران اومده با اینکه هنوز ریلیز نشده

بابا کجای کاری من از 5 شنبه تا حالا فیفا 2006 رو گرفتم البته تازه نصبش کردم و دارم بازیش میکنم واقعا افرین به این شرکتها چه قدر به فکر ما هستنا !!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or