آره نسخه تکین است ولی تا به این لحظه مشکل خاصی من ندیدم به نظر کامل میادنوشته شده توسط behzadr:سلام
امكان داره كه اين نسخه دزدي باشه و مشكلات زيادي رو هم داشته باشه(پرسشي هست ها)شما الان نسخه تكين رو داريد....
آره نسخه تکین است ولی تا به این لحظه مشکل خاصی من ندیدم به نظر کامل میاد
ولی من هنوز موندم قرار بود شنبه بیاره یه هو 5شنبه آورد همیشه یه چیزی میگن دیر تر می شه این بار زودتر شد
چرا تغییر کرده ؟تا چند هفته پیش که این بود
نوشته شده توسط behzadr:سلام
بازي Far Cry Instincts هم براي كنسول xbox هم روانه بازار شد.من عكس هاي بازي رو ديدم و خيلي حال كردم.مي تونيد از لينك زير تمام عكس هاي بازي رو دريافت كنيد
اين بازي امتياز خوب 9.2 رو گرفته.حيف كه من اين كنسول رو ندارم.براي اولين بار آرزوي داشتن اين كنسول رو كردم.
http://www.gamespot.com/xbox/action/farcry/screenindex.html
اگه بیاد که خیلی خوب میشه ولی فکر نکنم که بیاد چون انگار قرار است نسخه اضافه شونده فار کرای هم بیاد ولی تاریخش مشخص نیست هنوز اسمش هم مشخص نشدهنوشته شده توسط behzadr:سلام فرشين جان خوبي...قبلا عرض ادب كردم
در عكس ها ظاهرا قهرمان بازي زامبي ميشه؟!!!احتمال آمدن اين بازي براي نسخه pc هم هست؟
در عكس ها ظاهرا قهرمان بازي زامبي ميشه؟!!!احتمال آمدن اين بازي براي نسخه pc هم هست؟
دليلي نداره اين بازي براي Pc هم بیاد ... این همون Pc ورژنه فقط یه تغییرات خیلی جزئی کرده ... در کل کسی که Pc ورژن رو بازی کرده باشه فکر نمیکنم تمایلی به انجام Xbox ورژن داشته باشه چون نسخه Pc از همه نظر از جمله گرافیک و کنترل از نسخه Xbox سرتره
دوستان من چند روزی نبودم کولاک کردید ها بچه ها کسی می دونه بازی ایندیا جونز جدید ایا برای پیسی هم میاد یا نه و تاریخ عرضش کی هست ممنونتون میشم بگیدنوشته شده توسط snakeonline:اهان ببخشید درسته حالا متوجه شدم دقیقا حق با ایشونه من اشتباه گفتم البته از پولش که بگذریم که من نمیگذرم برای بازی های بزرگی که در اینده میاد خوبه
نوشته شده توسط behzadr:سلام فرشين جان خوبي...قبلا عرض ادب كردم
فارکرای برای پیسی تموم شده داستانش نمیشه یه سری از مراحل وسط فارکرای رو بیارن از نسخه xbox بزنن آخر بازیه تموم شده
اما شاید بعدا یه نسخه ادامه این داستان رو زدن
من هم مدت هاست منتظر ه این بازی هستم میدونی از کجا تو صفحه اول اخبار داغ بازیهای بازیدات اینو زده بودید فکر کنم حامد بود که این خبرو داده بود من دقیقا اون اخبار و عکس هاشو یادمه.نوشته شده توسط Lich King:سلام فرشين جان فكر كنم خودت مي دوني ولي يك فاركراي جديد قراره براي PC ساخته شه كه اضافه شونده است و بر روي نسخه قبلي نصب مي شه، ولي متاسفانه هيچ اطلاعاتي از اين بازي منتشر نشده! شايد همين مراحل جديدو توش كرده باشن.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بازي ريسينگ و بسياز زيباي GT: Legends در كمتر از 5 روز ديگه ريليز مي شه. ولي فكر نكنم به غير از منو حامد كس ديگري اين بازي رو بشناسه!اين بازي مربوط به مسابقات GT سال هاي 60 و 70 ميلادي است و داراي بيش از 90 ماشين مختلف با كيفيت بسيار عالي و داخل ماشيناش بسيار زيبا و دقيق طراحي شده (قابل توجه حميد
) است. در اين بازي از 25 پيست اتومبيل راني واقعي استفاده شده و صداگزاري ماشين ها از روي نمونه هاي واقعي ضبط شده است.
البته متاسفانه فكر كنم قفل اين بازي نيز StarForce3 است كه در اين صورت بايد فعلا بازي رو بيخيال شيم!