احتمال پشتیبانی کنسول PS5 از بازی‌های نسل قبل قوت گرفت

Fenris Wolf

کاربر سایت
شعبه ژاپن شرکت سونی طرح جدیدی را به ثبت رسانده است که بر اساس آن، پشتیبانی از سخت افزارهای قدیمی این شرکت توسط کنسول جدید آن‌ها یعنی Playstation 5 ممکن می‌شود. آن چه که از جزئیات طرح می‌توان برداشت کرد این است که پردازنده کنسول جدید توانایی شناسایی و یا به عبارتی تعریف کارایی CPU کنسول‌های قدیمی را خواهد داشت و به نظر می‌رسد که طراح کنسول پلی‌استیشن 4 یعنی آقای «مارک سرنی»، مسئول پروژه جدید پلی‌استیشن 5 خواهد بود.

هدف پروژه این است که پردازنده جدید تمامی برنامه‌هایی که برای سخت افزارهای قدیمی طراحی شده بودند را به بهترین شکل ممکن اجرا کند و تمرکز اصلی آن، رفع ایرادات موجود بین سخت افزار جدید و قدیم است. از جملات پیشین چنین می‌توان برداشت کرد که کنسول PS5 نه تنها توانایی پشتیبانی از PS4 را دارد، بلکه از پلی‌استیشن 3، 2 و حتی اولین کنسول پلی‌استیشن نیز پشتیبانی می‌کند!

همچنین سیستم جدید به نحوی طراحی می‌شود که به طور مثال هنگام تجربه یک بازی که مخصوص کنسول‌های قدیمی طراحی شده است، نرم افزار با محدودیت‌های پردازنده‌های قدیمی رو به رو نشده و بازی به شکلی اجرا می‌شود که انگار برای پلتفرم جدید طراحی شده است. اخباری نیز طی روز گذشته از زبان یکی از نویسندگان مطرح وب سایت دیجیتال فاندری منتشر شد که کنسول بعدی سونی صد در صد از سیستم بکوارد پشتیبانی می‌کند. هنوز چیزی توسط شرکت سونی تأیید نشده و باید تا رونمایی کنسول جدید منتظر ماند.

read the whole post here.

آخرین ویرایش:
به شما چه ارتباطی داره که یک کاربر چطوری فکر میکنه، طرفدار کدوم کنسوله، یا نظرش در مورد کنسول مقابل چیه؟
چه حقی دارید هرکسی که هم جهت افکار شما رفتار نمی کنه رو تخریب کنید
ببین نظر یه چیزه ترول کردن یه چیز دیگه این کاربر تو هر تاپیکی میاد میگه اناکوندا اناکوندا یا میگه مایکرو خوبه سونی زبالس مایکرو عالیه سونی زبالس فقط همین میگه..... الان این کاربر نظرش گفته یا امده ترول کنه؟

@Lions Gate
@mgh2225
به شما چه ارتباطی داره که یک کاربر چطوری فکر میکنه، طرفدار کدوم کنسوله، یا نظرش در مورد کنسول مقابل چیه؟
چه حقی دارید هرکسی که هم جهت افکار شما رفتار نمی کنه رو تخریب کنید؟
همین کارارو مدت هاست انجام دادید، کاربرهای متفاوت از خودتون رو به روشهای مختلف از بازیسنتر بیرون کردید. الان هم یه مشت همفکر و فن بوی دورهم جمع شدید فقط بلدید از همدیگه تعریف کنید و قربون صدقه هم برید.
البته که به نوعی مدیریت بازیسنتر هم ازتون پشتیبانی کرده که الان با ژست طلبکارانه منتظر برخورد با کاربر به اعتقاد خودتون خاطی رو دارید.
نتیجه این شده که اینجا از یکی از بهترین محافل گیم ایران تبدیل شده به یکی از متروکه ترین هاشون.
چون تعدادشون بیشتره داداش فکر میکنن مدیریت و ناظم ها هم باید به ساز این افراد برقصن
اینجا بازیسنتر هست احتمالا با سونی سنتر اشتباه گرفتن
هر کی طرفدار غیر از سونی باشه یا باید بن بشه یا باید هیچی نگه که به این اقایون بر میخوره
نه عزیزان از این خبرا نیست اینجا ازاده و هر کاربری حق داره نظرش رو بگه

