اخبار داغ بازی ها

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Konami

Administrator
سلام به تمامی بچه گل و دوست داشتنی بازیداتی و غیر بازیداتی

این تاپیک هم به امید خدا کار خودش رو آغاز میکنه

حتما دیگه همگی با سیستم و نحوه کاری این تاپیک آشنایی دارید !

پس شروع میکنیم ...

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط behzadr:
سلام

امكان داره كه اين نسخه دزدي باشه و مشكلات زيادي رو هم داشته باشه(پرسشي هست ها)شما الان نسخه تكين رو داريد....
آره نسخه تکین است ولی تا به این لحظه مشکل خاصی من ندیدم به نظر کامل میاد
ولی من هنوز موندم قرار بود شنبه بیاره یه هو 5شنبه آورد همیشه یه چیزی میگن دیر تر می شه این بار زودتر شد

نوشته شده توسط behzadr:
از ليست خوبت ممنون.ولي مي دوني كه نام بازي كاملا تغيير كرده
ممنون الان رفتم دیدم شده Prince of Persia: The Two Thrones
چرا تغییر کرده ؟تا چند هفته پیش که این بود

آره نسخه تکین است ولی تا به این لحظه مشکل خاصی من ندیدم به نظر کامل میاد
ولی من هنوز موندم قرار بود شنبه بیاره یه هو 5شنبه آورد همیشه یه چیزی میگن دیر تر می شه این بار زودتر شد

خدا كنه كه تمام بازي ها همين جوري سالم و قبل از موعد بياد.خيلي حال مي ده

چرا تغییر کرده ؟تا چند هفته پیش که این بود

اينكه چرا تغيير كرده رو بايد از سازندگان بازي پرسيد

ولي به احتمال زياد دليلش مربوط به داستان و خط سير اون هست كه با توجه به اون نامش رو تغيير دادن.به نظر من قشنگ تر شده.

نوشته شده توسط behzadr:
سلام

بازي Far Cry Instincts هم براي كنسول xbox هم روانه بازار شد.من عكس هاي بازي رو ديدم و خيلي حال كردم.مي تونيد از لينك زير تمام عكس هاي بازي رو دريافت كنيد
اين بازي امتياز خوب 9.2 رو گرفته.حيف كه من اين كنسول رو ندارم.براي اولين بار آرزوي داشتن اين كنسول رو كردم.

http://www.gamespot.com/xbox/action/farcry/screenindex.html

این همون فارکرای PC هست ..یه مقدار کمی داستان عوض شده با یه سری مراحل که اضافه شده..

When Ubisoft announced last year that it was going to port its hit PC first-person shooter Far Cry to the Xbox

نوشته شده توسط behzadr:
سلام فرشين جان خوبي...قبلا عرض ادب كردم

در عكس ها ظاهرا قهرمان بازي زامبي ميشه؟!!!احتمال آمدن اين بازي براي نسخه pc هم هست؟
اگه بیاد که خیلی خوب میشه ولی فکر نکنم که بیاد چون انگار قرار است نسخه اضافه شونده فار کرای هم بیاد ولی تاریخش مشخص نیست هنوز اسمش هم مشخص نشده

اگه بیاد که خیلی خوب میشه ولی فکر نکنم که بیاد چون انگار قرار است نسخه اضافه شونده فار کرای هم بیاد ولی تاریخش مشخص نیست هنوز اسمش هم مشخص نشده

در مورد نسخه اضافه شونده در ليست بازي هاي امسال هست.ولي از تاريخ دقيق اين بازي و ارايه اون من خبري ندارم

در عكس ها ظاهرا قهرمان بازي زامبي ميشه؟!!!احتمال آمدن اين بازي براي نسخه pc هم هست؟

دليلي نداره اين بازي براي PC هم بیاد ... این همون PC ورژنه فقط یه تغییرات خیلی جزئی کرده ... در کل کسی که PC ورژن رو بازی کرده باشه فکر نمیکنم تمایلی به انجام XBOX ورژن داشته باشه چون نسخه PC از همه نظر از جمله گرافیک و کنترل از نسخه XBOX سرتره

دليلي نداره اين بازي براي Pc هم بیاد ... این همون Pc ورژنه فقط یه تغییرات خیلی جزئی کرده ... در کل کسی که Pc ورژن رو بازی کرده باشه فکر نمیکنم تمایلی به انجام Xbox ورژن داشته باشه چون نسخه Pc از همه نظر از جمله گرافیک و کنترل از نسخه Xbox سرتره

سلام

براي من اين سوال پيش اومده چرا چهره و داستان شخصيت بازي تغيير كرده؟!

