احتمال پشتیبانی کنسول PS5 از بازی‌های نسل قبل قوت گرفت

Fenris Wolf

کاربر سایت
شعبه ژاپن شرکت سونی طرح جدیدی را به ثبت رسانده است که بر اساس آن، پشتیبانی از سخت افزارهای قدیمی این شرکت توسط کنسول جدید آن‌ها یعنی Playstation 5 ممکن می‌شود. آن چه که از جزئیات طرح می‌توان برداشت کرد این است که پردازنده کنسول جدید توانایی شناسایی و یا به عبارتی تعریف کارایی CPU کنسول‌های قدیمی را خواهد داشت و به نظر می‌رسد که طراح کنسول پلی‌استیشن 4 یعنی آقای «مارک سرنی»، مسئول پروژه جدید پلی‌استیشن 5 خواهد بود.

هدف پروژه این است که پردازنده جدید تمامی برنامه‌هایی که برای سخت افزارهای قدیمی طراحی شده بودند را به بهترین شکل ممکن اجرا کند و تمرکز اصلی آن، رفع ایرادات موجود بین سخت افزار جدید و قدیم است. از جملات پیشین چنین می‌توان برداشت کرد که کنسول PS5 نه تنها توانایی پشتیبانی از PS4 را دارد، بلکه از پلی‌استیشن 3، 2 و حتی اولین کنسول پلی‌استیشن نیز پشتیبانی می‌کند!

همچنین سیستم جدید به نحوی طراحی می‌شود که به طور مثال هنگام تجربه یک بازی که مخصوص کنسول‌های قدیمی طراحی شده است، نرم افزار با محدودیت‌های پردازنده‌های قدیمی رو به رو نشده و بازی به شکلی اجرا می‌شود که انگار برای پلتفرم جدید طراحی شده است. اخباری نیز طی روز گذشته از زبان یکی از نویسندگان مطرح وب سایت دیجیتال فاندری منتشر شد که کنسول بعدی سونی صد در صد از سیستم بکوارد پشتیبانی می‌کند. هنوز چیزی توسط شرکت سونی تأیید نشده و باید تا رونمایی کنسول جدید منتظر ماند.

read the whole post here.

آخرین ویرایش:
اگر منظورت از دوستان من هستم باید بگم که من به استودیوهای خریداری شده، سابقه کاری و کارنامشون نگاه میکنم و استخدامهایی که دارن و میگم که بازیهای خوبی میسازن و خواهند ساخت. :ی حالا چه مایکروسافت 1 استودیو بخره چه 10 تا من نظر کیلویی نمیدم :D

آبسیدین هم با چندین و چند ناشر همکاری داشته و آخرین بازی بزرگش هم با همکاری تیک تو در حال ساخت هست (The Outer World)، اینم از این :D در هر صورت من دارم پیش بینی میکنم و نظرم رو میدم شما هم پیش بینی کن کسی جلوت رو نگرفته، دور همیم خوشیم :D

ما شاید بعضی وقت‌ها برای تفنن فانتزی بزنیم :D ولی قطعا شما دائما داری فاینال فانتزی میزنی :D بزن برادر خیلی خوبه ولی به اندازه

حداقل خبر رو میخونی و ازش استفاده میکنی (ولو برای ترول و

همون جبهه که هستی بمون انصافا :D بیای این ور یه گل به خودی میشی در بهترین حالت :D
باشه جوون
با مایکروسافت و بازیهای دری وریش خوش باش
ضمنان این اخرین جوابی بود که به سخنان گوهر بارت دادم

