:cheesygri :cheesygri :cheesygriنوشته شده توسط snakeonline:بابا کجای کاری من از 5 شنبه تا حالا فیفا 2006 رو گرفتم البته تازه نصبش کردم و دارم بازیش میکنم واقعا افرین به این شرکتها چه قدر به فکر ما هستنا !!!!
:cheesygri سلام علیرضا ج.ونم چه طورینوشته شده توسط Ali_Reza_1899:امین جان اگه اشتباه نکنم خودت هستی نه دیگه سر نمیزنی به ما خوبی؟
توی ایران از این اتفاقات عجیب زیاد میفته ولی این یکی دیگه خیلی جالب بود خود شرکت تکین گفته بود شنبه میاد ولی 5شنبه اومد خیلی جالب خدا کنه بازیهای بهتر از فیفا زودتر بیاد چون فیفا زیاد جالب نبود مثلا اگه pes4 زودتر بیارند خیلی خوب میشه
راستی این Warhammer 40,000: Dawn of War: Winter Assault چی شد هنوز تو ایران نیومده
کسی از Panzers - Phase2 خبری نداره 1 ماهه که اومده ولی تو ایران نیومده
عجب نه تو گیم اسپات خبری از ریلیز شدن این بازی هست و نه هیچ جای دیگه (البته تا اونجایی که من میدونم) و تو سایت تکین هم زده فردا پس چه طور این بازی رو زدن بیرون خدا داند و بس
نوشته شده توسط behzadr:سلام
امكان داره كه اين نسخه دزدي باشه و مشكلات زيادي رو هم داشته باشه(پرسشي هست ها)شما الان نسخه تكين رو داريد....

سلام اقا بهزاد عزیز،نوشته شده توسط behzadr:سلام
من رده بندي بازي ها رو ديدم
بازي به نام Guild Wars ديدم.كسي مي تونه در موردش توضيحي بده.امتياز 9.2 رو هم داره و همچنين صدر فروش رو به خودش اختصاص داده
خوندنش ضرر نداره.اگه نخونی که نمیتونی نظر بدی.پس حتی یه سرم بهش بزن عزیز جان.مگه میشه از خیر GW گذشت.نوشته شده توسط behzadr:شرمنده ديگه نمي تونم به همه جا سر بزنم.اگه بازيش مثل وار كرافت هم پس بيخيالش شيم بهتره.