اخبار داغ بازی ها

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Konami

Administrator
سلام به تمامی بچه گل و دوست داشتنی بازیداتی و غیر بازیداتی

این تاپیک هم به امید خدا کار خودش رو آغاز میکنه

حتما دیگه همگی با سیستم و نحوه کاری این تاپیک آشنایی دارید !

پس شروع میکنیم ...

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط ChaosTheory:
حدود يك ما پيش فكري واسم آفلاين گذاشته بود كه آوردتش حالا نميدونم باز هم خالي بسته يا نه.بهتره زنگ بزني از خودشون بپرسي.
حتما خالی بسته اگه خالی نبسته بود تا به حال اومده بود
زنگ هم زدم گفتن هنوز نیموده

نوشته شده توسط snakeonline:
بابا کجای کاری من از 5 شنبه تا حالا فیفا 2006 رو گرفتم البته تازه نصبش کردم و دارم بازیش میکنم واقعا افرین به این شرکتها چه قدر به فکر ما هستنا !!!!
:cheesygri :cheesygri :cheesygri
عجب نه تو گیم اسپات خبری از ریلیز شدن این بازی هست و نه هیچ جای دیگه (البته تا اونجایی که من میدونم) و تو سایت تکین هم زده فردا پس چه طور این بازی رو زدن بیرون خدا داند و بس :cheesygri

نوشته شده توسط Ali_Reza_1899:
امین جان اگه اشتباه نکنم خودت هستی نه دیگه سر نمیزنی به ما خوبی؟
توی ایران از این اتفاقات عجیب زیاد میفته ولی این یکی دیگه خیلی جالب بود خود شرکت تکین گفته بود شنبه میاد ولی 5شنبه اومد خیلی جالب خدا کنه بازیهای بهتر از فیفا زودتر بیاد چون فیفا زیاد جالب نبود مثلا اگه pes4 زودتر بیارند خیلی خوب میشه
راستی این Warhammer 40,000: Dawn of War: Winter Assault چی شد هنوز تو ایران نیومده
کسی از Panzers - Phase2 خبری نداره 1 ماهه که اومده ولی تو ایران نیومده
:cheesygri سلام علیرضا ج.ونم چه طوری
هر جای این کره ی خاکی دیدی تو یه فروم اسم pandora tomorrow هست بدون که اون من هستم تازه بی وفا ما سر نمیزنیم یا شما من که بیشتر موقع ها تابستان on بودم ولی خبری از شما نبود :exclaim:

عجب نه تو گیم اسپات خبری از ریلیز شدن این بازی هست و نه هیچ جای دیگه (البته تا اونجایی که من میدونم) و تو سایت تکین هم زده فردا پس چه طور این بازی رو زدن بیرون خدا داند و بس

سلام

امكان داره كه اين نسخه دزدي باشه و مشكلات زيادي رو هم داشته باشه(پرسشي هست ها)شما الان نسخه تكين رو داريد....

نوشته شده توسط behzadr:
سلام

امكان داره كه اين نسخه دزدي باشه و مشكلات زيادي رو هم داشته باشه(پرسشي هست ها)شما الان نسخه تكين رو داريد....

درسته امكان داره اين نسخه دزدي باشه.مثلا فيفا 2005 هم نسخه ي يه ذره ناقص بود.چون در فيفا 2005 داور وجود داشت ولي نسخه اي كه در ايران بود خبري از داور درش نبود.

درسته امكان داره اين نسخه دزدي باشه.مثلا فيفا 2005 هم نسخه ي يه ذره ناقص بود.چون در فيفا 2005 داور وجود داشت ولي نسخه اي كه در ايران بود خبري از داور درش نبود

ببخشيد من قصد انحراف تاپيك رو ندارم ولي نسخه dvd بازي هم آيا در بازار موجود هست يا نه...اگه نه به احتمال زياد دزدي هست.

نوشته شده توسط behzadr:
ببخشيد من قصد انحراف تاپيك رو ندارم ولي نسخه dvd بازي هم آيا در بازار موجود هست يا نه...اگه نه به احتمال زياد دزدي هست.
به این زودی که فکر نکنم دی وی دیش بیاد

سلام

بازي Far Cry Instincts هم براي كنسول xbox هم روانه بازار شد.من عكس هاي بازي رو ديدم و خيلي حال كردم.مي تونيد از لينك زير تمام عكس هاي بازي رو دريافت كنيد
اين بازي امتياز خوب 9.2 رو گرفته.حيف كه من اين كنسول رو ندارم.براي اولين بار آرزوي داشتن اين كنسول رو كردم.

http://www.gamespot.com/xbox/action/farcry/screenindex.html

آخرین ویرایش:
سلام.
منم به شخصه خیلی دنبال این بازی Codename Panzers:Phase Two بودم.
ولی انگار این بازی هم کرک نشده.من که نتونستم کرک این بازی رو گیر بیارم.فکرم کنم این بازی مثل 3-4 عنوان خوب دیگه یه بلایی سرش اومده که نباید ماها بازیش کنیم.تازه این که خیلی خوبه من یه بازی RPG رو فکر کنم حدود 1 ساله که هنوز نیومده همون بلایی که سر اسپیلینتر اوردن سر این بازی هم اوردن.اسم بازی نقش افرینیه Beyon Divinity بود. که توی فرم های خارجی به عنوان دیابلو 3 آزش یاد شد و یادو خاطره دیابلو رو زنده کرد.که تقریبا مثل اسپیلینتر شده.یعنی کرک نداره.البته امیدوارم کرک CP:PT گیر بیاد.
اگه خبری شد بگین.
بای بای

