اخبار داغ بازی ها

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Konami

Administrator
سلام به تمامی بچه گل و دوست داشتنی بازیداتی و غیر بازیداتی

این تاپیک هم به امید خدا کار خودش رو آغاز میکنه

حتما دیگه همگی با سیستم و نحوه کاری این تاپیک آشنایی دارید !

پس شروع میکنیم ...

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط behzadr:
از اين لطفها هم يكي در حق ما بكنه
smile.gif
ولي پكيج قشني داره..
اره اقا بهزاد.
پکیج قشنگی داره.
این بازیهم انگار باید CDاوریژنال داشته باشه.
چون چک بودن CDاصل رو مثل بعضی بازی ها چک میکنه.مثل بازی SC
ولی من شنیدم انگار کرک این بازی اومده.
ولی من که نتونستم گیر بیارم.البته تا الان.
خوش بگذره.

نوشته شده توسط MGS:
بازي farenheit(indinigio prophecy براي ساختن درايو مجازي و چيزي حدود 7 گيگ جا ميخواد البته اند بازيه عين فيلم ميمونه من تا وسطاش رفتم مثلا اول بازي شما ميتونيد با چاقويي كه مقتول رو كشتيد پنهان كنيد يا بذاريد همونجا باشه يا دست و صورت خودتون رو از خون پاك كنيد و خيلي خونسرد بيرون بريد يا به سرعت از در پشتي فرار كنيد خلاصه هر كار شما در روند داستاني بازي تاثير گذار است اما بازي از دو جهت مخالف يعني پليس و متهم دنبال ميسود كه در نقش كارلا بايد دنبال مدارك و سرنخ براي كشف راز قتل بپردازيد اينجا اونجاست كه اگر چاقو رو برنداشته باشيد كار كارلا راحت ميسود براي گرفتن سرنخ ها با پيدا كردن الت قتل ولي اگر مخفيش كرده باشيد كارلا ان را پيدا نميكند و شخصيت اصلي ديگر تايلر دستيار كارلا است در ادامه اين داستان شخصيت ما يعني متهم(لوكاس)قدرتي پيدا ميكند كه از اتفاقات زودتر با خبر ميشود ,...

در كل بازي باحالي است و در سبكي نو

يه سوال داشتم ممكنه بازي brothers in arms جديد براي پيسي مثل SC بشه يعني ممكنه يوبي دوباره از اون قفل استفاده كنه

يه كم در مورد بازي GUN اطلاعات در وكنيد؟:cheesygri

البته اين بازي به 7 گيگ فضا احتياج نداره ... سري اول كه بازي رو نصب كرديد و ازش ايميج گرفتيد يه AutoRun میاد که میگه بازی رو باید اینستال کنید ... ولی شما اونو کنسل کنید و برید روی اون درایو مجازی که ساخته اونو Open کنید بعد برید توی شاخه Program Files که توی درایو مجازی هست و فایل exe بازی رو اجرا کنید ... البته بقیه مراحل رو باید دقیقا انجام بدید فقط نصب دوباره لازم نیست ... اینجوری فقط 3.5 گیگ فضا اشغال میشه و بازی هم به خوبی اجرا میشه ... البته اینا رو سامان هم چند صفحه پیش گفت !
Brothers in arms هم احتمالش خیلی زیاده که از همون قفل StarForce 3 استفاده کنه ولی خوب یه وقتم دیدی منصرف شدن ... احتمال اینکه از اون قفل استفاده کنن بیشتر از اینه که استفاده نکنن !

نوشته شده توسط Hellgate:london:
اره اقا بهزاد.
پکیج قشنگی داره.
خوش بگذره.
منم که کرکشو پیدا نکردم تا به حال ولی شایعه شده که کرکش اومده خدا کنه بیاد

نوشته شده توسط Ali_Reza_1899:
منم که کرکشو پیدا نکردم تا به حال ولی شایعه شده که کرکش اومده خدا کنه بیاد
من دارم بازیش میکنم.
دقیقا مثل اسپیلینتر هستش.
DVD بازی رو چک میکنه.
کلک رشتی هم بهش زدم.ولی فهمید.
با کپی هم کارش راه نیفتاد.
یکی برام کپی کرد (چون من DVDR ندارم)
با اونم مشکل حل نشد.
البته باید صبر کرد.
ولی خوب
من که....
بای