نمی خوام خط به خط جواب بدم چون نه دیگه حال و حوصله کل کل دارم نه سنم راه می ده:D
فقط در مورد استودیو های جدید مایکروسافت دو تا نکته رو بگم.
۱-به غیر از نینجا تئوری اسم بقیه استودیوهایی که مایکروسافت خریده بود رو تو عمرم نشنیده بودم.علتش هم اینه که این استودیوها بیشتر روی پی سی فعالیت داشتن
۲- دوم این که جماعت طرفدار سونی اولویت اخرشون بازی های ار پی جی هست با وجود شرکتهایی نظیر ناتی داگ، سانتا ، ساکرپانچ و غیره که اصلا ار پی جی ساز نیستن کسی سراغ بازی های ار پی جی نمی ره اصلا اگه قرار هم باشه ار پی جی بازی کنیم می ریم سراغ محصولات سی دی پروجکت ضمن اینکه سونی از بازی غیر ار پی جی به اندازه کافی فروش داره
به نظرم مایکروسافت با خرید شرکتهایی نظیر ابسیدین کلا مدل مارکتینگش رو از سونی جدا کرده.مایکرو رفته به سمتی که بازی هاش بیشتر شبیه بازیهای پی سی بیس هست
رقیب ابسیدن ،شرکتهایی مثل سی دی پراجکت هستن نه سانتامونیکا یا ناتی داگ
مقایسه این شرکتها قیاس مع الفارق هست.
نکته بعد در مورد ۳۴۳ هست.درسته سونی این نسل fps ساز به اون معنی نداشته ولی محصولات ۳۴۳ هم همچین چیز شاخی نبودن در مقایسه با اثار بانجی که اصلا خنده داره مقایسشون .بازار اول شخص هم این روزا دست اکتی جهانخوار و ea هست نه 343 یا گوئریلا
و نکته اخر این که فورزا بازی خیلی خوبی هست ونمرات عالی گرفته کسی هم منکرش نمیشه اما مقایسش با جی تی اسپورت اشتباه هست.جی تی یه بازی کاملا سیمولاتور هست به خصوص با توجه به اضافه شدن قوانین FIA عملا از حالت یه بازی صرفا برای سرگرمی به یه باز کاملا حرفه ای تغییر وضعیت داده پس هر وقت فورزا مثل جی تی قوانین فدراسیون جهانی اتومبیل رانی رو رعایت کرد بیا باهم صحبت کنیم
مثلا می خواستم خط به خط جواب ندم:D
بابا ابسیدین که سازنده فال اوت نیو وگاس هست دیگه روی کنسول ها هم نسل قبل امده چطور بازیش نکردی؟
باور کن از فال اوت4 خیلی بهتره شک نکن با این که نسل قبلی هست و شماره دار هم نیست
343 قبول دارم اصلا در حد بانجی نیست ولی فعلا هیلو اینفینیت در دست ساخت دارن کی میدونه شاید متا بالای 90 رو بلاخره گرفت ولی مهم اینه که الان مایکروسافت یه FPS داره برای لانج نسل بعد ولی سونی همونم نداره
من با این حرفت مشکل دارم
*اگه قرار هم باشه ار پی جی بازی کنیم می ریم سراغ محصولات سی دی پروجکت*
هر بازی پتانسیل خودش رو داره مثل اینکه بگیم پس چه نیازی هست که کسی بلادبورن بازی کنه وقتی سری سولز هست و الانم سکیرو در راهه
مثال حرف شما همینه میگی چرا وقتی سی دی هست بریم سمت ابسیدین یا اینگزایل پس منم میتونم بگم وقتی سکیرو یا دارک سولز3 هست چرا بلادبورن!!!!
من حداقل توی متاهای بازی های خیلی از استودیو های سونی غیر از چند استودیو خاص عدد بالایی نمیبینم
متا اخرین بازی ساکر پانچ 81 بوده
متای اخرین بازی استودیو بند که فکر میکنم زیر 70 هست عدد دقیقش رو نمیدونم
متای اخرین ریسینگ پولی فونی دیجیتال هم که 75 بوده
پس ببین خیلی هم همه استودیو هاش خفن نیستن حداقل توی متا خیلی هاشون موفق نبودن غیر از چند استودیو خاص

• Like
Reactions: LiviNG D3AD
تاپیک مربوط به PS هم باز باید فانتزی زدن ها و پست های تکراری این دو نفر رو مثل بقیه تاپیک ها ببینیم ... قشنگ لول بحث های فروم رو بردن بالا :D
وسط فانتزی هاشون کلی با خودشون حال میکنن همو تایید میکنن پشت هم ضربدری کار میکنن :)) وسط این ترول ها هم باید برا پیدا کردن دو تا کامنت مفید و درست حسابی گشت

دوستان یه افراد مشخصی رو که همتون میشناسین
سعی کنین جواب اینارو ندین بزارید تو دنیای فانتری خودشون زندگی کنن
میدونم حرفاشون از بس بی اساس هستش باعث رنجش شما میشه ولی بهترین کار اینه که جوابشون رو ندین و بهشون محل نذارین تا خودشون کوتاه بیان
این حرفام از تجربه بود چون با این نوع انسان ها خیلی سر و کله زدم...