@Lions Gate
@mgh2225
چه حقی دارید هرکسی که هم جهت افکار شما رفتار نمی کنه رو تخریب کنید؟
همین کارارو مدت هاست انجام دادید، کاربرهای متفاوت از خودتون رو به روشهای مختلف از بازیسنتر بیرون کردید. الان هم یه مشت همفکر و فن بوی دورهم جمع شدید فقط بلدید از همدیگه تعریف کنید و قربون صدقه هم برید.
البته که به نوعی مدیریت بازیسنتر هم ازتون پشتیبانی کرده که الان با ژست طلبکارانه منتظر برخورد با کاربر به اعتقاد خودتون خاطی رو دارید.
نتیجه این شده که اینجا از یکی از بهترین محافل گیم ایران تبدیل شده به یکی از متروکه ترین هاشون.
نظر متفاوت داشتن فرق با اینکه بیای هر تاپیکی که کلمه سونی داخلش به کار برده شده 12 ترافلاپس > 8 ترا فلاپس بکنی و برا طراحای ارشد یه شرکت نسخه بپیچی :) البته خب این دوستمون هم هدفش معلومه و اصلا بعید میدونم حتی همین نسل فعلی کنسول هارو هم از نزدیک دیده باشه. همچین بحث های چیپ و اسباب بازی من از تو بهتره آخرین بار 5-6 سال پیش بساطش باز بود و خوشبختانه جمع شده بود که این دوستمون و اون رفیقش شروع کردن به گند کشیدن تاپیک ها. یکی کلا یه ترافلاپس یاد گرفته هی 12>8 میکنه. اونیکی هم اکوسیستم و xcloud رو میزاره وسط پستاش تا بگن آره ماهم هستیم. 5 ساله هم خبری ازشون نبود که یهو با 2 شایعه انقدر هل شدن و پیداشون شده دوباره

Patent Application 2019-503013 (as discovered recently by the Hokanko-Alt blog) describes a method for "impersonating CPU ID for backward compatibility." A machine translation of that patent details a method for "deceiving legacy application" into thinking they are running on the original CPU they were designed for

اگه این راست باشه و اصلا عملی باشه اصلا نیازی نیست روی چیزی کار کنن ، پردازنده خودش تمام مراحل رو انجام میده

درست متوجه موضوع نشدی قرار نیست چیزیو اضافه یا کم کنن قراره سخت افزار به صورت خودکار این کارو انجام بده!
یعنی شما بازی PS3 فرضا از استور حالا یا دیسکش یا هرچی میذاری خود سخت افزار شناساییش میکنه و اجراش میکنه خیلی با کاری که مایکرو کرده فرق داره و شدیدا پیشرفته تره

در این صورت باید با همون کیفیت اصلی کنسول اصلی اجرا کنه که خب قطعا زیاد جالب نمیتونه باشه. این وسط یا باید یک راهکار نرم افزاری وجود داشته باشه یا ارتقا کیفیت نمیتونه وجود داشته باشه. به شخصه بعید میدونم راهکار سخت افزاری برای اینکار ارائه بدن. راهکار سخت افزار هم اگه وجود داشته باشه برای بازی های PS4 میتونه باشه چون معماری خیلی نزدیکه. برای PS3 و قبلش من زیاد به این راهکار سخت افزاری اعتقادی ندارم.

احتمالا همون شیوه رایج شبیه سازی را بکار ببرن (کاری به این پتنت ندارم)

نظر متفاوت داشتن فرق با اینکه بیای هر تاپیکی که کلمه سونی داخلش به کار برده شده 12 ترافلاپس > 8 ترا فلاپس بکنی و برا طراحای ارشد یه شرکت نسخه بپیچی :) البته خب این دوستمون هم هدفش معلومه و اصلا بعید میدونم حتی همین نسل فعلی کنسول هارو هم از نزدیک دیده باشه. همچین بحث های چیپ و اسباب بازی من از تو بهتره آخرین بار 5-6 سال پیش بساطش باز بود و خوشبختانه جمع شده بود که این دوستمون و اون رفیقش شروع کردن به گند کشیدن تاپیک ها. یکی کلا یه ترافلاپس یاد گرفته هی 12>8 میکنه. اونیکی هم اکوسیستم و xcloud رو میزاره وسط پستاش تا بگن آره ماهم هستیم. 5 ساله هم خبری ازشون نبود که یهو با 2 شایعه انقدر هل شدن و پیداشون شده دوباره
یه جمله معروف تو نسل گذشته رو زبون psفن ها بود که «تو تا حالا ps3 رو از نزدیک ندیدی» حالا هم که وضعیت اقتصادی بد شده بعضی ها به خودشون اجازه میدن اینطور بقیه رو قضاوت کنن، دوست عزیز ایشون شاید در زمینه بحث کردن مشکل داشته باشن ولی انصافا گیمر قابلیه

در این صورت باید با همون کیفیت اصلی کنسول اصلی اجرا کنه که خب قطعا زیاد جالب نمیتونه باشه. این وسط یا باید یک راهکار نرم افزاری وجود داشته باشه یا ارتقا کیفیت نمیتونه وجود داشته باشه. به شخصه بعید میدونم راهکار سخت افزاری برای اینکار ارائه بدن. راهکار سخت افزار هم اگه وجود داشته باشه برای بازی های PS4 میتونه باشه چون معماری خیلی نزدیکه. برای PS3 و قبلش من زیاد به این راهکار سخت افزاری اعتقادی ندارم.

