اولین نمایشگاه بازی های رایانه ای در ایران 12 لغایت 16 مهر سال جاری همزمان با روز جهانی کودک در تهران برگزار میشود .
مهندس موذن زاده دبیر اولین نمایشگاه تخصصی بازهای رایانه ای هدف از از بر پایی این نمایشگاه ررا حمایت از صنعت بازی های کامپیوتری اعلام کرد و گفت : ........................
منبع از جام جم
التبه این دیگه عکس نداشت بخدا
ایا یک خبر باحال همین الان گیرش اوردم:
طبق آخرین اخبار از سايت فيفا مطلع شدیم که تیم ملی ایران در فیفا 2006 حضور دارد ولی رقیب اصلی ایران یعنی کشور ژاپن در بین تیم های فیفا نبود که به نظر می رسد به دلیل رقابتی است که بین Konami و Ea Sports وجود دارد.
دوستان اقا کسی می دونه تاریخ دقیق جی تی ای جدید کی اینم دو خبر
اقا بهزاد عکس هاش رو کامپیتور بود کامپیتورم فورتم کردم پاک شده دیگه ببخشید :
دوستان تبق خبری که من گیر اوردم جی تی ای جدید 6 براربر ایالات سن اندرس خواهد بود از زیبایی های بازی می توان گرافیک چشم گیری که در هیچ کدوم از سری های قبل جی تی ای دیده نمیشد روند داستانی جدید شهر ها و وسایل جدید از امکانات این بازی هست اسم این بازی قرار هست جی تی ای 4 نامگذاری بشه که در این باره سازندگان میگویند:
در سریع های قبل مانند سن اندرس ما فقط تغییراتی رو در ان اعمال شدیم شما ملاحظه کنید گرافیک قبل نوع روند داستان و........
که میشه گفت تمامی اون دو نسخه قبلی یک مکمل برای شماره سه بوده چرا که اگر شما ملاحظه کنید میبینید که گرافیک داستان وسایل همه چیز مثل شماره بوده اما این شماره باتغییراتی که انجام شده میشه گفت یک سری از بازی های جی تی ای خواهد بود واین بار بسته مکمل برای سری های قبل نمی باشد
اسم این بازی قرار جی تی ای چهار قرار بگیر
کدوم نوع نوشتن بچه ها اون دوتا که نوشتم بازی دات ببخشید داشتم با اقا علی مجرد چت میکردم در باره بازی دات حول حولکی شد این شد ببخشید حامدسافت منبعش و اون پرو اولیشن ساکر 5 که نقد شده ولی بقیش رو یا از سایت های خارجی گیر اوردم یا برو بچ گفتن تو چت
سلام
دوست من از خبرهای خوبت ممنون.ولی اکثر دوستان این خبر ها رو خیلی وقت پیش در بازی دات دیده بودن.لطفا از خبرهایی استفاده کن که به وسیله خودت جمع آوری شده باشه و همچنین خبرهای نو و تازه ای باشه...
می دونم ولی اینجا که بازی دات نیست اینها هم بیشتر شون مال خودم هستم خب هرکی خبری داره دیگه اینجا بازی دات که نیست اینجا بازی سنتر حالا درست اعضای بازی دات هستن ولی دلیل نیمیشه که
عزیز من ربطی نداره خیر وقتی قدیمیه قدیمیه دیگه.حالا چه بازیدات باشه چه بازی سنتر چه بازی...
خبر اومدن ورد آف وارکرفت ماله عهد شابدوالعظیمه!با پست زیاد زدنم مدیر نمیشی خیالت راحت.خلاصه اگه فردا پس فردا بن شدی نگو که تو این سایت سختگیری زیاده...