آخرین ویرایش:
دوستان یه افراد مشخصی رو که همتون میشناسین
سعی کنین جواب اینارو ندین بزارید تو دنیای فانتری خودشون زندگی کنن
میدونم حرفاشون از بی اساس هستش باعث رنجش شما میشه ولی بهترین کار اینه که جوابشون رو ندین و بهشون محل نذارین تا خودشون کوتاه بیان
این حرفام از تجربه بود چون با این نوع انسان ها خیلی سر و کله زدم...
اخ اخ اخ ما چقدر الان بدبختیم که بزرگواری مثل شما جواب ما رو نمیده
crying-man.gif

اقا خون خودت رو کثیف نکن این کاربرا از غیبت کبرا برگشتن همین مدت با شایعات خوش باشن تلافی این چند سال رو در بیارن . کلان از پست هاش مشخصه داره ترول میکنه.
همینجوری ادامه بدی برات امار عجیب غریب میاران xbox پرفروش ترین کنسول این نسل بوده. همین دیروز خبرش اومد فقط درامد PSN از کل درامد گیمینگ مایکرو و نینتندو بیشتر بوده.
همه میدونن خودشونم میدونن این استودیو هایی که میاکرو خریده به هیچ عنوان توان رقایت با استویدو های سونی رو نداره امار فروش بازی هاشون با نمراهایی که گرفتن مشخصه
دقیقا همین صحبت ها همین فانتزی ها قبل شروع هر نسل هست جدی نگیر میان و میرن
s097_ezgif_1_b65933a6e9.gif

مشخصه شما شایعات خیلی جدی گرفتی.
حالا اصلا فرض کنیم که مایکروسافت نسل بعد کنسول قوی تری داره ولی این برتری فقط به درد اوائل نسل می خوره بعد از اون چیزی که برای بازیباز مهمه بازی های انحصاری با کیفیت هست و تو این زمینه مایکروسافت فرسنگها عقب تر از سونی هست به نظر شما مایکروسافت می تونه با شرکتهائی که به تازگی خریداری کرده با شرکتهایی مثل ناتی داگ ، سانتامونیکا و ... رقابت کنه؟
سلام:D
در نسل های گذشته تا به حال نشده دو کنسول از ابتدا اختلاف محسوس سخت افزاری داشته باشن و بازیسازها هم از همون ابتدا از تمام قدرت سخت افزاری کنسول قوی تر استفاده کنن. پس این چیزی نیست که تا به حال امتحان شده باشه و ما بتونیم در موردش قضاوت کنیم.
گیمرهای نسل جدید مثل گذشته دنبال اختلافاتی که فقط با 8x زوم میشه بهشون پی برد اونم فقط اعضای df میتونستن منشن شون کنن، نیستند. گیمرهای الان دنبال اختلافی هستند که بشه لمسش کرد.
من فکر میکنم مایکروسافت به این مهم پی برده و
یکی از دلایلی که در حال خرید استادیوهای 1st هستش اینه که از همون ابتدا لاین آپی داشته باشه که تفاوت قدرت کنسولش رو به گیمرها نشون بده.
که اگر بتونه این روند رو ادامه بده، استادیوهای 3rd رو هم مجاب میکنه تا بازیهاشونو برای کنسولش بهینه کنن.
فقط در اینصورته که میشه (حداقل) روی کاغد مایکروسافت رو در مقابل انحصاری های سونی برنده دونست.
از شواهد پیداست سیاست اسپنسر اینه که به این وسیله کلا فیلد رقابت رو عوض کنه.
البته که تمام شواهد در حال حاضر در حد شایعه ای بیش نیست. باید منتظر موند و دید...