احتمالا همون شیوه رایج شبیه سازی را بکار ببرن (کاری به این پتنت ندارم)
شیوه ی سخت افزاری مقرون به صرفه نیست مثل مدل های اولی ps3 که Bc داشتند اما بعد از یک مدتی اون امکان رو از دستگاه ها برداشتن چون هزینه کنسول رو می خواستن کاهش بدن
فکر نکنم سونی دوبار ضربه بخوره از یک جا اما نمیشه هم انتظار شاهکار نرم افزاری ازشون داشت! کاری که مایکرو کرده واقعا بی نظیر بوده تو این یک مورد

یه جمله معروف تو نسل گذشته رو زبون psفن ها بود که «تو تا حالا ps3 رو از نزدیک ندیدی» حالا هم که وضعیت اقتصادی بد شده بعضی ها به خودشون اجازه میدن اینطور بقیه رو قضاوت کنن، دوست عزیز ایشون شاید در زمینه بحث کردن مشکل داشته باشن ولی انصافا گیمر قابلیه
خیلی راحت به خودشون اجازه میدن که تهمت بزننن ما کنسول نداریم اما توی گفت و گو براش عکس از کنسول فرستادم تا از این غفلت در بیان هرچند تا وقتی توهین کنن و تهمت بزنن و ناظم ها هیچ توجهی نکنن و دیوار کوتاه تر از xbox فن ها نبینن فایده ای نداره

قبلا هم گفتم صحبت از سخت افزار سوئیچ برای پوشاندن واقعیت مثل خود زنی هست صحبتی که موقع X1X هم میشد
سوئیچ ادعای قدرت سخت افزاری نداشته و نداره
اکثر افرادی که سوئیچ میخرن در کنارش یه کنسول از ps4 یا one دارن خیلی کم پیش میاد کنسول اصلیشون سوئیچ باشه و کنارش one یا ps4 نداشته باشن
علت فروش بالای انحصاری هاش هم نبود بازی های AAA ترد پارتی هست
به بازی های بزرگ ترد پارتی امسال نگاه کن چه تعدادش برای سوئیچ امدن؟؟؟؟؟؟ رد دد امد؟؟ BLACK OPS 4 امد؟
بتلفیلد V امد؟؟؟
وقتی بیش از 80 درصد از بازی های ترد پارتی روی سوئیچ نمیاد مشخصه عناوین انحصاریش فروش بسیار بالایی میکنن چون خریدارها مجاب به خرید اونها میشن
یادت باشه هیچوقت از سوئیچ مایه نذار
شما خودت بدون اینکه متوجه بشی جواب حرف خودت رو دادی. اولا میگی اکثر گیمرا یه کنسول کنار سوییچ دارن کاملا طبیعی هست چون سوییچ بین نسل ۷ اومد و دو سال حدودن از اومدنش میگذره خب مسلم که گیمرا تا حالا یکی از دو کنسول قبلی رو انتخاب کردن و دارن. ولی باز قضیه بدتر شد:D اینکه چرا اصلا کسانی که یک کنسول دارن باید یک کنسول دیگه رو با سخت افزار ضعیف تر بخرن. یکی نوآوری خاص سوییچ بود که به نظر من عامل اصلی نیست چون این حالت تبلت و بازی قابل حمل رو قبلا wiiu داشت ولی با سر به زمین خورد. اتفاقا خود wiiu هم نقض کننده نظر شماست چون زمان انتشار wiiu هنوز نسل ۷ ادامه داشت و خود نینتندو ادعا کرده بود wiiu ۲.۵ برابر X360 قدرت داره پس چرا اونجا سخت افزار قوی تر باید شکست بخوره اینجا ضعیف تر موفق. دلیلش بک چیز بیشتر نیست بازی‌های انحصاری. شما فکر میکنی اگه زلدا و ماریو تو سوییچ نبود کسی مجاب میشد وقتی یه کنسول داره پول یکی دیگه رو هم بده. بازی‌های ترد پارتی زیادی هم توی سوییچ اومده. حالا شما ۴ تا اسم گفتی که نیومده ولی doom, wolfenstein, RE7 اینا رو یادت رفته بود.:D
ضمنا شما نسل ۶ رو یادت رفته:D PS2 نصف xbox اولی قدرت داشت حالا برو آمار فروش دو تا کنسول رو تو اینترنت پیدا کن.:D
این حرفا رو زدم که زیاد دلت رو به اسمای خفن و قشنگ ماکرو خوش نکنی اسکورپیو آناکوندا:)):))