سلام این لیست بازی های پر طرفدار که درآینده خواهد آمد به همراه تاریخ انتشار آنها
که خودم تهیه کردم گفتم بگم که کار همه رو راحت کنم البته اگه بازی از دست من در رفته ببخشید تا اونجا که میتونستم بازیهای عالی رو نوشتم

Brothers in Arms: Earned in Blood PC 10/06/2005

Brothers in Arms: Earned in Blood PS2 10/18/2005

Black & White 2: PC 10/04/2005

Football Manager 2006: 11/18/2005 PSP.PC.MAC.Xbox360

Pro Evolution Soccer 5 PS2.XBOX.GC October 2005

Pro Evolution Soccer 5 PC Q4 2005

Serious Sam II.Pc.XBOX 10/10/2005

Quaqk 4: PC 10/11/2005

Brothers in Arms: Earned in Blood PC 10/03/2005

Call of Duty 2: PC 10/25/2005

F.E.A.R. PC 10/18/2005

Age of Empires III: PC 10/25/2005

Need For Speed Most Wanted: Pc 11/15/2005

Prince Of Persia: Kindred Blades: PC.Gba 11/01/2005

Prince Of Persia: Kindred Blades: XBOX.GC.12/01/2005

The Movies: PC 11/08/2005

Desperados 2: Cooper's Revenge: PC 04/01/2006

Commandos Strike Force: PC 02/01/2006

The Godfather: PC.PS2.XBOX Q1 2006

Rise of Nations: Rise of Legends: PC 05/01/2006

Prey: PC.Xbox 360 03/01/2006

Scarface: The World Is Yours PC.PS2.Ps3.xbox.xbox360 01/01/2006

Hitman: Blood Money: PC 01/01/2006

True Crime: New York City: PS2 11/15/2005

The Matrix: Path of Neo: PC. 11/15/2005

Civilization IV: PC 10/24/2005

Need for Speed Most Wanted: XBOX360 11/22/2005

Halo 3: XBOX360 Q2 2006

Metal Gear Solid 3: Subsistence PS2 11/14/2005

Final Fantasy XII: PS2 05/01/2006

Dead or Alive 4: XBOX360 Q4 2005

Star Wars: Battlefront II: XBOX 11/01/2005

Star Wars: Battlefront II: PC 10/31/2005

Soul Calibur III: PS2 10/25/2005

Fable: The Lost Chapters: XBOX October 2005

Final Fantasy IV: GBA 12/12/2005

Quake 4: XBOX360 Q4 2005

Resident Evil 4: PS2 9.6 10/25/2005

The Matrix: Path of Neo PS2.XBOX 11/08/2005

Splinter Cell 4: PS3 Q4 2006

NBA Live 06: XBOX360 Q4 2005

منبع گیم اسپات
نکته:امکان تغییر تاریخ ها وجود دارد

نوشته شده توسط behzadr:
سلام

من رده بندي بازي ها رو ديدم

بازي به نام Guild Wars ديدم.كسي مي تونه در موردش توضيحي بده.امتياز 9.2 رو هم داره و همچنين صدر فروش رو به خودش اختصاص داده
سلام اقا بهزاد عزیز،
یه سر به قسمت بازی های تحت شبکه و انلاین بزن.
توش کلی بحثم شده.
شما تشریف نداشتین
کجا بودی.
وای
:cheesygri :cheesygri

سلام اقا بهزاد عزیز،
یه سر به قسمت بازی های انلاین بزن.
توش کلی بحثم شده.
شما تشریف نداشتین
کجا بودی

شرمنده ديگه نمي تونم به همه جا سر بزنم.اگه بازيش مثل وار كرافت هم پس بيخيالش شيم بهتره.

نوشته شده توسط behzadr:
شرمنده ديگه نمي تونم به همه جا سر بزنم.اگه بازيش مثل وار كرافت هم پس بيخيالش شيم بهتره.
خوندنش ضرر نداره.اگه نخونی که نمیتونی نظر بدی.پس حتی یه سرم بهش بزن عزیز جان.مگه میشه از خیر GW گذشت. :( :(
فقط به عنوان اطلاع عمومی.
شاید یه روزی تونستی تهیه کنی.
بعد برو حالشو ببر.

خوندنش ضرر نداره.اگه نخونی که نمیتونی نظر بدی.پس حتی یه سرم بهش بزن عزیز جان.مگه میشه از خیر GW گذشت.
frown.gif
frown.gif

فقط به عنوان اطلاع عمومی.
شاید یه روزی تونستی تهیه کنی.
بعد برو حالشو ببر.

ممنون.باشه حتما سعي ميكنم در مورد اين بازي هم اطلاعات كسب كنم.شايد يه زماني مث وار كرافت بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or