یه دو تا خبرم در مورد بازی های RPG بدم.
دو تا خبر مربوط می شه به تقریبا بهترین استودیوی در حال حاضر در زمینه بازی هایRPG.این نظر منه.
استودیوی Bioware.
یک نسخه از بازی NWN رو بیرون داده که اسم بازی هستNeverwinter Knights: Kingmaker در این بازی یک سری زیر Race های جدید اضافه شده و همچنین سه مدل جدید.که Bioware به خاطر این مدلاش بود که در این بازی خیلی معروف شد.
و اینم خیلی قدیمیه.
ولی چون بحث در مورد Bioware هستش.بگم که بازی بعدی این استودیوی دقیقا مثل بازی های قدیمیه این سبک یعنی دروازه بالدرش شده.با دوربین ایزومتریک.
و
اسمشم هست:
Dragon Age(عصر اژدها.این جوری ترجمه کنیم)

بازی دقیقا کلاسیک شده با دوربین بالا.
که هنوز هیچ خبری از داستان بازی نیومده.
ببخشید یکم این خبر قدیمی بود.
چون من این استودیو رو به خاطر بازیNWN و دروازه بالدرز خیلی قبول دارم.مجبور شدم بگم.
خوش بگذره.
بای

خوش بگذره.
نوع قفل بازی MYST V از نوع SecuROM v7 است و شبیه Splinter Cell 3 نیست پس مطمئن باشید که در آینده ای نزدیک کرک می شه. در ضمن یک کرک انگار برای این بازی وجود داره ولی یه سری مشکل داره از قبیل اینکه قسمت save و ادامه بازی مشکل داره و خرابه.

نوع قفل بازی MYST V از نوع SecuROM v7 است و شبیه Splinter Cell 3 نیست پس مطمئن باشید که در آینده ای نزدیک کرک می شه. در ضمن یک کرک انگار برای این بازی وجود داره ولی یه سری مشکل داره از قبیل اینکه قسمت save و ادامه بازی مشکل داره و خرابه.

من نمي دونم چرا هر موقع اسم كرك و بازي اسپلينتر مي ياد نگران ميشم.. تا به حال هنوز اين بازي كرك نشده؟يعني اين چه كركي هست كه تنها همين بازي داره...يه بازي ديگه از همين كمپاني مث Brothers in arms

اگه اينطور باشه جاي نگراني نيست.چون اين قفل به كمك DAEMON Tools و Anti-Blaxx شكسته ميشه.مثل بازي Total Overdose.

البته پارسال هم بازی Myst با تاخیر زیاد عرضه شد
شخصا فکر نمی کنم ربطی به کرک داشته باشه

من نمي دونم چرا هر موقع اسم كرك و بازي اسپلينتر مي ياد نگران ميشم.. تا به حال هنوز اين بازي كرك نشده؟يعني اين چه كركي هست كه تنها همين بازي داره...يه بازي ديگه از همين كمپاني مث Brothers in arms
Splinter Cell 3 تنها بازی نبود که از این قفل استفاده می کنه، بازی های دیگری هم هستند نمونش GTR. در ضمن اینکه Brothers in Arms جدید از این قفل استفاده می کنه یا نه هنوز معلوم نیست و در حد شایعه است.
البته پارسال هم بازی Myst با تاخیر زیاد عرضه شد
شخصا فکر نمی کنم ربطی به کرک داشته باشه
دلیل اینکه بازی MYST 4 با تاخیر به ایران اومد این بود که این بازی دارای 2 DVD بود و نسخه CD هم نداشت. از اونجایی که ما ایرانی ها هم هنوز فرهنگ DVD برامون جا نیوفتاده مخصوصا در همان زمان ریلیز این بازی الان دیگه خیلی بهتر شده، دیدند اگه بخوان این بازی را به CD تبدیل کنند تعدادش زیاد می شه و منصرف شدند برای مدتی ولی بعد با همان 2 DVD وارد بازار شد.
خوب وقتی بازی کرک نشده و هنوز کرکی براش وجود نداره می گی چی کار کنن فایلای بازی رو همین طوری بیارن بفروشن!

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Lich King:
Splinter Cell 3
خوب وقتی بازی کرک نشده هنوز کرکی براش وجود نداره می گی چی کار کنن فایلای بازی رو همین طور بیارن بفروشن!
اره اینم فکر بدی نیستشا. :cheesygri :cheesygri
میخوای درخواست بدیم این کارو بکنن.
البته ندن برا فروش.
CDهایی که اضافه دارن رو روش میست بریزن.پولاشون زیادی کرده. :cheesygri :cheesygri

نوشته شده توسط ChaosTheory:
اگه اينطور باشه جاي نگراني نيست.چون اين قفل به كمك DAEMON Tools و Anti-Blaxx شكسته ميشه.مثل بازي Total Overdose.
حتما پس کرک میشه زیاد نگران نباشدی اگه اینطور باشه

محمد رضا جان بازی رو شما اورجینال گرفتی؟پس چرا نگران کرکی؟اگه اورجینال نگرفتی پس بحث قفل چیه این وسط؟!!میشه یکی منو روشن کنه؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or