آخرین ویرایش:
خب کلید واژه جدید دوستان هم رونمایی شد :دی 3 سال پیش اکوسیستم بود الان کلید واژه برگزیده شده فانتزی :دی احسنت و دورد خدا بر شما جوانان خوش فکر و غیور ‌‌:دی

اصلا اینکه تحریم‌ها جواب نداده تا الان برای خوش فکری همین شما جوان‌ها بوده :دی

سلام:D
در نسل های گذشته تا به حال نشده دو کنسول از ابتدا اختلاف محسوس سخت افزاری داشته باشن و بازیسازها هم از همون ابتدا از تمام قدرت سخت افزاری کنسول قوی تر استفاده کنن. پس این چیزی نیست که تا به حال امتحان شده باشه و ما بتونیم روی کاغذ در موردش قضاوت کنیم.
گیمرهای نسل جدید مثل گذشته دنبال اختلافاتی که فقط با 8x زوم میشه بهشون پی برد اونم فقط اعضای df میتونستن منشن شون کنن، نیستند. گیمرهای الان دنبال اختلافی هستند که بشه لمسش کرد.
من فکر میکنم مایکروسافت به این مهم پی برده و
یکی از دلایلی که در حال خرید استادیوهای 1st هستش اینه که از همون ابتدا لاین آپی داشته باشه که تفاوت قدرت کنسولش رو به گیمرها نشون بده.
که اگر بتونه این روند رو ادامه بده، استادیوهای 3rd رو هم مجاب میکنه تا بازیهاشونو برای کنسولش بهینه کنن.
فقط در اینصورته که میشه (حداقل) روی کاغد مایکروسافت رو در مقابل انحصاری های سونی برنده دونست.
از شواهد پیداست سیاست اسپنسر اینه که به این وسیله کلا فیلد رقابت رو عوض کنه.
البته که تمام شواهد در حال حاضر در حد شایعه ای بیش نیست. باید منتظر موند و دید...
8 سال دیگه همین موقع منتظر شما هستم تا واسه نسل بعدی چه تئوری هایی دارین
طرف نشسته چندین خط واسه خودش نظریه داده اخرش هم میگه البته همه اینا شایعه ای پیش نیست:D
خب بزار تایید بشه و خبری بشه شما که رو شایعه ها موج سواری میکنی و بر اساس همین شایعه ها تا اخر نسل رو پیش بینی کردی
البته تا همین مدت پیش دکل نوردی نینتندو رو میکردین واسه مقابله با انحصاری های سونی:))
الان هم که دکل شما شده شایعه ها ....

خب کلید واژه جدید دوستان هم رونمایی شد :D 3 سال پیش اکوسیستم بود الان کلید واژه برگزیده شده فانتزی :D احسنت و دورد خدا بر شما جوانان خوش فکر و غیور ‌‌:D

اصلا اینکه تحریم‌ها جواب نداده تا الان برای خوش فکری همین شما جوان‌ها بوده :D
نکته قشنگش اینه که اینا هیچکدوم ترول محسوب نمیشه. فقط اگر کسی بیاد بگه اناکوندا قویتر از ps5 اونموقس که داری ترول میکنی و اسپم میفرستی:D

خب کلید واژه جدید دوستان هم رونمایی شد :D 3 سال پیش اکوسیستم بود الان کلید واژه برگزیده شده فانتزی :D احسنت و دورد خدا بر شما جوانان خوش فکر و غیور ‌‌:D

اصلا اینکه تحریم‌ها جواب نداده تا الان برای خوش فکری همین شما جوان‌ها بوده :D
والا کسی با شما کار نداره چون شما فصلی هستین بعد یه مدتی غیب میشین
تو تمام تاپیک ها شروع کننده بحث هم خود شما بودین
این حرفا هم خز شده
من واسه جالبه یه عده ای تمام دغدغه زندگیشون اینه که ایکس باکس پلی استیشن رو نابود کنه
مگه غیر اینه که اخرش میخواین بازی کنین چه فرقی میکنه رو چه کنسولی
سونی و مایکرو نشستن پول پارو میکنن یه عده هم میزنن تو سر همدیگه

• Like
Reactions: mahdi-ps4
8 سال دیگه همین موقع منتظر شما هستم تا واسه نسل بعدی چه تئوری هایی دارین
طرف نشسته چندین خط واسه خودش نظریه داده اخرش هم میگه البته همه اینا شایعه ای پیش نیست:D
خب بزار تایید بشه و خبری بشه شما که رو شایعه ها موج سواری میکنی و بر اساس همین شایعه ها تا اخر نسل رو پیش بینی کردی
البته تا همین مدت پیش دکل نوردی نینتندو رو میکردین واسه مقابله با انحصاری های سونی:))
الان هم که دکل شما شده شایعه ها ....
منتظرم بمون.
من خودم قول میدم تو یکی از جمعه های 8 سال دیگه بیام و باهم نتایج رو بررسی کنیم. :D