آخرین ویرایش:
تا دیروز مایکرو بازی نداشت بخاطر همین از نسل قبلش کمک میگرفت و قابلیت بکوارد اخ بود امروز چه مشاعره ایی در رابطه با این قابلیت راه افتاده !!! منم امروز خدا رو شکر میکنم که از زمان دریمکست و ایکس باکس تا الان قاطی این جماعت نشدم و بیست سال عمرم رو تو انزوا گذروندم !!
در شگفتم من این وسط نینتندو چه گناهی داشت اون بیچاره که قبل اینا بکوارد داشت

• Like
Reactions: Only Xbox
تا دیروز مایکرو بازی نداشت بخاطر همین از نسل قبلش کمک میگرفت و قابلیت بکوارد اخ بود امروز چه مشاعره ایی در رابطه با این قابلیت راه افتاده !!! منم امروز خدا رو شکر میکنم که از زمان دریمکست و ایکس باکس تا الان قاطی این جماعت نشدم و بیست سال عمرم رو تو انزوا گذروندم !!
در شگفتم من این وسط نینتندو چه گناهی داشت اون بیچاره که قبل اینا بکوارد داشت
Atari 7800 بکوارد داشت!!!!!!
ولی خب بعضیا خدا رو بنده نیستن و معتقد هستن بکوارد را سونی کشف و از زمان PS2 افریده شد

شیوه ی سخت افزاری مقرون به صرفه نیست مثل مدل های اولی ps3 که Bc داشتند اما بعد از یک مدتی اون امکان رو از دستگاه ها برداشتن چون هزینه کنسول رو می خواستن کاهش بدن
فکر نکنم سونی دوبار ضربه بخوره از یک جا اما نمیشه هم انتظار شاهکار نرم افزاری ازشون داشت! کاری که مایکرو کرده واقعا بی نظیر بوده تو این یک مورد

تا اونجا که اعلام شده هیچ حرفی از قطعه اضافی زده نشده ، و این کار رو خود پردازنده اصلی کنسول انجام میده ، البته اینا فعلا فقط شایعاتی و باید منتظر اعلام رسمی باشیم ، شاید اصلا بکوارد نداشته باشند
...............

دوستان تا معرفی و عرضه نسل بعد باید تحمل کنید ، تک تک تاپیک های بخش اخبار قراره همین شکلی باشه ، فقط تو تله پست های هدفمند نیوفتید . همین ، انتظار خاصی هم از مدیریت و انتظامات فروم نداشته باشید ، چون نمونه اش رو دیروز خودم تجربه کردم که میگم ،

آخرین ویرایش:
با سخت افزار نسل بعد بعید می‌دونم بازهم خبری از شبیه ساز یا بکوارد برای PS3 باشه چون همین الآن CPUهای نسل 7 و 8 اینتل فقط راحت می‌تونن اجرا کنن این بازی‌هارو و اگر سونی میخواد بره سمتش یا باید یه ژانگولر بزنه مثل همون PS3 که خب مسخره است و نمیشه یا واقعا معجزه باید بشه.
بنظرم تا 2 نسل دیگه خبری از بکوارد برای ایستگاه بازیِ 3 عزیزمون نخواهد بود :(

یعنی آقای «مارک سرنی»، مسئول پروژه جدید پلی‌استیشن 5 خواهد بود.
xjc0_giphy.gif

یک اصلاحیه خیلی ریز :D خبر مارک سرنی تایید نشده اما با پرس و جویی که کردم متوجه شدم که پارسال داشته مذاکراتیو با شرکتای مختلف در جهت ساخت سخت افزار جدید انجام میداده که خب مطمئنا اون سخت افزار PS5 هست
اما خب از طرفی خبر کارکردنش نه تکذیب شده نه چیزی ولی خیلی بعیده که خودش روی کنسول بعدی کار نکنه :D

• Like
Reactions: Only Xbox
یک اصلاحیه خیلی ریز :D خبر مارک سرنی تایید نشده اما با پرس و جویی که کردم متوجه شدم که پارسال داشته مذاکراتیو با شرکتای مختلف در جهت ساخت سخت افزار جدید انجام میداده که خب مطمئنا اون سخت افزار PS5 هست
اما خب از طرفی خبر کارکردنش نه تکذیب شده نه چیزی ولی خیلی بعیده که خودش روی کنسول بعدی کار نکنه :D
تاثیری رو هایپ من نزاشت :دی. سرنی امتحانش رو پس داد از طرفی ژاپنی ها اینکاره نیستن باز میان Giant enemy Crab میسازن کار ما و سازنده و ناشر و Valve و اینا گره میخوره. همون سرنی بالا سره قضیه ست شک نکنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or