اره اقا بهزاد.نوشته شده توسط behzadr:از اين لطفها هم يكي در حق ما بكنهولي پكيج قشني داره..![]()
نوشته شده توسط MGS:بازي farenheit(indinigio prophecy براي ساختن درايو مجازي و چيزي حدود 7 گيگ جا ميخواد البته اند بازيه عين فيلم ميمونه من تا وسطاش رفتم مثلا اول بازي شما ميتونيد با چاقويي كه مقتول رو كشتيد پنهان كنيد يا بذاريد همونجا باشه يا دست و صورت خودتون رو از خون پاك كنيد و خيلي خونسرد بيرون بريد يا به سرعت از در پشتي فرار كنيد خلاصه هر كار شما در روند داستاني بازي تاثير گذار است اما بازي از دو جهت مخالف يعني پليس و متهم دنبال ميسود كه در نقش كارلا بايد دنبال مدارك و سرنخ براي كشف راز قتل بپردازيد اينجا اونجاست كه اگر چاقو رو برنداشته باشيد كار كارلا راحت ميسود براي گرفتن سرنخ ها با پيدا كردن الت قتل ولي اگر مخفيش كرده باشيد كارلا ان را پيدا نميكند و شخصيت اصلي ديگر تايلر دستيار كارلا است در ادامه اين داستان شخصيت ما يعني متهم(لوكاس)قدرتي پيدا ميكند كه از اتفاقات زودتر با خبر ميشود ,...
در كل بازي باحالي است و در سبكي نو
يه سوال داشتم ممكنه بازي brothers in arms جديد براي پيسي مثل SC بشه يعني ممكنه يوبي دوباره از اون قفل استفاده كنه
يه كم در مورد بازي GUN اطلاعات در وكنيد؟:cheesygri
منم که کرکشو پیدا نکردم تا به حال ولی شایعه شده که کرکش اومده خدا کنه بیادنوشته شده توسط Hellgate:london:اره اقا بهزاد.
پکیج قشنگی داره.
این بازیهم انگار باید CDاوریژنال داشته باشه.
چون چک بودن CDاصل رو مثل بعضی بازی ها چک میکنه.مثل بازی SC
ولی من شنیدم انگار کرک این بازی اومده.
ولی من که نتونستم گیر بیارم.البته تا الان.
خوش بگذره.
من دارم بازیش میکنم.نوشته شده توسط Ali_Reza_1899:منم که کرکشو پیدا نکردم تا به حال ولی شایعه شده که کرکش اومده خدا کنه بیاد
نوع قفل بازی MYST V از نوع SecuROM v7 است و شبیه Splinter Cell 3 نیست پس مطمئن باشید که در آینده ای نزدیک کرک می شه. در ضمن یک کرک انگار برای این بازی وجود داره ولی یه سری مشکل داره از قبیل اینکه قسمت save و ادامه بازی مشکل داره و خرابه.این بازیهم انگار باید CDاوریژنال داشته باشه.
چون چک بودن CDاصل رو مثل بعضی بازی ها چک میکنه.مثل بازی SC
ولی من شنیدم انگار کرک این بازی اومده.
ولی من که نتونستم گیر بیارم.البته تا الان.
خوش بگذره.
نوع قفل بازی MYST V از نوع SecuROM v7 است و شبیه Splinter Cell 3 نیست پس مطمئن باشید که در آینده ای نزدیک کرک می شه. در ضمن یک کرک انگار برای این بازی وجود داره ولی یه سری مشکل داره از قبیل اینکه قسمت save و ادامه بازی مشکل داره و خرابه.
نوع قفل بازی MYST V از نوع SecuROM v7 است و شبیه Splinter Cell 3 نیست پس مطمئن باشید که در آینده ای نزدیک کرک می شه. در ضمن یک کرک انگار برای این بازی وجود داره ولی یه سری مشکل داره از قبیل اینکه قسمت save و ادامه بازی مشکل داره و خرابه.
البته پارسال هم بازی Myst با تاخیر زیاد عرضه شدنوع قفل بازی MYST V از نوع SecuROM v7 است و شبیه Splinter Cell 3 نیست پس مطمئن باشید که در آینده ای نزدیک کرک می شه. در ضمن یک کرک انگار برای این بازی وجود داره ولی یه سری مشکل داره از قبیل اینکه قسمت save و ادامه بازی مشکل داره و خرابه.
Splinter Cell 3 تنها بازی نبود که از این قفل استفاده می کنه، بازی های دیگری هم هستند نمونش GTR. در ضمن اینکه Brothers in Arms جدید از این قفل استفاده می کنه یا نه هنوز معلوم نیست و در حد شایعه است.من نمي دونم چرا هر موقع اسم كرك و بازي اسپلينتر مي ياد نگران ميشم.. تا به حال هنوز اين بازي كرك نشده؟يعني اين چه كركي هست كه تنها همين بازي داره...يه بازي ديگه از همين كمپاني مث Brothers in arms
دلیل اینکه بازی MYST 4 با تاخیر به ایران اومد این بود که این بازی دارای 2 DVD بود و نسخه CD هم نداشت. از اونجایی که ما ایرانی ها هم هنوز فرهنگ DVD برامون جا نیوفتاده مخصوصا در همان زمان ریلیز این بازی الان دیگه خیلی بهتر شده، دیدند اگه بخوان این بازی را به CD تبدیل کنند تعدادش زیاد می شه و منصرف شدند برای مدتی ولی بعد با همان 2 DVD وارد بازار شد.البته پارسال هم بازی Myst با تاخیر زیاد عرضه شد
شخصا فکر نمی کنم ربطی به کرک داشته باشه
اره اینم فکر بدی نیستشا. :cheesygri :cheesygriنوشته شده توسط Lich King:Splinter Cell 3
خوب وقتی بازی کرک نشده هنوز کرکی براش وجود نداره می گی چی کار کنن فایلای بازی رو همین طور بیارن بفروشن!