• Like
Reactions: Only Xbox
باید منتظر موند و دید که شما هیچوقت نیستین قربون شکل ماه تک تکتون :D اوایل نسل میاین ی خودی نشون میدین ، به محض شروع شدنش میرین جزو گونه های نایاب :))
شما قول بدین از اول تا اخرش باشین ، اونوقت باقی دوستانم منتظر میمیونن ببینن DX12 ، قدرت ۵۰۰ برابری کلود ، اکوسیستم یکپارچه و عرضه AAA هر ۳ ماه ی بار (=P~) چقدرش به حقیقت میپیونده :))
.
.
حیف این فنای جان بر کف که همه ی این ارزو هارو تحت مدیریت اسپنسری میکنن که E3 2015 هایپ کرد و کل بازیای اون کنفرانسو کنسل کرد ( کرک داون تازه میخواد عرضه بشه ) ۲۰۱۷ ام واسه اسکورپیو هایپ کرد‌ اخرش ماینکرفت 4k تحویل داد.
مبارکتون باشه این مدیر مدبر و با ابهت ;;)
پ.ن: تعریفای این دوستان از اسپنسر ادمو یاد ویژگی های رهبری تو کتابای درسی ایران میندازه :D میدونین که چی میگم !!:-":))

حیف این فنای جان بر کف که همه ی این ارزو هارو تحت مدیریت اسپنسری میکنن که E3 2015 هایپ کرد و کل بازیای اون کنفرانسو کنسل کرد ( کرک داون تازه میخواد عرضه بشه ) ۲۰۱۷ ام واسه اسکورپیو هایپ کرد‌ اخرش ماینکرفت 4k تحویل داد.
مبارکتون باشه این مدیر مدبر و با ابهت ;;)
یه چیزی شنفتی اصلا نمیدونی داستان چیه صرفا داری روی موج فیکی که دوستات راه انداختن سوار میشی.
.چهارتا استیکر هم انداختی کنارش که مثلا بانمکش کنی.
این لیست بازیهای 4k
Xbox One X Enhanced Games List | HDR, Ultra HD, & 4K Gaming
کجا تمام بازیهای معرفی شده در e3 2015 کنسل شده؟بر چه اساس این حرفو میزنی؟ تقریبا تمام بازیهای معرفی شده در کنفرانسش عرضه شد.
dx 12 هم یه جوری در موردش حرف میزنید که انگار dx 11 رو سونی ساخته:)) والا. dx 12 میخواست جلوی steam os رو بگیره که گرفت. هرچند الان در بتلفیلد خوش درخشیده.
کلاود هم با قدرت داره پیش میره و منتظر زیرساخت هاس تا اجرایی بشه. جالب اینجاست اون زمانی که بحث کلاود توسط مایکروسافت زده شد. سونی هم بیکار ننشست و یک شرکت کلاود گیمینگ به نام gaikai خرید. که این حرکتش آدمو یاد همسایه ی بورات میندازه:))
اسپنسر که تمام طرفداران منطقی سونی هم براش احترام قائلن. اونطرف که آقای سرنی بابت نظراتش در مورد قدرت مورد نیاز 4k گیمینگ پوکرفیس شد رو نمی بینید واقعا؟

دوستان آنقدر متعصب نباشید دیگه ، هر وقت gow تونست با rise رقابت کنه بعد بیاید بگید بازیهای مایکرو به درد نمیخورن، یا tlou با state of decay خوب نمیتونن چرا حرف زور میزنید. اصلا مگه سونی کی انحصاری rpg خوب داشته که حالا بتونه با مایکرو که با ابسیدین مجهز شده تو rpg رقابت کنه ؟؟؟ ها؟؟

خوب وقتی تعصب کورتون کرده نمی‌تونید ببینید ۳۴۳ چقدر شاختر از گریلا گیمز هست ،
خوب ps fan ها ندارید استودیو و بازی خوب حسابی حسودیتون شده. طبیعیه درک میکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or