نوشته شده توسط snakeonline:
اهان ببخشید درسته حالا متوجه شدم دقیقا حق با ایشونه من اشتباه گفتم البته از پولش که بگذریم که من نمیگذرم برای بازی های بزرگی که در اینده میاد خوبه
دوستان من چند روزی نبودم کولاک کردید ها بچه ها کسی می دونه بازی ایندیا جونز جدید ایا برای پیسی هم میاد یا نه و تاریخ عرضش کی هست ممنونتون میشم بگید

نوشته شده توسط behzadr:
سلام فرشين جان خوبي...قبلا عرض ادب كردم

ببخشید من متوجه نشدم

در مورد فارکرای هم فکر نمیکنم این رو برای پیسی بزنند آخه همونه یه مثلا 3-4 تا مرحله اضافه شده با یه تغییراتی تو storyline

البته همین اتفاق برای fable افتاد یعنی وقتی اومد رو پیسی کامل تر شد و یه سری مراحل اضافه شد و اون مراحل اضافه رو برای xbox زدن اما اون rpg بود میشد این کارو کرد شاید این هم بزنند اما بعید میدونم چون مراحل اضافیه xbox بین مراحل دیگه هست..فارکرای برای پیسی تموم شده داستانش نمیشه یه سری از مراحل وسط فارکرای رو بیارن از نسخه xbox بزنن آخر بازیه تموم شده

اما شاید بعدا یه نسخه ادامه این داستان رو زدن

نوشته شده توسط behzadr:
سلام

براي من اين سوال پيش اومده چرا چهره و داستان شخصيت بازي تغيير كرده؟!

من فكر كنم خواستن نسخه ي xbox يه فرقي با نسخه ي pc داشته باشه و نخواستن عينا هموني كه در pc هست رو در xbox بيارن.

فارکرای برای پیسی تموم شده داستانش نمیشه یه سری از مراحل وسط فارکرای رو بیارن از نسخه xbox بزنن آخر بازیه تموم شده

اما شاید بعدا یه نسخه ادامه این داستان رو زدن

سلام فرشين جان فكر كنم خودت مي دوني ولي يك فاركراي جديد قراره براي PC ساخته شه كه اضافه شونده است و بر روي نسخه قبلي نصب مي شه، ولي متاسفانه هيچ اطلاعاتي از اين بازي منتشر نشده! شايد همين مراحل جديدو توش كرده باشن.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

بازي ريسينگ و بسياز زيباي GT: Legends در كمتر از 5 روز ديگه ريليز مي شه. ولي فكر نكنم به غير از منو حامد كس ديگري اين بازي رو بشناسه!:) اين بازي مربوط به مسابقات GT سال هاي 60 و 70 ميلادي است و داراي بيش از 90 ماشين مختلف با كيفيت بسيار عالي و داخل ماشيناش بسيار زيبا و دقيق طراحي شده (قابل توجه حميد:D ) است. در اين بازي از 25 پيست اتومبيل راني واقعي استفاده شده و صداگزاري ماشين ها از روي نمونه هاي واقعي ضبط شده است.

البته متاسفانه فكر كنم قفل اين بازي نيز StarForce3 است كه در اين صورت بايد فعلا بازي رو بيخيال شيم!

نوشته شده توسط Lich King:
سلام فرشين جان فكر كنم خودت مي دوني ولي يك فاركراي جديد قراره براي PC ساخته شه كه اضافه شونده است و بر روي نسخه قبلي نصب مي شه، ولي متاسفانه هيچ اطلاعاتي از اين بازي منتشر نشده! شايد همين مراحل جديدو توش كرده باشن.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

بازي ريسينگ و بسياز زيباي GT: Legends در كمتر از 5 روز ديگه ريليز مي شه. ولي فكر نكنم به غير از منو حامد كس ديگري اين بازي رو بشناسه!:) اين بازي مربوط به مسابقات GT سال هاي 60 و 70 ميلادي است و داراي بيش از 90 ماشين مختلف با كيفيت بسيار عالي و داخل ماشيناش بسيار زيبا و دقيق طراحي شده (قابل توجه حميد:D ) است. در اين بازي از 25 پيست اتومبيل راني واقعي استفاده شده و صداگزاري ماشين ها از روي نمونه هاي واقعي ضبط شده است.

البته متاسفانه فكر كنم قفل اين بازي نيز StarForce3 است كه در اين صورت بايد فعلا بازي رو بيخيال شيم!
من هم مدت هاست منتظر ه این بازی هستم میدونی از کجا تو صفحه اول اخبار داغ بازیهای بازیدات اینو زده بودید فکر کنم حامد بود که این خبرو داده بود من دقیقا اون اخبار و عکس هاشو یادمه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or